- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sasa134 #50764 üzenetére
Minden proci így működik, ez a normális munkamenet
Észre sem veszed, mert mindig az optimális teljesítményt kapod. Általában azért 10% alatt van a terhelés, sőt inkább 5-7% körül nekem, 20-30 böngészőablak, excelek, outlook alatt.
Ha meg tudod fizetni, akkor nyugodtan vedd meg a Zbookot, nem fogsz csalódni benne. Gamer gépet akkor vegyél, ha játszani is szeretnél vele. (Jó ,ezt most írtanám a Zbookra is, mert az meg grafikai munkaállomás lenne igazából.) A Zbook egy tartós, fémházas felső kategóriás üzleti gép, és szerintem a dizájnja is nagyon jól sikerült. Egyébként szétnézhetsz Elitebook 1050 G1 területen is, annyi, hogy itt nincs numbill, de ha külsővel használod, nem lényeges.
-
válasz
sasa134 #50761 üzenetére
A Zbookok nagyon jók. A v a belépőszint, a legolcsóbb modellek, de ez itt nem azt jelenti, hogy sz*r
. Nyilván nem ez lesz a legmasszívabb; ha a legjobbat szeretnéd, akkor vegyél egy Studio 15-öst, az viszont nem ennyibe kerül.
Egyébként a te felhasználásodra a Zbook szerintem felesleges, de te tudod. Egy i5 is bőven elég lenne, főleg ha H-s, nem U-s. A H-s procik sokkal erősebbek. Da ha már i7, az a sima office feladatoknál is tökéletes, ha nem használod ki a teljesítményét, az sem baj, ezt a visszavesz az órajelből problémádat nem igazán értem
Én Pavilion Gaming gépet használok 9750H-val, nagyon meg vagyok vele elégedve. Néha játszok is, ahhoz kevés illetve nem arra való a Quadro, erre GTX kell. Ha nem használod ki a grafikai teljesítményt, akkor úgyis az inegrált Intel UHD viszi a gépet, az nvidia le van kapcsolva, észre sem fogod venni, hogy a gépben van.
-
válasz
sasa134 #47349 üzenetére
Bakker mekkora piti.
A kígyó a saját farkába harapott
Azért én azt hozzátenném, hogy általában nincs gond a HP garis ügyintézésével és javításával, legalábbis az ügyfeleim visszajelzései alapján nagyrészt minden rendben van. Persze vannak kivételek, szerintem a te eseted is ilyen. Ez biztos nem vigasztal téged...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest