Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
adnoctum18
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Letorolted a recoveryt, vagy kikapcsoltad a BIOSban?

Mas:
Koszi a recovery eltuntetos valaszt, majd ki fogom probalni!Multimedias billentyuk kontra nyilak kerdesere valaki?

-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Tudom már!!
A tiednél azért nem írja ki, mert azt nem lehet újratelepíteni. XD
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hát pedig az is HP, sőt, még Probook is.
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Amikor bekapcsolod a gépet, akkor a rendszer felajánlja az újratelepítést az F11 bill. lenyomása ellenében.
Ekkor visszaszámol 5-től (igazad volt, Saint
), hogy hagyjon időt a döntésre. 
De ugye egy boot-mániás embernek az 5 ms egy örökkévalóság. (kis túlzással élve)
Ugye-ugye, az SSD...

-
koshmar
veterán
Szerintetek a recovery visszaszámlálást ki lehet kapcsolni?
Kerek 4 másodperc.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
inkabb RAM-ra tippelnek.
-
jtzk
tag
Sziasztok. Megoldódott a probléme. Gondolt egyet a gép és elindult... azóta sincs vele gond

-
HaKo
aktív tag
HP-nál hogy vannak a pixelhibák? 2 után csere?
-
jtzk
tag
Igen, csak az a gond, hogy vinyó nélkül se jut el a BIOS-ig... Amikor ez az eset történt, akkor kivettem a vinyót, bekapcsoltam a gépet, és azonnal kiírta, hogy nincs miről boot-olni, onnan tudtam, hogy vinyó gond lesz. Akkor biosba is be tudtam lépni merevlemez nélkül....
-
jtzk
tag
Tiszteletem!
HP Pavilion DV5 1180eh laptopom van, és egy hiba épett fel, amiben szeretném a segítségeteket kérni.Probléma: ma délelőtt még hibátlanul működött, neteztem, kicsit filmeztem rajta. Lekapcsoltam, lecsuktam és rohantam a következő órámra. 2 órával később indítanám el, és annyi történt, hogy bejött a HP logó, és utána fekete kép és a bal felső sarokban villog a kurzor. Kivettem az akksit, a gombelemet egy időre, de ugyan ez... Biosba, boot menübe nem enged belépni. Néha amikor nyomkodom a megfelelő gombot, elkezd csipogni (szirénázni), néha nem...
Régebben volt olyan gondom, hogy véletlenül leformáztam azt a 100 megás partíciót, amit a W7 hoz létre a vinyón, és ugyanez a helyzet lépett fel.
Megoldásom az volt, hogy kivettem és leformáztam asztali gépen, aztán újraraktam az OP-t, és tökéletesen működött mindidáig (persze párszor újraraktam azóta is a rendszert...)
Egyből arra gondoltam, hogy biztos most is valami megzavarodott a vincseszterben és ez a gond... Kivettem, próbáltam anélkül indítani a gépet, de semmi.
Sajnos nem tudom mi lehet a gond...Remélem érthetően fogalmaztam, és valaki tudna nekem segíteni (elégé szeretem bújni, a gépeket, így semmilyen megoldástó nem riadok vissza. Precízen, óvatosan bánok a géppel) Gari már nincs a gépre...
Annyit még hozzáfűznék, hogy nagyon vigyáztam a gépre, elejtve nem volt, külső ütés nem érhetteKöszi előre is

-
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Akkor abban gondolom elveszik a gép... Vagy azért használható?
Majd írd le mindenképp mit tapasztaltál a melegedéssel kapcsolatban.
Akkor nem zavaróan hangos a gép? HDD meg a venti? A ipon tesztben azt kifogásolták. -
norot
csendes tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Valahogy be lehet állítani, hogy a recovery partíciókat ne mutassa a Win7 a rendes rendszerpartíció mellett, a sajátgépben?
Jobbgomb a sajátgépen -> lemezkezelés -> partíción jobbgomb -> meghajtó betűjelének módosítása -> eltávolítás
(A magyar elnevezések nem biztos, hogy pontosak, én angolt használok.) -
CharlieDrop
veterán
Azért ezt mondom úgy, hogy az itthoni Aceremben egy 1.7 cerka van

Viszont a cégesben egy P8800 (3M L2 chache 2,66 GHz
)igaz azt nehéz felülmúlni

De meg vagyok vele elégedve eddig, kép szép, billentyűzet oké, hang oké, melegedés most tesztelődik kb., tapipadra nincs panasz

-
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Grat!
170-ért vetted a 4GB-osat?
Az hogy gyors-e gonolom viszonyítás kérdése nekem biztos gyorsnak fog tűnni az 1,6-os Pentium M után
Nekem is elvileg holnap jön.
Már alig várom.
Hozzá kapott táska milyen? Sokkal nagyobb mint a gép? -
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem olyan gyors?
Nekem még az AMD is annak tűnt, bár a leépült 2,4-es Single Core-os asztalim után nem is csoda.
A tapipad szerintem elviselhetetlen, de ízlések és profonok.

-
Bsony
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
most már mindegy végül is, de köszönöm hogy szóltál

-
koshmar
veterán
Nincs valakinek véletlenül EliteBook 8540p-je?
Néztem róla videókat, adatokat, és b*romira tetszik.
Következő gépem ilyen lesz- majd ha az elite osztályban dolgozom.
Spyduck, nálad már biztos volt 8540p.

Szerk.: Most nézem, hogy van egy blogod róla. Neki is esek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Habár már leírtam privátban is, de gratulálok hozzá!!

-
CharlieDrop
veterán
megjött a 4320s-em

-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nincs mit, nekem elég a három giga. Még most.

-
-
-
blu3
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Kösz!
-
blu3
tag
4520s-be melyik SSD a jó méret, Intel-t veszek, és a 2,5"-osból van 9,5mm ill. 7mm vastag

-
adnoctum18
senior tag
Valahogy be lehet állítani, hogy a recovery partíciókat ne mutassa a Win7 a rendes rendszerpartíció mellett, a sajátgépben?
Úgyse csinálok velük semmit, és zavaró, hogy csak úgy kinn lógnak.
-
Bsony
tag
ha minden jól megy egy envy 17 boldog tulajdonosa leszek holnap
-
kem
addikt
Sziasztok!
SOS kérdésem lenne.
Ajánlottak egy ilyen notit, de nem tudom mennyit ér. Mennyiért lehetne eladni magyarországon?
HP Compaq 6910p
SPEC
=====Processor - Intel Core Duo2.2Ghz
RAM - 4GB
HDD - 200 gb
USB - 3 outputs
External source - CD/DVD Multi Recorder
Other Memory Source - SD Card/MMC slot
Wireless LAN - Yes
Graphics Card - ATI RadeonNos szerintetek mennyit ér egy ilyen masona?
-
Bsony
tag
van valakinek hp envy 17-ese? (olyan kéne aki használja is.

vagy esetleg ismertek e valakit aki ilyet használ? -
Devdi
aktív tag
Sziasztok. HP-nál hogy folyik gariztatás? Csak mert, ha én vennék USA-ban egy laptopot és ha lenne valami probléma vele azt Magyarországon is meg lehetne javítani garanciálisan? Ha kell akkor a típus a HP Envy 14.
-
foleba
csendes tag
Hello,
reménykedem benne, hogy Ti már hallottatok a HP új Rossignol változatáról...és érdeklődnék, hogy milyen véleménnyel vagytok róla. Én ezt a linket találtam róla: http://bit.ly/hc0lK9 -
klambi
addikt
senki többet harmadszor a nemzetközi gari bővítésére?!

-
buherton
őstag
Sziasztok!
Ha kiveszem a vinyót a notiból, akkor működik frankón, viszont ha benne van akkor a bios már az elején megáll, vagyis szerintem inkább lefagy. Sata vezérlő meghibásodásra gyanakszom. Lehet ezzel kezdeni valamit? HP Pavilion dv5 1190eh-ról van szó.
Amúgy már tönkre ment a töltő, akksi, és az egyik ram modul borzasztó sokat hibázik. Most is ubuntu alatt vagyok a notivinyón külső kerettel.
-
hubi85
csendes tag
Tisztelt fórumozók!Van egy kérdésem HP NC 6220 am van!Mennyire melegedhet?
Mert nekem elég meleg
meg sokat megy a hűtése!Valami egyszerű megoldás amivel tudnám mérni a hőmérsékletet?
(win7 van a gépen!)Mennyi a normális hőmérséklet?Sokat megy a gép leginkább csak netezek
!Mi a véleményetek a gépről nemrég vettem!Megbízhatóság stb.?Szerintetek jó a kategóriájában?Köszönöm a segítségeteket!!Aki akar írhat pü-is!

-
Magnum_
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
hol? és 80 hol mennyié'?
én 64gb-t néztem ki. remélem, annyi elég lesz.
-
koshmar
veterán
válasz
HoryThePooh
üzenetére
I live for speed.

Mindent megnézek..néz, de nem lát- nem biztos, hogy érteni fogom az adatokat.
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Na látod az pont elég lenne.
Ezen nagyon el fogok gondolkozni.
-
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hát ja... a kisebb modell-t én pl azt hiszem nem is láttam 4 GB-al...

Amit én néztem az viszont valahol 1333 MHz-es memóriával valahol meg 1066-osal vannak?!
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nekem itten azt mondták, hogy hiába bővítem 8 gigára is, sz*rt nem érek vele...
Nekem egy SSD kéne, de egyelőre ilyen árakon nem éri meg az -20 sec. a boot-nál. -
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Azt vágom.

Akkor mennyi a felső határ? Sok helyen láttam 4320-kat. -
Magnum_
nagyúr
válasz
CharlieDrop
üzenetére
ez persze...
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ha vársz egy kicsit, lesz még.

-
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Melyik kivitelt keresed?
-
-
klambi
addikt
valaki garival tapasztalat???
-
válasz
zorro63
üzenetére
Ez a gép (nr lokalizációval) itthon nem került 300k-ba, ettől azért jóval olcsóbb volt. Két generációval ezelőtti széria, és a notiknál elég nagy az értékcsökkenés. Beszámítani cska nagyon alacsony áron érdemes bárkinek is, mert a hasonló gép tulajok, ha alkatrész kell, nem fognak sokat fizetni semmilyen komponensért, hiába volt anno jó drága.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
köszönöm a korrekt választ
-
HaKo
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Én is így jártam az Acerrel, csak nekem nem a fizetés késett, hanem addigra adtam el a régit.
Úgyh most várok. -
válasz
i are robot
üzenetére
hmmm... nem voltak valami jól tájékozottak. Egyébként is, mi értelme lenne? Üzletire van, otthonira nincs nemzetközi garancia? HP WorldWide Warranty érvényes mindkét kategóriára.
-
-
Magnum_
nagyúr
lesz egy felesleges 2gb ddr3 1333mhz ramom, mert kicserélem a 2gb-s modult 4gb-sra valszeg. valakinek nem fog kelleni a 2gb modul?
-
CharlieDrop
veterán
én meg hogy jártam, késtek egy hetet a fizummal, erre az összes olyan 4320s elfogyott, vagy megdrágult, amit kinéztem

-
zorro63
csendes tag
Én a Hp szervízre gondoltam, de ott nem fogják az alaplapot javítani, csak cserélni, és feltehetően nem nyúlnak le nagyon. A kisebb szervízek esetleg javítanak is, de le is nyúlnak (tisztelet a kivételnek). A legbiztonságosabb ha megrendeled az új alaplapot a gyártó cégtől és saját magad beszereled, persze garancia csak úgy van rá, ha ők szerelik be. A lecke fel van adva.

-
Aslan
aktív tag
válasz
zorro63
üzenetére
Igen, kiváló gép, nagyon szeretem, csak már fejen állok emiatt a gond miatt, és hát a szervizes ismerősöm sem valami talpraesett úgy látom (plusz amblokk utálja a HP notikat)

És itt Nyíregyházán sem sok lehetőségem van profi hozzáértőket keríteni, akik nem "gombolják le rólam a gatyámat" is javítás címszó alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mert nekem elég meleg

Pyttawrx