- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
MrPetya19 #50471 üzenetére
Igen. De még érdekesebb hogy megint az történt ami a tollal is. Szépen rákapcsoltam wifi-re, lementettem mindent külső tárolóra és kikapcsoltam. Jó hosszú volt a kikapcsolási idő (ugye ssd, általában pár másodperc), gondoltam de jó totál összeomlás (semmit nem írt ki közben). Több mint egy perc után kikapcsolt, gondoltam visszakapcsolom. Újra van mobilnet program és opció a hálózatok között (korábban eltűnt). Szóval valahogy rendbe rakta "magát".
Római szálloda wifije valami borzalmas volt állítólag (utána volt a gond), de szerintem az nem kavarhatott be ennyire.
Mindegy újabb rejtély
Ha többször nem lesz akkor elengedem. De kb fogalmam sincs mitől volt és mi javította (HP support progit elindítottam de ott sem csináltam semmit csak néztem van-e valami lehetőség erre). Számla már elő volt készítve készültem a hp szervizbe. Biztos megijedt...
-
Sur1G
aktív tag
válasz
MrPetya19 #50300 üzenetére
Erre nem tudok konkrét választ adni. Az asztali gépemben egy I5-4570 proci van, ez még pont elég, viszont a cserélendő laptopban i5-3210M már csak nagyon kompromisszumosan működik. Nem ragaszkodok a workstation laptopokhoz, ha van normális teljesítményben, jó anyagminőségben és max bruttó 450 árban gép, azt szívesen veszem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged