- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxiri
tag
75-80°C-ig bírják a P3-asok, de szerintem áltagos használatkor nem kellene 50-55°C-nál feljebb mennie. 70-75°C-ig erős igénybevételkor szabad mennie. Szerintem olyan 70°C-on vagy az felett egy picivel kapcsol full sebességre a venti. Nem is biztos, hogy túlmelegszik... Lehet, hogy (feltételezem van benne akksi) akksi nem tudja tartani a feszültséget és amikor elkezd számolni a processzor, az meghúzza a feszt és vészleáll a gép. De ez is csak a szerintem kategória. Nemtom. Mindenesetre nem árthat neki egy újrapasztázás, ha Neked nem jelent gondot.
-
mexel
veterán
közben néztem, hogy másolás közben 67 fokon van a proci, és 7-800mhz-en van kb. Így 67 fokon nem megy fullon a venti. Ez természetes, hogy ilyen melegek ?
-
mexel
veterán
A boot problémám megoldódott, a drive a hibás. viszont a laptop (hp pavilion zt1180 - P3, 512mb) állandóan kikapcsol. Lehet, hogy túlmelegszik? Olyankor mindig fullon megy a venti. tegnap kitakarítottam a port mindenhonnan, de így is le-le kapcsolgat.
(főleg dos üzemmódba, pl bios, win telepítés elje-partícionálás) -
TayRol
nagyúr
válasz
parandroid #3391 üzenetére
Koszi, ezt kezdtem el csinalni. S igen, XP telepitovel, szerintem is az a legkorrektebb megoldas.
BluEyes: megvan a program, ezzel kezdtem el a particionalast, de eleg `figyelmezteto piros` szinben tuntette fel a winchestert, s nem engedett hozzanyulni. (120 gigabol 3 foglalt, s nincs tobb hely)
-
BluEyes
őstag
Van ötlet.
XP alól ezzel meg tudod csinálni: Paragon
Az oldal közepe táján a link, ahonnan az ingyenes regkódot kérheted. Használat előtt töredezettségmentesítés kötelező."Nincs szabad hely": ugye úgy csinálod, hogy előbb a meglévő partíciót méretezed kisebbre, és az így felszabadult helyre hoznád létre a másodikat?
-
parandroid
félisten
Igen. Soha ne partícionálj olyan vinyót, amin adatok vannak, és azokat még használni is szeretnéd. Ments le mindent, töröld a meglévő partíciót és hozz létre új(ak)at. Minderre én a WinXP telepítőlemezét javaslom, mint legmegbízhatóbb módszert, miközben egy darab másik HDD sincs a gépben.
p
-
TayRol
nagyúr
Udv.!
Szerettem volna egy particiot letrehozni a 120-as winyon, de egyik particionalo program sem ismerti fel, nincs szabad hely, azt irja ki, ill. ismeretlen formatumu drive-nak eszleli. XP van fennt, sata native modban. Van valakinek otlete particionalassal kapcsolatban?
Koszi!
-
sulep
senior tag
SZiasztok!
HP 530-asba max 1GB-os vagy 2GB-os memóriamodult is lehet tenni?
-
spyduck
nagyúr
6820s + 35k = új NX9420-->Ő egy pesti notebookkereskedő!
ABE: Nagyon régóta szerettem volna ilyet, ha nem próbálom ki bánni fogom
xcbiker: Valószínűleg 1-2 év és nekem is olyan notim lesz mint a pl.: egy 6910p vagy hasonló de egyenlőre a nagyság, az erő, és a hordozhatóság a lényeg! -
spyduck
nagyúr
10 napon belül ilyen gépem lesz, nagyon várom már!
HP nx9420
Képernyő 17 wsxga GlareType
ntel Core 2 Duo T7200
160 GB SATA-II
2 GB DDR2 667
Mobility Ati Radeon X1600
Wlan, Bluetooth, lan, modem, 4USB, PCMCIA, IEEE1394, kártyaolvasó, vga, s-video, környezetifény-érzékelőJó mi?
-
-
törölt tag
no game, asztalon, átlag 40-45 fokos a rendszer. azt mondja a support, hogy elképzelhető az, hogy a töltő elektronika miatt kevés feszültséget ad le az akku és emiatt instabillá válik a rendszer
a gáz az, hogy csak számlám van róla, szériaszámmal és garancia idővel, de garijegy nincs, ami kell a szervízhez
azt mondták a boltban, hogy hozzájuk kell visszavinnem, ha elromlik -
Maxiri
tag
Szedd ki a vinyót
. Vagy lépj be a biosba és kapcsold ki a hdd-ről való bootolást. Nem lehet, hogy .iso fájlt használsz véletlen? Először próbáld megvizsgálni, hogy tényleg bootolható-e a lemez Virtual PC-n. Ezt felrakod az oprendszerre (rendes program) és azon belül megpróbálsz bootolni
.
Szerk.: Nem tudja valaki, hogy a HP honlapja miért ilyen tetű lassú?
Szerk.2
: TayRol, miért nem nézel először körül a HP honlapján??? ITT vannak az XP-driverek. Nemértelek, fent azt írtad, hogy megnézted
.
-
mexel
veterán
Tud valaki segíteni? hogyan kell HP laptopról bootolni? A masina egy HP Pavilion ZT1180. Beállítom a biosban a cd-ről bootolást, sőt az indulásnál is kiválasztom a cd bootot. Xp lemez nem bootol, sőt a többi sem ami boot lemez lenne. 8acronis, vagy Hirens boot cd sem) Kiírja hogy nem boot lemez, és már indítja is a hd-t, vagy visszaadja a képernyőt, amin választhatok, hogy honnan bootoljak.
Mi a trükkje? Fontos lenne. -
törölt tag
a 945GM vezérlő az tudja a 3d-t ugye?
probáltam elindítani egy régi játékot - Earth2160- de azt írta, hogy valami problémja van a driverrel, pedig a hp oldalán lévő legfrissebb van rajta -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #3364 üzenetére
igen, 945-os chipset. raadasul ha 2gb lenne a limit, akkor nem latna 3.2-t. bios szinten lehet valami limit, majd ha rendes net kozeleben leszek, jobban utanajarok.
-
xcbiker
addikt
válasz
parandroid #3360 üzenetére
abban 945gm van.
-
parandroid
félisten
Hát igen, a CoD4 azért már komoly rendszerkövetelményeket támaszt. A CoD2 viszont szerintem elvileg még menne bőven, a CoD1-et meg tapasztalatból tudom, hogy nem probléma.
A HP amúgy nem gyárt, hanem gyártat laptopot, viszont szigorúbban felügyeli a gyártást, mint más 'gyártók', és aktívan részt vesz a tervezési folyamatokban is, a disztribúciós rendszere pedig saját.
p
-
TayRol
nagyúr
Ha van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy honnan tudok leszedni XP-s drivert a 6510b notimhoz, azt szivesen hallgatom
Meg dvd-t sem kaptam, csak recoverybol lehetett dvd kesziteni, ellenben xp-s drivert nem talaltam meg a honlapjukon sem. Szoval le szeretnem a vistat szedni, s xp-t fel.
mod: Maxiri: nem pont neked szantam a kerdest, csak felreklikkeltem -
Maxiri
tag
válasz
parandroid #3354 üzenetére
És igen, rájöttem, hogy nincsenek csodák a számítástechnika világában. Tehát tudom, hogy ami elromolhat, az el is romlik. De nem mind1, hogy mikor és mennyit fizettem érte
. Tudom, hogy mindketten egy oldalról látjuk ezt a meghibásodásdit, csak Én próbálom minél derűsebben szemlélni, mert nem szeretném, hogy ez a szépség, amiről jelenleg is írok, valami baja legyen. És a HP tényleg magának gyárt. Ez pozitív.
És amit spyduck is nagy bölcsen írt, hogy leginkább a hő csinálja ki a gépeket... nagy igazság van benne, épp ezért nem vagy csak keveset játszok notin.
-
Maxiri
tag
válasz
parandroid #3325 üzenetére
Hát, a kedvedért kipróbáltam a CoD4-et a laptopon
. Az a helyzet, hogy az általa optimalizálton(ami olyan 3/4-es graf) azon ment 5 FPS-sel
. Teljesen lebutítva, tehát 0-ra, 640×480-on legrosszabb esetben is 15 FPS, igaz 17-18 volt az átlag
. Ha az eget kémleltem, akkor 90 FPS!!!
, lövés közben ~56 . Átlagosan éppen csak használható lenne, vagy inkább éppen csak nem. Olyan... határeset..., de nem is játékra kell Nekem a laptop
. (x3100, t7250 2gHz, 2gb ram; 6720s; 75°C
)
-
ngabor2
nagyúr
van nekem egy jóképességű hp nc6320 notim. most lapátoltam bele 2x2GB ramot. az a gondom, hogy csak 3,2GB-ot lát. (igen, eddig lámer a hsz).
linux fut rajta (ubuntu 7.10), első körben azt hittem, a generic kernel miatt nem lát többet. feltettem a server kernelt, ami elvileg 64GB-ig látja a memet... ez is csak 3.2GB-ot lát. ráengedtem egy memtestet... és ez is, márpedig annak illene tovább látnia, a desktopban is látta mind a 4GB-ot.
biosból asszem a legfrissebb van fenn, de ennek holnap tudok utánalesni. tapasztalatból esetleg valaki meg tudná mondani, hogy ez kőkeményen bedrótozott hardverlimit, vagy van rá gyógymód?
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
Ahogy az ősi dakota bölcsesség mondja: Ami el tud romlani, az el is romlik. Rettenetes módon közhelynek tűnik, de nézd meg hány és milyen gépet ajánlanak bontásra a fórum apróhirdetéses részében. Ők sem gondolták volna, hogy elromlik valaha is a gépük, most mégis alkatrészként árulják, mert így még mindig kevesebbet veszítenek rajta, mint ha ki kellene fizetniük egy új gép árának a felét-kétharmadát alaplapcserére...
Persze egy elromlott HDD, vagy optikai meghajtó cserélhető, de egy rossz alaplap miatt a gép már gazdaságosan nem javítható - márpedig éppen az alaplap szokott meghalni egy notebook esetében. Ráadásul ezeken a gépeken minden az alaplapra van integrálva, és az esetek többségében csak annak egészével együtt cserélhető: hang, VGA, hálózat, tápelektronika, különböző portok, csak hogy a leggyakoribb hibaforrásokat említsem.
p
-
törölt tag
nézd, ha annyira jó minőségről beszélünk, akkor miért 1 év az alapgarancia? miért nem 3?
az, hogy HP a néve, még semmit nem jelenet, mert tudtommal nem ők gyárták, hanem megveszik, összeszerelik vagy átmatricázzák.
nem olyan sok gyártó van a piacon.nagyon sokan húzták a szájukat, amikor daewoot vettem, de 3 év vagy 100ekm gari volt rá, már 2000-ben! akkor csak néhány japán autón volt ilyen. sztem nem véletlenül, nem volt mit gariban javítani, cserélni rajta.
-
ABE
őstag
Értem én, de mint mondtam, 3 hét után (tehát nem egyből használatbavétel után) ment tönkre a vinyóm. De akár történhetett volna ez 366 napos korában is. Valóban, minél magasabban pozicionált típust veszel, annál kisebb az esélye, hogy meghibásodjon, mert jobb anyagokból rakják össze, viszont ellenpélda lehet erre apám gépe. Egy business kategóriás gép alaplapja is elszállhat (hogy maradjak a horror összegbe kerülő javításoknál), vagy anyaghiba miatt eltörhet valamije. Nehéz szívvel rendeltem meg a garibővítést, mert lehet, hogy sosem lesz rá szükségem. De ha mégis, akkor nagyon jól fog jönni, vagy akár eladásnál is (ha előbb adom el). Én is hosszú távra tervezek a géppel, vigyázok rá, de megfogadtam, hogy ezentúl 3 év alá nem adom a garanciát. Mindenki maga mérlegel, hogy megéri-e neki a többletpénzt a nyugalom.
-
Maxiri
tag
Hát nemtudom, de szerintem egy laptopot nem 1 évre terveznek (nem tartom varázslatos időhossznak az 1 évet
), hanem legalább 3 évre. Aceréknál és Fusiéknák üzletpolitika a rövid élet, mert minél többet/többször akarják eladni a terméket. De azért egy HP-nál az ember nem egy évre akarja szerintem venni a géept és ennek meg is kérik az árát. Én is vehettem volna egy acert ugyanennyi pénzért, mint ezt és 2szer ekkora teljesítményt kaptam volna. De Én hosszútávra tervezek
. A garanciakiterjesztést jó dolognak tartom annál a felhasználónál, aki csak használni akarja a gépet és nem vigyáz rá. Én vigyázok rá és nem is várok meghibásodást. Az tény, amit Te is mondtál, hogy az elektronikai termékek csak úgy maguktól is el tudnak romlani, de Én remélem és úgy is használom a gépet, hogy nem fog elromlani. A meghibásodások egyébként a selejtes alkatrészek miatt vannak, amik már gyártáskor szarok, tehát nem útközben mondják fel a szolgálatot. Erre gondoltam az előbb
-
ABE
őstag
Toshibámon egy hónappal gari lejárta után eltörött a zsanér, pedig vigyáztam rá. Haver Compal gépén 2 évesen USB tönkrement, alaplapcserét ajánlottak neki 60e forintért. Apám céges ThinkPad T-s gépén a képernyőnél érintkezési hiba volt, javítani kellett. Tök mindegy, milyen márkájú, milyen kategóriájú géped van, a meghibásodás bármely gépnél lehetséges. Enyémnél, tiédnél, Bill Gates gépénél is, HP-nál is. Miért lenne az 1 év valami határ? Szerintem pont az elektronikai termékekre nem lehet azt mondani, hogy szabályszerű használat esetén nem szabad elromlaniuk bizonyos időn belül. Notebook vinyóm ment már tönkre 3 hetesen is, pedig semmi előjele nem volt. Akkor meg? Nem véletlen, hogy 2 éves bővítés 30e forint legalább.
-
Maxiri
tag
Ezt nem értem. HP noti. Ha egy évig nem jelentkezik semmilyen hiba, akkor 1 év után miért jelentkezne? Szabályszerű, nem brutális használat esetén nem döglik meg szerintem a gépben magától semmi (najó, nagyon sok idő után igen, de az egy év nem sok). Akkor milyen meghibásodásra gondolsz?
-
törölt tag
szerintetek ha tennék bele a notiba egy plusz ram modult, teljesen meg kell egyeznie a meglévővel, vagy elég ha az időzítések azonosak -nyilván 667-es modult tennék bele
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok!
HP 6715b-m van és szükségem lenne hozzá két db billentyűre mivel kettőt sikerült kicsinálnom a sztori hosszú és kínos
Nem tudom, h lehetséges-e, de nem szeretnék teljes billentyűzetcserét. Nem feltétlen ennek a típusnak kéne két billje, elég ha ugyanolyan méretű és hasonló rögzítéssel rendelkezik. Az sem baj ha egy renew gépé volt és esetleg arab v hasonlo, csak ne legyen ott az a 2lyuk a billentyűmön. Fizetek is érte max egy 1000est a 2billért, sztem ennyiért megéri annak akinek van ilyen elfekvőben.
nagyon szépen köszönöm a segítséget, priviben írjon aki tud rajtam segíteni. -
törölt tag
válasz
parandroid #3344 üzenetére
eddig bevált, szemben az albacomp nevezetű hulladékkal
viszont bolti gari van, számlával. ennyit tudtam kideríteni, illetve hogy renew gépről van szó. azt már nem tudta megmondani a bolt, hogy miként lehet hosszabítani -
törölt tag
más: lehet valahol állítani a ramok időzítésén, vagy felejtsem el. biosban nem találni erre lehetőséget.
-
törölt tag
sikerült aktiválnom a BT-t az nx7300-as gépen, most gondolkodom, hogy vegyek-e hozzá garikiterjesztést. mit lehet venni hozzá? érdemes egyáltalán?
-
Maxiri
tag
Először azt a notit akartam Én is megvenni, mint Spyduck. Azt a 6820s, mert tetszik, egyben van, jó nagy, de mégis úgy döntöttem, hogy Nekem kell az a 4 és fél óra akkuidő. Múltkor kihúzhattam volna vele 5 órát is, ha végig csak netezek, de előbb lekapcsoltam
. Alapkoncepcióm az volt, hogy hosszú akkuidő, ERŐS processzor(idővel bírja majd, mert nemsokára viszem felsőoktatásra magammal tanulni), vga nem érdekelt (de ennek az S3-nak örülök -x3100-), minőség(itt jöttem rá, hogy Nekem HP kell) és jelenjen is meg. A CoD4 meg nem tom, hogy megy-e rajta, mivel már a CoD2 is nyafogott valami directX ügyben. De azért majd megpróbálom. Ezzel a 15,4" mérettel tökéletesen elégedett vagyok. Ölben finoman elfér, látok rajta mindent, de nem túl nagy(bár nem lenne próbléma 17", legalább illene hozzám
). Az egyetlen, ami b*ssza az agyam az, hogy a billentyűzeten a nyílgombok hangosan kattognak. Minden billentyű halk, gépeléskor is csak egy kis pityorgást hallani, de amikor pozicionálok ezekkel a nyilakkal, akkor KATT-KATT. Vl@hh. Szóval azokat óvatosan kell nyomogatni. De ez legyen az összes gond vele
. Egyben van, bírja, erős, szép.
.
Amint elérhető áron lesznek az SSD-k, szerintem veszek bele egyet. Gyorsabbak és kevesebbet fogyasztanak.
-
xcbiker
addikt
válasz
parandroid #3332 üzenetére
Én most adtam el az nc6400-am és nc4200; nc4400; 2510p-ket nézegetem. Utóbbit csak akkor, ha valami nagyon alkalmi vétel esik be. nc4200 a valószínűbb nálam is.
-
parandroid
félisten
válasz
xcbiker #3330 üzenetére
Már több mint egy éve keresek indokot, okot, ürügyet, vagy egyáltalán bármi motivációt, hogy lecseréljem az nc4200-t valami újabbra, de egyszerűen nem bírom magam rászánni. Egyszerűen semmiben nem kell ennél jobb, modernebb, újabb, gyorsabb.
Most vettem egy nc6000-t a lányomnak is, fene költ többszázezer forintot notebookra, ha 60e-ért is megkapok mindent, amire szükség van, sőt... Jobbat, mint amit egy belépőszintű, 100-150e Ft-os gép kínálni tudna bármilyen szinten. Na jó, RAM-ot még kap bele, de az kb +5e.
p
-
xcbiker
addikt
válasz
parandroid #3327 üzenetére
Én is csak pár hónapja jöttem rá a dolog lényegére.
Már nem hajszolom a teljesítményt. - felesleges, úgy sem tudom utólérni. (no meg internethez nem is kell) -
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #3327 üzenetére
Amikre használom: filmnézés, játék, photshop, zene, de most ez is olyan kinek mi a jobb! Biztos le fogom majd ezt is cserélni és rájövök a kissebb jobb de még egyenlőre a nagy kijelző fontos nekem!
-
xcbiker
addikt
válasz
parandroid #3325 üzenetére
Én is ezt mondtam neki.
Ha notebook akkor legyen notebook, ami nálam 14" körüli, de akár 12" is lehet.
Bár én sosem voltam gamer. Filmeket meg nem notin szoktam nézni. Ha mégis utazás közben igy tennek, akkor megelégszem azzal ami van, de ne kelljen málhazsákot cipelnem magammal. -
parandroid
félisten
válasz
spyduck #3324 üzenetére
Azért utazás közben már a 15"-es kijelzővel szerelt, 3 kiló körüli gép is elég necces, a 17-es pedig már teljesen használhatatlan. Különösen, ha tömegközlekedésről van szó.
A CoD4 meg érzésem szerint - ha lebutítva is, de már egy X3100-on is el kell menjen. Az asztali GF FX5200-n legalábbis teljesen játszható, teszetkben meg nagyon hasonlóan hoz a két VGA.
p
-
spyduck
nagyúr
Hát részben igazad van!
Én azért váltottam PC-ről mert szoktam lanparty-ra járni ahol nem csúcs játékokkal játszanak, a legerősebb a COD4 ami szépen fut a gépemen, egyedül otthon soha sem játszok teljesen leszoktam róla, nincs várázsa, nem lehet kiröhögni a másikat stb...
Könnyű hurcibálni, van amikor sokat utazok és útközben tudok filmet nézni stb....
Elegem lett abból, h 30 perc összepakolni a gépet és átugrani vele a haverokohz, ezt csak berakom a táskába, nekem annyi plusz pénzt megér, h játszani is tudjak rajta! -
Maxiri
tag
válasz
spyduck #3322 üzenetére
Háttt... Játszani asztalin olcsóbb
és jobb. Míg egy "jó", "játékra való" asztali konfig monitorral együtt 170e-ből kihozható, addig notiból sokkal drágább a gyengébb teljesítmény. De ha Te notin szeretsz játszani, akkor tedd azt
. Én laptopon tanulok, programozok, fórumozok, képet-szerkesztek/rajzolok, zenét hallgatok és néha egy-egy flashjátékot megejtek
. Meg még csinálok mindenfélét, amit nem akarok az asztali gép mellett a szoba sarkában csinálni. Inkább irány a friss levegő vagy a társaság. Játszáskor meg úgysem hangol le az egyedüllét
. Szóval Nekem bejött az "s" kategória (6720s). Hja, és büszkén mondom, hogy S3 vga van benne (Intel gma x3100). Igen, az Intel az S3-tól vásárolta ezt a videovezérlőt
. Sajnálom, hogy az S3 így lecsúszott az idő folyamán, de szurkolok nekik
-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #3321 üzenetére
Kinek mi a fontos, nekem az erős VGA! Aki nem játszik azoknak persze a "b" kategória!
-
TayRol
nagyúr
Udv. mindenkinek!
Ha minden jol megy, holnap tulajdonosa leszek egy ilyen gepnek. Remelem be fog valni
Mihelyst lesz tapasztalatom vele, irok rola.
Udv.
TayRol -
spyduck
nagyúr
válasz
HellTomy #3316 üzenetére
Na én ezeket nevezem HP-nak
:
HPQ NC8430,
HPQ NW8440,
HPQ 8510p,
HPQ 8510w,
HPQ NX9420,
HPQ NW9440,
HPQ 8710p,
HPQ 8710wCsak azt tudom mondani hívd fel a notebookstore-t telefonon és kérdezd meg őket, h mennyibe kerülnek ezek a gépek mert felszereltségtől függően 180k-400k-ba is kerülhetnek!
Ha HP-t veszel nézd meg mindig milyen rá a garancia pl.:
ASIS : (Ezt nem annyira ajánlom de ezeknél a gépeknél szerintem ez is belefér), Az ASIS besorolású termékek jogilag használtak, nem rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével sem. Ezekre a termékekre cégünk (NOTEBOOK STORE Kft. - 4 éve a hp renew program hivatalos partnere, 2004, 2005 és 2006-ban a legnagyobb HP Renew forgalmat lebonyolító cég mo.-on) vállalja a minimum 1 éves teljes körü garanciát (itt szeretnénk felhívni figyelmét, hogy más cégekkel ellentétben, nálunk a garancia az egész termékre, így annak akkumulátorára is vonatkozik) és támogatást, így kérdés, illetve esetleges panasz esetén hozzánk kell fordulni. Ezek a termékek vagy beszámításos, vagy visszavásárlásos üzlet miatt váltak a program részévé, illetve elõfordul, hogy garanciális esetek, vagy cseregépek voltak. A hp minden ASIS kategóriájú gépet az újraértékesítés elõtt letesztelt és ha szükségesnek látta tökéletesen felújított (mindezek ellenére, az esetlegesen elõforduló hibák kiküszöbölésére, illetve az Önök teljes elégedettségének elérése érdekében cégünk szigorú tesztnek vet alá minden a HP renew program keretében érkezett terméket).RENEW: A RENEW besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével. Ezek a termékek vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve elõfordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek. Továbbá szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a HP-Magyarország által nem forgalmazott termékek (összes HP pavilion és COMPAQ presario típus) garanciája és támogatása hazánkban jelenleg sajnos nem érvényes. Ezért minden esetben azt javasoljuk, hogy bármilyen HP-COMPAQ termék vásárlása esetén saját érdekében válasszon a business class (üzleti) sorozatból, hiszen ezen típusok hazánkban hivatalosan forgalmazottak és támogatottak.
NEW: Ezek a teljesen új gépek, egyenesen a HP-tól érkezik!
-
HellTomy
csendes tag
válasz
spyduck #3315 üzenetére
Hát mindenre használnám a gépet.....
Kollégista vagyok legtöbbször programozás, weblapkészítés, nezetés de néha ha unatkoznék jó lenne játszani is.
Köszönöm a válaszod spyduck sokat segítettél vele.
Esetleg akkor közel ebben az árban tudnál nekem mondani egy erősebb vga-val szereltet?(látom benne vagy a dolgokban nagyon)
Köszönöm.
-
spyduck
nagyúr
válasz
HellTomy #3313 üzenetére
Mire használnád a gépet?
Lehet benne procit cserélni de akkor ugrik a garancia, levázolom neked:
Veszel egy 6820s-t T2310-es procival 180k-ért és raksz bele egy T7250-es core2duo 2ghz-es procit 24k-ért de közben beszámítják 9k-ért a régi procidat szóval 195k-ért van egy ilyen géped de ha így akarod megvenni újonnana akkor meg 240k-ba jön ki!
Jobban megéri ha alacsonyabb felszereltséget veszel és kiegészíted de akkor ugrik a garancia (kivéve ha megtartod a régi procit és ha baj van visszarakod-->még így is jobban megéri)
Amúgy ez a noti a notebookstore-nál a legolcsóbb! Nekem ilyen van és ha tehetném nem ilyet vennék még1x, hanem többet költenék és erősebb VGA-s notit vennék, amúgy jó gép!
Itt a tesztem ha esetleg érdekel! -
Maxiri
tag
válasz
HellTomy #3313 üzenetére
Nem is a melegedéssel van a gond, hanem inkább a chipset-kompatibilitási problémákkal és a szerelési nehézségekkel. Tudniillik a HP laptopoknak a hőcsatornája eléggé be van integrálva és csak nehezen lehet szétkapni. Nagyon nehezen. A másik meg, hogy procicserénél ugrik a gari. A harmadik meg, alkatrésznek a mobilprocesszorok elég drágák
. Szóval szerintem egyszer kell befektetni és nem később cserélni
... Deee lehet cserélni procit, igen
-
HellTomy
csendes tag
válasz
spyduck #3050 üzenetére
Sziasztok!
Laptop vásárlása előtt állok... és nem nagyon tudok dönteni a laptopok között...
Kérlek segítsetek választani, gondloom nekteknagyobb a tapasztalatotok mint nekem, esetleg jól jönne saját vélemény is a saját notijáról az embereknek amelyik noti megfelel ezeknek:
17" kijelző
Core 2 Duo min 1,6Ghz
2Gb ram
160Gb-tól fölfelé merevlemez230e-ig.
Ti melyik Hp laptopot vennétek ebben az árkategóriában?
A válaszokat és a segítségeket előre is köszönöm.
Üdv. -
törölt tag
lecseréltem a tévedések tárgyát (albacomp) egy NX7300-as notira. eddig nagyon tetszik.
a kérdésem az, hogy a BT adaptert hogya kell aktiválni? van hozzá valami meghajtó, mert én nem találok -
Maxiri
tag
válasz
xcbiker #3304 üzenetére
Hátt, lehet hogy nem egy erőgép
, de melegedni azt tud. Például "teljesítménycentrikus" állapotban képes a proci felmenni 78°C-ig, hosszú és kemény igénybevételkor 82°C-ig is. A beépített venti ~62°C körül kapcsol rá és ~75°C körül éri el a végsebességét
. Ha megnézem, hogy a szobában 21°C fok van most és nyáron 30°C-35°C is lehet (nem feltétlen csak szobában használom), akkor ΔTmax= 15°C => 82°C+15°C=97°C. Ez csak így végigfutott az agyamban, és gondoltam, az nem jó dolog
. Szóval nem butaság amit mondtam. De lehet, hogy veszek egy USB ventillátort, amit szétkapok és átszerelek
......És azért elég erős. Erősebb, mint gondolnád.
És még azt szeretem, hogy S3 vga van benne
. Tudniillik az Intel az S3-tól vásárolta az x3100-at, ami meglepően jól teljesít.
-
xcbiker
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- GTA V
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged