Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
MrSealRD
üzenetére
Szia,
kérdés sztem, h mire használod ... én tettem egy kitérőt az elmúlt pár évben a Legionok felé, és tavaly amikor lecseréltem a meglévő Legionomat (I5 9550H proci ha jól emléxem) egy újabbra, amiben 13700HX dolgozott, igazából a mindennapokban nem nagyon éreztem a különbséget, persze ahol kellett a cpu ott igen, de általános dolgokra (böngészés, excel, irodai dolgok) igazából semmit ... kivéve persze a hangját, 16 mag 24 szál már kéri a hűtést, aztán egy idő után annyira zavart a ventik hangja, h inkább normál helyett csendes módban használtam, ami persze visszafogja a rendszert, de mint mondtam, alap dolgoknál nem igazán lehetett észrevenni ... aztán az akku megmakkant a gépben és beadtam gariban cserére, addig visszaálltam a régi gépemre, aztán végül arra jutottam, h inkább visszaállok asztali gép + olcsó (de könnyű, mert a Legionokatat nem jó cipelni, az egyikhez 300 wattos töltő volt, az önmagában 1.5 kg) laptop vonalra: vettem egy viszonylag erősebb asztali konfigot AMD alapokon 64GB rammal, meg mellé itt a HA-n egy T495s-t: 16GB ram, érintős kijelző, az akku 99%-os, vmi 30 ciklussal ... 75k volt, igazából ez is elég átlagos felhasználásra, ha meg virtualizálni kell valamit vagy ilyesmi, akkor távolról elérem az asztali gépet és megfuttatom ott amit kell

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Elektromos autók - motorok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Automata kávégépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest