- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
fkenny #37139 üzenetére
Kérdezd meg a Smartservice-t.
-
kraftxld
félisten
válasz
fkenny #21299 üzenetére
Ha ez a HP procija meg VGA-ja lenne a mostani T61-emben akkor azt mondom, hogy ez a tökéletes gép.
A többi HP-hoz képest is kriminális a billentyűzete, a T61-hez viszonyítva meg ég és földDe nem akarok flame-et.
Gyere dolgozni hozzánk, aztán egy idő után visz neked is a postásbá -
jatekos22
csendes tag
válasz
fkenny #20069 üzenetére
Kösz szépen!
Szóval egy hp dv6700 laptopról van szó, kb 2.5 fél éve vettem újonnan. Egy T5750-es 2ghz-es proci fut benne, 2 giga memória és egy 240gb-os merevlemez mellett.
Kifogástalanul működik a gép, az egyetlen gyenge pontja az akkuja, az viszont valószínűleg cserére szorul, ha valaki nem csak otthon akarja használni. Konkrétan 30-35 percet bír töltés nélkül, sajnos ez az első laptopom, és nem tudtam még az elején, hogy mi az, amire egy ilyen gépnél figyelni kell.
A winchestere most télen lett kicserélve, mert sajnos az első benyújtotta decemberben a felmondását, úgyhogy közös megegyezéssel elváltak az útjaink. Azóta ezzel semmi gondom nincs, tökéletesen funkcionál az új.
Nagyjából elsőre ennyi jut az eszembe, ha esetleg kihagytam volna valamit, akkor szólj, és akkor utánanézek és beírom.
-
-
buherton
őstag
válasz
fkenny #19987 üzenetére
Nem vagy elérhetetlenül messze tőlem. Hétvégén megyek haza. Csak ugye nem tudom, hogy mennyire érsz rá Csak ami probléma lehet hogy nem tudjuk majd hogyan kipróbálni hogy tényleg működik-e. Mert az alaplaphoz tudok vinni működő tápot, monitort is rá lehet kötni, viszont olyan speckó sata kábelem nincs ami az alaplapra kell. Mondjuk a gépemből ki lehet venni. Viszont van rajta e-sata.
-
buherton
őstag
válasz
fkenny #19985 üzenetére
Alaplapnál a sata vezérlő ment tönkre. Azt tuti nem. Akkoriban használtam a gépet külső vinyó + ubuntuval. De ha megtudod javítani, akkor állok elébe mert az is meg van. Tápot sem hiszem hogy meg lehetett volna csinálni, de ha esetleg meg lehet, akkor lehet vevő lennék rá mert nem dobtam ki.
-
buherton
őstag
válasz
fkenny #19983 üzenetére
Nincs már. Az alaplap csere saját zsebből ment már. Billentyűzet is csinált olyat hogy egyszerűen nem működött, se a caps lock, de még a LED sem világított mellette, de egy újra indítás segített ezen. Hűtés is már bekapcsolás után percekig zúg. Egy memória már tönkre ment. Táp már réges-régen tönkre ment. Utána nem sokkal az akksi is kimúlt. Ugye utána meg alaplap csere. Szval paviliont nem veszek többé
. Kijelzőn és a vinyón kívül minden tönkre ment.
-
-
BBéci
legenda
válasz
fkenny #19951 üzenetére
Az ötlet tetszik, meg is teszem, ha hajlandó egyáltalán, akár egyetlen percig működni akksival.
Azt még nem tudom, hogyan kell BIOS-ban lemeríteni.A gyári akksi még két óránál tovább működtette a gépet, aztán egyik pillanatról a másikra, megadta magát. Attól tartok, alaplap hiba lesz.
-
-
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
fkenny #19463 üzenetére
Hát leginkább netezésre, film nézésre, írásra, néha játékra használnám (erre tökéletesen meg is felel a 6470 a notebookcheck.net szerint), szeretném sűrűn magammal hordani, úgyhogy minél könnyebb, és minél többet bír aksiról annál jobb.
Valójában a 14"-os változat lenne nekem tökéletes, vagy az Inspiron 5110 14"-os változata, csak ugye ezeket még nem hozták be. És sajnos szerintem nem is fogják.
Szeretnék beleférni egy 150.000 forintos keretbe, de ha van valami jó ajánlat nem sokkal drágábban, akkor az is okés.Pavilion G6-hoz a link: http://ipon.hu/?product_id=177857
Köszi a választ!
-
-
-
Ringman
félisten
válasz
fkenny #18843 üzenetére
Ha az akkukérdésbe beleszólhatok:
nem reprezentatív felmérés - ismeretségi körből:
3 éves thinkpad T61 (ez az enyém), ~ 600 töltési ciklussal - papíron 50%-os elhasználódás, valójában ~60%-os töltöttség után hibernál, utána 3%-ról indul a töltés, tehát az eredetinek max 30%-át tudja az akku. pedig itt a min/max töltöttséget is beállítottam az aksinak, hogy kíméljem.
féléves ideapad s12 ~100 töltési ciklus 15%-os elhasználódás
4-4,5 éves dell inspiron - már 1,5 éve max 30 perces akkuidő
3,5 éves hp 6510p - kb 15%-os elhasználódásha az aprót is megnézed, akkor a thinkpad-ek elég rossz akkukkal hirdetik meg.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
fkenny #18838 üzenetére
2007 utáni acerem volt szar (mármint főleg az akksi), pedig szerintem tudom, hogy illik használni egy notebookot összességében, 2007 után volt acer notim szervizben tehát még a supportot is ismerem valamennyire.
én a szöges ellenkezőjét tapasztalom, és még sokan mások. pedig nem vagyok szervízes kolléga.kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek, leléptem
-
Magnum_
nagyúr
válasz
fkenny #18836 üzenetére
Eddigi tapasztalatok alapján a legjobb minőségű aksikat a:Lenovo, Acer, Toshiba, Sony csinálja.
érdekes szervizes tapasztalat a jó acer akku... nálam is szar volt az acer akku, minden acer tulaj ismerősömé szar és itt csak hasonlókat olvasok acer akksikról..
amúgy meg, ahogy hallom/látom, az apple durván jó akksikat pakol mindenbe (ipod, iphone, macbook...)
-
pumukli23
senior tag
válasz
fkenny #18624 üzenetére
Azt nem mondom, hogy ajánlom, mert nem ismerem, de ha jól tudom, ilyen csatlakozós kell Neked
-
-
-
koshmar
veterán
válasz
fkenny #17493 üzenetére
Igen, a 3*1,8-as Phenom az 5,4 Ghz, az enyém meg 2*2,4= 4,8 Ghz ugye.
De hogy Saintot idézzem: "Az órajel nem minden, tudod?"Az Express Card slot-ról sose tudtam, hogy micsoda.
A matt kijelző királyságos, az meg, hogy nem megy le spárgába, engem nem zavar.
Ki a franc használná úgy, hogy a kijelző le van hajtva 180-ba?! és miért?!Szerk.: Már gyűjtök rá. Eddig van 2000 forintom.
-
válasz
fkenny #17327 üzenetére
Neked is azt mondom, hogy ne a kis szervizzel próbálkozz, hanem a központival. Sokkal jobban fogsz járni. Volt ügyfelem ,akit a helyi HP szervizben elhajtottak a Pavilionjával, merazugyenemgaranciálismagyarországon! Megadtam neki a központ számát, ott gond nélkül ment a futár és megjavítva hozta vissza a gépet.
-
-
-
Mr.Skyline
senior tag
válasz
fkenny #17248 üzenetére
Én a HP Support Assistant -ból nyertem ki a telefonszámot:
Majd mondtam, hogy ezen a progin belül lefutattam a Battery Check opciót és ezt írta ki:
és ezután kérték tőlem a gép sorozatszámát, cikkszámát, mondta az ügyintéző, hogy tartsam egy kicsit a telefont, 1-2 percen belül visszajött és azt mondta, hogy megrendelik az új akku-t mondjam a címet hová küldhetik, megadtam, majd megkérdeztem, hogy a rossz akku-val mit tegyek, azt javasolta vigyem el a legközelebbi speciális hulladékgyüjtő helyre és dobjam ki.
Ennyi volt. Remélem segítettem neked -
-
koshmar
veterán
válasz
fkenny #17245 üzenetére
Enyém:
AMD Turion II 2.4 Ghz Dual Core, W7 Pro 64 bit, 320 GB 7200 RPM HDD, 3GB RAM, ATI 5470. 165-ért vettem táskával és 3 év garanciával a NBS-tól.A szar akksi alatt nem tudom, pontosan mit értesz, de sejtem.
Az enyém max. fényerőn, telj. cent. profilon 70-80 perc alatt kihal.Az, hogy melyik alkalmazás hány szálon fut, nem tudom.
Szerk: Ha majd szétvet a pénz, szeretném felturbózni egy SSD-vel.
-
koshmar
veterán
válasz
fkenny #17243 üzenetére
Ugyan már, dehogy bántottál meg. Sőt, okosabb lettem a kis szemináriumod által.
Én a számítástechnika terén könnyen elhiszek bármit mindenkinek (
)- pontosan így hallottam azt is, hogy az AMD meleg. De most már tudom, hogy nem minden esetben.
A BIOS-ról épp csak annyit tudok, hogy van. Belenyúlni nem szeretnék.
De ha valaki megmondja, hogy KONKRÉTAN mit csináljak, akkor belövöm, amit kell.Sokat gondolkoztam korábban azon, hogy te hárommagos Phenom-od mennyivel jobb, mint az én kétmagos Turionom.
Anno 10000 forint többlettel azt is simán megvehettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest