- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
SeniorTilla #50862 üzenetére
Ez igy van! En amitt most vettem egy hete HP az Assistant Support progi 1 ev 11 honapos garit irt. Van ismerosom a HP-nal. Atkuldtem neki a szamlat amivel vettem a gepet. Egybol 3 ev lett.
-
KoLa_2
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50860 üzenetére
Meg is értem, de azt nem, hogy update jelszó nélkül nem tud felmenni. Le sem sza∗∗m a biosban beállításokat, nem mintha bármilyen lényeges dolog lenne benn amit lehet állítani (és jelszóval van védve). Engem is csak update lehetőség hiánya zavar. Ez a gondom. Ezért próbáltam informálódni, illetve segítséget kérni tőletek (igyen, nem ingyen). Ennyi.
-
KoLa_2
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50856 üzenetére
Én is értem mit írt a gyártó. Pont ezért fordultam hozzátok, hogy erre nincs valami alternatív megodás (pl gép azonosítói alapján kigenerálni a file-t) vagy bármi... Gépet ezért nem fogom visszaadni, mert nem kapok ilyen állapotban lévőt ennyiért.
Engem nem BIOS beállítások érdekelnek, mert nemsok lényeges dolog van menű alatt ehhez, inkább maga a BIOS frissítés (pl biztonásgi tartalma) miatt lenne fontos. Ez meg valóban gáz gyártó részéről, hogy ezt csak jelszó ismeretében tehetem meg... -
válasz
SeniorTilla #50856 üzenetére
Tudom mire való a bios jelszó. Szerintem a gyártó részéről ez inkorrekt. Viszont ha megy akkor be kell nyelni, ahogy írtad.
-
dugynok
senior tag
válasz
SeniorTilla #50843 üzenetére
Úgy csinàltam.
-
dugynok
senior tag
válasz
SeniorTilla #50841 üzenetére
Nem volt hozzà gyàri windows. Újkoràba se.
-
dugynok
senior tag
válasz
SeniorTilla #50839 üzenetére
Microsoft oldalàról töltöttem le.
-
dugynok
senior tag
válasz
SeniorTilla #50837 üzenetére
Igen, teljesen legal win10 64bit. De kiderìtettem, hogy elvileg nem lehet külön beàllìtani, csak amikor igényli, akkor segìt be az erősebb videókàrtya, de ezt nem is jelzi ki pl. a gta5 sem... Jó szar hp-amd rendszer
-
Vitaqo
senior tag
válasz
SeniorTilla #50827 üzenetére
Sajnos kafetéria gép. Ott meg szűk a lista.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
SeniorTilla #50816 üzenetére
Nem, asztalon. De elég picik a lábak, gondolom ezért nem volt rendes hőcsere. Most egyik vége megemelve+aktív hűtés berakva. Így 65 fok fölé egyik mag se ment aida stabilitás tesztje során.
-
d@minator
addikt
válasz
SeniorTilla #50806 üzenetére
Szia! Köszönöm! Mi a megoldás? Van valakinek ilyenje?
-
Vitaqo
senior tag
válasz
SeniorTilla #50801 üzenetére
Na ez egy jó tipp. Tolja is a meleget rendesen. De érdekes, hogy van úgy, hogy elmegy 20-30 percet, vagy 1 órát is. Aztán kikapcs,másnap hidegen meg fél perc után szaggat. Szerintem kevés a kártya.
-
AMD Power
titán
válasz
SeniorTilla #50792 üzenetére
Elotte vagy 3 kulonbozo hsz-ben tettem fel kb 3 kulonbozo kerdest tettem fel!
-
buttmaki
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50788 üzenetére
Oké, köszi, elindítottam a W10-telepítést.
-
mate317
tag
válasz
SeniorTilla #50782 üzenetére
Köszi a választ, igen, előfordult, hogy be volt préselve :/
-
fordjee
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50778 üzenetére
Azt már próbáltam, hogy csak 80%-ig töltsön, hátha elkezdi, de úgy sem volt jó. Most addig töltötte fel. Meglátjuk , jó lesz-e, remélem nem robban fel azért az akksi
-
fordjee
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50736 üzenetére
Nah, nem teljesen értem. Beszéltem hétfőn a Hp-val, nem küldik ki az akksit, futárt küldenének a gépért. Egyelőre elálltam tőle.
Ma használtam, majd félreraktam bekapcsolva. Kikapcsolt a képernyő, stb. Egy másik notebookon dolgoztam, 1-2 óra múlva bekapcsolt a kijelzője a Hp-nak, hogy újra kell indulnia. Mondom oké , újraindult és egyből egy bios frissítés jött be, oké, menjen. Végig is ment, vissza a windows , mondom ránézek a töltöttségre, már csak 7%-on állt. És azt látom, hogy töltődik. Már 70%. Lehetséges, hogy a bios miatt nem töltötte eddig? -
sasa134
addikt
válasz
SeniorTilla #50766 üzenetére
szuper, köszönöm - marad a Zbook akkor (tudom, hogy nem kéne ennek fontos szempontnak lennie, de a designja is annak tetszik a legjobban).
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #50765 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Engem borzasztóan zavar a jobb-lent í.
Külső perifériákat már nem szeretnék, mert kell a letisztult rendezett asztal.
Most az Elitebook 850 G3-at használom Ultraslim dokkolóban, hogy hátulra tudjam bedugni az adaptereket. Ez így most tetszik, de kijelzőjével kapcsoltosan erős fenntartásaim vannak. -
sasa134
addikt
válasz
SeniorTilla #50762 üzenetére
Ó szuper, köszönöm a kimerítő válaszod. Sajna akárhogy keresem, nem találok H-s i5-ös Zbookot. Lehet amire nekem kell, ez az i7 túlzás, de ahogy nézem, vagy U-s i5 vagy H-s i7 amiből választhatok. Meg most, hogy írtad, bejött a képbe a Pavilion Gaming és az Omen is, csillió konfigurációban - néhol drágábban néhol olcsóbban mint az általam megjelölt Zbook G5....Nem egyszerű.
Az órajel visszavétel alatt azt értettem, hogy sokszor olvasni, hogy bizonyos procik terhelés alatt a melegedés miatt visszavesznek, így nem igazán használják ki a névleges erejüket. (DE lehet most nagy butaságot írtam...)
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #50762 üzenetére
A Pavilion Gaming mivel rosszabb az Omen-nél vagy az Omen mivel több, úgy általánosságban ?
Omen: több fém + G-Sync ?
Pavilion Gaming-nél sem a szokott helyen van a hosszú í ?
-
kisskd
tag
válasz
SeniorTilla #50754 üzenetére
Igen, én is ebben bíztam, hogy így áthidalható a teljesítményprobléma.
Más márkájú dokkolóval+HP géppel, vagy HP dokkolóban más géppel esetleg volt tapasztalatod? -
dugynok
senior tag
válasz
SeniorTilla #50749 üzenetére
Windows eszközkezelő làtta mindkettőt, hibàt nem ìrt ràjuk. Gpu-z is detektàlta, szerintem rendesen van telepìtve. Mégse lehet a màsodiknak linkelt képnél kivàlasztani, meg se jelenìti,csak az integràltat.
Köszi, hogy segìtesz -
dugynok
senior tag
válasz
SeniorTilla #50717 üzenetére
Szia,
Esetleg tudsz te vagy valaki segìteni, hogy mit/hogy/hol kell még beàllìtani, hogy hasznàlja a nagyobb videókarit?
Elvileg catalyst-ban be van àllìtva a nagyobb teljesìtmény a gta-hoz kép , de nem azt hasznàlja kép, közben gpu-z làtja kép .
Hogy kell beàllìtani, hogy nagyobb teljesìtménynél az erősebb videókarit hasznàlja? -
No.01
addikt
válasz
SeniorTilla #50740 üzenetére
2 USB-C port van egyikkel sem megy a tablet toltese. A telefon mukodik igaz csak ugy ahogy irod a "fo" csatlakozorol (onnan nem ahova a toltot kell csatlakoztatni)
Nem teljesen ertem mert az elozo HP-men mukodott a tablet toltese is nemcsak bekapcsolva, de alvo uzemmodban is.
-
fordjee
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50736 üzenetére
Igen, tőled
Oké, köszi, hétfőn megpróbálkozom, szerintem ebben a trágyagány helyzetben lehet hogy kiküldik inkább. -
fordjee
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50732 üzenetére
200W. az jó?
-
fordjee
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50730 üzenetére
Narancssárgán világít a led. De akkor jó eséllyel beszart. Csodás
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
SeniorTilla #50709 üzenetére
Ja 😁 de így is tudom használni!
Csak szervíz!
Wifikártya se tetszik neki azért mert amd-s alaplapba volt? -
KrAt
veterán
válasz
SeniorTilla #50683 üzenetére
Köszi, azt tiltottam, és max battery health-re raktam, így max 80%-ig engedi tölteni. A HP manage-en volt gyárilag, de úgy 100%-ig töltötte fel.
Szerk: azon mondjuk lehidaltam, hogy nincs Insert rajta.. Linux alatt elég hasznos billentyű..
-
peter889
őstag
válasz
SeniorTilla #50682 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
SeniorTilla #50660 üzenetére
Acernél jobb az eljárás
"Az akkumulátor garanciája két részből áll - egyik a működésére vonatkozik, melyre annyi a jótállás, mint magára a termékre. A másik a kapacitására, melyre 1 év garancia van érvényben." persze az kérdés, hogy a kapacitás mennyire csökkenthet le.
HP-nél nincs hazai szerviz, ahova személyesen vihetem be? HP 14s-dq1009nh szeretnék venni, pont ezt akartam kérdezni, hogy ebben cserélhető az akkumulátor? HP-nek van olyan ügyfélszolgálata, ahol írásban lehet kérdezni, oldalukon nem találom. -
q2w3
senior tag
válasz
SeniorTilla #50700 üzenetére
Nem pont 36 hónap, én decemberben vettem és valamikor októberben lett vásárolva, vagy legalábbis a garancia onnantól indult.
-
q2w3
senior tag
válasz
SeniorTilla #50695 üzenetére
Szia!
Használtként vásároltam a gépet, de az én szemszögemből a 0%-os áfa miért hátráltató jellegű? Rajta van a kereskedő összes adata. Ha ő ezt így eladta, akkor neki származhat belőle baja. Mi alapján tagadhatná meg a HP a garanciát, ha mindenhol látszik, hogy a gép garanciális?
Csak érdeklődöm, mert nem tudtam arról, hogy erre is figyelni kellene vásárlásnál. Sok helyen még számlát sem adnak. Itt most egyébként el is kérte a számlát a HP.
-
Tigris55
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50694 üzenetére
Ilyen router van, nem tudom számít-e: ZTE ZXHN H168N (inviteles) [link]
-
Tigris55
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50691 üzenetére
Nem, 2024.0.9.103-t ír ki.
-
q2w3
senior tag
válasz
SeniorTilla #50689 üzenetére
Rendben, köszönöm a válaszotokat!
Most írtam ismét a HP-nak, hogy van-e fejlemény. Ezzel párhuzamosan próbáltam felhívni a fogyasztóvédelmet, de nem veszik fel, talán délután.
A békéltető testülettel volt egy nagyon hosszú és eredménytelen esetem, így azt hanyagolnám, mert olyan lassan jön visszajelzés, hogy ha az ember rosszul kezd bele akkor bukja.
Szeretném tudni, hogy pontosan kivel szemben kell érvényesíteni a jótállási jogom, a HP-val vagy a kereskedővel szemben. Egyébként egy kis üzletben vettem használtan 0%-os áfával, nem gondolom, hogy érdemben segítene, ha odafordulnék. A szervíz, akiknél a gép volt, segítőkészek voltak, gyorsan reagálnak, csak ők meg a HPtől kapják az utasítást és az alkatrészeket is, így ők nem voltak hatással az ügyre. Egyedül a HP-t látom megoldásnak.
-
Uzmany
őstag
válasz
SeniorTilla #50670 üzenetére
Köszönöm.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Van egy dell gépem 3 év garanciával és beépített akkumulátorral. A jótállási jegyen a következő szerepel: "A vásárláskor a notebook részét képező akkumulátorra a jótállás időtarama a Korm. r. szerint a kötelező egy év függetlenül a notebookra vállalt garancia időtől."
-
apaszka
veterán
válasz
Értem!
Viszont a kiterjesztett garancia egyértelműen akku cserére is szól!
Azt ugye nem ingyen adják és vállalják érte ezt!?
1979 ben műszaki eladónak tanultam, és nemrég még raktam mellé friss eladóit és boltvezetőit . Itt is friss emlékeim szerint ködösíteni próbálják a valós vállalást!
Szerintem neki fogok ugrani a békéltető testület bevonásával a HP nek. Csak, hogy tudjunk pontosabb infót róluk!?
Igazából van utód gép mi újra felsőbb kategóriás de már nem e márka! Pont ez miatt, hogy ilyen a szerviz és a képviselő cég hozzáállása!E gép maradt munkára még ha kell vennem bele akkumulátort is, hiszen egy frankó gép amúgy!
Eladni nem fogom, mert így nem is akarnám, meg erre még bőven elég.
A csalódás a hozzáállásban van, vagyis a telefon beszélgetésben egész mást mondtak!
Rögzítették öl is, én is! -
Kempetlen
tag
válasz
SeniorTilla #50632 üzenetére
Akkor nem vackolok vele, köszönöm!
Marad a jól bevált 2,5" + USB 3-as tok kombó (a HDD-nek). -
tamas.nick
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50624 üzenetére
Régebbivel sem megy. Még megpróbálom Live CD-s Ubuntuval.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50622 üzenetére
HDMI-n csatlakoztatott TV-n (Intel Audio) és Bluetooth fejhallgató esetében nem jelentkezik a hiba, az integrált Realtek hangkártyával lehet gond, jack-en keresztül is akad.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50619 üzenetére
Szoktam, szinte mindig.
Gondoltam plusz információ lehet a kérdezőnek, ha látja, hogy alsó kategóriás készüléken is megy a dolog, nem kell S10-ben gondolkodnia.
Tegnapi tapasztalat,ami még segíthet:
Ha egy repeatert kábellel csatlakoztat a laptophoz, akkor jobban jár, mintha wifin csatlakozik a repeaterhez. -
Sumptuous
senior tag
válasz
SeniorTilla #50613 üzenetére
Nem hiszem, hogy az a baj, hogy nem lesz 2,4-es wifi. Sokkal inkább az, hogy az a sáv lényegesen leterheltebb a sok kütyü miatt. Míg az 5Ghz-es wifi sokkal több eszközt képes kiszolgálni. A családi ház wifijét egy kolival nem szerencsés összehasonlítani.
Telefonon tökmindegy milyen gyors/jó a net, de laptopon ha tanulni/felkészülni akar, nagyon nagy nyűg a rossz kapcsolat.
Persze a kábel lenne a legoptimálisabb..
-
Tomp888
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50597 üzenetére
-
Peczek
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50583 üzenetére
Köszi, én is hajlok az újabb HP-re. Főleg, ha a 1,5-ös HDD is beleférne az SSD mellé.
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #50577 üzenetére
köszi. Már megtaláltam, lehet belerakni 2*16-ot.
Másik kérdés.
Van valakinek i7 9750h , Pavilion 15 -ben? Processzor miatt venném a gépet. 10-15 perc teljes terhelésnél (minden processzor mag) mennyire veszi vissza a frekvenciát?
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #50575 üzenetére
Egyik szerviznek írtam közvetlen, amit itt a listában kihozott.
Ezt válaszolta:
Köszönjük a megkeresést!
Az alább bejelentett készülék garanciája rendben van 2020.11.01-ig.
Sajnos ennek a készüléknek garanciaidőn belüli javítására cégünknek nincs jogosultsága.
Szervizelését közvetlenül a HP Magyarországnál tudja intézni.
Elérhetőségük:
Tel.: +36-1-777-7545
E-mail cím: vevoszolgalat@hp.hu
E-mail visszapattan erről a címről, nem létező cím miatt.
Majd telefonálok nincs más. -
Űrvándor
tag
válasz
SeniorTilla #50554 üzenetére
Köszönöm
-
Űrvándor
tag
válasz
SeniorTilla #50552 üzenetére
Szia HP Spectre x360 13-aw0004nh Fekete Próbáltam de nem volt találat.Ezért írtam ide. Köszönöm a válaszod.
-
hódmaci
senior tag
válasz
SeniorTilla #50544 üzenetére
Szia!
Ezzel már próbálkoztam.
Kettő együtt meg se mukkan. Vagyis be sem kapcsolódik.
Külön-külön szépen vitte bármelyik slotban.
Gondolom a sebesség lehet a gond, ezért keresnék valami leírást a támogatott memorykrólIlletve ezt találtam:
StandardDDR3L PC3L-12800 (Transfer rates up to 1600 MT/s)Two SODIMM slots supporting dual-channel memoryBoth slots are customer accessible / upgradeableSupports4096 MB Total System Memory (4096 MB x 1)8192 MB Total System Memory (4096 MB x 2)8192 MB Total System Memory (8192 MB x 1)16384 MB Total System Memory (8192 MB x 2)MaximumUp to 16 GBDual-channelMaximized dual-channel performance requires SODIMMs of the same size and speed in both memory slots.NOTE: Due to the non-industry standard nature of some third-party memory modules, we recommend HP branded memory to ensure compatibility. If you mix memory speeds, the system will perform at the lower memory speed. -
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #50532 üzenetére
HP gar. ügyintézéséhez kell garancia jegy tapasztalataid szerint ?
Nekem csak számlám van, az is külföldi, de warranty checker szerint még él a garancia. -
KISDUCK
addikt
válasz
SeniorTilla #50532 üzenetére
A wot igénytelen játék, elfut gyengébb masinákon is. Az mx130 full hd-ban minimumon 60 fps-sel szerintem kihajthatja, de azért nem javasolnám ennek ellenére sem azt választani. Minimum 1050ti-t vagy rx560-t ajánlanék hozzá Zalaymnak.
-
Zalaym
tag
válasz
SeniorTilla #50529 üzenetére
Lenne alternatív javaslatod?
-
Hínár929
tag
válasz
SeniorTilla #50512 üzenetére
Köszi,
De ez nem a klasszikus hibajelző sípolás, hanem ezer decibellel sípol. Előbb utóbb bekerül a szervizbe de kíváncsi lennék mi lehet.
-
embe
nagyúr
válasz
SeniorTilla #50512 üzenetére
Igen a betekintési szögből, illetve a színekből ( boot és Win. alatt ) IPS.
Csak csekkoltam a panel típust, és több infót találtam rá. -
válasz
SeniorTilla #50473 üzenetére
Hát lehet, de ez most nagyon rosszkor csinálta külhonban egy konferencián... Reméljük hogy ennyi, jobban örültem volna egy megnyomtál egy rossz gombot verziónak (kapásból megvádoltam asszonypajtást egy airplane mode aktiválással
).
-
válasz
SeniorTilla #50452 üzenetére
Aksit sajnos nem lehet kivenni ennél a típusnál, burkolat alatt van.
Végül nagyon hosszan nyomott power gombra restartolt. Érdekes hiba.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
SeniorTilla #50427 üzenetére
Mindhármat feltettem, meg a kártyaolvasóét is és még mindig ott rohad.
-
Járókeret
senior tag
válasz
SeniorTilla #50411 üzenetére
A kérdés jogos de mégse. A 6550b egy eléggé elterjedt üzleti gép. Annó páromnak is ilyet vettünk használtan. Szerintem lesz ez még hasznos másoknak.
-
válasz
SeniorTilla #50411 üzenetére
másnak lehet benne hasznos infó, ha neked nem is.
-
gabor23
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50384 üzenetére
Igen, ezért is furcsa, illetve zavaró, mivel kb. nulla terhelés mellett is bekapcsol...
-
gabor23
csendes tag
válasz
SeniorTilla #50382 üzenetére
Nekem már az furcsa, hogy eleve lehet hallani a hűtését a gépnek. Szóval lehet, hogy a ventilátornak semmi baja, csak ez egy ilyen konstrukció?
Mert ha igen, akkor megpróbálom megszokni, csak nekem tényleg azért furcsa, mert az utóbbi időben bármilyen laptop is volt a kezemben, egyáltalán nem hallottam a hűtést (nem passzív hűtéses gépeknél). -
No.01
addikt
válasz
SeniorTilla #50378 üzenetére
Nyilvan, de az mar pont plusz 1-el tobb atalakito, mint nelkule
-
válasz
SeniorTilla #50372 üzenetére
Amit tőled vettem? Az asszonykáé és boldogan használja. Nekem egy jó minőségű max 38*25,5 cm-es üzleti csoda kellene, legalább t2000-es szintű videókarival, és lehetőleg mobil internet modemmel. Ha félmilláért lenne ilyen ugrálnék örömömben
Fiatalon és erősen még precisiom M6600-am volt, de most már öregecske vagyok hogy újabb 5-6 évre ilyen mellett köteleződjek el...
-
Nimrod
addikt
válasz
SeniorTilla #50370 üzenetére
Hajjaj, tudom én. Lehúztam Apple-nél 3 évet B2B / B2C
-
Nimrod
addikt
válasz
SeniorTilla #50366 üzenetére
Biztos csak bennem van a hiba, de közel fél milliót biztos nem adnék saját használatú gépre.
Egyébként Spectre családból a Folio határozottan tetszik a design miatt.
-
No.01
addikt
válasz
SeniorTilla #50366 üzenetére
A kijelzore mindig is nagy hangsulyt fektettem. marcsak azert is mert a szemem sajnos (vagy sem) de erzekenyebb az atlagnal igy bizonyos gepeknel a PWM-et par perc utan kiszurom.
Minden vasarlasomat megelozoen keresgelek, olvasgatok, de eszek a tesztek sajnos csak kiindulopontnak jok, mert a szemleyes preferencia vagy a gyakorlat sokszor megviccelt mar hiaba tettem le a voksomat (es fizettem tobbet) egy tesztgyoztes termekert.
A masik kerdesem a gari. Az Elitbook tobbszor elofordul "kiterjesztett" garival, mig a Spectre eseteben ezt meg nem lattam. ha pont ugy adna ki, h csak az alap 2 ev jar hozza akkor mennyire konnyu utolag megrendelni?
Tovabba erdekelne meg, h mikent van megoldva a frissitesek kezelese?
Dell-nel volt egy gyari progi ami automatan toltotte le az uj drivereket vagy ami kellett es csak akkor szolt ha ujra kellett inditani.
Esetleg van v.mi hasonlo itt is? -
fecaga21
senior tag
válasz
SeniorTilla #50360 üzenetére
4. gen-es i7 el nem hiszem. Elég 8 giga ddr3 meg egy 120as ssd.
-
fecaga21
senior tag
válasz
SeniorTilla #50357 üzenetére
pl miből adjak le?
-
krisz77
tag
válasz
SeniorTilla #50350 üzenetére
sziasztok szerintetek melyik jobb laptop a hp 820 g3 vagy a dell e7270?
-
wreakz
tag
válasz
SeniorTilla #50337 üzenetére
Attól függetlenül javítani fogják. Nem fogják kifújni levegővel, de újrapasztázzák jó esetben, és ha szükséges cserélnek egy fan-t.
-
válasz
SeniorTilla #50333 üzenetére
Megint nem ezt írtam, olvasd el mit írt a tulaj.
"már elég hangos a hűtése" ez nem csak a por miatt lehet. Nah most ugye mivel garanciás derítsék ők ki hogy mi miatt, mert ha szétszedi és pont eltörik valamelyik felfogató, vagy csak elpattan a műanyag, ami azért gyakori, akkor ugrik a gar.
Persze lehet pontosítani mit jelen ez esetben a hangos szó.
Csak ismételni tudom magam. A tulaj eldönti mit csinál -
szucstom
őstag
válasz
SeniorTilla #50330 üzenetére
Csak egy felvetés volt, én sajnos találkoztam már ilyennel (igaz nem mostanában).
Nekem anno asus laptopnál nem volt matrica, mégis úgy jött vissza szervízből, hogy még1x hozzányúlok, ugrik a garancia (enyhe felületi karcok voltak, miközben lekaptam az alját karbantartás miatt).
Szóval nemcsak szervíztől függ, hanem az ott dolgozótól is, hogy mennyire veszi komolyan a dolgot.
-
válasz
SeniorTilla #50317 üzenetére
Hát akkor nekem még szerencsém volt hogy volt
-
válasz
SeniorTilla #50316 üzenetére
Mivel azok mind n-Trig-esek.
-
válasz
SeniorTilla #50317 üzenetére
nem megy vele
-
Sur1G
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50307 üzenetére
Köszi, írtam!
-
válasz
SeniorTilla #50280 üzenetére
Hát nem mai darab, meg Amd, de K10stat-tal mindent lehet állítani rajta, órajelet, feszültséggel együtt. Dolgozós laptopom, már 7 éves lesz vagy több. Sajnos manapság már nincs ilyen, pedig piszok hasznos tud lenni.
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #50280 üzenetére
Windows alól még valani 3rd party okossággal core2 korszakban volt megoldás asszem. Csak utána már én is úgy láttam, hogy ilyen ma nincs már :-(
-
Gergello
addikt
válasz
SeniorTilla #50272 üzenetére
Konkrétan hol kell indítani a hibajelentést ?
El tudnád küldeni a linket ?
https://support.hp.com/hu-hu/contact/laptops ? -
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #50275 üzenetére
Köszi, ez jó információ, akkor nem csodálkozom. Édesapámat nem zavarja, csak engem, amikor biherálom a gépét nagy ritkán. Csak néhány embert zavar ez :-)
-
válasz
SeniorTilla #50275 üzenetére
Nálam Amd-vel is volt, 2>>4magos upgrade után, feszültség csökkentés megoldotta. K10stat-tal évek óta jól megy..
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #50273 üzenetére
Ajjaj, köszönöm szépen!
Akkor Probook 650 G1 betegség ez úgymond? Sajnos már nem garis, így marad. A zavaró hangon kívül okés azért ahogy olvastam, járulékos bajt nem okoz a coil whine.
-
válasz
SeniorTilla #50255 üzenetére
Windows update ilyet is tud? Nekem az is idő volt megszokni pár éve hogy a drivereket kezeli
Bár örülnék ha meglenne file-ként is, de csináltam gyorsan egy rendszer visszaállítási pontot.
-
válasz
SeniorTilla #50249 üzenetére
Ez te voltál (mármint szóltál hp-nak gyári számmal)? Bekapcsoltam ma valami más miatt és felugrott a toll beállítások szoftver amit kerestem. A menüben az új telepítések között van... Mondjuk rinyáltam a hp support fórumon is.
Ha te voltál akkor kösziHa befrissítette magát akkor hurrá.
-
válasz
SeniorTilla #50220 üzenetére
Bocsi, csak látom hogy aktív vagy
A másik elitebookon nincs rajta ez a HP pen settings app?
-
válasz
SeniorTilla #50238 üzenetére
Mindenki tudja
-
customer114
őstag
válasz
SeniorTilla #50226 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
válasz
SeniorTilla #50225 üzenetére
Nyugodtan, én is vidéken karizok
Munkanapon is simán ráér, igazából azért írtam ide mert szerintem a HP a hunyó (sajna nem vagyok egyedüli problémámmal), hátha tud valaki megoldást.
-
válasz
SeniorTilla #50220 üzenetére
Szia!
Köszi, ez gondolom nekem volt
-
yorka
tag
válasz
SeniorTilla #50199 üzenetére
FPS nem lesz, arra ott az asztali, csak ugye azt blokkolja a fiam többnyire.
Alapvetően filmnézés, irodai dolgok, feleségnek könyvírás, nekem meg egy kis Endless Space 2 maximum. Ennél komolyabb játék nem kell,.ha az elfut intelen, akkor nekem nem is kell dedicated vga.Amúgy volt már hp gépem. Elitbook 8510p, 6910p. Utóbbi meg is van még, de kissé már eljárt felette az idő.
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #50185 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Okés, most ugye szereztem bele L-eset. Így okés. Az elsődleges slot-ban gyárilag L-es volt. Másodikban "simával (DDR3 nem L-es)" nem adta.
(#50186) Pyttawrx : Köszönöm Neked is. Érdekes, valóban. Más doksikban nem írta így az L-es kívánságot, de itt igen. Akkor lehet, hogy nem tud 1,5V-ot adni a RAM-oknak, aztán a sima DDR3-ak 1,35V-on hibázhatnak rendesen. Nem véletlen, hogy rinyált akkor.
-
hm
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50175 üzenetére
És valóban. Kicsit elszaladt a világ mellettem, meg kellett néznem mit mondasz. Van benne nvme csati. Köszönöm.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50124 üzenetére
szóval esetleg van ötlet/ jó tanács? fentebb válaszoltam, de megerősítem, hogy a win update dobott frissítést. a tiszta telepítés alatt pedig arra gondoltam, hogy leformázod a háttértárat és feltelepíted a windowst pl. usbről.
-
prisz
senior tag
válasz
SeniorTilla #50142 üzenetére
Pont ezért keresgélek. Ha van valakinek 495-ös chipset-hez frissebb driver mint 1968 évi, ne kíméljen a letöltési linkkel.
-
prisz
senior tag
válasz
SeniorTilla #50140 üzenetére
-
Shin Chen
tag
válasz
SeniorTilla #50119 üzenetére
Köszi, manuálba sikerült!
Csak azt nem tudom hogy a "Born on date" mit jelenthet, mert 2019.07.14. a dátum mikor februárban vettem -
Palesztin994
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50124 üzenetére
Én úgy emlékszem win update volt, meg is lepett,mert még sosem kaptam így bios frissítést.Hp progdamja szerintem nincs is fent, biztos vagyok benne,hogy win updatenel jött. De ujrsinditotta, valaszthattam,hogy telepítem e, es felrakta rendben. Youtubon vannak hp bios update videok, amikor sima exevel telepitik, pont olyan volt. Annyi volt asszem a különbség,hogy amikor számolja hány/hány filet másolt, az nekem fekete dos ablakban volt,nem hp szoftver ablakaban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest