- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #28605 üzenetére
Én fszorcsik kollégától vettem.
Rátettem a DVD meghajtó előlapját és tökéletesen működik már 2 hete.
Bár az előlap egy kicsit beljebb van, mint a gép oldala, de így legalább illik hozzá. -
kutga
félisten
válasz
Segnior_Barthez #25717 üzenetére
Ugyaninnen rendeltem az enyémet, tökéletesen működik, sztem vedd bátran.
-
Thusor
őstag
válasz
Segnior_Barthez #24162 üzenetére
Intel igyekszik felzárkózni. Az biztos, hogy hétköznapi használatra tökéletesen megfelel és még van is benne rejtett tartalék.
-
AMD Power
titán
válasz
Segnior_Barthez #24162 üzenetére
Az szép!
Nekem a HD4250 teljesít nagyon jól. Akkor egy HD6540G2 mit fog majd művelni.
-
Pocok256
veterán
válasz
Segnior_Barthez #24065 üzenetére
Én még nem hallottam Intel beépített gpu -jának tunningjáról.
-
Pocok256
veterán
válasz
Segnior_Barthez #24061 üzenetére
Örülj, hogy egyáltalán elindul rajta és nem 1 FPS értéket kapsz
-
válasz
Segnior_Barthez #23029 üzenetére
Én mindig hibernálásra megyek, mert:
- alvó állapotban eszi az aksit folyamatosan,(memóriába írja-majd onnan töltődik vissza a rendszer, ezért folyamatos áramellátás szükséges, ergo hamarabb menj tönkre az aksim
- hibernáláskor: a rendszert a lemezre, HDD-re írja ki, igaz lassabban tér magához a rendszer, de aksihasználat nincs.
-
válasz
Segnior_Barthez #23027 üzenetére
Csinálta nekem is, de már megszűnt, illetve nem használok alvó üzemmódot.
Bios frissítéssel óvatosan, elvileg a Biosban van egy opció, hogy frissítse magát, de itt fórumban valakinek gondok lettek az USB3-mal. -
adm
őstag
válasz
Segnior_Barthez #22896 üzenetére
a bérgyártók sem feltétlenül osztják meg a megbízókkal így azok egyáltalán nem biztos hogy tudják / nyomon követik / tárolják/elérhetővé tudnák tenni a pontos konfigot, így az egyszeri user pláne nem fogja tudni.
egy átlagos modellnél akár az összes, piacon elérhető kompatibilis panel bekerülhet és nem feltétlenül azért, mert az előző rossz volt, vagy mert megkülönböztetnék célállomás szerint.nincs naprakész gyűjtemény sem laptopokhoz sem monitorokhoz, mert nincs értelme.
a laptopok 99,99%-nál már csak azért sem mert eleve végtelenül egyszerű és olcsó komponensekből építkezik.5k és kb 15 perc egy profi kalibrálás. laptopoknál szemkímélő fényerő+kontraszt belövésénél van értelme, extrát nem lehet várni tőle.
-
adm
őstag
válasz
Segnior_Barthez #22893 üzenetére
azért nem nyújt ilyen támogatást egy gyártó sem, mert nem lenne sok értelme.
a kijelzőknél az icc profil - profi körülmények között - hardveres kalibrálás eredménye, amikor az eszköz az adott panel és felülete, az adott panel vezérlő, az adott vga, az adott driver, felhasználó és fényviszonyok alapján határozza meg a beállításokat.
kereshetsz tesztekben azonos modellen kalibrált profilt, beállíthatod szemre esetleg segédprogrammal, vagy kalibráltathatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest