Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
van egy olyan problémám, hogy a T21 nem hajlandó standbyba menni ubuntuval.
a shutdown menü "standby" parancsára el se alszik, háttérpilácsos fekete képernyő marad egérrel, ha moccansz megmutatja a bejelentkező képernyőt.
echo standby > /sys/power/state parancsra elalszik (jeee), de visszakapcsoláskor fagyott képernyő van.
próbálkoztam a thinkwiki acpi-s mutatványaival is, de eddig nem találtam meg a nyerő kombót.
volt már pár sikertelen próbám más boot paraméterekkel is, ha valaki tud ennél konkrétabb megoldást megköszönném.
más: valahol olvastam, hogy egyes 20v gépek elfogadják a 16v tápot is, csak a csatlakozót kell kicserélni. én most csináltam egy ilyen próbát (90w táp dugaszával), de sikertelenül, az x200 ugyan elindult de villogott a dugasz led és nem működött rendesen.
így poszthumusz megkérdezném, hogy érdemes-e megpróbálnom egy 65w dugasszal is, vagy inkább hagyjam, és könyveljem el a dolgot urbánlegendként?
a "miért" mindössze annyi, hogy a táp egy "ibm" feliratú 16v dc táp, amit - ha működne róla az x - versenyeztetnék a másik két itthoni dc táppal. amik közül eddig a régi, "thinkpad" feliratú vezet (1,03A) az új "lenovo" feliratúval (1,16A) szemben. kigondoltavolnaugye.
más 2: ebből a "thinkpad" feliratúból van itthon egy rossz darabom, ami az optimista énem szerint csupán kábelcserés (világít a DC lámpesz). namost ezen a cuccon nemigen találok fogást. van valakinek infója hogyan kell szétszedni?
itt a B terv satuba befogás és illesztésnél vasfűrésszel körbevágás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest