Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
SeniorTilla #50766 üzenetére
szuper, köszönöm - marad a Zbook akkor (tudom, hogy nem kéne ennek fontos szempontnak lennie, de a designja is annak tetszik a legjobban).
-
sasa134
addikt
válasz
SeniorTilla #50762 üzenetére
Ó szuper, köszönöm a kimerítő válaszod. Sajna akárhogy keresem, nem találok H-s i5-ös Zbookot. Lehet amire nekem kell, ez az i7 túlzás, de ahogy nézem, vagy U-s i5 vagy H-s i7 amiből választhatok. Meg most, hogy írtad, bejött a képbe a Pavilion Gaming és az Omen is, csillió konfigurációban - néhol drágábban néhol olcsóbban mint az általam megjelölt Zbook G5....Nem egyszerű.
Az órajel visszavétel alatt azt értettem, hogy sokszor olvasni, hogy bizonyos procik terhelés alatt a melegedés miatt visszavesznek, így nem igazán használják ki a névleges erejüket. (DE lehet most nagy butaságot írtam...)
-
sasa134
addikt
Sziasztok, Zbook témában kellene kis segítség, tanács.
Gondoltam először itt kérdezek, nem a "milyen notebookot vegyek?" topicban.Egy öregecske Probookot szeretnék leváltani, ami a család fő számítógépe. A cél az, hogy egy igényes, jól használható, mindenes családi gépünk legyen, ami legalább 3 évig kiszolgál. Egy laptop + 27es monitor (WQHD) setupban gondolkozom, plusz a sallangok. Fontos, hogy a gép az idő nagy részében egy stand-en lenne, de kell a rugalmasság, hordozni leginkább max lakáson belül lenne. felhasználás: Office, net, némi Lightroom, gyereknek készségfejlesztő programok, rajzolás, multimédia.
Szeretném, ha lenne ereje ezekre, miközben lehetőleg minél halkabb legyen.
A céges gépem egy Elitebook, a mostani családi egy Probook - nagyon elégedett vagyok szóval maradnék HP vonalon. Nagyon tetszenek a Zbook-ok, a masszív(nak tűnő) kialakításuk, de sem a jelöléseken nem igazodok ki (sima, v, u) sem a mobil procik és GPU-k terén.
A fenti célra ez megfelelő lenne?HP zBook 15v G5 15" Full-HD i7-9750H 16GB/512GB P620 Win10 Pro
Ez most 1550Eur a cyberport.de-n (itt venném). Ez a proci milyen asztali CPu-nak felel meg kb? Kell nekem i7, nem fog sokat visszavenni az órajelből? A Quadro-tól kell félnem (nem játszunk), driver gondok, kompatibilitás gondok jellemzőek?
köszönöm a segítséget
-
sasa134
addikt
Garanciális történetem HP-val, Alohainformatikával, DPD-vel.... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- VR topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged