Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50083 üzenetére
De hol van a Windowsban a beállítási lehetősége a képfrissítési frekvenciának? Mert nekem csak kijelezte, de nem találom, hol lehetne átállítani.
A HDMI vezeték meg nem ér el a kivetítőig, mert a plafonra van szerelve. Úgyhogy egyelőre marad a sima VGA. -
Tomi_78
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50080 üzenetére
A frissítési frekvenciát hol lehet átállítani a Windows 10-ben?
Megnéztem a "Speciális megjelenítési beállítások"-ban, és ott az egyik kijelző (gondolom a laptop sajátja) 60, míg a másik (a kivetítő) 59 Hz-en volt mutatva (vagy fordítva; már nem tudom fejből). Ez lehet probléma? -
Tomi_78
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50078 üzenetére
Sajnos nem sikerült, pedig lejjebb vettem a felbontást a laptopon. Érdekes, kettő HP-vel is ugyanígy jártam: vagy a kijelzőjén van a kép, vagy a vetítővásznon, de a kettő együtt nem megy.
Hogyha a megkettőzést próbálnám, akkor a kivetítő vásznon a "Nem támogatott" felirat olvasható a "Forrás: számítógép" alatt és a képfrissítési frekvenciák fölött. De nem tudom, hogy mi az a "Nem támogatott" dolog... -
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki tulajdonol(t) vagy ért a HP ProBook 440 G4 típusú laptophoz?
Annyi lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy nála is előjött-e az a jelenség kivetítő rácsatlakozásakor a VGA-portjára, hogy egyszerűen nem lehet beállítani azt, hogy a kijelző is és a kivetítő képe is egyszerre látszódjon, mert azonnal lekapcsolja a saját kijelzőjét? Ha meg kihúzom a VGA-vezetéket, akkor visszajön a kép a kijelzőre, de a projektoron már nem lesz.
Hiába nyomkodom az FN+F4 vagy a Windows+P gombokat, egyik sem segít. Valami egyedi, hardveres hiba van a dologban vagy viszonylag egyszerűen orvosolható beállítási dolog? -
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok! Egy barátomnak vettem egy használt HP 6730s laptopot, és úgy látjuk, valami alaplapi Intel videókártya lehet benne, legalábbis ezt írják ki különféle diagnosztikai programok. Ez azt jelenti, hogy jobb laptop VGA kártya nem tehető bele, nincd ilyen bővítőhely benne? Vagy a prociban van a GPU? A proci egyébként 1,8 GHz-es. Szóval hogy lehetne ezt a gépet erősebbé tenni grafikailag, mert pl. RAM-mal (4 GB), HDD-vel (320 GB) elégedettek vagyunk, de nem tudjuk, hogy játékok terén a proci vagy a videókártya fogja-e vissza és ez hogy fejleszthető.
Előre is köszönet a segítő válaszokért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest