- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
SeniorTilla #50102 üzenetére
Hát ez rejtély, mert semmi hasonló nem történt. Egyik bekapcsolástól a másikig a bill fele "érzéketlenné" vált. Ha csak bill csere és nem alaplap csere lenne, én lennék a legboldogabb, de abszolút nem szereltem még lapost nem biztos, hogy hozzá merek nyúlni. BTW magyar bill-t hozzá hol (esetleg kitől itt a fórumon) érdemes venni?
-
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla #50099 üzenetére
Nagy kár... az akksik miatt.
-
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla #50097 üzenetére
Köszi a választ!
Ettől féltem, kerestem, de nem találtam. Saját program sincs rá ezek szerint ugye? -
Squirrel
őstag
válasz
SeniorTilla #50094 üzenetére
Köszönöm.
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50083 üzenetére
De hol van a Windowsban a beállítási lehetősége a képfrissítési frekvenciának? Mert nekem csak kijelezte, de nem találom, hol lehetne átállítani.
A HDMI vezeték meg nem ér el a kivetítőig, mert a plafonra van szerelve. Úgyhogy egyelőre marad a sima VGA. -
Tomi_78
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50080 üzenetére
A frissítési frekvenciát hol lehet átállítani a Windows 10-ben?
Megnéztem a "Speciális megjelenítési beállítások"-ban, és ott az egyik kijelző (gondolom a laptop sajátja) 60, míg a másik (a kivetítő) 59 Hz-en volt mutatva (vagy fordítva; már nem tudom fejből). Ez lehet probléma? -
Tomi_78
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50078 üzenetére
Sajnos nem sikerült, pedig lejjebb vettem a felbontást a laptopon. Érdekes, kettő HP-vel is ugyanígy jártam: vagy a kijelzőjén van a kép, vagy a vetítővásznon, de a kettő együtt nem megy.
Hogyha a megkettőzést próbálnám, akkor a kivetítő vásznon a "Nem támogatott" felirat olvasható a "Forrás: számítógép" alatt és a képfrissítési frekvenciák fölött. De nem tudom, hogy mi az a "Nem támogatott" dolog... -
wreakz
tag
válasz
SeniorTilla #50074 üzenetére
Envy-re gondoltam
-
gerii
addikt
válasz
SeniorTilla #50069 üzenetére
Igen, láttam hogy jegelted, pedig majdnem rárepültem. A gyengébb MX150 tartott csak vissza. Bár ha lesz még ilyen konfig, akkor lehet elcsábulok.
A közeljövőben várhatóak ezek a gépek 10gen procikkal egyébként? Lehet megvárom a jövő évet, mert nem sürgős a csere, csak a 8540p gépem már kicsit öreg -
válasz
SeniorTilla #50068 üzenetére
És mennyire vált be?
Szemezek vele és érdekelne olyan véleménye, aki használja.
Illetve mi a különbség a 1030 G3 és a 830 G5 között? -
gerii
addikt
válasz
SeniorTilla #50061 üzenetére
Nem akarok 360-ast, csak a lehető legerősebb konfigot. Az Envyben sajnos a 10W-os MX150 van, nem a 25W-os, így az is kiesik emiatt.
Szóval marad a Pavilion. -
válasz
SeniorTilla #50059 üzenetére
Ez egeész véletlenül nem egy Elitebook x360 G3?
-
gerii
addikt
válasz
SeniorTilla #50059 üzenetére
Köszi a választ, igazából 14"-ban i7, MX150/250 kártya és hdmi csati mindenképp kell, olyan 350k-ig gondolkodva a Pavilion adja a legtöbbet.
Az Envy is hátsó szellőzésű sajnos, és nincs hdmi sem. Azért az "vicces" volt amikor a cégben valaki kapott egyet, és nem lehetett rádugni egy monitort sem...Azt tudod esetleg, hogy csak 1 slotos-e a RAM bővíthetőség szempontjából ebben a típusban: 14-ce3013nh ?
-
válasz
SeniorTilla #50019 üzenetére
-
válasz
SeniorTilla #49994 üzenetére
Bocsi elírtam, ne haragudj. Igen azt írtam, hogy az ssd sokat dob rajta, arra írtam, hogy az amd-n is az dobna. Nem kell mindig azt tudatni mindenkivel, csak az a jó amit te árulsz, vagy te írsz. Lehet jó, egy magánkézből vásárolt, főleg, hogy volt garancia is rá. Illetve az i3 is régi. De igen mindenki máshogy árul és mást. Ne nekem írd hogy kell vásárolni, hidd el tudom. De nem fogok vitatkozni senkivel, hogy mit miért írok. Szép napot.
-
válasz
SeniorTilla #49991 üzenetére
Igen jó az opal, de csak amiatt gyorsabb, a proci ebbe is gyenge. Nem szeretem az amd-ket, most adtam egy asztali pc-t amd-vel (talán amd a8-7410 with radeon r5 graphics) ezelőtt nem is tudom mikor adtam és nem is fogok szerintem. Ez netezésre kellett, 850-es ssdvel szépen muzsikált. Visszatérve a válaszodra, két gép közül kérdezték a véleményem, a pavilion a jobb amire szeretné használni, erre válaszoltam, amit te írtál csak az ssd miatt lesz gyorsabb.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #49959 üzenetére
Csupán azt találom furcsának, hogy hiába kőkemény üzleti típus az EliteBook, de egy csomó jelenleg is kapható konfiguráció Intel vPro nélküli processzortípussal érhető csak el.
-
No.01
addikt
válasz
SeniorTilla #49959 üzenetére
Koszonom! Nem akartam senkit farasztani a tobbi reszlettel. reven azok mind egyformak a kiszemelt 3 tipusnal. Egyedul az AMD vs Intel es a Probook vs Elitbook kerdeskor erdekelt mert hiaba Googlizom es keresgelek reszleteigen nemigen tallaok kulonbsegeket. A legtobb helyen csak annyit irnak, h az Elitbook jobb. Nyilvan hisz azert "Elit" (LOL) de nem biztos, h ez mindenkinek kiutkozik a normal napi hasznalat mellett.
Sajna eloben nem tudom megnezni egyiket sem. Igaz a cegnel van nagy Elitbook, de az nem feltetlenul jo ha en marpedig ragaszkodom a kis merethez.
Ez az avatar nagyon adja
-
pilu01
senior tag
válasz
SeniorTilla #49952 üzenetére
Közben látom hogy te is válaszoltál, sajnos linux és win7-win10 alatt sem megy!
-
pilu01
senior tag
válasz
SeniorTilla #49949 üzenetére
Az lehetséges, igazából nem is lényeges, a baj csak az hogy a #49937 hsz. ben írták sem működnek.
Ki lehet jelenteni, hogy hardveres a probléma, vagy tudok még valamivel próbálkozni szoftveres téren? -
zsoltip
őstag
válasz
SeniorTilla #49898 üzenetére
Csatlakozással le-föl, vagy miképpen?
-
válasz
SeniorTilla #49892 üzenetére
Én már nem is emlékszem, annyira rég volt.. 😀😄
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla #49888 üzenetére
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla #49886 üzenetére
Mi az a keretprogram es mi fan terem? Igen, Win10en és a Windows Hello kezeli. Ahogy emlitettem, regebben mukodott..apro erdekesseg, hogy barmelyik ujjammal probalom beallitani az ujjlenyomatot, azt irja, hogy piszkos az olvaso, toroljem meg. De ha mutatoujjal probalom, azt irja hogya Windows Hello problemat erzekelt es kilep..:D
-
DrDobos
őstag
válasz
SeniorTilla #49884 üzenetére
Igen, latom, elmeletileg mennie kene. Regebben hasznaltam, biztos hogy van :D ennyire hulye nem vagyok :D
-
hallador
addikt
válasz
SeniorTilla #49876 üzenetére
Igen, a mai gépeken kell is tudnia, de itt a 2014-ben megjelent Haswell-es gépekről van szó. Az x360-nál kell is tudnia. Azóta eltelt 5 év. Ma már bármelyik tudja, na de haswell-esből nem sok tudta még ezt.
-
Attila2003
tag
válasz
SeniorTilla #49850 üzenetére
Ott a TAB ra teszem, és F5 öt mutat. Hogy lehetne resetelni az egészet?
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #49841 üzenetére
Látom óvatos duhajnak kell lenni, mert van Zbook 15u, Zbook 15v és Zbook 15 végződés nélkül is.
Erősorrend is ez lehet úgy látom. -
spgabor
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49822 üzenetére
Ez is most olyan lett. Megdöglött a HDD, a gép értékéhez viszonyítva megkapta a legolcsóbb 250GB-os SSD-t egy helyi boltból. Most aránylag gyors ennek hála. Semmi hang. A teljesítméne az tényleg gyalázatos. Valami kétmagos Intel proci volt benne, 2 giga rammal.
Azért köszi mindkettőtöknek az információt. -
válasz
SeniorTilla #49822 üzenetére
Tudom....
-
joocek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49804 üzenetére
Köszönöm szíves bizalmad. Meglepően sajátságos válaszaidat.... Remélem egyszer majd én is segítségedre lehetek!!!!!!!
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #49791 üzenetére
Van most olyan HP gép ahol a helyén van az i ?
Neked az Omen-en van i ? Enyémen nincs sajnos. Omen Command Centerben szerettem volna legalább az egyik P-s (P5) gombra programozni, de még ez sem sikerült. Ez utóbbi megoldható lehet szerinted ?
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49783 üzenetére
Nekem nem gond, gergott barátnője fémérzékeny.
Lehet kapni a csuklótámaszra ragasztható matricákat vagy nem tudom, hogy a színtelen lakkozás megoldás lehet-e.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #49783 üzenetére
Talán a karbonszálas lehet a megoldás?
-
válasz
SeniorTilla #49778 üzenetére
Munkahelyi gép, nem tudom megbontani, egyébként erre mentem volna én is rá. Legfeljebb főnöktől megkérdem mit szólna hozzá! Köszi!
-
polo5
tag
válasz
SeniorTilla #49702 üzenetére
A proci : Intel i5-520m 2,4 ghz 2 magos
Lehetséges hogy az nvidia nvs 5100m vga miatt van visszavéve a proci 25w-ra a 35 w helyett ? -
válasz
SeniorTilla #49732 üzenetére
Illetve én a békéltető testületnek írtam egyy mikrotik routerrel kapcsolatban, mivel elég sok idő volt a proceedura, az online áruház csak azt mondta hogy korai, meg stb. A békéltető testület leve után 1 héttel már nálam volt az új router. Ezzel csak annyit szerettem volna mondani, hogy Fogyasztóvédelem/békéltető tesület 99% megoldja a problémádat, ha ez jogos, márpedig az. Én sem győzöm hangsúlyozni, ahogy Seniot Tilla is, vidd a boltba, intézzék ők.
-
kidnou
őstag
válasz
SeniorTilla #49722 üzenetére
Már futottam pár kört. Azért azt kicsit nonszensznek tartom, hogy a HP nem a vásárlástól számítja a jótállás kezdetét, hiába van számlád. Van egy adatbázisuk, (fogalmam sincs mi alapján számol, nem is érdekel) de mikor megvettem a gépet, már akkor 11 hónapot irt ki rá jótállásnak. . Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy az adataik alapján ,jó másfél hónappal előbb indult az 1 év, mint én megvettem, és egy év garit irt.
Ebben a hozzászólásban .már irtam itt erről. 2018.07.12-én vettem, nézd meg a gari kezdetét. HP ügyintézőt nem érdekelte,csatoltam nekik ezt és a garancia levelet is. -
kidnou
őstag
válasz
SeniorTilla #49716 üzenetére
Nekem azt írták nem vállalják. Pereskedni meg nem állok neki, annyit nem ér az egész. A rendszerükben található időpont a mérvadó aszerint aki válaszolt
-
kidnou
őstag
válasz
SeniorTilla #49705 üzenetére
Ne hidd. Magyar boltban vásároltam 3 év garival a laptopot, HP szerint 11 hónap volt a gari. Írtam nekik, annyit reagáltak, beszéljem meg a bolttal... Hiába van garanciajegyem a 3 év gyári garanciával, kitörölhetem vele
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #49711 üzenetére
Legfeljebb még annyi a különbség, hogy IPS kontra nem IPS kijelző (a HD felbontású, ha jól gondolom).
Ryzen 3-al még nem láttam honi forgalomban. -
ddmb
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49709 üzenetére
bocsi, ez nem az az üzlet volt...
ahol vettük az csak ennyit írt ki a weboldalra:
Garancia időtartam: 3 év -
ddmb
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49709 üzenetére
hát a számla most nincs kéznél, viszont az üzlet valami ilyet írt amikor vettük:
1 év általános (jogszabály szerint) + 2 év (gyártó által biz
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #49700 üzenetére
Az nem 455, hanem a kisebbik, 445.
-
ddmb
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49705 üzenetére
kösz, és most hány év gari van rá? 1 év vagy 2?
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #49700 üzenetére
Tapasztalatod alapján elegendő erőt érzel a Ryzen 3 prociban is?
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #49698 üzenetére
Nincs-e valamilyen típushiba, ilyesmire gondoltam.
Nem olyan olcsó a 455 G6 sem, például Ryzen 5 procival 240 000 Ft körül érhető el, igaz, hogy W10 Prof is jár hozzá.
-
joocek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49695 üzenetére
NEm értem a hozzá szólásod!!!
Ja meg van ki volt kapcsolva a helyes írás ellenorzom! Elnézést a FEKETÉBB HATALMAS sértésért! Orvosoltam a problémát!
Persze tudom fontos!!! -
ddmb
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49643 üzenetére
Hát nem egy drága laptopot fog venni az illető. 200 ezer körüli összegbe szeretne beleférni. Leginkább ezekre gondoltam: 15-da0040nh vagy 15-dw0006nc. Akkor az ezekben lévő IPS kijelzőnél vannak jobb IPS-ek?
-
válasz
SeniorTilla #49630 üzenetére
Köszönöm
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla #49625 üzenetére
köszönöm a segítséget!
-
salzdorfer
csendes tag
válasz
SeniorTilla #49609 üzenetére
Köszönöm
BIOS password-re még esetleg tudsz mondani valamit?
-
cigam
titán
válasz
SeniorTilla #49606 üzenetére
Mert hátha Ti tudjátok rá a választ. Hogy teszem azt a a HP oldalán a nettó árak vannak, csak elírás hogy ÁFÁ-val kerülnek ennyibe. Vagy pl. a hpshop mindíg is egy emelt áron adta a termékeket nem érdemes tőlük venni, máshol nézzek körül.
-
Ernesto78
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49592 üzenetére
átfutom, köszönöm.
-
Ernesto78
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49589 üzenetére
Tudnál nekem esetleg tanácsot adni, hogy mekkora memóriát vehetek ebbe a laptopba a második foglalatba? 8gb esetleg 16gb modult? Maradok az egycsatornás 2400 Mhz-es mellett bővitésnek. köszi
-
Ernesto78
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49589 üzenetére
lényegében memóriát szeretnék még beletenni. Ez is garancia ellenes? Néha és is játszok vele 8-10 éves NFS játékokat. Igaz megy rendesen rajta. A wifit meg azért akartam bővíteni, hogy kitudjam használni az AX-es routeremet.
-
cigam
titán
válasz
SeniorTilla #49583 üzenetére
Akkor bocsi! Amikor rád kerestem, a vaterán találtalak meg és ott 400k feletti árat láttam, de akkor biztos összekevertem valamivel
Jójó, de nem fHD kijelző, nem 8GB RAM,... A RAM-on még lehet segíteni, de a felbontáson? -
cigam
titán
válasz
SeniorTilla #49578 üzenetére
És az ára is a duplája
Értem én hogy lehet kapni pro gépeket is, de használtan még nem (olyan áron) amit megengedhetek magamnak. Marad a gyűjtögetés. Meg a lottózás ...
-
cigam
titán
válasz
SeniorTilla #49574 üzenetére
No és hány év garival? Volt időd "belenézni"?
-
kobex
újonc
válasz
SeniorTilla #49521 üzenetére
A melegedést nem az AMD-re értettem, hanem több helyen is olvastam hogy a ProBookoknál spórolnak a hűtésen. Ez mennyire igaz?
Egyébként te miért választanád az Intelt? -
válasz
SeniorTilla #49514 üzenetére
Tudom, csak mondom nem kockáztatok a vihar miatt, de így is megszívtam. Esetleg nincs akksid?
Azért köszönöm a választ -
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #49497 üzenetére
Köszönöm, átmászok oda akkor.
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #49495 üzenetére
Köszönöm szépen!
És véletlenül még akár arra is lehet esély, hogy egy sima Windows 10 (a mostani OEM key-el megegyező kivitel, tehát Pro) felmegy rá nem? Telepítés közben magát aktiválná gyakorlatilag a BIOS-ból kiolvasott OEM key alapján, hiába csak egy sima Microsoft-tól beszerzett ISO a telepítő nem? Az oké, hogy lehetséges, hogy hivatalosan véget ért az akció, de arról aztán senki sem tehet, hogyha alattomosan automatikusan aktiválná magát... holott senki sem kérte rá a telepítőt.
-
joocek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49489 üzenetére
Hát el szomorít! Azért köszi . neked amúgy ilyen géped van? mert kéne még egy infó!
A Wifi kártya pontos típusa? meg a gyári ramnak! Köszi előre is! -
Bizsu1st
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49439 üzenetére
Nem szeretném elengedni, mivel tökéletesen megfelel arra, amire néha használva van! Van két másik gép is itthon, ez nem létszükség, csak bosszant!
-
|AP|
veterán
válasz
SeniorTilla #49442 üzenetére
nem az ár a kérdés, hanem az, hogy kellene nekem egy dedikált VGA a 850 G5-be. És az meg csak AMD-vel van. Persze a 1050 jobb lenne, de az már tényleg jóval drágább. Láttam összevetést az MX130 és az RX540 között, kb. a 75%-át hozza az AMD az Nvidiának. Kevesebb persze, de minden másban meg teljesen megfelelne a 850 G5.
Aztán lehet az lesz a vége, hogy gyűjtök tovább és egy 1050 G1 vagy egy Zbook Studio G5 lesz belőle. (vagy egy DELL Precision)
szerk: 440-ért hol van 1050?
-
|AP|
veterán
válasz
SeniorTilla #49438 üzenetére
ennyire kerülendő az AMD?
Nvidiával nincs sajnos 850 G5, csak 1050, az meg már egy árkategóriával fentebb van -
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #49430 üzenetére
A 8750H jelentősen jobb processzor ez nem kérdéses. Egy újabb Oment most inkább kihagynék.
Most követezőnek ZBook 17 G5-öst fogok venni, mert nagyon tetszik a minősége, kivitelezése.
Nem CAD-ezek, úgyhogy nem kell bele a 16 gigás quadro se a 32 gb ram, láttam, hogy van fapados is, kis quadro-val nekem az elég. Ilyen gépről van már visszajelzésed/tapasztalatod ?A másik még amit jó lenne megcsípni, az hogy van egy Elitebook 820 G1-es "utazó" gépem, ezt cserélném Spectre x360 13-ra, csak még szeretné videókat nézni, hogy mennyire jól használható a stylus, ugyanis sosem volt még stylus-os gépem/telefonom.
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #49428 üzenetére
Nekem nem kell bemutatnod a gépet, mint írtam ilyenem van. Én a kijelző miatt választottam főleg ezt, igaz ez csak 120 hz-nek irja, de G-Sync-es. srgb is valami 92%. az még elfogadható. (Nem tudom, hogy akik ajánlják a Clevot 56%-os srgb-vel azok mind külső monitorral használják-e...) Meg hogy gyárilag volt benne SSD+HDD.
OMEN 17-AN012NC
Nem megbántva téged, de szerintem, akiknek eladtad, azok szart sem értenek hozzá. Kenik a gépet, játék az attól még megy rajta, észre se veszik, hogy közben throttlingol mint az állat.
és 99 fokos.
Ez egy valamennyire szakmai fórum, akik ide beirják, hogy melegszik, throttlingol, azok talán tudják mi az.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49377 üzenetére
Valószínűleg túl egyszerű lenne felhívni vagy email-t írni neki, így azért szórakoztatóbb.
Meg nyilván az asztali gépekről a notebookos topikban kérdeznék én is, hiszen a notebook is az asztalon van, szóval asztali gép.(Poén, még mielőtt megsértődnél, FÖNÖK!)
-
válasz
SeniorTilla #49377 üzenetére
-
válasz
SeniorTilla #49373 üzenetére
Ezért írtam, hogy linkelje, mert gyanús volt. 😀. Köszi a kiegészítést.
-
Vegha
senior tag
válasz
SeniorTilla #49355 üzenetére
Szerintem ez tökre biztosító függő, hogy hogyan zajlik a kárügyintézés. Néha jobb ha az ember maga intézkedik, mert egy random ügyintéző nem valószínű, hogy 100%-ban az ügyfél igényeit fogja képviselni.
-
Vegha
senior tag
válasz
SeniorTilla #49351 üzenetére
Ezt - és más hasznos infókat - egy témaösszefoglaló első hozzászólásban szokták megemlíteni más topicokban. Itt nem lehet ilyet csinálni ?
(nem kötekszem, csak kérdezem. Thinkpad topicon nevelkedtem : ) -
válasz
SeniorTilla #49351 üzenetére
Értettük is, túl is vagyunk rajta, köszi
-
Vegha
senior tag
válasz
SeniorTilla #49296 üzenetére
Meg tudnád adni ezt a linket ? Nálam landolt egy 850 G2 - valószínűleg HDD hibás - és jó lenne látni, hogy milyen konfiggal szerelték. Nagyvállalati masina volt eddig.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #49332 üzenetére
Egy OLED kijelzős Dell Alienware 13 R3-at "nem rúgnék ki", az biztos és mellé mehetne alkalomadtán valami külső monitor.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SeniorTilla #49317 üzenetére
látszik, h gőzöd sincs rólam
nem azt mondtam h szar, mert jó gépek. volt hp-m, egy dv6 beats audio, remek készülék volt. de emlékszem, h ott annál is szoptam ezzel a hp supportos, gyorsbillenytűs faszsággal. minidig szórakozni kellett vele h működjenek. de akkor meg tudtam csinálni, a support-os utility csomagot kérte mindig és mentek a gombok.
de ezzel a két ultrabook-kal most jól beszívtam, nem boldogulok vele és mondhatsz akármit, ez egy nonszensz, h ilyen szinten kell szarakodni velük. és még akkor sem működnek fő funkciók
nem azért vagyunk, h mi szolgáljuk a gépeket, hanem hogy ők bennünket, nem azért csináljuk őket?? az idiota magyar berögzülés, h állandóan mókoljuk meg kócoljuk, hekkelgessük őket, hogy igazán jók meg használhatóak legyenek, mint a 'jó kis' androidot is..nekem ez nem pálya, legalábbis ma már nem. meguntam.
gondold el, kiadok 3 vagy 4kilót egy új hp ultrabookért, és nem megy a fényerő? vagy nem megy más rajta, ami ezekhez a gyorsgombokhoz tartozik? ne szórakozzunk már -
SZIGMA
aktív tag
válasz
Majd vesz egy Acer-t, mert az kétszer olyan jó, feleannyi pénzért és majd mosolyogva néz ránk, az Elitebook-okkal szenvedő 'amatőrökre".
-
válasz
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
SeniorTilla #49308 üzenetére
megértettem, nem ma kezdtem én sem. az már az én bajom, h vagyok olyan naiv h azt gondolom, leszedek egy legfrisebb -gpunak megfelelő- catalyst-et és majd működni fog..
letöröltem most amit eddig felraktam, leszedtem a hp oldaláról a display drivert meg a hotkey-drivert is, felraktam, ugyanaz.. nem csinál semmi, és nincs továbbra se sehol csúszka állítási lehetőség. csak hangerő megy
-
válasz
SeniorTilla #49303 üzenetére
Csak egyet mondunk. Kapcsold be. 😀
-
mjani1172
addikt
válasz
SeniorTilla #49298 üzenetére
Hirdette az ember itt, de van weboldala és én ott nyomtam rá.
Mivel nem azt kaptam amit kértem, (szemmel láthatólag más, hiányoznak is dolgok,)így lehet hogy életemben először visszaküldöm, nem leszek kompromisszumkész.
De nem akarom bekapcsolni, feleslegesen nem okoznék kárt az eladónak. -
válasz
SeniorTilla #49300 üzenetére
Értem a support assisthoz nem kell, max másik hp gép. HA máshogy nem megy akkor BIOS-ig csak be tudja kapcsolni. Ez a legegyszerübb, most már mennyi idő telt el és nincs előrébb. Bármit javaslunk is neki. Olyan ez, mint biciklizni akarok, de nem ülök rá...
-
mjani1172
addikt
válasz
SeniorTilla #49296 üzenetére
Semmit nem találok,(vagy nem jó helyen keresem) csak annyit hogy milyen gép " HP EliteDesk 800 G4 kis helyigényű számítóg" épés mennyi rá a garancia.
Egy linket tudsz küldeni?
-
alpihun
senior tag
válasz
SeniorTilla #49267 üzenetére
Véletlenül sem keverem.
De érted, ez is egy ország, tele emberekkel, távol álljon tőlem, hogy bárkit is védjek, de azt sem támogatom, hogy egyből vegyük egy (vagy most épp két) kalap alá 20 millió embert.
Gondoltam, hogy az ütés s ezek magyarázzák az árat, de ha így összerakod a tényeket egy mondatba, tényleg gyanúsnak hat a dolog.
Maradok akkor egy új probook 450-essel, vagy esetleg ha kapok el akciót latitude 5590-re.Meg ha már ebben a topicban vagyok.
Probook 450 G6 jó lett, vagy a G5 szolidabb döntés? -
alpihun
senior tag
válasz
SeniorTilla #49265 üzenetére
Én (is?) itt élek közöttük, de nem érzem csak emiatt kizártnak a dolgot.Meg ha szándékomban állt volna egyből bedőlni, nem fordulok ide hozzátok. S nem azért, hogy higgyek neked, csak hogy tanuljak, miket hagyok figyelmen kívül?
-
lsebestyen
addikt
válasz
SeniorTilla #49260 üzenetére
HP Hotkey Support hiányzott, köszi!
-
válasz
SeniorTilla #49260 üzenetére
Pontosan úgy hívják igen, pont tegnap tettem fel, egy hp-ra és voalá.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49257 üzenetére
Szia!
Az a kiterjesztett garancia, gondolom az Alza saját garanciája.
A zöld "Kosárba" gomb alatt 3 sorral, halványszürkével írja, hogy 36 hónap garancia, az az alap gyári gari.
-
kidnou
őstag
válasz
SeniorTilla #49242 üzenetére
laptop, mysoft.hu
-
freelanced
addikt
válasz
SeniorTilla #49238 üzenetére
Köszönöm!
És a melegedéssel mi a helyzet, nektek nincs gond vele?
Sokan panaszkodnak rá, hogy őrült módon pörög a ventillátor sokszor, 1-2 óra játék után is, ráadásul ilyen 95-100 fokokról írnak. Meg 50-60+ fokos palmrest és társai. Ilyen gondok nem merültek fel akkor?
Azért nem is értem mert ahol nézem 3 év garanciát látok rá.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
SeniorTilla #49152 üzenetére
Sikerült ebayen találnom egy eredeti zsanér párt, tegnap meg is érkezett és ki is cseréltem a fedlappal együtt. Újra működik rendben a gép, köszi a tippet!
-
Sumptuous
senior tag
válasz
SeniorTilla #49181 üzenetére
Tudom, tudom.. de ami a gépekhez jár az a sima, kétgombos, elemes toll. Nekem a Hp Tilt Pen kellene, Type-C porttal. De nyílván nem gépmellől, hanem különálló kiadásban. Említetted hogy sokat így adtál el magában 15ért. Bár végignéztem az értékeléseid, és egyiket sem tollra írták... Gondolom nem PH!-n adtál túl rajta.:D
-
Sumptuous
senior tag
válasz
SeniorTilla #49178 üzenetére
Annyiért vennék tőled egyet..Ha ismét lesz, szólj nyugodtan. Csak a Tilt érdekel, sima van..
Nem jó az ebayes link?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
SeniorTilla #49152 üzenetére
Köszi a tippet!
Írtam nekik, de sajna nincs készleten és a központi raktárban sincs belőle -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
SeniorTilla #49150 üzenetére
Ezen kívül semmi baja, a célnak megfelel.
A hátlap volt 13 szállítással, ebay-en meg 10körül találtam zsanér párt.
Hol tudok rendelni? Azt megtaláltam, ahol tudok keresni globálisan, hozott egy UK céget, de készleten sincs meg nem is szállít MO-ra. Gondolom akkor ez bukta, nem? -
Jimy73
csendes tag
válasz
SeniorTilla #49122 üzenetére
Szia.
Eredeti windows 10 Mindkét vga telepítve van.
-
tng
tag
válasz
SeniorTilla #49110 üzenetére
Köszi!
A legegyszerűbbre nem gondoltam pont.Na de mivel ma egész nap drivereket kerestem és telepítettem, így felraktam egy olyat ami teljesen lelőtte a wifim. Most szerintem az előző kékhalálozósat állíthatta vissza és mégeggyel visszább már nem lehet állítani. Meglátom lesz e kékhalál, remélem nem. Ha igen, na akkor mi van?
-
Chili7
őstag
válasz
SeniorTilla #49091 üzenetére
Ebben a Pavilion 15-bc410nq [link] gépben van egy integrált Intel és egy dedikált Nvidia videokártya, ami azt jelenti, hogy alapból csak az integrált kártya aktív és csak a játékoknál kapcsol be a nagyobb teljesítményű kártya?
Ebben a gépben van hely egy SSD-nek és egy HDD-nek is?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest