- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
A frissítést már a Windows csinálja, de van program is hozzá, HP Support Assistant. Már nincs jelentősége, mert a win átvette ezt a funkciót driverek és alkalmazások tekintetében is.
Én is elsődlegesnek tartom a képminőséget, és abban a helyzteben vagyok, hogy lehetőségem van megnézni őket élőben. Nagyon komoly különbségek vannak. Aki ilyen kategóriájú gépet vesz (Nimrod: vesznek bizony, még drágábbakat is) azok közül egyre gyakoribb aki kéri a kijelző típusát, vagy hogy nézzem meg vásárlás előtt, ha itt van a gép, milyen kijelzője van.
Ha az oled elterjed, és megfizethető lesz, simán ki fogja szorítani az IPS-t a magasabb kategóriából, annyira jó. A fekete tényleg fekete, a pixelek elkülönülnek de mégis egyben van a kép, a színek és a fényerő is sokkal jobb. Ez nem azt jelenti, hogy egy komoly IPS ne lenne jó, de ez a jövő szerintem.
Lehet a Spectre-t is bővíteni Care Pack-kel
-
Az Elitebook 830 G6 nem kihajtós, az x360 830-as az.
A spectre nagyon jó gép, sokat eladtam belőlük, feleségemnek is ilyen van (de nem a visszahajtós, hanem a legvékonyabb af sorozat, ami érintős ugyan, de soha nem használja ezt a funkciót). Tudom nagy divat most az érintőképernyő, szerintem általános felhasználás mellett semmi értelme egy 13-as tabletnek, vagy az érintőképernyőnek, de a vevők véleménye más, és ez viszi a piacot
. Bemutatót tartani viszont nagyon könnyen lehet vele és demonstratív, amikor kihajtod és leteszed így a nézők elé:
Természetesen lekapcsol a billentyűzet.
Az Elitebook is jó cucc, az x360-as is, ha arra gondoltál. Mindekttő full fém házas, masszív darab. A spectre szebb és divatosabb.
Figyelj oda, milyen kijelző van benne, nagyon nagy különbségek vannak mindkét modellnél modellcsaládon belül is.
Van 15-ös Spectre-m OLED kijelzővel, na ott lepetézel ha meglátod
-
Ezt tudták a készítők kihozni a JinJang kérésemből anno...
köszi
Ha nem vagy árérzékeny, akkor mindenképp elitebookot javaslok, szebb, jobb anyagokból van (pl. kijelző, burkolat), és 3x annyi a garija, mint a probookoknak. Az AMD-s gépeket a Ryzen óta viszik tőlem is, mert olcsók. Én amiket próbáltam, azok alapján nem vennék, főleg egy üzleti gépbe nem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest