- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
deathtania
senior tag
válasz
ladlac #27773 üzenetére
én ma reggel kaptam egy infarktust. kb negyed 9 után kikacsolom a kis pavilion dv6om (egész éjjel ment...), elrakom, kajálok, blaháról bemegyek az egyetemtérre suliba, 9.05kor bekapcsol...nám, de csak a caps lock villog és ég a wifi narancs fénye. azonnal megfordít, akksi kikap, visszafordít, power gomb 20 másodpercig nyom (bios reset), akksi vissza, és bekapcsolt.
gyerek a padban mellettem csak lesett, hogy mit csinálok
sajna nem tudom, mi lehetett a baj, mert azóta is frankó, és működik (pedig ma is hordoztam rendesen, ha már hordozható), és nem számoltam meg a villogásokat.amúgy ez mitől lehet? mert az a fura, hogy nem jött ki még egyszer azóta sem, és egyből jobb lett. ha legközelebb gáz lesz vele azonnal küldöm szervízbe, vagy valami...
-
pethYeti
addikt
válasz
ladlac #26736 üzenetére
Te dv6-osod egyel régebbi, de azért nagyban hasonló az újabbhoz. Nekem alapból AHCI-ba van a gép nem is lehet állítani, szerintem neked sincs erre opció. Én egy problémát fedeztem fel ami néha előjön, ha altatom a gépet és visszahozom ritkán előfordul hogy nem látja a hdd-t. Ekkor restart segít. De ez is talán csak 1TB-nál nagyobbakkal fordul elő, ez amúgy windows bug sajna.
AHCI-t letudod csekkolni pl.: regeditbe: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci és itt a Start kulcs ha 0 akkor már alapból AHCI módban van a gép, ha 1 akkor IDE-be ekkor bios-ba vagy át lehet állítani IDE-ről AHCI-ra vagy ha nem, akkor csak IDE mód van, de ekkor azért lassabb lesz az SSD, de még mindig villámgyorsabb mint egy HDD.
-
pethYeti
addikt
-
deathtania
senior tag
válasz
ladlac #26726 üzenetére
az csak a külső takaró díszléc, ami a dizàjn miatt van. az leppatintható az oddről és a caddy elejére rakható.
(#26727 ) negyedes : hp.hu oldalon a terméktámogatási oldalon van warranty check, de az nem irányadó, hanem a számla. nekem pl ott 2011. novembertől írja a garit, miközben 2012. júniusban vettem a notit, szal onnan van a garim, ahonnan a számla kezd.
-
Dell XPS
veterán
válasz
ladlac #26718 üzenetére
A CPU, VGA-án kivül még a HDD-vel tudunk lökni egy kicsit a gépeken.Pl:SSD Így ha csökkentjük az rpm-t, buffer-t, akkor igen, lassabb lesz természetesen. Seagate-tel nekem nincs rossz tapasztalatom, de a WD Scorpion Black-et is szívesen ajánlom. Nyilván akinek fél alatt meghallt, az nem ezt fogja mondani, sőt.....Szóval a jóból is ki lehet fogni egy rosszat, ezért adatmentés!!
-
-
-
ladlac
tag
válasz
ladlac #15037 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni, de kíváncsiságból kipróbáltam, hogy mindent maxra húzok és az 5650 az aktív GPU. Nem igazán van sebességbeli változás. Olyan 22 fps-re tippelek átlagban. Csak egy kicsit döcög... néha pedig egész jó, de kapuskirúgásnál pl. nagyon belassul. Úgy érzem valami másik játékot is ki kellene próbálni.
-
válasz
ladlac #14874 üzenetére
Ha nem kapcsol be a háttérvilágítás, az hardveres probléma lehet. A windows a kijelzőt kapcsolja be, de a háttérvilágítást külön nem tudja kikapcsolni. Esetleg leveszi a fényerőt, de nem teljesen. Nézz utána a HP oldalon, van-e a géphez bios frissítés.
Készenlétei állapotból egyébként minden jól működő gépnek vissza kell jönnie gond nélkül. Ha nem, akkor valami olyan hardver-ilesztőprogram nincs feltelepítve, ami befolyásolja az energiagazdálkodást (pl. VGA, LAN, WLAN).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest