- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
MrPetya19 #50471 üzenetére
Igen. De még érdekesebb hogy megint az történt ami a tollal is. Szépen rákapcsoltam wifi-re, lementettem mindent külső tárolóra és kikapcsoltam. Jó hosszú volt a kikapcsolási idő (ugye ssd, általában pár másodperc), gondoltam de jó totál összeomlás (semmit nem írt ki közben). Több mint egy perc után kikapcsolt, gondoltam visszakapcsolom. Újra van mobilnet program és opció a hálózatok között (korábban eltűnt). Szóval valahogy rendbe rakta "magát".
Római szálloda wifije valami borzalmas volt állítólag (utána volt a gond), de szerintem az nem kavarhatott be ennyire.
Mindegy újabb rejtély
Ha többször nem lesz akkor elengedem. De kb fogalmam sincs mitől volt és mi javította (HP support progit elindítottam de ott sem csináltam semmit csak néztem van-e valami lehetőség erre). Számla már elő volt készítve készültem a hp szervizbe. Biztos megijedt...
-
Sur1G
aktív tag
válasz
MrPetya19 #50300 üzenetére
Erre nem tudok konkrét választ adni. Az asztali gépemben egy I5-4570 proci van, ez még pont elég, viszont a cserélendő laptopban i5-3210M már csak nagyon kompromisszumosan működik. Nem ragaszkodok a workstation laptopokhoz, ha van normális teljesítményben, jó anyagminőségben és max bruttó 450 árban gép, azt szívesen veszem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macska topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest