- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50124 üzenetére
szóval esetleg van ötlet/ jó tanács? fentebb válaszoltam, de megerősítem, hogy a win update dobott frissítést. a tiszta telepítés alatt pedig arra gondoltam, hogy leformázod a háttértárat és feltelepíted a windowst pl. usbről.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
Palesztin994 #50123 üzenetére
A nem tisztan annyit,hogy nem formaztam le, csak a win updateben lefrissitettem. Bar ez mar nem is tunt olyan nagy csomagnak,mint a régiek, szóval talán felesleges is lett volna formazni.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
SeniorTilla #50124 üzenetére
Én úgy emlékszem win update volt, meg is lepett,mert még sosem kaptam így bios frissítést.Hp progdamja szerintem nincs is fent, biztos vagyok benne,hogy win updatenel jött. De ujrsinditotta, valaszthattam,hogy telepítem e, es felrakta rendben. Youtubon vannak hp bios update videok, amikor sima exevel telepitik, pont olyan volt. Annyi volt asszem a különbség,hogy amikor számolja hány/hány filet másolt, az nekem fekete dos ablakban volt,nem hp szoftver ablakaban.
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Van egy fel eves hp spectre x360 13 gépem. Nem rég elkezdett kekhalalozni. Ezt az utsn kezdte,hogy nem tisztan felfrissitettem ra az uj win10-et. A masik, hogy 2x is kuldott bios updatet a windows frissito,amit fel is raktam. Egy sima windows tiszta telepites megoldja, vagy biost is kellene usbrol frissiteni? Valószínű biosbol mar fent van a legujabb, talan eleg egy tiszta windows reinstall.
Valami a szoftver es hardver kozott nem oke, a kamera pl nem mukodik facebookon, ha pedig a fizikai pocokkel kapcsollm ki es vissza, akkor jon a kekhalal. -
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek vettem egy Hp Envy x360 15-öt, a nyári kiadást. Gyönyörű a gép, tök jó, de egy dolog idegesít: állandóan megy a ventilátor benne, túl hangos. Biosban a fan always on-t disable-re raktam, de semmi nem változott. Modernebb fajta uefi kezelőfelületet nem találok benne csak a régi bios felületet. viszont uefiből bootol a gép, legacy offon van, szóval nem teljesen értem. Van egy notebook fan controller nevű program, az én asus ux410esemet úgy lehalkította, hogy valami csoda, de a hp ventijét egyáltalán nem tudja szabályozni, bármit csinálok vele se fel,se le nem állítja. Nem értem ezt, van valami ötlet? Hogy a rákba halkítsam le? 33 fokos a proci, mégis pörög a venti, bőven elég lenne,ha pl 60 fok körül kapcsolna csak be. I5-7200U van benne amúgy, szerintem 60 fokig alig melegedne fel néha használat közben is. Csak integrált vga van a gépben amúgy, tehát dedikált vga-nak sem kell hűtés. Fel van rakva a HP cool sense,de kb semmit nem csinál az se, kikapcsolva és bekapcsolva is ugyan olyan hangos a gép. Légyszi,ha tudtok segítsetek, mert amúgy baromi jó lenne a gép! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest