- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
válasz
spyduck #21110 üzenetére
NC6400-ban is ki van alakítva a simnek és a pciexes kártyának a helye, csak az a kérdés, hogy milyen típusokat támogat.
Akkor ezek szerint csak olyat lehet belerakni amit a gép biosa is támogat?Konkrétan egy Lenovo S10-2 -ből szeretném kiszedni és átrakni az NC6400-ba a t-mobileos wwan kártyát.
-
norral
aktív tag
válasz
spyduck #20955 üzenetére
Azért akarok angolt, mertha egyszer a céges w7 profom majd nem tudom használni, akkor szeretnék sajátot, és az angol home premiumot 85 dodó (most éppen 20k forint, de lesz az 1szer megint kevesebb is) körül elvileg update-elhetem profra.
De igazából az a kérdés, hogy garivesztés nélkül mókolhatok e én egy ilyet a DVD helyére: HDD caddy?
-
Z86
őstag
válasz
spyduck #20347 üzenetére
Fórumtársak Intel X25-M G2-t emlegettek.
-
Kobe
veterán
válasz
spyduck #20291 üzenetére
ehhez kepest eleg faszan egy magyar nagykereskedes beszerzeserol beszelunk, ahol annyi fennakadas van, hogy a kiterjesztett garancia regisztralasanak van nemi atfutasi ideje. A nagyker igerete szerint ez par napon belul rendezodik es a HP is rogziti az adatbazisaban (ha minden jol megy, akkor talan meg az accidental damage is osszejon
)
Szoval az arelonyre ez nem teljes magyarazat.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
spyduck #20289 üzenetére
Igen, így jártam el, attól eltekintve, hogy a SoftPaq-ot nem használtam, kézi technikával túrtam fel a drivereket. Szerencsére a HP oldala elég korrekt.
Azt is ki akarom próbálni, hogy letiltom az általam nem használt eszközöket, hátha dob valamit.Egyébként nem fog ártani, ha gyártok magamnak Windows 7 telepítőt (nem olyan vackokra gondolok, mint amelyeket a neten is meg lehet találni), mert elég fájó volt, hogy nem ismerte fel egyik hálózati kártyát sem. Valószínűsítem, hogy az Intel és az NVIDIA drivereken kívül mindent meg lehet etetni a dism-mel.
-
-
-
cassius.clay
senior tag
válasz
spyduck #19285 üzenetére
Köszi az infót! Ami azt illeti már használom, csak kiváncsi voltam mi az általános vélemény róla. Az említett cicergést nem hallottam sohasem, a fényerő pedig nekem tökéletes. Egyetlen egy gyenge pontot fedeztem fel, nincs billentyűzet megvílágitása. Azért ez jól jönne. Nem lehet esetleg külön olyan bill-t kapni hozzá ami alulról kap világítást?
-
-
Chaser
legenda
válasz
spyduck #19270 üzenetére
A bolt viszont köteles visszaadni a zsetont 3. ugyanolyan hibával, aki nem hiszi járjon utána
A garanciás topikban biztos megmondják melyik hatályos jogszabály az idevágó.
szerk: Szlovi: Egy kis élménybeszámolót azért tarthatnál róla
Ebben 1ébként sztem fizikailag sincs hely vga-nak. Milyen a szerelhetősége? Cpu-hoz, hdd-hez könnyen oda lehet férni?
-
-
Dictator^
veterán
válasz
spyduck #19148 üzenetére
satás driverek, sem ezek, sem amiket leszedtem nem volt jó.
ellenben a flashboot program, fdisk-je szétbaszta a rendszert, amit még tudtam volna javítani, ha találok satás drivert. szerencsére az fdisk a lehető legbugosabb módon ment, gombot nem vett be (1-2-3-4) nem figyeltem, mire mindennél 1-est vett alapúl, igy eltávolitottam egy 60gigás particiót, amiből nem tudott mit csinálni, csak fat32-t, amire a flashbootal felrakott winxp isot sem tudta telepiteni. nice.
most megy a peteusb-vel, xp-ről, megtalálta az usbdriveot....
-
Dictator^
veterán
válasz
spyduck #19148 üzenetére
Na, felraktam azzal a módszerrel amit te írtál. ISO-ba épitett sata driver, viszont... amikor kiválasztanám, hogy install windows: There are no usable partitions to install win2k-or-xp.
Esc-> és ott meg látja aktiva particióként az NTFS particiómat.. akkor most mi nem volt jó? -
-
válasz
spyduck #19122 üzenetére
Sztem az intel egyik legjobban sikerült mobil-szériája volt a P sorozat. Ezek az új integrált vga-s cuccok nemigen jönnek be, észrevehető minőség-különbség van az integrált és a dedikált vga képe között. Ha egyszer a dedikált sokkal szebb, miért használjuk az integráltat? (persze az energiatakarékosságon kívül)
Tényleg, mérte már valaki, hogy használat közben mennyivel megy többet a gép, ha az integrált vga van bekapcsolva, nem a dedikált?
-
-
Chaser
legenda
válasz
spyduck #19038 üzenetére
Engem nem érdekel mi lesz vele 2 év múlva, mert gar lejárta előtt úgyis eladnám
Az érdekel stabil-e valamennyire a váz, meg a hangja nagyon, nem szeretem a hangosat.
szerk: fkenny: Ez is hasznos, így már tuti kihagyom. Szűkül a kör, bennmaradt a 4520s alapverziója 114k-ért, de most beesett egy dell végre backlit billel, alu meg fém kombinációban, xaros 4 év garral
, valszeg azt veszem, elég jó áron dobálják most.
-
fkenny
senior tag
válasz
spyduck #19038 üzenetére
Ha vigyáz rá akkor nem lesz gond, annyira nem vészes. Lassan 1 éve vett a cég ahhol munkálkodom kb 50db ilyet. 2-vel volt gond mind2-nek az aksija volt gyíkos, de szó nélkül cserélték. Én merem ajánlani.
MÁS:
Van a HP Pavilion DV6408nr-em ami az utóbbi napokban elkezdett velem szórakozni. Este 10kor kikapcsolom, reggel 7kor kapcsolnám be, de azt csinálja, hogy 3-4power gomb nyomás után elindul, de a töltésled mellett lévő power led nem világít és ilyenkor nem csinál semmit csak zúg. 3x újraindul majd feladja kikapcsol. aksit kiveszem, 1 percig nyomom a power gombot majd vissza az aksit és műxik. De mi után elindul utána stabil, nincs vele gond. Tudom van rá valami megoldás, csak az angol nyelvtudásom nem az igazi. Segítségeteket előre is köszönöm. -
fkenny
senior tag
válasz
spyduck #18860 üzenetére
Gyártóhoz csak annyi köze van, hogy milyen minőségű elektronikát társít az aksihoz. Az Asus pl az Eee pc 701-es szériánál elrontotta a vezérlőt és sorba "haltak meg az aksik",pedig ha lemerítettük bírta a 2-3órát, csak ki kellett kerülni a rossz elektronikát... Am. Igen sokat számít a gazdi is, hogy mennyire vigyáz rá.
-
-
-
válasz
spyduck #18599 üzenetére
Mit szólnál még, ha dolgoznál pár hetet a Sárkánnyal...
Én nem tudom mire lecserélni, mert olyan jó, hogy semmi más noti nem jöhet szóba mellette. A 8740w és Envy17 Radiance kijelzővel anno nekem is csábította a fejem, de a Sárkány szolgáltatásait egyik sem tudja pótolni. Szóval marad egy darabig a "kicsike"
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
spyduck #18393 üzenetére
Hát ebben biztos nincs diszkrét grafikus vezérlő.
Nem igazán értem mi a logika abban, hogy piacra dobnak egy olyan 15"6-os Prémium kategóriás modellt (többi modell-ben elérhető), főleg ennyiért amiben nincs egy erősebb Quadro vagy Ati diszkrét grafiksu vezérlő. A gép gyönyörű, könnyen kezelhető és jég hideg mindenhol majd 2 óra használat után, de könyörgöm!!!!!!! A COD4 csak LOW-on megy szépenpumukli23: Tegnap még a HP honlapján csak azok a konfigok szerepeltek amiben van erősebb VGA, ma frissítették a csak i-HD VGA-val kapható modelleket is pedig ilyenről eddig szó sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged