- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhostadm
tag
Nagy kaliberü cégeknél forgolódom és a HP notebookokkal kapcsolatban arra jutottam, hogy nem fogok soha venni (jómagam IBM/Lenovo párti vagyok
). Az asztali PC konfigjaikkal semmi gond.
Elég sok cég rendel HP notebookokat és ahogy érdeklődtem és tapasztaltam a rendelésekből mind 10. valamilyen hibával érkezik, az esetek 95%-ban nem szállítási hiba miatt.
A másik dolog, hogy a HPket kell a legtöbbet herkálni, hogy valami életet lehessen beléjük lehelni.
Példaként említeném a mai napot, mikoris végigszívtam az egészet egy HP 6720s miatt. Nincs egy hete, hogy beszállították. XP fel, (hivatalos) driverek fel. Hálókártya nem kap DHCPről IPt, egér 15-20 msáodpercenként merevre fagy kis időre. A neten találtam kb 10 különböző drivert, ami ehhez való hivatalosan, de mind1ikkel ugyanez volt a gond. Nem hálókártya para, mert Vistával ment minden. Mint kiderült, F.01 (jelenleg F.07nél tartanak
) BIOS-szal hozták ki a notebookokat, ami nem volt kompatibilis a HP által prezentált legfrissebnek mondott lan driverrel.
BIOS csere és ment.
Mindemellett magas a szervízelési aránya is, no meg nem is olcsó. Véleményem szerint nem a legjobb az ár/érték aránya sem. Azt a csinos kis klogót fizetjük meg.
Gányolás, szívás...
Most mondja meg nekem vki: megér ez ennyit?
-
xcbiker
addikt
válasz
localhostadm #2498 üzenetére
jó régi hozzászólásra reagáltál...
(újoncként megértem...
)
-
localhostadm
tag
nem sok lehetőséged van:
- kiveszed a vinyót és máshol felnyomsz oprendszert, utánna meg majd befoltozod a notin a drivereket (tudom erre sokan úgy reagálnak, hogy
, de ez is lehet megoldás)
- írsz 1 linux hálózati bootothozzá és ráakasztod 1 asztali PC-re amiröl leszívja a telepítőfájlokat
- vagy pendriveról WinPEtuti van még pár dolog, de ennyi pattant ki
-
vbbb
őstag
Tudsz hozzá venni univerzális töltőt, ahhoz adnak több fajta csatlakozó véget.
Aztán be kell állítanod a megfelelő Voltot és kész is.Például ilyet:
-
bgergo1984
csendes tag
válasz
Overtaker #2493 üzenetére
szerintem is jobban jársz a 14" essel. ha egy kicsit is akarod hozni vinni akkor mindenképp. nekem 15,4 es van,de a köv biztosan kisebb lesz majd 2-3 év mulva.
az everestben kiirt mem időzités azt jelenti, hogy csak ugy megy az uj ram vagy pontosan mit? sajnos ehez tényleg kicsit sem értek. mindenesetre sejtem, h bele kell próbálni, de ha nemegyezik a gyártó által megadottal akkor nemis érdemes próbálkozni? sorry ha nagy butaságokat kérdezek.
-
Overtaker
csendes tag
Ez tök jó, de a kijelzőméret a problémám, nekem az túl pici már. Ennek a 15,4-es megfelelője pedig már elég drága.
-
kovy79
őstag
Segítség kellene. Ez a töltőcsati (HP 6910p) miféle? Ha nincs töltő a notihoz, ilyet tudok valahol szerezni, esetleg sima szabvány csati?
-
Kbali
nagyúr
válasz
bgergo1984 #2489 üzenetére
2 giga RAM Vistához kell, XP-hez (ha nincs nagyon memóriaigényes alkalmazás: játék, PhotoShop) elég az 1 giga.
Ne a memória márkáját nézd elsősorban, hanem a MHz, időzítés adatokat, csak utána a konkrét márkát. -
hosszum
csendes tag
Köszi!
Akkor beruházok egy kűlső mikrofonba. -
bgergo1984
csendes tag
válasz
tuzpenge #2478 üzenetére
kösz a doksit, végeztem is, ugynéz ki stabilabb lett, k*rva sap sem matat a háttérben. viszont telepitésnél volt egy kis gigsz, 3szor különböző helyeken leállt a telepités. mintha elfelejtené pörgetni a cd-t, vagy ilyesmi. nemtudom mi lehet, de felment minden az a lényeg.
Másik, hogy akkor most érdemes beruházni mondjuk 2gb ram-ra? vagy célszerű mág várni. mert 9e jópár helyen és gondoltam kiveszem a 2*512 és lesz 1*gb. vkinek vmi vélemény? kingmax -nak gond nélkül mennie kell a 7400 ugye?
-
vbbb
őstag
Állítólag lassan kúsznak felfele a memória árak. Ez mennyire fogja befolyásolni a lapitopik árát szerintetek?
Amúgy éppen kivárok, hogy talán még olcsóbbak lesznek...februárban akarnék vásárolni.
Meg hamarosan jönnek az IBM ThinkPad R61 notik Linuxal telepítve...sajna most csak Windowsos operációs rendszerrel találtam egyenlőre. -
Overtaker
csendes tag
Sziasztok!
Új notit szeretnék venni, már 90%-ban el is döntöttem, hogy ezt. A bizonytalansági tényező a processzor, van-e valakinek tapasztalata, észrevétele akár a notebook, akár az ilyen processzorokkal kapcsolatban?
-
hosszum
csendes tag
Kösz az infót „kisninja” még kezdő vagyok, átjöttem!
Tehát a kérdésem:Nem rég vettem egy HP Pavilion DV 6000 laptopot, szépen megy csak Most szembesültem azzal a problémával, hogy ha használom a beépített mikrofonokat akkor a gép alapzaja, enyhe zúgás hallatszik a beszélgető társ oldalán. Van valakinek valamilyen ötlete a megszüntetésére? /külső mikrofonnal szépen megy/
-
Joshi
titán
Van egy HP Pavilion dv6500-as notebookom, és az lenne a kérdésem hogy tudnék belépni a biosba, mert Delete-re csak a teszt funkciók érhetők el.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
kcs73
aktív tag
SZiasztok!
Honnan tudnék szerezni angol billentyűkiosztásra rendes kiosztású levonót?
Előre is köszi! -
BluEyes
őstag
válasz
bgergo1984 #2477 üzenetére
1. csippszet
2. UAA (célszerű azért, hogy látszódjon a hang meg a modem mint ismeretlen eszköz)
3. a többi meg ahogy jön, tökmindegy -
tuzpenge
őstag
válasz
bgergo1984 #2477 üzenetére
Adj egy email cimet és elküldöm neked a hp által javasolt sorrendet .doc formátumban!
-
bgergo1984
csendes tag
válasz
Sherman #2476 üzenetére
köszkösz, ebben a driver dologban lehet van vmi. netlimitterem meg wire sharkom nincs, de tényleg csak net közben jött elő. ma éjszaka vagy hnap tolok egy format-ot, friss driverekkel meg friss xp-vel meglátjuk mi lesz,
azt esetleg tudja vki milyen sorrendben érdemes feltenni a drivereket? mert akkor egyböl a legfrissebbel kezdek nem a driverdvd-vel. -
Sherman
tag
válasz
bgergo1984 #2475 üzenetére
Nem egyértelműen hardver gond, nálam (nx7300) például a Wireshark vagy a Netlimiter program futtatása garantált kékhalált okoz kb 1 óra használat után. Ebből arra következtetek, hogy a hálókártya drivere környékén lehet vmi bibi, mert különben napokig is elfut a gép kikapcsolás nélkül, aktív hálózat használat mellett.
Azt ajánlom minden drivert frissíts a HP oldaláról. Pl. a hangkari legújabb driverénél nyíltan leírják, hogy kékhalált okozó hibát javít.
Eseménynaplót próbáltad, hátha írja mi a baj? -
xcbiker
addikt
válasz
bgergo1984 #2473 üzenetére
-
bgergo1984
csendes tag
Hallo
Adott egy nx7400, c2d t5500, 1 gb ram, két három napja, naponta egyszer eljátsza azt, h hirtelen bevillan a nagy kék hibaképernyő kb 1 mp re aztáne egyböl indul ujra, megáll az egész renszer. Lehet ehez van köze, de mintha a display is "restartort" vna mostanban.
Everesttel nyomtam rá egy stressz cput- meg minden szir-szart de nemjött elő. Most nemtudom mitévő legyek.
Lehet ez softver probléma, vagy egyértelmű hardver bibi. Ésha az akkor mi? Én a ramra tippelek, de hogylehet ezt kideriteni.
Előre is kössz
G
-
kisninja
őstag
Az én hp 8220 omban is ment folyamatosan viszont iszobyu halk volt. Kb 35 fok alatt lövi ki de lehet figyelembeveszi az egyéb komponensek höjét is. multkor kint volt a notim akkor teljesen leállt a ventije és elsem indult mig be nem mentem vele.
Most egy dell van abban kilövi magát teljesen a venti viszont 5 perccenként elindul.... és a hp hez képest viszonlag hangos is.
Xc-biker: mennyi volt két 5v os venti ?? lehet bele aplikálnám a dell-be mintha hp-jé halkabb lenne. -
KUKaC87
csendes tag
Üdv mindenki!
Egy ismerősömnek van egy HP NX7300-as notija C2D procival és felraktunk rá a VISTA Ultimate-t majd az SP1 RC-t de amint felraktuk ezt a javítócsomagot nem tudtuk regisztrálni, állandóan kiírta, h még x nap van hátra...
Nem tudjátok miért csinálja ezt a VISTA ??? Sima asztali PC-n semmi gond nincs
.
Választ előre is köszöm
-
Tippcsi10
tag
hy
nx6310 C2D gépnél működik valakinek a ventilátor szabályozás NHC-ban?
-
popp
aktív tag
Sziasztok!
Adva vagyon egy 2,5 hónapos nc6400as gép és kb 1 napja szinte állandóan (megszakítás nélkül) m1 a ventije, pedig csont hideg, most kapcsoltam be 5 perce.. Régebben is csinált nagy ritkán ilyet, hogy egyszer csak a venti "úgy felejtödött" a szokásos be-ki kapcsolodási hűtési fázisokból. Ilyenkor csak az restart segített visszaállitani a normál állapotot. Viszont most ez is csak ideig óráig hatásos, ugyanis egy idö(nem túl sok) után megint folyamatosan pörög a venti és nem tudom mit kezdjek vele, de eléggé idegesítő. Van valakinek vmi tippje?
Köszönöm elöre is. -
-
kovy79
őstag
Van valakinek tapasztalata 6820s-sel?
Ez a 17" TN paneles kijelző milyen? -
Boreas86
csendes tag
Sziasztok!
Egy oprendszer nélküli HP 6720s-t vennék amihez külön vásárolnék még egy Xp Sp2 Home Editiont-t (12.000Ft csak HP gépekhez). Megnéztem a HP oldalán a letölthető drivereket, de ehhez a notihoz csak Vista-hoz, illetve Xp Professional-hez kínál software-t...
Az Xp Professional-es driverek vajon jók lesznek az Xp Home-hoz?
Várom hozzászólásaitokat, köszönöm!
-
sinci
tag
válasz
parandroid #2448 üzenetére
Értem, köszönöm a választ
, akkor egyenlőre kimaradok a laptop tulajok táborából...
-
Maxiri
tag
Előszöris bocsi, a dupla hsz-ért. Több helyen is láttam már pick-up 'n return szervizt. Ez azt jelenti, hogy a HP házhoz jön és viszi a gépet, majd visszahozza? És ha gari-időn belül van a gép akkor minden ingyen van Vagy csak a szerviz van ingyen + szállítás pénzbe kerül? Ha az ember neten rendel notit, akkor hogyan van a szervizelés?
-
Maxiri
tag
Köszi mindent, ahogy elénézem, én is a 777-est fogom választani.
-
Csabcy
tag
Helló!
A GR649EA és a GR777ES közötti közötti külömmbség a kijelző és a hozzá adott oprendszer. A 777-hez Vista home basic van, a 649-eshez buisnes jár. Egyábként mindkettőben T7250 2GHz 2 MB L2 800MHz FSB, 160 GB HDD 1 GB RAM Található. A 645-ös fényes kijelzős Vista home Basic van hozzá, viszont csak 120GB HDD-t és T5470 (2MB L2cache/FSB800) 1,6Ghz procit tartalmaz. A többi egyezik. Én hosszútávra gondolkodtam és inkább a 777-est választottam, teljessen elégedett vagyok vele. Én fent hagytam a Pistát ezért még 1 GB RAM beszerzése folyamatban van a gördülékenyebb használat miatt. Én a 645 és a 777 közül választhattam, a külömbség 8000 HUF volt ez nekem megérte a + 40 GB HDD-t és a 400MHz-el gyorsabb procit.Üdv:
Csabcy
-
Boreas86
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a HP 6720-asáról? Milyen tapasztalatai vannak a géppel kapcsolatban, akinek ilyen van?
-
craine12
tag
válasz
craine12 #2442 üzenetére
OK, még nem ébredtem fel rendesen. Szóval mindhárom 6720s, de a táblázatban csak kettőt hoz le. A google-ben a "6720s site:hp.com" kifejezésre adta a fenti találatot. Ellenben rákeresve a HP oldalán a GR777ES-re, semmi, viszont nem a HP oldalán meg simán meglett. Remélem a kettőből már össze tudod rakni a teljeset, és könnyen fogsz tudni választani.
-
Maxiri
tag
Sziasztok! Meg tudnátok mondani nekem, hogymi a különbség a következő HPQ 6720s modellek között? Valamelyiket közülük fogom megvenni: GR777ES; GR649EA; GR645. Ahogy elnézegettem konfigban nem nagyon különböznek, de árban igen. Azt tudom, hogy a GR649EA matt kijelzős, de mi a különbség konfigban
?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Immár klubtag lettem egy HP PAVILION DV6000-el! Nagyon jó gép!
Melegedni egyáltalán nem melegszik, nagyon szép képe van, jó hangja, nagyon tetszik!
Egy zavaró dolog van bene az a venti mert elég gyakran bekapcsol! -
sinci
tag
Hello Mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Hewlett Packard Pavilion zd8080-as laptopba Dothan féle proci belemegy e?
35-40k lenne a laptop, de ha jól tudom a vinyó gyengélkedik benne tehát egyből csere és P4 3400Mhz-es proci van benne, tehát melegedhet elég szépen, egyáltalán érdemes e venni ilyen laptopot?
Ami csábító számomra az a 17"-os kijelző. -
Sherman
tag
Ilyen árak mellett szerintem megéri, ha tényleg szükséged van rá. Én is ugyanígy bővítettem nemrég, és azóta gördülékenyebb minden, több program lehet egyszerre megnyitva, ha kikapcsolom a lapozófájlt a HDD sem melegedik úgy mint régen, az akksis üzemidőt is növeli valamelyest. A legfontosabb pedig amiért vettem +1 gigát, hogy tudjak normális sebességgel virtuális gépeket futtatni.
-
Gerghu
csendes tag
Sziasztok!
HP NX7400 notebookom van 512 memoriaval.
Kerdesem annyi lenne hogy meg 1024 memoria erdemben megnovelne e a teljesitmenyt?
Erdemes e beruhazni ra? -
Csabcy
tag
Hali!
6720 777-es 160GB vinyóval gyárilag 3 partició van , a C 140GB, mikor elöször feltelepült a gyári pista már akkor is gyanus volt, hogy valahogy hiányzik 30GB a particiórol.
Ma megszámoltam a helyet a 140G-ből 106G foglat, és csak 6G szabad, vajon hol a maradék??köszi
Csaba
-
teknova
csendes tag
msconfigot & sercvices.msc-t is próbáltam már,és itt kezdődik a baj,hogy fenn sincs a listán.és ott nincs is hozzáadási lehetőség,vis ha van nekem fogalmam nincs róla,hogyan lehet.Synaptics-ot már legalább 5 x újraraktam,és semmi,csak akkor indul el,ha kézzel indítom el. azt hiszem marad a 2ik megoldás,recovery disc
-
kew
senior tag
válasz
tuzpenge #2426 üzenetére
és az mitől lehet, hogy néha "csippan" egyet a winyo (legalább is gondolom az, mert onnan jön)?
először egy magasabb hangon majd egy kicsivel mélyebben. kb 1-1,5 mp-ig . egyszer volt, hogy vagy 5mp-ig csinálta. de utána meg megy tovább, mintha mise történt volna
random jelentkezik ráadásul, van hogy egy hétig nem hallom, aztán egy hétig naponta 1x.. érdekes. 6715b.
mondjuk 2 év gar, szal nem idegesitem magam, csak érdekelne, hogy ez vajon winyo halálának előjele, vagy mifene lehet -
Maxiri
tag
válasz
teknova #2427 üzenetére
Hát először is, menj a start menü -> futtatás menübe és írd be, hogy msconfig. Ott az utolsó lapfül az Automatikus Indítás.
Erre klikk és ott állítgasd be, hogy mit szeretnél automatikusan az xp-del elindítani indításkor. A Synaptics -t pedig telepítsd újra, vagy ha van olyan a Programok telepítése és törlése -ben az (un)installerében, hogy javítás vagy helyreállítás, akkor azt használd.
Második lehetőség. Ha van recovery disc-ed, akkor rakd újra az egészet.Jobbat nem tok. Ha nem voltam vhol elég érthető, akkor reply, oszt kifejtem
-
teknova
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám.HP compaq nx 7400-as laptomon van,és a következő hiba merült fel.A windows betöltése után megjelenik a windows installer,és a 'HP productassistant' CD-t keresi, azon belül is a hpproductassistant.msi-t.De nem találja sehol,meg én is kerestem,de nm találom.Ezen felül még a Synaptics se tölt be, így nm tom használni az touchpad görgetősávját (plusz még a vírusírtóm se tölt be automatikusan - ESET smart security) Tudna nekem segíteni valaki,hogy mit csináljak?? Előre is köszi
-
tuzpenge
őstag
Enyémben is Seagate van (nx6310).
Egy kicsit kattog de nem idegesítő egyáltalán. -
Sherman
tag
válasz
garfield-r #2424 üzenetére
Csak hogy legyen számadat is a vinyókról. A Hitachi és Seagate összehasonlítása.
A halk működésnek azért ára is van, a fejpozícionálás lelassul, romlik a sebesség.
Nekem megérte, mert nagyon zavart a kattogás. -
RedWing
aktív tag
válasz
garfield-r #2422 üzenetére
A remény hal meg utoljára!
-
Sherman
tag
válasz
garfield-r #2419 üzenetére
Nekem is ilyen Seagate HDD volt a HP-Compaq notimban (nx7300), de elég hangosan kattogott, és nem volt benne Acoustic Managment, ezért le is cseréltem egy Hitachira. Megérte.
A gyűrődést is jól bírja a gép. -
RedWing
aktív tag
válasz
garfield-r #2419 üzenetére
Üdv!
1: Egyémben anno Seagate volt. (60GB/4200/2MB) Az nagyon melegedett és elég hangos is volt. Mióta a mostanit használom (Samsung 80GB/5400/8MB) semmi ilyesmit nem észleltem. Tökéletes.
2: "sima" 2 csatornás. 5.1-hez külső kártya kell. Saját tapasztalatok alapján ezt ajánlanám: [link]
3: nekem még a régi nx6125 van, de az nagyon jól bírja a strapát!Masszív darab!
-
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Még lenne pár kérdésem, a HP notikról úgy álltalánosságban:
(Én ennek a modellnek a megvásárlását tervezem: [link])
1: milyen márkályú HDD-ket szoktak belerakni a gépekbe, ez mennyire szokott melegedni, de ami a legfontosabb lenne: mennyire hangos ???
2: Milyen hangkártyát raknak a notiba (5.1 hangfalat rá tudok majd kötni, vagy vennem kell majd még egy külső hangkártyát is)
3: Mennyire sérülékenyek, mert most olvastam, hogy a Pavilonok ilyen szempontból nagyon rosszak, de a HP-Compaq-ról még ilyesmit nem hallottam. -
Kbali
nagyúr
válasz
n_stolz #2417 üzenetére
Tudomásom szerint Litiumos akksikat nem kell bejáratni, nincs memória effektus.
Azt szokták tanácsolni, hogy első alkalommal töltsd kb. 12 órát. Ezek az akksik nem szeretik, ha teljesen lemerítik őket, ill. használat nélkül is elvesztik a kapacitásukat.
Még az is játszhat, ha nem akksiról használod, akkor kiveszed a gépből, de néha akkor is használni kell. Minden akksinak van egy ciklusa, hogy hányszor lehet tölteni, de ezen belüli is nagyon el lehet rontani a dolgot. -
n_stolz
tag
Nekem az a problémám, hogy garanciálisan cserélték az nx6325 akksiját egy lítiumos 55W-osra. Mi a teendőm, hogyan kell "bejáratni"?
kösz: n_Stolz -
n_stolz
tag
válasz
LALA_kiraly #2414 üzenetére
Ez fura, havernak pont tegnap szállt el a HP töltője... a kábel megtört a csatlakozásnál, szal kontakthibás a cucc, lehet h Nálad is ez a baj. Amúgy a töltőre 1év gari van úgy tudom.
-
Maxiri
tag
válasz
garfield-r #2412 üzenetére
A döntés a Te kezedben van. Ha nem gond a drágább noti, akkor mindenképpen jobb választás, hiszen a későbbiekben egyre növekvő igényei lesznek az alkalmazásoknak processzor-igény és memória-sebesség szempontból. Annyival nem jobb a proci, amennyivel drágább.
Néhány másodperc (5-10) különbség van egy kb 2perces számításnál. Szóval, ha a drágábbat veszed, akkor a Vista miatt gondold meg. A gigaherzt nem minden. Ott van még a tranzisztorok száma, hő-emisszió, cache stb.
. Annyiban jobb a drágább, hogy 800 MHz-es az FBS-je, ami azt jelenti, hogy gyorsabb a memóriakezelése. Nem számottevő, de gyorsabb.
[sum]: A processzor számolási ideje nagyjából azonos, viszont a drágábbnak gyorsabb a memóriakezelése. -
LALA_kiraly
őstag
Egy érdekesség: nx6325
Elszállt a töltője. Ha rádugom szépen kivillan, tölt is pár percig, utána elalszik, így semmit sem tölt. Kipróbáltam másikkal, ment simán. Mi lett vele? Megy vissza garba. -
-
garfield-r
tag
Ok, ahol néztem a notit pont van is ilyen kiszerelés, mostmár csak a procin agyalok...
Két modellt néztem:
1: T2310 (1 MB L2 gyorsítótár, 533 MHz FSB) 1.46 GHz
2: T5470 (2 MB L2 gyorsítótár, 800 MHz FSB) 1,60 GHz
Inkább a nagyobbat választanám, de az 43 000 forinttal kerül többe, igaz ahhoz adnak Vistat is... -
Maxiri
tag
válasz
garfield-r #2409 üzenetére
Ha filmeket akarsz nézni, netezni akarsz, Office -t használni vagy ilyesmi, akkor a proci az elég lesz, viszont ramot vegyél bele még 1 gigát, mert a vista lassú lesz + még használni akarsz office-t vagy bármit, lassan váltana taskot.
Tehát a +1 giga ram erősen ajánlott.
-
vbbb
őstag
Sziasztok!
Van egy HP Omnibook vt6200 aminek a hangkimenete eddig jó volt, most meg érdekes mód lehallkultak a hangszórói és fülessel max. hangerőn recseg. Van valami tippetek mi lehet a hiba? Kontakt vagy driver (bár kétlem) ? Esetleg a végfoka szállt el? Nem nagyon volt használva az utóbbi időben.
köszi
-
garfield-r
tag
Thx
Nálam a nagy grafikai teljesítmény nem számít, ugyanis nem akarok majd ezen játszani, az a lényeg hogy a Vista ne sz@rakodjon + tudjak HD-s filmeket nézni. A gép egy asztalit váltana le, szóval a 17" mellett ezért döntöttem.
Arra lennék még kíváncsi, hogy megéri e még egy giga memóriát beszerezni, és / vagy, egy nagyobb procival szerelt modellt megvenni??? -
Maxiri
tag
Igen, ez a fényes képernyő dolog engem is érdekel. Nagyon zavaró, vagy megszokható?
-
copperhead
aktív tag
Sziasztok!Szerintetek érdemes a Glare Type-t választani?Nem tudom, hogy a fényes felületet mennyire könnyű megszokni, és egyaltálán jobb-e?Köszi!
-
Maxiri
tag
válasz
garfield-r #2404 üzenetére
Hát, mitismongyak. Nagy grafikai teljesítményre ne számíts => ~Radeon 9600 pro teljesítményét tudja, ha tápon van(vagy teljesen feltöltve...ha merül gyengébb lesz) -! Akkuról való üzemideje alacsony fényerőn max 3 óra (ahhoz képest, hogy 17"-s jó +). A proci jó, bár lehetne jobb is, ez afféle középkategória alsó fele. HP = megbízható +. Nem melegszik +. Mono hangszóró -. Nincs (beépített) kamera -. Teljes billentyűzet +. Nehéz -. Jó vinyó +. Naggyából ennyi
. Én 6720s-t akarok venni, ennek a kistestvérét, nekem tetszik a design is, bár ez szubjektív. Ha még érdekel valami, akkor írj és igyekszünk választ adni mihamarabb.
-
Kbali
nagyúr
-
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Felmerült a lehetősége annak hogy jó áron egy HP-Compaq 6820s boldog tulajdonosa lehessek, az iránt szeretnék most érdeklődni, hogy vannak e erről a típusról valamilyen tapasztalatok ???
Konkréten ez lenne a kiszemelt gép: [link] -
bajuszati
tag
hello!
szerintetek reális subnotiba hp nc4000 12" venni512höz még egy 512 es modult?
nem játszok semmit....konvertálni sem szoktam csak néha aha sok progarm fut észreveszem aram hiányát....vagy alapjáraton a notikban leredukálodik a teljesítmény? lehet ezt valahogy állítani az energiagazdálkodási sémán kívül?előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- E-roller topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Le Mans Ultimate
- Stellar Blade
- Autós kamerák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest