- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
Bulitt #22582 üzenetére
FSC-nél tapasztaltam olyat, hogy a mechanikus fedélkapcsoló miatt nem indult el a gép.
Bár Te esetedben amilyen érdekes módon szűnik meg a hiba (kijelentkezés) egyre inkább úgy tűnik számomra, hogy a VGA-val vagy annak vezérlésével (driver,BIOS) lesz gond.
A két hiba között meg szerintem van összefüggés... -
zsolthee
senior tag
válasz
Bulitt #22563 üzenetére
Kíváncsiság kedvért én kipróbálnám a gyári driverrel ha csak a Windows-osat használtad eddig.
Mi volt egyébként a korábbi hiba? -
zsolthee
senior tag
válasz
Bulitt #22561 üzenetére
Elsőnek amikor megnéztem a videot, szalagkábel hibának tűnt, de nyilván egy ki- és bejelentkezéstől ez nem javulna meg.
Utána beugrott, hogy nekem az LG monitoromon volt egy részben hasonló jelenség. A 11.10-es Catalyst telepítése után olyat csinált, hogy amikor elindítottam egy játékot, a képernyő bal oldalából egy sávot áttett a jobb szélére, konkrétan azzal a csíkkal elcsúsztatta az egész képet.
Egy idő után már játék sem kellett hozzá, előjött Windows (7) alatt is.
Ha kijelentkeztem és vissza, akkor nálam is rögtön helyreállt a kép.
Egy korábbi Catalyst verzió telepítése oldotta meg a hibát. Szóval elképzelhető, hogy nálad is VGA update vagy downgrade kellene. Egy próbát talán megér.
Szerviben valószínűleg azért mondták, hogy nincs hibája, mert legtöbbször saját HDD-vel és op.rendszerrel tesztelik. (Ha nem találnak hardver hibára utaló jelet, vagy ha kicsit "érdekes" a hibajelenség )
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest