- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ezt a 0%-os áfával, használtan dolgot én a helyedben nem említeném meg az eljárás során. Csalás az egész (szürke zóna), és aki így árulja újnak hirdetve a gépet, az szimplán átvert téged (tudom vannak ilyenek a HA-n, most inkább nem nevesítem őket). Ha a szerviz megtudja, még elveszítheted a vásárlói jogaidat is.
-
Nagyon érdekes az eseted, belefutottál valami belsős anomáliába.
A többiek tanácsa jó, hívd fel a fogyasztóvédelmi előadót az illetékes kormányhivatalban, és kérj tanácsot.
Másik ügyben nekem azt tanácsolták, hogy küldjem el annak a cégnek az igényemet, akitől vettem a terméket (mivel a szerviz nem csinált semmit a panaszommal, csak hitegettek). El is ment nekik az email, a fogyvéd tanácsával, miszerint ők is ugyanúgy kötelesek orvosolni a problémámat, mint a szerviz. 1 napon belül küldte a szerviz a cserealkatrészt.
-
Szia. Én más terméknél jártam így hogy csak húzták az időt.....
Viszont én a területileg illetékes békéltető testülethez fordultam, telefonon, és megcsináltam mait kértek. Láss csodát 1 hét elteltével már kaptam új terméket, amit én választottam.
Nyilván ez nem jelenti azt, hogy ebben au esetben is ez lesz, de érdemes megtenni ezt a lépést. -
kapi12
tag
Én egy 6150sl tulajdonosa vagyok,sztem hordozható egyeltalán nincs vele probléma talán 3kilo de én is hurcolom mindenhéten az albi és az otthonom között szal ezzel sztem nincs gond.Az aksi se rossz de nem tudok neked pontos értéket mondani mert sok mindentől függ és nem nagyon szoktam aksiról üzemeltetni a cuccot..itt hardverapron 160ért megkapod ami szerintem ár/értékbe elég kedvező ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest