Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Siman lehet hibas a wifi kartya, vegyel bele valami modernebb verziot.
“FYI post that the Intel AX200 Wireless card works in the Elitebook 840 G2. No issues, straight swap over, update the driver from Intel website (not HP) and all working perfectly on Win 10 64 bit. Bluetooth is working as well, just to confirm.
"Intel AX200 Wi-Fi 6 (802.11ax), Dual Band Bluetooth 5.1, M.2 2230 Adaptor Card" bought new online as a like for like drop in.”
-
Vegha
senior tag
No. Tehat az EliteBook 840 G2 szepen muzsikalt az elmult 5 evben W10-zel, de mivel vmi nem volt oke a wifivel az utobbi honapokban ezert gondoltam mokolgatas helyett ujrahuzom az OS-t, mar epp ideje.. Tulgondoltam a dolgot es telepitesnel a W10 N-t valasztottam azert, hogy kevesebb nem hasznalt dolog legyen telepitve. Telepites utan a kisebbik problema volt, hogy a sima W10 Pro kulccsal nem tudtam aktivalni a Pro N-t. A nagyobbik az, hogy valamiert sokkal gyengebb lett a gep. Ami viszont katasztrofalis lett az a wifi - jottanyit sem javult, amde meg szarabb lett, mint volt. Az aktivalas miatt igyis ugyis ujra kellett huznom es ha mar ugy, akkor tovabb emeltem a tetet a W11-gyel. Az elozetes varakozasokkal ellentetben siman felment ra - az mas kerdes, hogy vagy 5-8 eszkozhoz nem talalt drivert alapbol. Itt meg csak ez volt a kisebbik gond : ) mert a W10-es driverek nagy resze mukodik W11en. A nagyobbik gond nem, nem a kulccsal adodott ismet, mert mar telepites kozben ellenorizte es aktivalta. Hanem bizony a wifi ismet szarakszik. Mivel egy olyan gepre raktam a W11-et, ami eleve nem tamogatott ezert az Intel All-In-One csomagja sem ment ra fel. Megnezve a driver adatait az Intel Driver and Support Assistant-tal azt mondja - es ez sejtheto is volt - hogy ez egy MS driver valahonnan 2015-bol. Nekem viszont tavaly kb. majusig tokeletesen muzsikalt W10-en egy ki tudja mikori verzioju driverrel. Az eszkoz pontos neve Intel (R) Dual Band Wireless-AC 7265.
A netet turva tonnanyi forumot talalni foleg HP korokben, hogy szetkapcsol a wifi adapter es eddig sehol sem talaltam ra megoldast. Egy biztato bejegyzes Redditrol.
Sajnos ez sem oldotta meg a problemamat. Valaki jart mar hasonloan ? -
Vegha
senior tag
Nem tudom mi a fene van a geppel, de ujratelepites ota valahogy sokkal kevesebbnek mutatkozik a CPU kapacitas mint elotte. Elgondolkodtam A W11-en... Valakinek van infoja/tapasztalata EliteBook 850 G2 eseteben ? i5-5300U van benne.
Vagy kanyarodjak inkabb a linux vonal iranyaba ? Az a felhaborito, hogy az elmult 5 evben ilyen problemam egyaltalan nem volt. -
Vegha
senior tag
Tudtok ajanlani megbizhato akkubeszerzesi forrasokat 850 G2-höz? A rengeteg gagyi kínai mellett találok amerikai Samsung cellást és svédországi Li-Polimerest is. Természetesen mindegyiknek különböző a kapacitása és a cellaszáma is... se szeri, se száma. Melyiket szeressem ?
Anno a Thinkpadom esetében a Sanyo cellás kerülendő volt, de a Panasonic annál jobb. -
-
-
dewill79
tag
Szia!
HP Support Assistant-ot letöltöd és ő összeszedi a hiányzó dolgokat. Feltételezem Win10 64 bites rendszert szeretnél telepíteni... -
kidnou
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged