Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Magisk
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxiri
tag
Hát nemtudom, de szerintem egy laptopot nem 1 évre terveznek (nem tartom varázslatos időhossznak az 1 évet
), hanem legalább 3 évre. Aceréknál és Fusiéknák üzletpolitika a rövid élet, mert minél többet/többször akarják eladni a terméket. De azért egy HP-nál az ember nem egy évre akarja szerintem venni a géept és ennek meg is kérik az árát. Én is vehettem volna egy acert ugyanennyi pénzért, mint ezt és 2szer ekkora teljesítményt kaptam volna. De Én hosszútávra tervezek
. A garanciakiterjesztést jó dolognak tartom annál a felhasználónál, aki csak használni akarja a gépet és nem vigyáz rá. Én vigyázok rá és nem is várok meghibásodást. Az tény, amit Te is mondtál, hogy az elektronikai termékek csak úgy maguktól is el tudnak romlani, de Én remélem és úgy is használom a gépet, hogy nem fog elromlani. A meghibásodások egyébként a selejtes alkatrészek miatt vannak, amik már gyártáskor szarok, tehát nem útközben mondják fel a szolgálatot. Erre gondoltam az előbb 
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Apple MacBook
- PlayStation 4
- Bestbuy játékok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hanem legalább 3 évre. Aceréknál és Fusiéknák üzletpolitika a rövid élet, mert minél többet/többször akarják eladni a terméket. De azért egy HP-nál az ember nem egy évre akarja szerintem venni a géept és ennek meg is kérik az árát. Én is vehettem volna egy acert ugyanennyi pénzért, mint ezt és 2szer ekkora teljesítményt kaptam volna. De Én hosszútávra tervezek
Pyttawrx