Új hozzászólás Aktív témák
-
joocek
aktív tag
Sziasztok ramot szeretnék a pr 650g2 be most 2133 Mhz van benne. Az aida szerint ezt kezeli! Van valakinek infója nagyobbat is el bír?
Köszi!! -
joocek
aktív tag
sziasztok.
Egy 650 g2 be tettem egy 2242 ssd a Wlan helyére de nem ismeri fel. van valakinek le irása ,hogy mit kel álitani a bios ban?Elöre is köszönöm
-
joocek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49804 üzenetére
Köszönöm szíves bizalmad. Meglepően sajátságos válaszaidat.... Remélem egyszer majd én is segítségedre lehetek!!!!!!!
-
joocek
aktív tag
válasz
Pyttawrx #49799 üzenetére
kezeli! HP 650 g2!
most egy toshiba van benne ami lassabb ! LE szeretném cserélni! De nem tudok Dönteni! intel 660 és 760 néztem eddig! próbálnék valami ésszerű kompromisszum! sebesség tárhely ár között!
már lassan egy hónapja! mert a gépbe egyszerre nem fér be a m.2 és a sata3 ssd. A Wlan helyére Ngrr es 2242 es! meg irreálisan drága lenne! -
joocek
aktív tag
Sziasztok! Valaki aki tényleg használt már ngff és nvme SSD-t!
Tényleg akkora a különbség egy átlag felhasználónak!
1500/1000MB/s és 3000/1200MB/s között! érdemes a nagyobbat venni!
HP pr 650 G' be????
UI: sehol nem láttam csak adat összehasonlítást, De hogy mint felhasználó mitt érzek belőle??? -
joocek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49695 üzenetére
NEm értem a hozzá szólásod!!!
Ja meg van ki volt kapcsolva a helyes írás ellenorzom! Elnézést a FEKETÉBB HATALMAS sértésért! Orvosoltam a problémát!
Persze tudom fontos!!! -
joocek
aktív tag
Sziasztok!
Olyan optikai egér amin Bluetoot-os én nem használ usb-t van tipp?
Meg valaki használta már a hp pen stylus van érteleme?A pr 650 g2 kezeli? Mert segool nem láttam pontos infot rola!
Van valaki aki ilyen gépet használ vagy testvérét? Az nfc-t nem tudom életre kelteni!
Esetleg tudja valaki hogy az m2 MVMe ssd kb hányfokon kel hogy üzemeljen? kis terhelés allat (cak netezés) 60-65 fok nem sok?Bocsi a sok kérdéért! MEg ha benne van valahol a válaz a rengeteg hozászolásban de azt mind átnyálazni már nagyon sok!
-
joocek
aktív tag
650 g2 ben most mvme ssd van. Torrentezni is szeretnek vele. ODD helyére tegyek egy HDD t. Vagy inkabb vegyek egy nagyobb sata3 ssd-t?
Amugy I7 proci 16 gb ram .
Köszi előre az infot. -
joocek
aktív tag
Azt tudom mert az van benne. De a lenovo ban is bele lehet tenni az egyik hálókártya helyére. Ami msata...
-
joocek
aktív tag
wifi karit kel vennem a 650g2 be!
7265 ngw vs 8260ngw
melyiket érdemesebb?
bben is látok sima m sata helyet! meg m2 sata-t is!Az msata plusz helyre rakót már valaki ssd-t? mint a lenovo ba működik ?
650 g2 tölthető c-type val?
-
joocek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #49489 üzenetére
Hát el szomorít! Azért köszi . neked amúgy ilyen géped van? mert kéne még egy infó!
A Wifi kártya pontos típusa? meg a gyári ramnak! Köszi előre is! -
joocek
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valaki találkozott ilyennel!
HP probook 650 g2 egyszer el fér benne a m2 ssd és egy sata hdd! egymás alá kéne rakni. A videók szerint de egyszer a kettőt soha nem láttam berakni. Mivel nincs m2 ssd-m ezért kiprobálni nem tudom és nem akarok potyára rendelni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged