- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Hp elitebook 8530 billentyűzetcsere mekkora melo? Kiszedni ki tudom, de a kábelhez nem mertem nyúlni.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Elitebook 8530-ból kiesett/kitört egy billentyűm (visszatéve felül nem fogja semmi, backspacetol balra lévő ,' gomb német billentyűzeten). Ilyenkor ha ebayrol rendelek egyet, vissza tudom siman tenni, vagy az alsó rész is eltorhetett? Sem alul a guminal sem a billentyu alján lévő késnel nem látok törést, mégsem tudom visszatenni. Ha lehet nem cserélném egyből az egészet.
-
Bdanyy
addikt
válasz
B-L-A-C-K #29177 üzenetére
Ez durva lehetett azért. Nekem notebookstoreos 8530w-m van, anno 799-ért árulták 3 év garival, asis meg ~negyede volt
Mivel az első egy hónap alatt előjöttek az elitebookok szériahibái nálam (kopó egérbillentyű illetve a zármechanika), így ezekkel nem is adtam le gariztatni, csak mikor a kijelző tönkrement, Én is teljesen új borítást kaptam kívül belül (sajnos 8530p-ét
), új kijelzőt, és az egész kb 1 hét alatt megvolt. Továbbra is szeretem ezt a gépet, nem is nagyon lenne mire lecserélni.
Sajnos viszont utóbbi időben elkezdtek gyengyülni a zsanérok, pedig 3 évig semmi holtjátékuk nem volt.
-
Bdanyy
addikt
Én mindig benne hagytam a gépben az akkut, pontosan a gari lejárta után (1 év az akkura) már csak 10 percet bírt róla. Ősszel múlt 2 éves a gép, addigra ment annyira tönkre az akku, hogy már nem is érzékeli
Most érkezik egy új, a 10 perc legalább arra elég volt hogy egyik helyről a másikra átvigyem töltővel, és a sleepet használhassam rendesen.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
HP 8530w-be szeretnék a dvd helyett ssd-t tenni.
Milyen típusokat érdemes megnézni, illetve elkerülni?
Másik topicban tanácsolták, hogy a dvd helyére a hdd menjen caddyben, így az ssd
gyorsabban tudna működni. Ez tényleg ennyire befolyásolja a sebességet?Köszi előre is
más:
Akkum teljesen tönkrement, kéne új, ebayes 6-8 ezres akkukkal van valakinek tapasztalata?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Synaptics clickpadnél le lehet tiltani hogy a gombokon ne érzékelje a mozgást? Így nem lehet normálisan mozgatni az egeret és kattintani közben
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Hp 8530w billentyűzetéhez "plastic locking tab"-et lehet valahonnan rendelni? F4 és F5 gomb közötti félig eltört és kiesik, a másik 3 pöcök jó. Vagy ha veszek egy új billentyűzetet rá, akkor adnak ilyet hozzá? (nem mintha vennék emiatt, csak jó érzés tudni hogy be lehet szerezni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest