Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
vicze #108328 üzenetére
az elég tré lehet, ezért is veszek ilyen árban gépet csak olyan helyről ahova vissza is lehet vinni elállással ha defekt van- használt gépes kereskedőkre is vonatkozik szerencsére - , ilyennel sem élnék együtt egy autó áráért ( :
ha az 1440p-s csilli és/vagy privacy filteres, nálam az bőven kimeríti a különösebb hátrányok fogalmátfóliákat próbáltam telefonon, annyit levesz színből és élességből a matt, h semmi értelme - én legalábbis nem találtam -
több mint egy éve a fujit nyúzom, még 3-6 hónap nem gond, de 6 magos zen2 alapú gép kiváltana nálam egy asztalit is teljesen, úh. várok - igazából nem használnám ki, ahogy az asztalit sem, de az újdonság varázsa ( : fuji tudása is elég -Dhampir
nálam ez a pwm kizáró ok, amúgy hiába lenne jó gép, ha így egy rakás sz@r - nekem biztos -, kb mint egy szép és okos nő, aki ha hátranézel már szét is tette a lábát másnak...amúgy jó nő lenne ((( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 27% számla! Dell Precision 3591 üzleti Laptop! Ultra 7 155H / RTX 1000 ADA / 16GB DDR5
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Dell Vostro 5590
- ASUS ROG Zephyrus M16 RTX 3070
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest