- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
laci010777 #14100 üzenetére
Kicsit hatrebb az okos megjegyzesekkel.
Böven beszelsz bambasagokat.
Senki nem szolja le a pavilionokat. (Na jo SpyDuck nemszereti oket dehat ö fanatikus.
) Volt nekik is kalap szar szeriajuk. De egyebkent igazi home mindenes multimediasok. Többek közt ezert is nem bűn szamukra a csillivilli külső, merthágy ugye a szoba dísze sok helyen.
15"col nevetséges? Akkor megis minek neked laptop? Legelsoktol kezdve 12"-15" a notebook-laptop kategoria kesöbb jöttek a 17"-ek és a nagyobbak. Tudom tudom mert néha jo ha magaddal tudod vinni. Akkor meg vegyel 90ezerert egy jo monitort es olyan keped lesz hogy "besirsz."
Numpad: Teljes mertekben meglehet nelküle lenni ezt bizonyitja a laptop történelem szintén. Manapság kezdték a 15-ösökbe is belepakolni. Szinten egyen kerdese.Laptop fényezett külső és matt felület: Fényezett külsőt ha rendszeresen használod sajna joval hamarabb megláatszik rajta mint a matt neadjisten (fém!) felületen. (Menj el egy boltba nezz meg egy elitebookot.)
Linkelt lenovo: A sracnal kb 200 körül szoktak lenni így igenis nagyon jo vetel. Tény hogy nem szepek de mindennapi használat sokkal sokkal késöbb jön ki rajtuk.
Nekem sincs naponta uj laptopra penzem. De lehet a laptopcseret is okosan csinálni ha ügyes vagy. Ismerek itt ph-n sracot aki kb havonta valtja a laptopjait megis 4 evre levetitve nem kolt többet laptopra mint pl Te.
-
apuc
őstag
válasz
laci010777 #14106 üzenetére
A Vin7 telepíthető, tudom- de dolgozunk is vele így LEGÁLIS, jogtiszta kell.Mivel külön 30-ért nem kell, így maradt a Vistás gép elad, Win7-eses gép megvesz
Na látod, ennyivel is jobb a DV7, nekem melegedett.
Én a DV5-ról írtam, elnézést ha félreérthető lett volna- a többi Pavilionra nem vonatkozik, bár amióta megnéztem pár üzleti gépet, hát nem is gondolok már másra ha venni kell csak olyanra. -
adm
őstag
válasz
vicces lehülyézni valakit egy hozzászóláson belül ennyi badarsággal.
-
apuc
őstag
válasz
laci010777 #14103 üzenetére
Mi a gép üzemi hőmérséklete átlagosan?
Az enyém szinte soha nem ment 60 fok alá- a mostani egyszerű lenovók pedíg soha nem mennek 50 fölé..EZ az ami fontos lehet az élettartama szempontjából, nem a lakk és a lehányt hátlap.Na persze a DV7 sokkal jobb mint a DV5- ezért ne hasonlítsuk őket egymáshoz.
Nekem speciel a Vista nagyon nem jött be, örülök az új notikon a Win7-nek- ja és nekem csak a legális játszik.
-
apuc
őstag
válasz
Én szeretem ha garis a gépem- megtehetem, miért ne cseréljem?
Azért kíváncsi lennék hogy bír ki a tiéd 10 évet- de ha ötöt is kibír hiba nélkül kezet csókolok szívesen..
Nem kell lekváros bukta egy sem ahhoz hogy gusztustalan legyen a DV5 lakkja, de nem ám..perszeh ha külső egér+bill.-vel nyomod, akkor OK ha tiszta -
apuc
őstag
válasz
laci010777 #14078 üzenetére
Én is voltam Pavilion tulaj (igaz "csak" DV5 1140 eh.)El is voltam tőle alélva, nekem ez volt "a gép".
Mégis nagyon örülök hogy eladtam!
1.5 éve alatt megevett 2 aksit, melegedett és egy komplett bűnügyi nyilvántartó megélt volna az ujjlenyomatokból amit összeszedett egy nap alatt itthon.
A tükröződő monitora nem zavart, a többi maszat igen.
És az anyaga jó volt, de pl. az U550-es Lenovóé már kétszer jobb-ennél még egy nagyságrenddel jobb egy ThinkPad-é.
Amúgy Lenovo/IBM párti lettem, persze a csúcs HP-k ugyanolyan csúcsok..
Azóta változott a hozzáállásom- igaz most is konzumer gépem van de nem annyira csilivili (Lenovo G550L és egy Lenovo U550) kizárólag itthonra és heti 1 hurcolás+este 2-4 óra filmezés hasrafekve az ágyban.Mégis, amikor most vettem az U550-et a notebookstore-ban megnéztem jó pár profi gépet, és hát..szerelembe estem a minőséggel.
Pedíg nálam konzumerebb konzumer nincs a földön- mégis.
Hihetetlen hogy mennyivel hűvösebb pl az új consumer notim mint a Pavilion volt, ennél még jobbak a ThinkPad-ok pl.
EZ pedíg az élettertamát meghatározza ugye..
Tényleg ég és föld.
A következő gépem biztosan üzleti noti lesz, pl egy ilyen és tőle:Egészen más világ..
-
adm
őstag
válasz
laci010777 #11366 üzenetére
1. igen passz.
2A. onnan tudom, hogy beírom a keresőbe, hogy "hp dv7 motherboard". és kiad pl egy ilyet. nincs rajta mobil vga foglalat. ezek mellett meredek azt állítani, hogy cserélhető...
nem éri meg az összes létező kombinációhoz megtervezni külön alaplapot, a lehető legkevesebbet tervezik csak... ez 3 vagy 4 lehet.2B. a diszkrét vga annyit jelent, hogy különálló az alaplapi chipsettől. fizikailag lehet külön kártyán, de forraszthatják az alaplapra is. külön kártyára általában a nagyobb teljesítményűek kerülnek, a nagyobb leadott hő miatt. jobban hűthetők és kisebb az esélye, hogy károsítja a hőingadozás az egész alaplapot. viszonylag kicsi az átfedés a két kategória között, így annak sincs sok értelme, hogy melyik a jobb...
3. így általánosságban semelyiket. csak azé, hogy "menőbb" legyen fölösleges a garanciát eldobni. a T5800 általános dolgokra bőven elég. mai játékokhoz a vga amúgy is kevés, ha nagy számítási igényű programokkal dolgozol, akkor meg inkább cseréld le egy arra alkalmas notira.
-
adm
őstag
válasz
laci010777 #11364 üzenetére
1. X
2. nem cserélhető. diszkrét a vga ugyan, de az alaplapra van forrasztva a chip.
3. lehet cserélni, de garanciavesztéssel jár. P8xxx és T9xxx esélyesek.
4. akkor van értelme bővíteni, ha nem elég a 3gb. cserélni csak akkor ha jó áron tudsz cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Keresünk dokkolókat
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged