- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Van egy HP 6530b laptopom, nem rég raktam rá friss Win7-et (32bit) és amikor bemegyek a letöltések mappába akkor egy kis idő múlva mindig kiirja hogy a windows intéző működése leállt. A mappában általában többmint 100Gb-nyi adat szokott lenni (ide torrentezek).
Volt már egy szer ilyen problémám egy másik gépen szintén 32 bites OP rendszerrel, de azon megoldódott a problem úgy hogy szétszedtem 100Gb-nél kisebb méretű mappákra, ez most nem jött be. Ezelőtt 64 bites rendszer volt a gépen mert kellet egy sulis szoftver miatt, de azelőtt szintén 32bites rendszer volt a gépen és ott nem csinált ilyeneke. És a 64bites-en sem.Tud valaki esetleg valamilyen megoldást?
Szerk.: a vinyó 50%-os kondicióban van, nem tudom számit e.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Motorola sjyn0700a Blutooth-os billentyázetem és szeretném megkérdezni hogy valakinek van e bármilyen ötlete hogy hogyan tudnám párosítani a laptopommal? (HP 6530b - win7)
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
HP 6530b laptopomon szeretném frissíteni a bios-t. Valaki tud esetleg linkelni egy leírást hogy miként tehetném ezt meg pendrive-ról. Jelenleg F.13-as bios van rajta.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HP 6530b laptopom és azt szeretném megkérdezni hogy a hp-k hoz létezik e ilyen akku kímélő progi vagy valami. Arra gondolok hogy az újabb Lenovok-ban van olyan lehetőség hogy csak 60%ig töltse az akksit a töltő. Ilyet lehet állítani a hp-k nél is?
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Ha a biosban nem lehet állítani a vga méretét akkor azt egyáltlán nem lehet? Egy HP 550 notiról lenne szó és gl960 chipset van benne. -
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megérdezni hogy a HP 550-es laptopba milyen procik mennek bele? GLE960-as chipset van benne. leginkább az olcsóbb 2magos procikra lennék kíváncsi, melyek 667mhz -s ill. 800mhz-s Fsb-vel bírnak, pl.: t2300 v. t7xxx
És azt még nem tudjátok véletlen hogy a vga méretét manuálisan lehet állítani? Mert a BIOS-ban at írja hogy a gépben lévő memó 2039Mb és ebből én arra következtetek, hogy kb. 9Mb-n van most a vga a 384Mb helyett. Am. egy GMA X3100 van benne.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megérdezni hogy a HP 550-es laptopba milyen procik mennek bele? GLE960-as chipset van benne. leginkább az olcsóbb 2magos procikra lennék kíváncsi, melyek 667mhz -s ill. 800mhz-s Fsb-vel bírnak, pl.: t2300 v. t7xxx
És azt még nem tudjátok véletlen hogy a vga méretét manuálisan lehet állítani? Mert a BIOS-ban at írja hogy a gépben lévő memó 2039Mb és ebből én arra következtetek, hogy kb. 9Mb-n van most a vga a 384Mb helyett. Am. egy GMA X3100 van benne.
-
aszti93
aktív tag
válasz
BénaNyurga #30793 üzenetére
átböngésztem a egy csomó fórumot és ott megtaláltam hogy ez hiányzott. köszi. felraktam és megy egész jól a touchpad.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok. Feltettem a Win7-et a HP 550 laptopomra és vmiért nem akar menni a touch pad bal gomgja és a touch pad jobboldalán lévő fel-le mozgató rész. Tudtok rá valami megoldást?
-
aszti93
aktív tag
válasz
BénaNyurga #30772 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Van egy hp 550 notebook-om és és szeretném kicsit fejleszteni. Most egy Mobil celeron 550 proci és 2gb ram van benne. Leginkább a procit szeretném lecserélni. Nem tudjátok véletlen hogy 2 magos proci belemegy e?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged