- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrDobos #54612 üzenetére
Egyszerűen.
Rádugsz egy USB-s billentyűzetet, majd kipróbálod azzal is, ha csinálja szoftveres oldalon is keresheted a hibát.
Avagy szerzel egy cserebillentyűzetet, és kipróbálod azzal is
HP ProBook 430 G3, 430 G4, 440 G3, 445 G3 Laptop ezek jók is hozzá. -
-
-
-
-
-
hallador
addikt
válasz
DrDobos #49880 üzenetére
Ez egy elég bonyolult kérdés. Az, hogy cicereg a processzorhűtő, mivel magyar a szerviz, nagyon kedvesen kitakarítják neked, és esetleg segítenek a hűtődön, hogy még menjen egy picit tovább (órabérben). Hűtőt cserélni majd csak nagyon drága, vagy céges gépekbe szokás, ahol az ügyfél látja, hogy cserélik, mert ott nem sunnyoghatnak. Az ujjlenyomat olvasó pedig lehet szoftveres probléma is, vagy esetleg egy BIOS frissítést megérhet. Sajnos a magyar szervizek, kb 9 - 12 000 Ft-os órabérbe dolgoznak. Én nem szoktam szervizbe vinni a gépeimet, hanem másfél-két havonta kifújom óvatosan.
Persze egy próbát mindenképpen megér!
-
válasz
DrDobos #49846 üzenetére
Szia! Igen az is okozhatja, hogy koszos, mindenképp azzal kezdenék. Nekem a volt 430 g2 annak 1 lapátja tört el, nyilván az csere volt.
Meg ha lehet olajozni a ventit azt is, csak vigyázni kel mivel olajzod, "finom" műszerolajat használj, ha kell. előbb takarítsd ki pasztázd is újra, és teszteld.
-
-
-
-
-
-
Balage700
tag
válasz
DrDobos #45926 üzenetére
Sziasztok. Nemrég beszereztem egy használt HP laptopot alig használtan. Kis kétmagos celeron proci van benn 1,9 GHz-en. Gondoltam belerakok 2 slotba memóriát, hogy dual channel legyen, és ssd-t. Semmi komolyra nem lesz használva netezés, szövegszerkesztés, esetleg photoshop. Ezzel az upgrade-el gondolom gyorsabban fog reagálni a laptop?
-
kecsetif
aktív tag
válasz
DrDobos #45838 üzenetére
Akkor váltja a videokártya a megjelenitett kép felbontását. Ez inkább a videokártya típusától vagy biosától függ. Ha zavar, kérdezd meg, hogy cserélik-e. Amúgy ha dedikált videokártyás a géped, a videokártyának van saját biosa (vagy firmware), azt esetleg megéri frissiteni. Ha integrált videós, gyanitom az alaplap biosával frissül.
Nekem eddig még emlékeim szerint az összes asztali gépem csinálta. De nem akadtam fenn a dolgon.
Amugy mivel itt vannak hasonló géppel rendelkező emberkék, tudnátok tapasztalatoktól beszámolni?
-
DrDobos
őstag
válasz
DrDobos #45837 üzenetére
L:/dl/upc/2017-06/04/471942_d7gntzevogfeqbyz_18927008_1490974184311239_1484503627_o.jpg]
Levideóztam a bootot, a felvételből fotóztam ki ezt. Érdekes, hogy az említett probléma 99%-ban nem történik meg, ha újraindítom a gépet, vagy 3 vagy kevesebb órája be volt kapcsolva a gép. Valaki valami ötlet, mi állhat a háttérben?
-
-
-
adika4444
addikt
válasz
DrDobos #45745 üzenetére
Akkor hagyd a fenébe, ha bios-ban is hibázik, akkor garis illetve 14 napos cserés...
De én is fogtam már ki mindenkinek hibátlan hdd rack-et és jónéhány kütyüt, de amég a gari vagy az elállás megoldja addig úgy vagyok vele hogy én a pechesebb réteget erősítem és mindig kipróbálom milyen a gari... -
válasz
DrDobos #45751 üzenetére
Hűtési gond lesz. Vagy nem megy a ventilátor, vagy rossz a hűtőcső, vagy nincs hővezető réteg a tönk alatt, vagy lehet még sok más. Ez egy rossz gép, vidd vissza.
Ez csak egy eset, nem szabad következtetést levonni belőle. Én elég sok probookot eladtam már, 440-est és 430-ast is, de ilyen gond még egyikkel sem volt.
-
adika4444
addikt
válasz
DrDobos #45741 üzenetére
Próbáld meg leszedni a netről és másik géppel leszedni a drivereket...
Win10-et (szerintem) eleve úgy a legjobb telepíteni hogy felrakás után no net, ki kell nyomni a auto driverkeresést, a win update-t (services.msc), a telemetriát és a defendert.
Eztán driverek fel, majd defender, update vissza és végül mehet netre. Én legalább is így csináltam amikor felraktam... -
kecsetif
aktív tag
válasz
DrDobos #45704 üzenetére
"használt" win 7-est olcsón tudsz venni (matrica+számla), pl. itt az aprón. Tudtommal még lehet upgradelni win 10-re, a módját elmondják a saját fórumában
A zbookban a gyári liteon m.2 van, minden másban különböző ezer éves vertexek. Gondom még nem volt velük. Kérdezd meg a fórumában, hogy mi a legjobb ár érték arányú 2-3 típus, aztán keres egy közeli, jó árú boltot, ahol előre tisztázod, hogy élsz a jogaiddal és kicserélteted, ha nem menne a gépedben.
Szereld magad! Csillag csavarhúzó + 2 perc. Garanciára nem hat. -
Dhampir
félisten
válasz
DrDobos #45701 üzenetére
Például Ubuntu Linuxot ingyen telepíthetsz rá és az alapfunkciókat megkapod, sőt még Windows-os programok némelyikét is futtathatod PlayOnLinux szoftverrel.
-
Dhampir
félisten
válasz
DrDobos #45616 üzenetére
A G4 esetében így lehet az akksihoz eljutni (nem teljes sorrendben):
4 (Hurrá, eljutottunk az akksihoz!)
Némi túlzással, milyen lenne, ha elkezdene felpúposodni - nem látszódna - és az egész gépet hirtelen el kellene hajítani, amikor füstölni kezd, kigyullad belül. Persze ez már szélsőséges helyzet, ám ki tudja.
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest