Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugh
tag
Sziasztok!
A milyen notebookot vegyek topikból tértem át ide hozzátok, mivel most már ott tartok, hogy hp probookot vennék, 4520-ast, csak még az összeállításában nem vagyok biztos..
Elég jókat írt róla mindenki, talán csak a touchpad-al kapcsolatosan vannak problémák.. Ez mennyire szokható meg?
A különböző összeállításoknál melyiket érdemesebb megvenni szerintetek?
p360 es ati5470 vagy p6100 ati5470-el
Akkuidőre nézve mennyit bír dedikált videókártyával, illetve tapasztalat szerint mennyit bírna alaplapi videókártyával?
Köszönöm a segítséget!
-
adm
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
nincs és nem is lehet ilyen. a típus adatlapján sincs nyoma hogy nem szabvány ddr3 modul lenne.
és a vicc az hogy egy cl5-ös ddr2 800as modul hibahatáron belül teljesít a cl7 ddr3 1066-hoz képest, tehát értelme sem lenne. -
jorden06
senior tag
Valaki komolyabb hozzáértő segítségét kérném:
nézegettem a gépemet a HWInfo32 programmal, és az alaplap résznél egy érdekes dolog tűnt fel. elméletben ugye a PM45-ös chipkészlet támogatja a DDR3-as memóriákat. neten pedig találtam ezt: DDR3-200pin Egy DDR2 foglalatba illeszkedő DDR3.
Hallott már erről valaki valamit?
-
-
lennon 1
csendes tag
Sziasztok
Van egy HP Pavilion Dv6 készülékem.
Mai napon nem érzékeli a mikrofont a voip programok. (Skype, MSN, VoipCheap)
A Windows 7 hangrögzítő programján tökéletesen működik a felvétel, visszahallom a saját hangomat, tehát jó a beépített mikrofon.
Nem állítottam el semmit, és a voip alkalmazásoknál mégse jó.
A hangbeállításoknál a Conexant van engedélyezve, a Skype-nal szintén, de nem reagál semmire.
Esetleg van valakinek ötlete? -
szabem
csendes tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Halihó!!
Hát nagyon nagyon szívesen ez tényleg jó vásár lesz!!!
Ha még nem vettem volna meg 2 hete az enyémet most ezt venném én is!!
Nagyon jó szórakozást neked és sok örömet kívánok!!

-
válasz
szabem
üzenetére
Hellóóó!!!
Kösznöm, köszönöm!
Nézem sasolom. Ma voltam a HP World nél bent. Van AMD Athlon II X2 es P320 as procival 2 giga ram 320 as vinyó blabla és matt és bruttó 103 hát ha ok minden jövő hétvégén veszem is meg
Köszi nagyon hogy írtál
Nem tudtam hogy a tiéd Sempronos. Azok hangosabbak is álltalában. Szóval príma lesz. Köszi ezerszer 
Igen ez az a noti mániás! királyság
köszönöm szépen! -
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18
üzenetére
offba tettem direkt. sorry.
amúgy bent van a 6gb. jól hangzik nagyon.
-
zoli62
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem minden esetben történik váratlan leállás. Amikor ez előszőr előfordult, akkor az eseménynaplóban az a bejegyzés szerepelt, hogy nem volt elegendő energia az alvóállapot kezdeményezéséhez.
-
koshmar
veterán
Nekem az asztalim anno naponta 2-3-szor újraindult.
És ezt elviselni másfél évig.
Aztán egyszer k*rva ideges lettem (mert 30 percen belül harmadjára csinálta), szétszedem, majdnem kitéptem a tápkábelt, úgy megrángattam, azóta egyszer sem indul újra újra magától.

Bár ez más eset, mint a tiéd. -
HaKo
aktív tag
-
HaKo
aktív tag
Kezd nekem gyanússá válni, hogy mitől vannak a fagyások nálam. Először mindig a képernyőillesztő nem válaszol és helyreáll... Ez is mindig msn-hez kapcsolódó alkalmakkor jön elő... Aztán egy ilyen után meg akarok nyitni valami flash videót pl a youtube-on, akkor lefagy az egész gép. Csak kikapcsolással tudom újraindítani. Szerintem vagy a flash szar vagy az msn... Először asszem az msn fog repülni.
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Hogy húzza az agyunkat

-
-
-
-
zoli62
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi. Egyébként tényleg az volt, hogy nem is kapcsolt be. Amikor elkezdtem tölteni, akkor kb. 25%-os töltöttséget jelzett. Kb. meg is felel HP által is dokumentált évenkénti 20 %-os elhasználódásnak. A tartalék akkuval használva időnként előfordul, hogy 20 %-os töltöttség körül nem készenlétbe megy, hanem kikapcsol. Ez is a természetes elfáradás következménye?
-
fkenny
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
Nem is arra kell, hanem mennyiség számít nekem jelenleg. Van mikor 3-4 virtual os-t használok, és minimum 1-1GB-t megesznek fejenként így lépnem kellett. Kövi lépés majd az ssd lesz, de az majd csak télen.
szerk:
A kis Szaros Eee pc 701-ben nekem 2GB ram van de még az is kevés..., de sajna nem fér bele több. -
pumukli23
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
Ha nem használod ki a 8 gigát, nem is fog

(Esetleg a dual channel miatt lehet kis gyorsulás, de annyit meg nem ér, mint amibe a ram kerül.. Persze ha kihasználod, akkor hasznos, minél kevesebbszer kell a vinyóhoz nyúlni az oprendszernek a virtuális memóriával, annál gyorsabb.) -
cellpeti
nagyúr
nem, állítólag USB-s vezetéknélküli egér miatt is lehet.
6910p-be hány RAM slot van? 4db?

-
HaKo
aktív tag
Vettem a laptophoz tokot, így pont illeszkedik szépen a HP táskába. 1445 Ft volt...

Erről van szó, akinek ilyesmi kell én ezt ajánlom.[link] -
cellpeti
nagyúr
válasz
ha8alpista
üzenetére
tudom...
-
cellpeti
nagyúr
netezek, olvasgatok...egyszer csak leáll a gép és újraindul. Miért lehet ez?
Vagy inkább elalszik, majd felkel és megy minden tovább
-
fkenny
senior tag
-
szabem
csendes tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Ja és azt írtam régebben hogy az aksi az lötyög egy kicsit+ könyöklő is a jobb mozog egy kicsit az illesztés nem éppen precíz.
Egyébként nagyon szép a gép öröm ránézni. -
szabem
csendes tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
http://notebookmania.hu/notebook/HP_625_%28XN829EA%29
Itt egy link a gépről itt írja is hogy a kijelzője matt!! -
szabem
csendes tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Szerintem a laptop hangja jó. Alapból alig észrevehető hogy megy. A ventinek van hangja de nekem a másik is ilyen volt szerintem ne hangos.
-
szabem
csendes tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Hp 625 XN829EA a tipusa a gépnek.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
hp 6910p újra!

-
HaKo
aktív tag
Nekem volt a régi Asus laptopomon, és az mindenre jó volt. A W810-re simán tudtam vele küldeni/fogadni. A HP-ben már csak bluetooth van, igaz most már a telefonomban is csak az van.

-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem pl. a Sony Ericsson K550i-ben is van még infra.
A mai telefonokon már csak és kizárólag BT.Meg haveromnak is volt a számítógéphez ilyen USB-be dugható infraport.
Laptopra nem tudom minek. Mondjuk egy régi szérián még megértem, de ha ott sem az a funkciója, amit várnék. -
-
cellpeti
nagyúr
Az infra is úgy működik, mint a BT. Tehát lehet vele valahogy eszközre kerestetni?
-
-
válasz
zoli62
üzenetére
Ha tönkremegy egy cella, akkor be sem kapcsol a gép, mert nincs meg a kellő feszültség. A te esetedben is az általános elhasználódás miatti kapacitáscsökkenés fordult elő. Ez azt jelenti, hogy idővel az akkumulátorban lévő kémiai anyagban olyan változások állnak be, ami miatt már nem tudja az eredeti mennyiségű energiát leadni.
-
zoli62
addikt
6730s notebookban a gyári akku kapacitása 39000 mAh-ról lecsökkent 25000-re. Gondolom a hatból két cella tönkremehetett.
-
pumukli23
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
szabem: Az alján lévő product number egyértelműen azonosítja a géped. Kérlek azt írd le a kollegának
(A serial number nem kell) -
-
-
Z86
őstag
válasz
koshmar
üzenetére
Ott írja, hogy:
"Utilizing Lenovo RapidBoot technology, Enhanced Experience 2.0 PCs have optimized system files, processes and hardware settings to achieve quicker boot and shutdown times compared with non-optimized PCs.
With optional Lenovo RapidDrive technology available on certain models, some of our PCs feature an SSD (solid state drive) instead of, or in addition to, a traditional hard drive. Combined with Lenovo RapidBoot technology, these models offer even faster boot and shutdown, along with dramatically improved application performance."
Ennyi
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok
Lakótársam Hp Pavilion dv6700-ának a töltője bekrepált, a gépbe dugós része. Ez ilyen vékonyabb fajta töltő, van infója valakinek róla, hogy hol lehet kapni a legjobb áron Bp-n? Esetleg egy pontos típus a töltőhöz? (nem láttam sajnos közelről a töltőt, mert már nem hozta magával pestre miután meghalt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi nagyon hogy írtál

Pyttawrx