- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
red13
tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
Pár napja halk elektromos sercegést hallok, a 3 éves Pavilion laptopomból. Először azt hittem, hogy a ventilátor, de mikor nem megy, akkor is hallani. Nem tudom semmihez sem kötni, nem ejtettem le, nem ömlött rá ki semmi, csak a legújabb windows frissítés jött rá ki. Gondoltam majd valamelyik nap szétszedem, erre a toucpad sem reagál. Szétszedve, fülelve a proci, videokártya környékéről jön. Cseréltem hővezető pasztát, összeraktam, de semmi javulás. Touchpad sem működik. Töröltem, frissítettem a drivert, de semmi. Mi lehet a gond?
-
milanmylo
aktív tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
Sziasztok,
Főként HP garanciával kapcsolatos dolog érdekelne. Lenne most lehetőségem egy HP Pavilion X2 12 gépet vennem az egyesült államokban nagyon jó áron, de nem hp-től, hanem magáncégtől. Az a kérdésem, hogy ehhez tudok worldwide warranty-t vásárolni? Egyáltalán hogyan működik a kiterjesztett garancia a HP-nál? Milyen az ügyintézésük?
Nagyon köszönöm!
Milán -
válasz
parandroid #1 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion G6-1206EH A5M16EA lapos.
Kérdésem:ebben cserélhető a vga?
Azért kérdezem,mert állítólag ATI Mobility Radeon HD 6470 van benne,de ebben a notiban csak hd 3000 van semmi nem látja,hogy lenne benne Amd???(win7 64 bit van telepítve) -
Taoharcos
aktív tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
Sziasztok!
Egy HP nx6310 laptopal kapcsolatban érdeklődnék. A specifikációnál ez van leírva:
† At initial boot, either 32- or 64-bit can be selected. This is a one time selection and the other version will be deleted. The 64-bit version is for Intel Core 2 Duo models only..
Szerintetek ez a biosban tárolódik el és egy bios upgraddel megoldható, vagy valahol máshol? -
huifu
csendes tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
HP20 9.7 inch Google Android 2.2
CPU: Freescale Core-A8 800MHz
Memória: DDR 512
Tárolás: 8G
Kijelző: 9,7 colos TFT multi-touch kijelző kapacitív 1024 * 768
Akkumulátor: 7200mAH/7.4V
Munkaidő: akár 6 ~ 7 óra
Multi-Touch, gravitációs szenzor
3G: Beépített 3G funkció
Web kamera: 2,0 megapixeles kamera
Hálózat: WiFi 802.11b / g -
killermonkii
csendes tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
Os, megvan a serial.
-
killermonkii
csendes tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
Így néz ki jelenleg az eszközkezelő, ha lekapcsolom a 6400est akkor 1 időre fekete kép, és visszaáll, ha a 4200at kapcsolom le akkor fekete kép, és le kell resetelni a gépet.
http://kepfeltoltes.hu/110826/eszkozk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #13105 üzenetére
Az addig oké, h nem javítja de nem azért veszít a teljesítményéből mert teljesen lemerítem? Nem ez ami tényleg rosszat tesz neki?
kalibrálás szó jelentéséből bárki is feltételezte, hogy ez valamilyen javító funkció... [link] Most, h mondod
Bár eddig itt a fórumon azt mondták, h ez javítja a kapacitás mértékét viszont ha bele gondolok mi a logikai alapja.......?
-
smekker
csendes tag
válasz
parandroid #1 üzenetére
Sziasztok!
Ma egyszeruen bekapcsolaskor lefagy a laptopom (HP G5000), se kep se hang. A gond csak az, hogy nem hajlando meg a XP cd-rol sem bebootolni, hogy format c-t v winfos reinstallt, akarmit nyomjak. Egyedul bios-ba tudok vele belepni, de miutan kilepek, ismet elvagjak a fonalat, es a laptop meghal. Ures kepernyo, vinyo nem dolgozik. Ultimate Boot CD-vel babraltam most, de ezzel sem jutottam elore, igaz ehhez sajna nem ertek.
Ha valaki talalkozott mar esetleg hasonlo problemaval v tudna segiteni, azt megkoszonnem! -
vallas
őstag
válasz
parandroid #5582 üzenetére
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #5319 üzenetére
HI!
na hogy a szendeszulyanyprojectem:- )))
udv
neduddki
mod: vallas: koszi en megrendelem a gyarit vmejjik kozpontiszervizbul oszt kesz:- ))) /neha a nagyekrek ocsobbak mint a szervizek/
-
vallas
őstag
válasz
parandroid #5303 üzenetére
Mikor jössz megnézni a 6910p-t
pont olyan amit akarnál
-
kingi
tag
válasz
parandroid #5319 üzenetére
Meghirdetem. Túltárgyaltuk.
-
kingi
tag
válasz
parandroid #5316 üzenetére
Kösz Péterke -
szerinted hány gyűlhet össze az unokáknak így???
Nem égetem magam szupernagyikoromban -
Szerencsémre a legtöbb noteookom céges volt, így no problemo
ők meg leírják a könyvekben és fizikailag pedig pl. iskolaláknak adják nagyobb tételben vagy mit tudom én, A sör meg ugyan fincsi, de egy lány egy rekesszel, hááát -
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
elobb leszek 16evesszendeszuszkyany mint Nked uj akud a nc-be:- )))
udv
neduddki
p.s. az otthoni nc6000ban is ke akku van az otika hejejt es nem hianycik:- ))) /aszt se tudom ma hol van:- )/
6910p-be nem p??? eszt nem ertem???
-
spyduck
nagyúr
válasz
Ha érdekel most van itthon egy 6910p, szerdától meg lesz mellette egy 2510p. Ha netán Kecskeméten jársz, rám dobsz egy privit és megnézheted mindkettőt. Pont az igényeidnek megfelelők
-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #5299 üzenetére
Mindenkinek magának kell megtalálni a helyes útra vezető ösvényt.
Amúgy ez a 6910p hihetetlen jó gép, alig várom a 2510p-t
kérdésemre nem tudod a választ? -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #4918 üzenetére
HI!
bornyuk Robibab, bornyuk:- )))
udv
neduddki
-
v.attis
őstag
válasz
parandroid #4883 üzenetére
Egyébként mi a gond a mobil pentium procis laptopokkal? Nem találtam róluk túl sok személyes tapasztalatot, csak a szokásos gyári jellemzőket, leírásokat. Nagy a fogyasztásuk, vagy instabilak, vagy mi? Egyébként ez az n610c nem lenne rossz: két pcmcia, jól működő dvd írója van, jó aksija van. Mondjuk beépített cuccokban nem bővelkedik...Nincs wifi, firewire, ilyesmi. Szépen szól a hangkártyája és ez tapasztalat, mert nem egyszer buliztunk vele és semmi torzítás, semmi gáz nem volt vele. Csak azért érdeklődöm, mert el kellene adnom az asztali gépemet, ahhoz, hogy tudjak venni másikat és ez meg végső esetben egy csere lenne...
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #4891 üzenetére
HI!
elvittek a t9300ast:- ((( oda a szerelmem mi lesz most velem? /ja hogy meggyutt a 6910p az tan csokkneto szivem fajdalmat:- )))/
udv
neduddki
mod: Abe: psszt! ne aruld ma el! ojjan jokat rohogok rajtuk:- )))
-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #4882 üzenetére
Igen nem lett volna rossz, elég önfejű voltam. Próbálok másoknak segíteni, h ne szívják meg mint én de a 30% elküld as picsába mint ahogy régen én is másokat
-
v.attis
őstag
válasz
parandroid #4891 üzenetére
Ez komoly? Hát ez nagyon jó hír!!!
Akkor egy 1,4 GHz-es pentium M egy 2,1GHZ-es asztalinak felel meg? Az nem is rossz! Akkor egy 1,6-os laptop kb megfelel a mostani gépemnek! Akkor már minden másképp fest. Mégis a választásnál mire figyeljek? Centrinók előnyben? Akkor is, ha nem két magos a proci? 1,6-os centrino az már azért ki tudná szolgálni az igényeimet? Amit csinálok a gépen: szinte minden ami multimédia, zene és video egyaránt. Formátumok közti konverzió, videó szerkesztés és digitalizálás (mondjuk az csak DV kameráról FireWire kábellel.) Sok netezés, közben mondjuk lemez írás. Soha nem játszok!
Ha ez igaz, akkor már nem is vagyok elkeseredve a kínálat láttán.
Köszönök minden eddigi segítséget is! -
v.attis
őstag
válasz
Vannak jó centrino-s laptopok, jó felszereltséggel, de lassabb CPU-val. 1,6-osok vannak főleg. Most egy asztali 2400+ os AMD Athlon gépem van. A fent említett felhasználási területre való tekintettel nagy visszalépés lenne egy ilyen laptop? Fogalmam sincs a teljesítményekről, csak azt tudom, hogy asztali gépben pl egy két magos 1,4GHz-es gép jobban megy, mint az enyém.
-
v.attis
őstag
válasz
Köszi a gyors választ!
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #4882 üzenetére
HI!
ja akko rjo!!! igy ma ertem:- )))
udv
neduddki
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
parandroid #4605 üzenetére
jogos
azt ki hagytam h van netem meg minden de nem a notival volt gond hanem a routerrel. nem volt jó a jel adója de már minden rendben van hasít a net rajta
azért thx
-
ABE
őstag
válasz
parandroid #4325 üzenetére
Három darab noti csak egy szááázaaaas!
-
cucmarek
csendes tag
válasz
parandroid #4213 üzenetére
Köszi!
Különösen a nyelvtan órát! -
Darth_Revan
veterán
válasz
parandroid #4088 üzenetére
ok, köszi.
-
Maxiri
tag
válasz
parandroid #4070 üzenetére
Kösszi!
(#4068) sksporky: Szerintem ne állj el a HP gépektől, mert ide azok írnak "csak", akiknek problémájuk van és segítségre szorulnak. Azok, akiknek semmi gondjuk nincs, nem írnak ide és hidd el, többen vannak
. Tökéletes notebook-márka nincs. A "legjobbak", kikkel alig van gond: Dell, IBM(lenovo), HP(a pavilionok szépen lehúzták az utóbbi időben
), Toshiba. Jók, de (nálam) nem aranyérmesek: ASUS, Packard Bell.
(#4077) ABE válasza peterkeT (#4070) üzenetére: Neked most az akkuidővel van gondod? Milyen típusod is van? Az, hogy tovább bírja a gép, mint 0%, azért van, mert rosszul töltögetted(nem töltötted mindig fel/70%körül felraktad töltőre vagy állandóan töltőn lógott, 100%-on kivetted és a "polcra" raktad, stb.) és nem tudja tartani a feszültséget az akksi. A gép az akksi feszültségéből állapítja meg, hogy mennyire van töltve az akksi és könnyen megbolondulhatnak ezek a mérőprogramok, ha hülye a feszültségszint. A honlapon feltüntetett max akkuidők a maximumot próbálják mutatni. Azt az időt, amikor be van kapcsolva a vezetéknélküli antenna, min fényerőn van a monitor, nem jár a DVDolvasó, a vinyó nem pörög állandóan és valamilyen energiagazdaságos sémát használsz(ez csak egy példa volt). Mindez meg van adva valahol valami nagyon apróbetűs részben vagy .pdf dokumentumban, ahol szépen utána lehet járni milyen feltételekkel teljesíti ezt a gép. Én múltkor netezéssel meg programozással, olvasgatással bírt ~5 órát min fényerőn a gép és 4és fél órás feltüntetett idővel vettem -
TayRol
nagyúr
válasz
parandroid #4075 üzenetére
Koszi, ebben remenykedtem, csak mindig 4 megat irt ki a vista, hogy annyi a hasznalt memoria.
Udv.
TayRol -
ABE
őstag
válasz
parandroid #4070 üzenetére
A HP Battery Check annyit ír ki, hogy milyen az aktuális töltöttségi állapot, és az általános kondícióra odaírja, hogy jó-e. Ez semmit nem ér.
Engem hihetetlenül zavar, hogy megadnak a honlapon egy olyan értéket, amit nem tudok elérni a géppel, és még csak leellenőrizni sem tudom, hogy az én gépemben van-e a hiba, vagy pedig egyszerűen csak hazugság a HP által megadott érték. Nem hiszem el, hogy nem lehetne olyan gyári programot írni, ami lefuttatna egy szabványos tesztet, és megállapítaná, hogy az akksi hozza-e az elvárt értéket az adott gépen, majd erről készítene egy riport file-t.Így aztán lehet azon morfondírozni, hogy hol a hiba, és nincs is kihez fordulni. Gondolom a HP-nak sem érdeke egy ilyen program megírása, könnyebb elhajtani a júzert a fenébe...
Egyébként megírtam az akksival kapcsolatos észrevételeimet a HP-nak, természetesen beleírtam azt is, hogy a szerviz szerint ez nem csereérett, viszont a bolt szerint meg nem megfelelő érték. Válasz: keressem fel a szervizt. Köszi...
-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #4071 üzenetére
Ez NEW gép! Még regisztrálva is vagyok a HP-nál! A HP-nál nem úgy megy, h csomó szervízük van és a számítógépek össze vannak kötve és meg tudják nézni, h hol javítják? Mi a francot lehet csináni? Te nem tudod mennyi idő után kötelesek új gépet adni?
-
Boxer001
veterán
válasz
parandroid #3635 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Sebaj, olvasás ide v. oda, azt a 3k-t megérte szerintem a + 1 gigácska. -
Boxer001
veterán
válasz
parandroid #3633 üzenetére
Ezt hogy érted?
Ilyen P. M-es prociknál nincs memóolvasási sebességnövekedés dual ch.-nél v. beszívtam a rammal? -
Tomazzo
tag
válasz
parandroid #3620 üzenetére
Hali!
Előre látó voltam, tehát már megtettem, hogy fölmásoltam vinyóra 3 oprendszert is de ebben az esetben a helyzet még rosszabb, mert a setup.exe parancs begépelése után még a telepítő panelig sem jut el, hanem a fentebb leírtakat produkálja!
Támadt viszont egy ötletem!
Mi lenne ha azt csinálnám, hogy a hugomnak van egy laptopja, amiből kivenném a vinyót és ennek a laptopnak a vinyóját beletenném, ezután elkezdeném a telepítést, majd miután a rendszerfájlok fölmásolásra kerültek, a HP gép vinyója vissza kerülne a helyére, és az első betöltés már az eredeti gépen menne, majd ugye értelem szerűen fel tudna települni a win. (asszem valamikor régen már ezt a módszert alkalmaztam egy ősrégi P1-es gépen, ami nem ismerte fel a dvd írómat, de kellett rá egy win95).
Ja de azt nem tudom mert laptopokban nem vagyok otthon egyáltalán, hogy fel fogja-e ismerni a hugi notebook-ja a HP gép vinyóját, mert ugye régebbi kissebb, stb. Egyáltalán kompatibilisek ezek a hardverek egymással? (csatlakozás plés nem eshet baja egyik gépnek sem?
Nos? -
NoLF
veterán
válasz
parandroid #3619 üzenetére
ddr1 megy bele, úgyhogy azt hiszem ez lesz a következő ajándék, nem bugyi vagy melltartó...
-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #3508 üzenetére
Ezt ne vedd kukacoskodásnak de COD4 eredményeket keresek, egyszerűen nemn létezik! De majd én csinálok
-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #3497 üzenetére
keress teszteredményeket
óóóó ha találnék 3-4 napja keresem a google-el de semmi -
Bandesz99
tag
válasz
parandroid #3449 üzenetére
azért kérdezem mert az otthoni asztalim akadozik hd videó lejátszásakor.
otthonin ez van: nvidia geforca3 ti 200
szal csak ezért kérdem
. az összeállítás 1100USD körül van. -
TayRol
nagyúr
válasz
parandroid #3391 üzenetére
Koszi, ezt kezdtem el csinalni. S igen, XP telepitovel, szerintem is az a legkorrektebb megoldas.
BluEyes: megvan a program, ezzel kezdtem el a particionalast, de eleg `figyelmezteto piros` szinben tuntette fel a winchestert, s nem engedett hozzanyulni. (120 gigabol 3 foglalt, s nincs tobb hely)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #3364 üzenetére
igen, 945-os chipset. raadasul ha 2gb lenne a limit, akkor nem latna 3.2-t. bios szinten lehet valami limit, majd ha rendes net kozeleben leszek, jobban utanajarok.
-
xcbiker
addikt
válasz
parandroid #3360 üzenetére
abban 945gm van.
-
Maxiri
tag
válasz
parandroid #3354 üzenetére
És igen, rájöttem, hogy nincsenek csodák a számítástechnika világában. Tehát tudom, hogy ami elromolhat, az el is romlik. De nem mind1, hogy mikor és mennyit fizettem érte
. Tudom, hogy mindketten egy oldalról látjuk ezt a meghibásodásdit, csak Én próbálom minél derűsebben szemlélni, mert nem szeretném, hogy ez a szépség, amiről jelenleg is írok, valami baja legyen. És a HP tényleg magának gyárt. Ez pozitív.
És amit spyduck is nagy bölcsen írt, hogy leginkább a hő csinálja ki a gépeket... nagy igazság van benne, épp ezért nem vagy csak keveset játszok notin.
-
Maxiri
tag
válasz
parandroid #3325 üzenetére
Hát, a kedvedért kipróbáltam a CoD4-et a laptopon
. Az a helyzet, hogy az általa optimalizálton(ami olyan 3/4-es graf) azon ment 5 FPS-sel
. Teljesen lebutítva, tehát 0-ra, 640×480-on legrosszabb esetben is 15 FPS, igaz 17-18 volt az átlag
. Ha az eget kémleltem, akkor 90 FPS!!!
, lövés közben ~56 . Átlagosan éppen csak használható lenne, vagy inkább éppen csak nem. Olyan... határeset..., de nem is játékra kell Nekem a laptop
. (x3100, t7250 2gHz, 2gb ram; 6720s; 75°C
)
-
törölt tag
válasz
parandroid #3344 üzenetére
eddig bevált, szemben az albacomp nevezetű hulladékkal
viszont bolti gari van, számlával. ennyit tudtam kideríteni, illetve hogy renew gépről van szó. azt már nem tudta megmondani a bolt, hogy miként lehet hosszabítani -
xcbiker
addikt
válasz
parandroid #3332 üzenetére
Én most adtam el az nc6400-am és nc4200; nc4400; 2510p-ket nézegetem. Utóbbit csak akkor, ha valami nagyon alkalmi vétel esik be. nc4200 a valószínűbb nálam is.
-
xcbiker
addikt
válasz
parandroid #3327 üzenetére
Én is csak pár hónapja jöttem rá a dolog lényegére.
Már nem hajszolom a teljesítményt. - felesleges, úgy sem tudom utólérni. (no meg internethez nem is kell) -
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #3327 üzenetére
Amikre használom: filmnézés, játék, photshop, zene, de most ez is olyan kinek mi a jobb! Biztos le fogom majd ezt is cserélni és rájövök a kissebb jobb de még egyenlőre a nagy kijelző fontos nekem!
-
xcbiker
addikt
válasz
parandroid #3325 üzenetére
Én is ezt mondtam neki.
Ha notebook akkor legyen notebook, ami nálam 14" körüli, de akár 12" is lehet.
Bár én sosem voltam gamer. Filmeket meg nem notin szoktam nézni. Ha mégis utazás közben igy tennek, akkor megelégszem azzal ami van, de ne kelljen málhazsákot cipelnem magammal. -
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #3321 üzenetére
Kinek mi a fontos, nekem az erős VGA! Aki nem játszik azoknak persze a "b" kategória!
-
válasz
parandroid #3241 üzenetére
Köszönöm! Az lesz!
-
Maxiri
tag
válasz
parandroid #3241 üzenetére
Nem annyira hülyeség, mivel így a HP könnyebben számon tudja tartani a tisztán vásárolt laptopokat, ill. más termékeket.
-
válasz
parandroid #3197 üzenetére
Hali!
Meg tudnád mondani, hogy a HP oldalán hol lehet gyári szám alapján leellenőrizni a garanciát? (túrtam rajta, de nem találtam) -
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #3193 üzenetére
Figyelj! Én tisztelem a tudásodat mert nagyon értesz hozzá az biztos, de ez a passzív hűtés nem igaz minden notira! Nem foglalkozok ezzel a témával többet mert utálok hülyeségeken veszekedni de leírom egészen pontosan a hűtéseket!
HPQ 6820s
3 ventillátor mód:
(1) hangtalan, akkor ezekszerint nem is megy (KB 47 fokig) kb 10 percig működik így a gép
(2) halk ventillátor hang (kb 48-60 fokig)
(3) hangos ventillátor hang (kb 61 foktól)Fusi V3505
2 ventillátor mód:
(1) nagyon halk (valami megy folyamatosan de nem hallatszódik, ezért ennél biztos nincs passzív hűtés)
(2) hangos (kb 10 percenként bekapcsol 1 percig)Dell Inspiron 6400
2 ventillátor mód
(1) passzív amit te mondtál, nincs hang
(2) hangosCompaq N810
2 venti mód
(1) folyamatos lüktető ventillátor hang
(2) hangosPavilion dv6000
(1) folyamatos alig halható ventillátor
(2) kb 4-5 percenként bekapcsoló nagyon hangos ventillátorstb.....
bios-frissítés
Csak annyit értem el vele. h nem kattog a venti viszont jobban melegszik a gép! -
nfsu17
veterán
válasz
parandroid #3197 üzenetére
Ismét csak hálámat tudom kifejezni, megint sokat tanultam és megint elbizonytalanodtam.
Jobban örültem volna ha leszólod az asis-t
, mert így lehet mégis csak az marad, mert olcsóbb.
Nem merülök bele ebbe megint, köszönöm az eddigi segítségeket is.Akkor Vistához nem jár doboz, ezt nem kérhetem számon rajtuk...értem.
Remélem hamar sikerül döntést hoznom.
-
nfsu17
veterán
válasz
parandroid #3195 üzenetére
Világos.
Köszönöm türelmes válaszod.Nyitottabb szemmel járok akkor tovább ezen a vonalon, csak ebben a boltan 90% asisok vannak (nem tudom miért, de a legtöbbön még magyar billentyű sincs...ja persze, szürkeimport..mondtad is).
Nem tudom mi legyen.
Most árban pont jó lenne a dv9000. Asis, de 1 év garancia, ugyan vista nincs hozzá, de nekem jó lesz xp is egyelőre. [link]Vagy a 6820s.
[L:http://notebookgyor.hu/?base=items&type=detail&id=101153][/L]Ez ÚJ, van Vista (max nem teszem fel), NEM Pavilion, de jóval drágább.
De ha TI azt mondjátok, hogy ez tényleg jó lenne, minden szempontból, mert nem kéz alatt jött be stb, akkor elfogadom, nekem nincsen tapasztalatom benne.De azért lenne pár kérdésem, főleg a 6820s felé, mert kifizetem inkább a különbséget, de "biztonságban" érezzem magam.
Tehát akkor még1x itt van, itt venném meg konkrétan.
[link]Kérdéseim:
Ugye jár hozza Vista. Most nem tudom bolt függő-e a dolog, de ez...
1. rajta van gyárilag, így jön a dobozban, eredeti, de nincs hozzá telepítőlemez, semmi doboz?
2. szűzen jön a gép, nekem kell ráimádkoznom, külön dobozban virít a vista
3. szűzen jön a gép, a boltban teszik rá, de a lemezt, dobozt is adják hozzá
4. valami egyszerű próbaverzió van rajta.A bill. magyar? Mert ugye ÚJ, nem szürkeimport, HP is elfogadja, stb.
Ehhez ha jól olvastam vissza, jár valami kék hp-s garancialevél, ez bizonyítja az eredetiséget. Ezt csak azért kérdem, mert ha nem adnak ilyet, akkor reklamálok.Kinézetre egy Asis is lehet gyönyörű, honnan tudom meg, hogy ez tényleg ÚJ és nem akarnak átverni? Az emberi jóindulatból most ne induljunk ki.
S-video nincs rajta lenyeltem.
Kicsit gyengébb is, kevesebbet is tud, mint dv9000, de mégse asis.
Hirtelen ennyi, nagyon szívesen venném még a tanácsokat, mire kell figyeljek átvételkor, hogy ne verjenek át. Nem első eset lenne, szeretnék biztosra menni, meg ha látják rajtad, hogy "érted a témát", azért akkor nem kekeckednek szerintem.
Ezért szeretek ide járni, mert sok jószívű segítő ember is elfér ilyen kis helyen.
Köszönöm a figyelmet és előre is a segítséget.
És bocs a sok szövegért. -
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #3181 üzenetére
Más notik: (fusi v3505, ispiron 6400) ezeknél ilyen a hűtés!
Olvass vissza a topikban mert volt már panasz arra, h a 6820s-nek folyamatosan megy a ventije!
"nem megy a venti"--> jó megy az mindig csak nem lehet hallani, de a lényeg nem itt van hanem a hangosságon!
Hány notit láttam? Meglepően sokat de ha gondolod szívesen megmutatom a különbséget a 6820s hűtése és a "más notik" között -
ABE
őstag
válasz
parandroid #3166 üzenetére
Na itt a gond, hogy már mindenki mást mond! A Notebookstore szerint HP-s garancia van rá, a HP Word szerint nincs rá egyáltalán. Úgy terveztem, hogy veszek rá bővítést, ezért sem akartam ASIS gépet. HP-nál ezek szerint nem tudok rendelni garancia bővítést, és most már az sem tiszta, hogy ha megrendelem mégis a boltban, akkor azt ki biztosítja nekem, illetve az első egy évben ki felelős a garanciáért. Megpróbálom még a HP ügyfélszolgálatát felhívni, csak az a gáz, ha a HP Word-nél így álltak hozzá, akkor mit várjak egy garanciális ügyintézésnél? Elhajtanak a francba? Vagy hivatkozzak az ügyfélszolgálatra? Vagy a hivatalos HP partnereket teljesen felejtsem el, és bízzak a boltban, ahol vettem? Kicsit átverve érzem most magam...
-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #3164 üzenetére
Olvastad a 3120-at? Csak mert a renew gépekre lehet garibővítést venni! Az asis-ra nem lehet!
-
ABE
őstag
válasz
parandroid #3164 üzenetére
Ezt nem értem. A HP Word-nél azt mondták, hogy a HP egyáltalán nem vállal erre a gépre garanciát (mivel nincs hozzá HP-s garancialevelem). Sem itthon, sem külföldön. A Notebookstore-nál viszont azt mondták, hogy 60 napon belül rendelhetek 30.000 forintért 2 év garancia bővítést. Most akkor rendelhetek, vagy sem? Ki állja a garanciát? A bolt, vagy a HP? Csak Notebookstore-os számlám van, HP-s garancialevél nincsen.
-
Maxiri
tag
válasz
parandroid #3156 üzenetére
Ebben egyetértek. De nfsu17-nek nemhiszem, hogy szüksége lenne hasonló paraméterekkel rendelkező laptopra, mindinkább jó teljesítményre
-
tuzpenge
őstag
válasz
parandroid #3148 üzenetére
Aha értem!
Illetve mégsem mert akkor ez hogy is van? http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=09182
Itt a leírás szerint GML lapkészlet van és hozzá Intel Pentium Dual Core T2310 Processzor.
Amúgy kösz!
-
tuzpenge
őstag
válasz
parandroid #3134 üzenetére
Ok.
És ez mennyire érezhető pl, irodai munkánál illetve netezésnél? Valamint a takarékosság mennyit jelenthet pluszban, fél órát, ugyan olyan akksi mellett?
És még egy kérdés: hangosabb a hűtése a celeronnak? -
válasz
parandroid #3100 üzenetére
Hah! Tényleg!!
Akkor tudok is segíteni: van egy SL6FH-m (1.8 P4M) !! Olcsóért
5 ezer a sok érte??
Írok is privátot! -
Csabcy
tag
válasz
parandroid #3076 üzenetére
hi
nálam simán van mikor 9 MB a vidkari memója,az meg nem nagyon hatványa 2-nek.üdv
Csabcy
-
Maxiri
tag
válasz
parandroid #3071 üzenetére
Hát, lehet, hogy véletlenül energiatakarésok módban hagytam, és ez rengeteget ront a teljesítményen. Mindenesetre ténylet annyi fps-em volt 1024×768 -on full grafon. És nem vagyok benne biztos, de valahol olvastam, hogy az x3100-nak van egy kevéske belső memóriája (valami cache-féleség lehet) ami pár mega. Ezt nem nevezném dedikált memóriának, inkább valami cache-nek, de a lényeg, hogy ezzel dobtak a teljesítményén.
-
Szoki
csendes tag
válasz
parandroid #3072 üzenetére
Akkor ez elírás lehet, és max. 256-ra mehet fel?
Üdv.
-
Adrián29
aktív tag
válasz
parandroid #2653 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszodat!
Erre voltam kiváncsi.
Akkor várok pár hónapot.Üdv:
Adrián -
sinci
tag
válasz
parandroid #2448 üzenetére
Értem, köszönöm a választ
, akkor egyenlőre kimaradok a laptop tulajok táborából...
-
craine12
tag
válasz
parandroid #2373 üzenetére
Szerintem 333MHz-en kell mennie ahhoz, hogy összejöjjön az effektív 667. Viszont a xM965-ös lapoknál volt valami FSB felezős trükk, hogy a 6x-os szorzó mellett még kisebb órajel legyen elérhető. Én úgy tippelem, itt is valami ilyen energiatakarékos dolog lesz, szóval szerintem normális, hogy azt írja ki, amit.
-
sghc_toma
senior tag
válasz
parandroid #2367 üzenetére
hmm, lehet, hogy tényleg ez a helyzet.. azt nem is kérdeztem, hogy ők, vagy a HP vállalja-e a garit..
-
sghc_toma
senior tag
válasz
parandroid #2363 üzenetére
de vehetsz, legalábbis a notebookstore-ban.. +2 évet 30k körüli összegért, ha gariidőn belül veszed, illetve +1 évet azt hiszem 20k körüli összegért, ha azon kívül..
-
Adrián29
aktív tag
válasz
parandroid #2363 üzenetére
Na ezt nem tudtam...
Köszi,hogy szóltál!Üdv:Adrián
-
diablo1984
veterán
válasz
parandroid #2199 üzenetére
nekem az nx6325-ösömmel nincs gondoom, a szine miatt a kissebb karcok sem látszanak rajta!
-
salieri.
őstag
válasz
parandroid #2112 üzenetére
hogy erted ezt? jol van minden ossze dugva ! a gép nem volt meg szétkapva!
-
macisejt
csendes tag
válasz
parandroid #2060 üzenetére
A memória teszt volt az első, lefuttattam két félét, de nem találtak hibát. Azért volt nekem gyanús, hogy talán a memória kezelés nem tetszik a half-lifenak, mert a speed step sem feküdt neki. Ha a speed step be volt kapcsolva akkor visszavette a procit 798Mhz-re 1,86Ghz-ről.
Na mindegy, majd lehet a haverom asztali gépén kell hl2-őzni a dühöngő vizsgaidőszak közepette...Amúgy kösz, üdv
-
suhanc78
csendes tag
válasz
parandroid #2022 üzenetére
Igaz kicsi a vinyo amit szeretnék cserélni.Meg talán memoriát is csak most nincs az a piz.
de meg kell mondjam meg vagyok elégedve a teljesitményével.Nem is gondoltam volna mikor hozzám került hogy ilyen kis faja gép.Amúgy asztali gépem van,ez csak 1 kis bónusz.
-
suhanc78
csendes tag
válasz
parandroid #2019 üzenetére
Mivel tudok érezhetö teljesitmény növekedést elérni?Nagyobb memoriával?
-
suhanc78
csendes tag
válasz
parandroid #2019 üzenetére
Olyat csináltam hogy megnétem elötte és uttána 1 progival.Neve CPU-Z ami ugye a gép paramétereit irja ki.
-
suhanc78
csendes tag
válasz
parandroid #2011 üzenetére
cashe is dupla nagy tehát 512 helyett 1024 és 100Mhz helyett 400Mhz Akkor ezek mikor lesznek észrevehetök?Ja és 1.4 helyett 1.6Ghz
-
tzimash
őstag
válasz
parandroid #2015 üzenetére
gyere el ide melózni. jövő nyáron is lesz tombola
-
tzimash
őstag
válasz
parandroid #2010 üzenetére
köszi, számla az jó kérdés...mivel ez egy nyeremény noti. tombolán nyerte az illető, céges bulin, mivel a cég szereli össze ezeket, nem tudom hogy oldották meg ezt a részét a dolognak. garancia az van rá. valami 2 évet emlegetett, de azt nem tudom, hogy hová szól, ha valami baja van a gyárba csak nem hozza be és csináltatja meg a debug-osokkal
nem nagyon ért hozzá a büszke nyertes, csak ennyit tudott elmondani, amit az előbb leirtam.
-
suhanc78
csendes tag
válasz
parandroid #2005 üzenetére
Köszönöm a választ.Most már csak szeretném tudni mi az a placebo-hatás.
-
lackoka
tag
válasz
parandroid #1997 üzenetére
köszi az ötletet
üdv lackoka -
lackoka
tag
válasz
parandroid #1995 üzenetére
egy-két kriksz-krakszos oldal linkjét esetleg megosztanád?
üdv lackoka -
Koocka
tag
válasz
parandroid #1983 üzenetére
Üdv! Megnéztem, everest szerint a csip
Conexant Cx20549 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [A-1]
tehát majdnem az a típus. Ehhez is kerestem rengeteg drivert (intel chipset is telepítve) A Microsoft HDA újabb verziója után már talál a win új hardverként egy "Hangeszköz a High Definiton Audio buszon" nevű hardvert, de a driver telepítője így sem talál ilyen eszközt.
Valami ötlet még? -
k.krisz03
tag
válasz
parandroid #1978 üzenetére
Tényleg, ez még fel sem tűnt.
Köszi a segítséget! -
k.krisz03
tag
válasz
parandroid #1976 üzenetére
Asszem megvan. Ez az ugye: NHC-ben a "CPU Speed" fülön a "CPU Speed Settings" alatti legörülő menük, amiben a következők találhatóak: Max performance, Battery optimized, Max battery, Dynamic switching.
Most mind a kettő dynamic, de akkor az akksisat átállítom battery optimizedre, vagy inkább max batteryre.Na és ugyanezen a fülön a "Clock Modulation" mező? Ott hagyjam 100%-on az akksis üzemet, vagy vegyem lejjebb? Mondjuk 50%-ra?
-
k.krisz03
tag
válasz
parandroid #1973 üzenetére
Értem. Köszi a felvilágosítást!
Esetleg valami olyat csinálni itt XP-ben, mint amit a Vista engedett? Telepmérőre kattintva választhattam 3 beállítás közül: HP optimalizált, energiatakarékos, telejsítménycentrikus. Vagy az tök ugyanaz, mint itt XP-ben az, hogy pl. hordozható/laptop, otthoni, max telep, min energiagazdálkodás? Nem hinném, hogy ugyanaz lenne, mert ez csak a monitor és a winyó kikapcsolási idelyét szabályozza, ill a készenlétet. Esetleg tévedek?
-
Adrián29
aktív tag
válasz
parandroid #1902 üzenetére
Én személy szerint mindig igy használom a notimat,hogy meg van emelve,hogy normálisan szellőzzön.
Nagyon ritkán vagy úgy,hogy normálisan lerakom,és nem tud rendesen szellőzni,és bizony érezhetően melegszik..Üdv:mindenkinek!
-
soccerfan
csendes tag
válasz
parandroid #1903 üzenetére
Az micsoda? És hol keressem?
A CCC -ben ?Közben utánanéztem... De ezzel már csak akkor játszhatok, ha egyáltalán kép van a TV-n.
Ezzel lehet beállítani teljes képernyőre a videolejátszást, miközben a másik monitoron akármi mást csinálhatsz. Nem? -
tuzpenge
őstag
válasz
parandroid #1898 üzenetére
Még olyan kédésem lenne, hogy ez a gép (nx6310) mehet e 0-24 órát folyamatosan egész héten? Vagy néha azért ki kell kapcsolni. Árt e neki ha állandóan megy (letöltés)?
-
bocX
tag
válasz
parandroid #1834 üzenetére
hát a cél ez lenne...új "burkolat", találtam egy nagyon jó kis képet, ami passzolna rá, csak a képet nem akarom kivágni középen...de az is lehet igy hagyom inkább. mert -ha már szóba került - ez mégsem olyan felület mint kocsin, csak lekapom a logót azt jolvan.
bár volt olyan 5letem, hogy meghagyom, asszem van egy mars szondás kép, amin ps-al meg lehet csinálni, mintha a logót tartaná, mint a sörreklámba amikor a poharat fogja...és akkor logó marad, és kép is lehet...
-
válasz
parandroid #1603 üzenetére
engem speciel a hp és a dell business class laptopjai érdekelnek, s a dell kihullott, mivel drágább mint a hp minőség meg tudtommal egyforma :$. Ezért csak hp játszik, illetve a dokkolhatóság is fontos, mivel jelenleg az msi laptopom viccesen néz ki 4 usbs eszközzel vga-val, táppal, 3 jackdugóval
, meg koaxal
-
adalbert1
veterán
válasz
parandroid #1590 üzenetére
Nekem innen nézve úgy tünik, hogy a külső keret is (márha bölcső alatt azt értik)
-
adalbert1
veterán
válasz
parandroid #1576 üzenetére
Akkor még mindig az tünik a legszimpatikusabbnak, lévén nem biztos hogy mindig lesz a közelben plusz konnektor egy esetleges asztali usb-s íróhoz... Habár mostanában ritkán használok optikai driveot, de akkor nagyon jó ha van az is... Meg ahogy nézegettem slim usb-s írót csak freecomot láttam mindenhol, azt is 50k körül, ha meg a notebookstorenál veszem a gépet 30k-ért adnak MB II -es dvd-rwt.
-
kew
senior tag
válasz
parandroid #1582 üzenetére
oks, thx
amugy 2g memo van benne, azért furcsállottam, hogy nem ad neki még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest