- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
Pyttawrx #51032 üzenetére
Mi lehet vele a gond? Havi egyszer lett berakva,és használva pár órát,és 3/4 ig feltöltve,aztán pihi!
Van e értelme valami okos emberrel felújítatni ,vagy megérné e megnézetni ?
(A fogyvédők előtt van amúgy ,de nem bízom benne nagyon!)
Garanciálisan jelezve lett nekik,de húzták az időt aztán meg elutasították a szervizt...) -
apaszka
veterán
válasz
SeniorTilla #50660 üzenetére
Értem!
Viszont a kiterjesztett garancia egyértelműen akku cserére is szól!
Azt ugye nem ingyen adják és vállalják érte ezt!?
1979 ben műszaki eladónak tanultam, és nemrég még raktam mellé friss eladóit és boltvezetőit . Itt is friss emlékeim szerint ködösíteni próbálják a valós vállalást!
Szerintem neki fogok ugrani a békéltető testület bevonásával a HP nek. Csak, hogy tudjunk pontosabb infót róluk!?
Igazából van utód gép mi újra felsőbb kategóriás de már nem e márka! Pont ez miatt, hogy ilyen a szerviz és a képviselő cég hozzáállása!E gép maradt munkára még ha kell vennem bele akkumulátort is, hiszen egy frankó gép amúgy!
Eladni nem fogom, mert így nem is akarnám, meg erre még bőven elég.
A csalódás a hozzáállásban van, vagyis a telefon beszélgetésben egész mást mondtak!
Rögzítették öl is, én is! -
apaszka
veterán
válasz
Gergello #50652 üzenetére
HP ügyfélszolgálat Mész@ros M. vette fel. Mivel rögzítettek engem, én is rögzítettem a beszélgetést. Mikor mondja az automata a tényét és is szintén mondtam.
De a lényeg , hogy azt mondja, küldi 2-3 napon belül a futárt. ... Megnézte rendben van a garancia, sőt a papírokat se rakjam be mellé mert beazonosítva van! -
apaszka
veterán
Sziasztok!
Van egy HP 14-am100NH gépem. 3 év kiterjesztett garancia van rá. Ebből van 2 hónap még!
Az akku nulla. Egy másodpercet sem tud,
A weboldalon keresztül letöltöttem egy tesztet és lefuttattam. Hibás cella...
Azt javasolja éljek a garanciával!
Felhívtam a szervizüket és kérték , hogy beazonosítás után csináljak képernyöképet a hibáról! Megtettem azt is és mindent elküldtem nekik a múlt héten! Felhívtak, hogy küldik a futárt!
Nem jött.
Aztán ma kaptam egy emailt! Idézem"Tisztelt ÜGyfelünk,
Az akkumulátorra csak egy év garancia vonatkozott, így sajnos nem tudjuk cserélni.
Az akkumulár elhasználódott.
Az akkumulátor cserére a következő szervizt tudjuk javasolni.
Entegro kft
1119 Budapest, Fehérvári út 84/A
3613710270Tisztelettel
HP ÜGyfélszolgálat"Szerintetek fogyvédök ? De írtam nekik egy szép levelet, miben a csalódottságom megírtam, hátha?
Vagy tudtok olyan helyet hol javítanak akkut?
Régebben olvastam , hogy sokkolták vagy mi és életre kelhett... Alig volt a gépbe és még csak a töltést se veszi!
Legalább boot-olna vele és 20 percet bírna nem szólnák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest