- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
-
-
-
-
sagit
veterán
Azt az oldalt nem tudnád esetleg linkelni?
Igen a 2530p hűtése kicsit combosabb mint a 2510p hűtése. De gyári beállításokkal mindkettő vacak
AxBattler: 1k-ért tényleg jó vétel, én MX3 vételén is gondolkodom, igaz hogy csak 1-2-3 fokkal jobb mint az MX2 de minden fok számít passzív működésnél nálam. Csak drága, ez trt csak vissza. A szervizesek meg ha jó arcok le tudod velük zsírozni hogy azzal pasztázzanak amit viszel.
-
sagit
veterán
feltoltam a vista drive-ot
azzal tökéletes+ a connection manager-el
a wireless asistant-ot töröltem is, csak a kékfog miatt volt fent de az a másik app-ból is kapcslhatóGps nincs ebben a vevőben? Rosszul tudom?
Pontos típus: Sierra MC8775
AxBattler: a 2510p-m jobban melegszik mint a 2530p-m
mindkettőt saját kezüleg pasztáztam újra MX-2 pasztával5-10 fokot segített rajtuk, a 2530p sokszor passzív netezés közben... 80 felett még nem láttam a procit
a 2510p már a youtube-tól is fel tud 72 fokig melegedni de nem tovább... itt kapcsol a hűtés
-
Kakumix
senior tag
Felhívtam a HP-t a héten hasonló ügyben - az enyém EliteBook -, azt mondták nem kell a garipapír és/vagy számla. Felhívtam az első szervizt a honlapról, kell nekik a papír, mondom a HP nem ezt mondta. "Ja, akkor ők biztos jobban tudják." és elkérte a szériaszámot ellenőrzésre és megismételte, hogy tényleg nem kell - közben talán beszélt a háttérben valakivel. Tegnapelőtt elvittem és a helyszínen már nem kérdeztek semmit a papírokról. Kaptam egy munkalapot, amin az szerepel, hogy majd 8-án kezdik a javítást és 11-én lesz kész
, azóta várom az SMS-t mikor mehetek érte.
ui.: nem volt gond a HDD helyére beépített SSD sem.
-
Khaal
őstag
Megérkezett az NC6400 az első kérdésem az, hogy melyik a legkisebb és legkönnyebb töltőtípus ami kompatibilis ezzel a típussal? Amit kaptam a géphez az egy batár 120W-s féltégla és azzal csak a dokkolón a keresztül tudom tölteni a gépet az eltérő csatlakozó miatt.
Valamint a trackpointot nem akar működni a gépen, hol lehet engedélyezni / letiltani? Esetleg van hozzá valami külön driver?
Magyar billentyűzetet hol lehetne venni hozzá (emberi áron)?
-
Kácsa
aktív tag
Attól függ,mire akarod használni.Ha nem akarod az usb portokat teledugni kiegészítőkkel,meg a akksi nincs a gépben,akkor elvileg elég.Én javasolnék egy 90W-os töltött,biztos ami biztos.Az én gépemnek is 65W-os a tápja,dokkoló nélkül,hd filmnézésnél és behelyezett akksival(ha tölti is),igen csak fel tudd melegedni a töltő. Ugyanez dokkolóval,usb-k tele,egy 120W-os táppal vígan fut,a töltő csak langyos.Nem próbáltam ki így a 65W-osal,felesleges kockáztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Router gondok
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged