- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
Hínár929 #52694 üzenetére
Fogyasztóvédelem.
Annak ajánlására/megkeresésére kötelesek válaszolni. Igazából megkérdezheted a telefonos ügyintézőt is, hogy panaszt akarsz tenni, hova írhatsz nekik. De ennek se sok értelme van (de volt már rá példa, hogy igen), mert 1 hónapig is simán a panaszon ülnek, aztán küldenek egy pár mondatos választ. Ha írásos panaszt teszel, azt jobb pl. egy fogyasztóvédelmi véleménnyel kiegészíteni. Az hangsúlyosabb.
Ha ennyire elzárkóznak, muszáj az embernek is szintet lépnie. -
válasz
Hínár929 #52694 üzenetére
Hát nem tudom, akkkor zargasd őket. Hidd el többet érsz a békéltető testülette, lesz írásos nyoma, megkeresik őket, az ekik sem jó... stb. De te tudod. egy két dologba igen naív vagy. Sajnos semmi sem úgy megy, ahogy régen. Nyilván veled értek egyet, de ha nem vagy rámenősebb, vagy olyan ki lép is, akkor elbuktad
-
válasz
Hínár929 #52687 üzenetére
Mi volt a hiba? Ezt nem írtad. A BIOS frissítés nem szokott behalni, ezret csináltam már. Hacsak el nem megy az áram.
Ha 3x nem sikerült megjavítaniuk a gépet, aminek hardverhibája van, akkor kérhetsz jóváírást. Ebben az esetben vissza fogják vásárolni az eredeti áron, és vehetsz utána másikat.
-
-
válasz
Hínár929 #52461 üzenetére
Szia.
HŰŰŰ, csatlakozom, én is láttam már sok mindent (csodát is), de ilyet nem
Elég fura ha ram hiba, mert akkor ne kellene képet sem adnia, főleg hogy nem is indul újra.
Ettől függetlenül igen rammal kezdenék, vagy esetleg bios frissítéssel, bár szerintem cserénél csak meg csinálták, (lehet azóta jött új rá, azt meg kellene nézni, mit írnak a frissítési logban)
"csak" lapot cseréltek, vagy memóriát is? Mi van most benne? ddr3, ddr3L, ddr4?Esetleg háttértár milyen állapotban van?
Hangosan gondolkozok?
-
-
-
-
-
hallador
addikt
válasz
Hínár929 #48275 üzenetére
Azért szerintem a HP-t hívd fel, hogy ezzel mi a helyzet mert azért valljuk be láttunk már olyat, hogy a kereskedő adott rá valami garanciának nevezett Ő, csak hát a HP erről mit nem tudott. Aztán mikor odajutott szépen elővették a magyar fogyasztóvédelem erre vonatkozó szabályzatát. És kiderült, hogy jajj tévedtünk bocs, a magyar kereskedő meg úgy általában akkor szokott bármiért felelősséget vállalni, amikor már kopoktat a NAV. Szóval én nem vagyok ezzel annyira optimista mint a kolléga.
Ha a HP is azt mondja, és erről levelet is küldenek, akkor el lehet hinni, ha nem akkor meg ez egy szokásos kereskedői lehúzás marad.
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy a kereskedő majd saját költségén kivágja zsebből az alaplap árát, Te igen? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Clash of Clans
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest