- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
Hát az biza' tényleg rossz helyen van.
Van, hogy beleakad a kezem, és kirántom az egészet...
De olyan is volt már, hogy a dugó maradt benne, a zsineg meg kiszakadt. pffff.
Egyébként a 4530s-en is elöl van.

Viszont lecserélték a használhatatlan touchpadot, és a billentyű körüli fényes rész matt lett.
Ezen a fényesen egyszerűen minden meglátszik...most is tiszta por...törölgetni nem merem, mert egyből karcos lesz...szemüveg törlőkendővel is... -
koshmar
veterán
Akkor úgy látszik, ugyanolyan hangosak a gépeink, mert a winyó hangja nálam is simán elnyomja a ventiét.
Csak COD6 közben lett nagyon hangos a venti, de azt meg is értem- 95% felett ment a processzor.
Csak a hangja miatt féltem az AMD-től, de úgy látszik, ez is alaptalan volt.
-
koshmar
veterán
Nekem az asztalim anno naponta 2-3-szor újraindult.
És ezt elviselni másfél évig.
Aztán egyszer k*rva ideges lettem (mert 30 percen belül harmadjára csinálta), szétszedem, majdnem kitéptem a tápkábelt, úgy megrángattam, azóta egyszer sem indul újra újra magától.

Bár ez más eset, mint a tiéd. -
koshmar
veterán
Én is nagyrészt hálózatról használom, szóval nem gond.
Egyébként nem tudom, hogy ha fel van töltve 100-ra, és még mindig hálózaton van, akkor vajon honnan szedi az áramot?
Az akksiról, vagy még mindig a hálózatról?
Csak úgy érdekel...Ezt a cellafeszültséges dolgot is megnézem majd, kösz az infót!

Barátok Közt kezdődik, jövök.
-
koshmar
veterán
-
HaKo
aktív tag
Hülyeséget írtam, mert ott variálgattam az állapotokat, csak a végén állítottam telj. centrikusra...

Most 2 órát ment úgy hogy fényerő felére, HP Power Assistant: High Win energiaséma: kiegyensúlyozott.
Amúgy közben rájöttem h 6 cellás az akksi, úgyhogy nem tudom az mit írogat ki.
@safifoto: A 7200-as vinyó szerintem nem zavaró.
-
koshmar
veterán
Hát pedig azt hittem, hogy ezek az Intelek állandóan csak 40 fokosak.
Firefox-ot utálom, döglassú egy sz*r.És spyducknak volt igaza: az Intel közel sem akkora nagy szám, mint amilyennek híresztelik.
AMD Foreva.
Mindjárt én is betolok ide egy ugyanilyen képet.

A laptop két órája megy, MSN+Chrome.
AMD Turion 2.4 Ghz Dual Core -
CharlieDrop
veterán
Azért ezt mondom úgy, hogy az itthoni Aceremben egy 1.7 cerka van

Viszont a cégesben egy P8800 (3M L2 chache 2,66 GHz
)igaz azt nehéz felülmúlni

De meg vagyok vele elégedve eddig, kép szép, billentyűzet oké, hang oké, melegedés most tesztelődik kb., tapipadra nincs panasz

-
koshmar
veterán
Üdv!
A winyóról annyit mondanék, hogy a ventillátor hangját elnyomja, de hogy ha bármilyen kis zaj van a háttérben (TV, környezet...), már alig hallani.
De ez a gép még ezzel a kis winyó/ventillátor zajjal is igazi felüdülés a f*stalicska asztalim után, amit még két szobával arrább is hallottam.

A COD6-tal full. grafikán játszom, egyedül az élsimítás van a gyári értéken.
Csak ezt próbáltam, de csak azért, hogy kiderítsem, hogy mi van ha bírja.
Hát bírja. Bár a venti eléggé felkapcsol, szóval ezt hallani egyedül.
Az 5470-es elég jó, de továbbra is azt gondolom, hogy az Nvidiák erősebbek.
De nem játékra vettem, szóval ez nekem így, ahogy van tökéletes.Az meg, hogy viszi a COD6-ot, külön öröm.
Szerintem a San Andreast is simán vinné, mert az valamicskével alacsonyabb gépigényű a COD6-nál. (legalábbis gondolom, ugyanis a COD sokkal újabb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx