- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
madd dogg #25033 üzenetére
itt a gyári magyar man, gyárilag is azt írják hogy az odd helyére megy csak 2,5-es
én szét is szedtem, esélytelen hogy oda beférjen nagyobb vinyó
rendelek neked szívesen, privátban keress meg
am a caddy 6,49 + 6,99 szállítás és kb 2 hét mire megjön ( legalább is nekem annyi szokott lenni 90%-ban a szállítás)ha már rendelsz akkor ilyet is (ez cakk pakk ~7 dolcsi ) szerintem, nekem már úton van
-
sagit
veterán
válasz
madd dogg #25030 üzenetére
ahogy előttem írták csak az odd helyére megy nagyobb vinyó
ebben a hsz.ben linkeltem hogy milyet rendeltem
-
pumukli23
senior tag
válasz
madd dogg #21378 üzenetére
Nekem akkor is felébred minden vasárnap ha ki van kapcsolva (nem alvó mód, nem hibernálás).
A legújabb bios van fent, és le van benne tiltva minden időzített indítás.. mégis csinálja.. Ki kéne próbálnom vinyó nélkül, hogy felkel-e, de mindig elfelejtemEgyébként hibernálva teszed el a gépet?
-
-
norral
aktív tag
válasz
madd dogg #21061 üzenetére
Szia!
A recovery particiót szerintem felesleges újrarakni, és nem is fogod tudni, csak ha megvannak a recovery dvd-k, amiket elvileg kiiratott veled a cucc. Inkább próbáld meg a HP softpack download manager progit, nekem egy angol w7-re ami van itthon. (nem szeretem a magyar windows-t) leszedett midnen drivert úgyanúgy. Ha az sem segít, akkor meg tudod keresni a HP oldalán. Ha az sem jön össze, akkor állj neki magad szivatni recoveryvel.
Ha van recovery driver dvd-d. Ilyet igényelhetsz a HP-tól. (felhívod őket és kérsz windows dvd-t ezt meg küldik vele együtt postán). Akkor erről is tudsz drivereket feltenni. Azt hogy ezt csak gari időben lehet, vagy máskor is, azt nem tudom.
-
spyduck
nagyúr
válasz
madd dogg #20989 üzenetére
Hívd fel őket csak mert az elmúlt 6 hónapban csomó minden megváltozott. Jelen állás szerint a garancia csak a vásárlástól számított 1 hónapon belül bővíthető valamint számlával kell igazolni a vásárlást. Azt, h visszamenő hatállyal bír-e ez a a dolog nem tudom.
Viszont ha Renew vagy külföldi lokalizációs a notebookod akkor valószínűleg buktad.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Hálózatokról alaposan
- Diablo IV
- Nyaralás topik
- Wise (ex-TransferWise)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest