- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
válasz
outsiders #11787 üzenetére
PH tesztelt egy Puma-s platformot, olvasd el mit írnak róla.
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
outsiders #11787 üzenetére
Diszkrét VGA-val mindegyik fűt, sokat nem nyersz egy alacsonyabb fogyasztású CPU-val sem, max. 5-7W, egy diszkrét VGA ennél többet elfűt idle.
A HD4530 pedig szerintem nem ér annyit, hogy kazánt csinálj a gépből, ugyanaz a GPU mint a HD4330 esetében (80 sp), csak 50MHz-el magasabb órajelen. Egy int. HD4200-zal (főleg ha van mellette SidePort RAM) is el lehet játszogatni, és akkor nincs melegedés, 3-4 órán keresztül megy aksiról a gép. -
jorden06
senior tag
-
ABE
őstag
válasz
outsiders #4216 üzenetére
Nálam SP3-mal nem változott semmi, még SP2 alatt megadta magát a normál NHC. Ha probléma van, a bugfix verzióval érdemes egy próbát tenni, nekem is az segített.
Maxiri
SP3-nak a végleges verziója van már kint, változtatni nem fognak rajta. Próbáltam már utólag felrakva is, illetve telepítőbe integrálva, mindkét esetben probléma nélkül működik, stabil.
Az órajeles problémád nekem driver hibának tűnik. Ha pl. elindítod csökkentett módban a Winfost, akkor nem töltődnek be a driverek, és nem is veszi le az órajelet, ha jól tudom. Emiatt arra tipelek, hogy talán a chipset driverét kéne megpróbálnod lecserélni, vagy egy új rendszert felnyomni, ki tudja mi bolondult meg.
-
ABE
őstag
válasz
outsiders #3932 üzenetére
Az akksi hátoldalán ezek az adatok vannak megadva, amit az EVEREST is kiír?
Balázs_a_laz
Ami egyébként még motoszkál bennem, hogy nem lehet véletlen a cserélt alaplapom meghibásodása is... Valami szerintem tönkrevágja állandóan. Na meg honnan a fenéből szedték az nc4400-ra, hogy 5 órát is elmegy?
-
ABE
őstag
válasz
outsiders #3914 üzenetére
A GMA950 max. 224 Mb-ot tud levenni, ha jól tudom. Alaphelyzetben pedig pár megával elporoszkál. A furcsa az, hogy BIOS-ban mutatja a gép a rendes értéket, Windows-ban pedig nem. Érdemes esetleg utánanézni a chipset pontos típusának, hogy mit írnak róla, illetve néha egy BIOS frissítés is helyre szokta rakni a dolgokat.
-
spyduck
nagyúr
válasz
outsiders #3858 üzenetére
Sztem a 800mhz-es ramok meg a 667mhz-es ramok között különbséget nem nagyon fogsz észre venni, max az árában!
Azt remélem tudod, h a 4 giga ramot csak a Vista látja! Az XP vagy 3gigát vagy 3,5 gigát tud kezelni! Jó ramokat néztél ki de én azt nem tudom 2giga ramnál hova kell neked több egy notiba? -
outsiders
aktív tag
-
ANT
őstag
válasz
outsiders #3838 üzenetére
A sokegyesre végződő számot hívd.
Spyduck: ahogy látom, XP Home-ot semmihez se adnak downgrade joggal.
-
ANT
őstag
válasz
outsiders #3832 üzenetére
Üdv!
Gondolom, tőlem olvastad a HP lemezküldést. Nem kell hivatkozni semmire (ha ezzel az indoklásra gondolsz), csak annyit közölsz velük, hogy szükséged lenne a full telepítő lemezre. Bediktálod a serial numbert, az alapján rögtön látják, hogy milyen op.rendszerrel vetted a notit. Mivel 6715b-d van, gondolom Vista Business. Ha igen, akkor választhatsz Business és XP között. (Igen, XP-t is kérhetsz, mivel a Vista Business downgrade-elhető.) Kérnek egy postacímet, egy mail-címet, telefonszámot, és ennyi. -
westlake
félisten
válasz
outsiders #1094 üzenetére
a wlan nem mukodese miben nyilvanul meg? (remelem nem azt a banalis hibat koveted, hogy a megfelelo, vezetek_nelkuli_halozatok gombot nem nyomod meg a notebookon
)
a catalyst pedig azert nem megy fel, mert a notikon (a legtobbon) integralt vga van, tobbek kozott ezen is.. az a neve, hogy mobility redeon.. pont a notebook gyartok keresere az ati a sima catalystbol kiszedte az osszes mobility ''kodjat'', igy a driver feltelepitese megkezdese utan egybol visit, hogy nincs megfelelo hardver.. ket lehetoseged van: vagy a hp oldalarol leszedett drivert telepited fel, vagy pedig leszeded ezt [link] es ennek segitsegevel modositod a sima catalystot
[Szerkesztve] -
lúzer
veterán
válasz
outsiders #1038 üzenetére
Biztos ami biztos, csinálj róla egy image fájlt (rendszerről).
Egyébként marha jó a hp támogatása, le a kalappal előttük.
Nekem is ilyen volt csak XP home-al, le is dobtam róla, és prof fel.
Mellesleg a partíció(nálás) ill. annak hiánya botrányos volt, valamint az alaprendszer volt vagy 25 giga!
Persze, mert gyárilag volt rajta angol meg magyar, meg gondolom az előtelepítés során néhány rendszervisszaállítási pont is keletkezett, szóval én lesikáltam az egészet.
Arra vigyázz, hogy az xp nem biztos hogy felismeri a sata vinyót, nekem is volt gondom vele.
Nlite-al befésültem a telepítőlemezbe a mobil sata vezérlőt (aszem ICh7M volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Parfüm topik
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest