Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Maxiri #3351 üzenetére

nézd, ha annyira jó minőségről beszélünk, akkor miért 1 év az alapgarancia? miért nem 3?
    az, hogy HP a néve, még semmit nem jelenet, mert tudtommal nem ők gyárták, hanem megveszik, összeszerelik vagy átmatricázzák.
    nem olyan sok gyártó van a piacon.

nagyon sokan húzták a szájukat, amikor daewoot vettem, de 3 év vagy 100ekm gari volt rá, már 2000-ben! akkor csak néhány japán autón volt ilyen. sztem nem véletlenül, nem volt mit gariban javítani, cserélni rajta.

• ABE

őstag

válasz Maxiri #3351 üzenetére

Értem én, de mint mondtam, 3 hét után (tehát nem egyből használatbavétel után) ment tönkre a vinyóm. De akár történhetett volna ez 366 napos korában is. Valóban, minél magasabban pozicionált típust veszel, annál kisebb az esélye, hogy meghibásodjon, mert jobb anyagokból rakják össze, viszont ellenpélda lehet erre apám gépe. Egy business kategóriás gép alaplapja is elszállhat (hogy maradjak a horror összegbe kerülő javításoknál), vagy anyaghiba miatt eltörhet valamije. Nehéz szívvel rendeltem meg a garibővítést, mert lehet, hogy sosem lesz rá szükségem. De ha mégis, akkor nagyon jól fog jönni, vagy akár eladásnál is (ha előbb adom el). Én is hosszú távra tervezek a géppel, vigyázok rá, de megfogadtam, hogy ezentúl 3 év alá nem adom a garanciát. Mindenki maga mérlegel, hogy megéri-e neki a többletpénzt a nyugalom. :)

Új hozzászólás Aktív témák