- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
SeniorTilla #50740 üzenetére
2 USB-C port van egyikkel sem megy a tablet toltese. A telefon mukodik igaz csak ugy ahogy irod a "fo" csatlakozorol (onnan nem ahova a toltot kell csatlakoztatni)
Nem teljesen ertem mert az elozo HP-men mukodott a tablet toltese is nemcsak bekapcsolva, de alvo uzemmodban is.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kis segitseg kellene. Adott egy uj Spectre X360 (10th i5) es hiaba van a BIOS-ban beallitva az USB toltes egyszeruen nem mukodik. Se telefont sem az iPad-et nem tolti.
A furi az egeszben az, h mikor radugpm akkor felvillan es megjelenik a toltes ikon, de par masodperc mulva meg is szakad mindenfele hibauzenet nelkul...Barkinek barmi tipp?
-
No.01
addikt
válasz
SeniorTilla #50378 üzenetére
Nyilvan, de az mar pont plusz 1-el tobb atalakito, mint nelkule
-
No.01
addikt
válasz
SeniorTilla #50366 üzenetére
A kijelzore mindig is nagy hangsulyt fektettem. marcsak azert is mert a szemem sajnos (vagy sem) de erzekenyebb az atlagnal igy bizonyos gepeknel a PWM-et par perc utan kiszurom.
Minden vasarlasomat megelozoen keresgelek, olvasgatok, de eszek a tesztek sajnos csak kiindulopontnak jok, mert a szemleyes preferencia vagy a gyakorlat sokszor megviccelt mar hiaba tettem le a voksomat (es fizettem tobbet) egy tesztgyoztes termekert.
A masik kerdesem a gari. Az Elitbook tobbszor elofordul "kiterjesztett" garival, mig a Spectre eseteben ezt meg nem lattam. ha pont ugy adna ki, h csak az alap 2 ev jar hozza akkor mennyire konnyu utolag megrendelni?
Tovabba erdekelne meg, h mikent van megoldva a frissitesek kezelese?
Dell-nel volt egy gyari progi ami automatan toltotte le az uj drivereket vagy ami kellett es csak akkor szolt ha ujra kellett inditani.
Esetleg van v.mi hasonlo itt is? -
No.01
addikt
Sziasztok,
Sok ev Dellezes utan valtanek. A ceges laptopom bizonyitott es megmondom oszinten az uj(abb) Dell gepek nem is tetszenek annyira. (bar nyilvan a kulso nem elsodleges szempont a kivalasztasnal)
2 kiszemeltem lenne a jelenlegi HP felhozatalbol:
a) Elitebook 830 G6 (FullHD IPS, i5 - 8265U, 256GB)
b) Spectre X360 13(FullHD IPS, i5 - 1035G4, 512GB)A jo akksinak tudnek orulni, tovabba az IPS is szempont lenne csakugy, mint a jo billentyuzet.
Mind2-t megenztem es eddig hiaba zarkoztam el az erintos laptopoktol ezzel a "kihajtos" megoldassal eltudom kepzelni, h hasznalnam is a funkciot. (bar, h ilyenkor a billentyuzet inaktivalodik-e azt nem csekkoltam, de gondolom a HP-nal voltak annyira eszesek, h gondoltak ezen problema megelozesere)Mivel ez privat felhasznalas lenne igy meg az is fontos szempont, h legyen idotallo. Ebbol a szempontbol is talan jobbnak tunik a Spectre az ujabb procival.
Ti mit gondoltok?
-
No.01
addikt
válasz
SeniorTilla #49959 üzenetére
Koszonom! Nem akartam senkit farasztani a tobbi reszlettel. reven azok mind egyformak a kiszemelt 3 tipusnal. Egyedul az AMD vs Intel es a Probook vs Elitbook kerdeskor erdekelt mert hiaba Googlizom es keresgelek reszleteigen nemigen tallaok kulonbsegeket. A legtobb helyen csak annyit irnak, h az Elitbook jobb. Nyilvan hisz azert "Elit" (LOL) de nem biztos, h ez mindenkinek kiutkozik a normal napi hasznalat mellett.
Sajna eloben nem tudom megnezni egyiket sem. Igaz a cegnel van nagy Elitbook, de az nem feltetlenul jo ha en marpedig ragaszkodom a kis merethez.
Ez az avatar nagyon adja
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kis tanacsot kernek: Mar regota huzom a laptopcseret es most jott el az alkalom.
2 kiszemeltre szukitottem a kort, de nyilvanvaloan azon belul is lehet(ne varrialni)
Az alap kerdeskor:
ProBook 430 (~900EUR) vs EliteBook 735 (~1100EUR) vs EliteBook 830 (~1300EUR)A ProBook es az Elitebook konfiguraciot tekintve azonos egyedul az extra garancia az ami nem jar alapbol a Pro-hoz.
Kerdes 1: Mi a lenyegi kulonbseg a Probook es az Elitebook kozott?
Kerdes 2: A 2 Elitebook is megegyezik, ott az egyetlen elteres a processzor: Ryzen 5 PRO 2500U vs i5-8265U. AMD-s gepem sosem volt igy semmifele tapasztalatom nincs es amennyire a kollegaktol hallom teljesitmenyben es melegedesben sincs mar akkora kulonbseg.Min 3 evre tervezek a geppel, de ha jo akkor a mostanihoz hasonloan maradna akar 5 evig is.
Ha szerencsem van akkor a fenti arakbol a cegem alltal az AFA-t meg meguszom, de ez meg keplekeny. Osszesegeben nem az ar az elsodlegesen befolyasolo szempont.Ennek tukreben mit ajanlanatok?
-
No.01
addikt
válasz
Khelben #43459 üzenetére
Mivel nem jatekra kell igy az integralt VGA tokeletesen eleg, jol gondolod
HP Probookbol mi az ami ajanlhato ennyiert (vagy kozel ennyiert) es hasonlo tudassal bir? IPS, FullHD, 1TB GDD + 128GB SSD
Amikbe en belefutottam azok ennel lenyegesen dragabbak sajna (boven 1000EUR folott)
-
No.01
addikt
Sziasztok,
A Pavilionokrol mik a velemeneyek? (Konkretan 15-au025nd)
Mindent tud ami nekem kellene es 3 ev garival 880EUR ami szerintem kellemes (legalabb is itt kulfoldon ennyiert nemigen kapsz jobbat)
Persze jobban szeretek vasarlas elott tajekozodni, mintsem kesobb koppanni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest