Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok!

Lenne egy problémám de lehet hogy csak én vagyok nagyon béna! Ha valakinek van hasonló gépe a közelben és rá tudna nézni, nagyon megköszönném. A megoldás meg simán megérne egy karton sört ! :)
    A gond a következő : Nemrég vettem egy használt Thinkpad T14s gen 1 amd-s lapost (4650u 16gb ram) Ami nagyon nem hozza azokat a pontokat amiket a netes tesztek szerint hoznia kellene. Nagyjából a régi lecserélt maxra kigyúrt T430-om ( 3720QM 4/8 ) szintjén van. :( Ez a review alapján cinebenchR20-ban 2381 multi/451 single pontszámokat tud ez a gép az enyém pedig 1743/177-et nyom best performance módban. Ami ennél is fájdalmasabb hogy a fent linkelt tesztben a 3dmark 13 fire strike-ban a graphic pontszám 2840 körül kéne hogy legyen ehelyett 2102 az enyémen. ( a többi 3d mark tesztben is ekkora a visszaesés) Újrapasztázás megvolt, vadi új win 10+updatek megvolt, összes driver és bios frissítés system update-el megvolt. Egész hétvégén ezen kattogtam a teszteket többször is lefuttattam, ( ezeken kívül volt még cb-R23. 3dmark11 )de nem jöttem rá hogy miért van ez. Van még 18 hó gyári gari a gépre, de nem akarok totál hülyének tűnni hogy beviszem, és csak valami beállítás gondja van. Ja és neten is gugliztam egy csomót, de nem találtam hasonló problémát amd-s géppel.

Új hozzászólás Aktív témák