Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spyduck

nagyúr

válasz HellTomy #3316 üzenetére

Na én ezeket nevezem HP-nak:) :

HPQ NC8430,
    HPQ NW8440,
    HPQ 8510p,
    HPQ 8510w,
    HPQ NX9420,
    HPQ NW9440,
    HPQ 8710p,
    HPQ 8710w

Csak azt tudom mondani hívd fel a notebookstore-t telefonon és kérdezd meg őket, h mennyibe kerülnek ezek a gépek mert felszereltségtől függően 180k-400k-ba is kerülhetnek!
    Ha HP-t veszel nézd meg mindig milyen rá a garancia pl.:
    ASIS : (Ezt nem annyira ajánlom de ezeknél a gépeknél szerintem ez is belefér), Az ASIS besorolású termékek jogilag használtak, nem rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével sem. Ezekre a termékekre cégünk (NOTEBOOK STORE Kft. - 4 éve a hp renew program hivatalos partnere, 2004, 2005 és 2006-ban a legnagyobb HP Renew forgalmat lebonyolító cég mo.-on) vállalja a minimum 1 éves teljes körü garanciát (itt szeretnénk felhívni figyelmét, hogy más cégekkel ellentétben, nálunk a garancia az egész termékre, így annak akkumulátorára is vonatkozik) és támogatást, így kérdés, illetve esetleges panasz esetén hozzánk kell fordulni. Ezek a termékek vagy beszámításos, vagy visszavásárlásos üzlet miatt váltak a program részévé, illetve elõfordul, hogy garanciális esetek, vagy cseregépek voltak. A hp minden ASIS kategóriájú gépet az újraértékesítés elõtt letesztelt és ha szükségesnek látta tökéletesen felújított (mindezek ellenére, az esetlegesen elõforduló hibák kiküszöbölésére, illetve az Önök teljes elégedettségének elérése érdekében cégünk szigorú tesztnek vet alá minden a HP renew program keretében érkezett terméket).

RENEW: A RENEW besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével. Ezek a termékek vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve elõfordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek. Továbbá szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a HP-Magyarország által nem forgalmazott termékek (összes HP pavilion és COMPAQ presario típus) garanciája és támogatása hazánkban jelenleg sajnos nem érvényes. Ezért minden esetben azt javasoljuk, hogy bármilyen HP-COMPAQ termék vásárlása esetén saját érdekében válasszon a business class (üzleti) sorozatból, hiszen ezen típusok hazánkban hivatalosan forgalmazottak és támogatottak.

NEW: Ezek a teljesen új gépek, egyenesen a HP-tól érkezik!

• spyduck

nagyúr

válasz HellTomy #3313 üzenetére

Mire használnád a gépet?
    Lehet benne procit cserélni de akkor ugrik a garancia, levázolom neked:
    Veszel egy 6820s-t T2310-es procival 180k-ért és raksz bele egy T7250-es core2duo 2ghz-es procit 24k-ért de közben beszámítják 9k-ért a régi procidat szóval 195k-ért van egy ilyen géped de ha így akarod megvenni újonnana akkor meg 240k-ba jön ki!
    Jobban megéri ha alacsonyabb felszereltséget veszel és kiegészíted de akkor ugrik a garancia (kivéve ha megtartod a régi procit és ha baj van visszarakod-->még így is jobban megéri)
    Amúgy ez a noti a notebookstore-nál a legolcsóbb! Nekem ilyen van és ha tehetném nem ilyet vennék még1x, hanem többet költenék és erősebb VGA-s notit vennék, amúgy jó gép!
    Itt a tesztem ha esetleg érdekel!

• Maxiri

tag

válasz HellTomy #3313 üzenetére

Nem is a melegedéssel van a gond, hanem inkább a chipset-kompatibilitási problémákkal és a szerelési nehézségekkel. Tudniillik a HP laptopoknak a hőcsatornája eléggé be van integrálva és csak nehezen lehet szétkapni. Nagyon nehezen. A másik meg, hogy procicserénél ugrik a gari. A harmadik meg, alkatrésznek a mobilprocesszorok elég drágák :) . Szóval szerintem egyszer kell befektetni és nem később cserélni :) ... Deee lehet cserélni procit, igen :D

• Maxiri

tag

válasz HellTomy #3309 üzenetére

A processzor órajelet felesleges meghatározni, mert relatív és marhára nem határozza meg a proci sebességét :) . Ez a 17"-es noti 178e-ben van, de a következő ugyanekkora már 250e... :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés