- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
válasz
madd dogg #25033 üzenetére
itt a gyári magyar man, gyárilag is azt írják hogy az odd helyére megy csak 2,5-es
én szét is szedtem, esélytelen hogy oda beférjen nagyobb vinyó
rendelek neked szívesen, privátban keress meg
am a caddy 6,49 + 6,99 szállítás és kb 2 hét mire megjön ( legalább is nekem annyi szokott lenni 90%-ban a szállítás)ha már rendelsz akkor ilyet is (ez cakk pakk ~7 dolcsi ) szerintem, nekem már úton van
-
sagit
veterán
válasz
madd dogg #25030 üzenetére
ahogy előttem írták csak az odd helyére megy nagyobb vinyó
ebben a hsz.ben linkeltem hogy milyet rendeltem
-
pumukli23
senior tag
válasz
madd dogg #21378 üzenetére
Nekem akkor is felébred minden vasárnap ha ki van kapcsolva (nem alvó mód, nem hibernálás).
A legújabb bios van fent, és le van benne tiltva minden időzített indítás.. mégis csinálja.. Ki kéne próbálnom vinyó nélkül, hogy felkel-e, de mindig elfelejtemEgyébként hibernálva teszed el a gépet?
-
-
norral
aktív tag
válasz
madd dogg #21061 üzenetére
Szia!
A recovery particiót szerintem felesleges újrarakni, és nem is fogod tudni, csak ha megvannak a recovery dvd-k, amiket elvileg kiiratott veled a cucc. Inkább próbáld meg a HP softpack download manager progit, nekem egy angol w7-re ami van itthon. (nem szeretem a magyar windows-t) leszedett midnen drivert úgyanúgy. Ha az sem segít, akkor meg tudod keresni a HP oldalán. Ha az sem jön össze, akkor állj neki magad szivatni recoveryvel.
Ha van recovery driver dvd-d. Ilyet igényelhetsz a HP-tól. (felhívod őket és kérsz windows dvd-t ezt meg küldik vele együtt postán). Akkor erről is tudsz drivereket feltenni. Azt hogy ezt csak gari időben lehet, vagy máskor is, azt nem tudom.
-
spyduck
nagyúr
válasz
madd dogg #20989 üzenetére
Hívd fel őket csak mert az elmúlt 6 hónapban csomó minden megváltozott. Jelen állás szerint a garancia csak a vásárlástól számított 1 hónapon belül bővíthető valamint számlával kell igazolni a vásárlást. Azt, h visszamenő hatállyal bír-e ez a a dolog nem tudom.
Viszont ha Renew vagy külföldi lokalizációs a notebookod akkor valószínűleg buktad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged