- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16499 üzenetére
Engem meg a jó photoshop kezelésre emlékeztet
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16496 üzenetére
Sztem ez alumínium de ki tudja, lehet, h kamu az egész
Egyébként reménykedem, hogy hamar lefelejtik ezt a sz*r szigetes billentyűzetet.
Eleinte én is ezt mondtam. Nemrég hoztak nekem egy 8530p-t, h csináljam meg. Ugyebár azt mondtam, h hiányolom ezt a billentyűzetet. No igen, így utólag mégsemA xx40-es szériának sokkal kényelmesebb a billentyűzete. Az ember mindig nehezen szokik hozzá az újhoz.
-
válasz
spyduck #16494 üzenetére
Na mizu, itt a csillogós ezüst felület az elitebookoknál is?
(Jó. tudom, alu.)
Egyébként reménykedem, hogy hamar lefelejtik ezt a sz*r szigetes billentyűzetet. Rettenetes...minden más modellnél is. A régi sokkal jobb volt. A kurzormozgatókról már nem is merek véleményt mondani...
-
spyduck
nagyúr
Szerintetek igaz-e, hogy van Sandy Bridge-dzses HP EliteBook 8560p?
Ha kamu, ha nem nekem nagyon bejön
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Gaabriel #16492 üzenetére
A HP topicban?
Tedd fel inkább ide! -
Gaabriel
csendes tag
sziasztok!
Eladó egy Asus F5V laptop darabokban!
Ami még megvan belőle:
-DVD író
-az összes burkolat
-billentyűzet
-touchpad
-wifi kártya
-hűtés
-hibás alaplapMindenképpen megszeretnék tőle válni! Az ár minimális!
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16490 üzenetére
Na a Chrome az jó!
Igaz, hogy a 8-as verzió van még most jelenleg stabilként, de nekem azért már a 10.0.642beta van. -
adnoctum18
senior tag
válasz
koshmar #16489 üzenetére
Friss telepites volt es nem volt erom a warranty checkhez leszedni mast.
Chromeot hasznalok kulonben.
Koszi!
Mas:
A win update utan checkdiskkel indult a gep, nemtom mit varazsolt vele de nem orultem...Legutobb meg kekhalalt is dobott tole, utana kell neznem mit telepitget sunyiban. Le is veszem az autoupdatet. -
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16466 üzenetére
Adhatok egy tanácsot?
Az Internet Explorer-t felejtsd el.
A létező leglassabb böngésző, ronda is, meg a vírusokat is beengedi.Ha egy lényegesen gyorsabb böngészőt szeretnél, akkor a Firefox 4.0 Beta-t ajánlom, de ha egy elementárisan gyorsat, akkor a Google Chrome-ot.
Persze ez csak egy tanács volt.
-
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16445 üzenetére
na akkor spyduck szépen alátámasztott érveléssel megerősített abban, amit én csak félvállról odahánytam.
én vásároltam már majdnem a feléért is, de akkor is jött hozzá ez az.
-
CharlieDrop
veterán
-
mlkcy
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis help-re lenne szükségem! Szeretném a hp pavilion gépemre visszaállítani a gyári windows 7et! ehhez korábban kiírtam egy 4 DVD-ből álló Recovery csomagot! direkt a hp-s progival, ahogy ő szerette volna!
jelenleg is windows 7 van a gépen, csak nem a gyári! Ha most beteszem az 1. visszaállító dvd-t nem csinál vele semmit! újra indításnál nem boot-ol róla. hiába állítom át a bioszba!!
win 7 alatt sem tudom elindítani....korábban elindult egy progi! (amíg gyári win7 volt raja....talán "hp backup & recovery management" volt a neve, de ezt nem tudom letölteni sehonna)várok minden segítő ötletet!
előre is köszi!üdv
-
Z86
őstag
válasz
eagle-sas #16474 üzenetére
"A "PC mód" működése feltételekhez kötött, mert digitális összekötés esetén csak akkor aktiválódik a PC mód, ha a TV érzékeli, hogy 60 / 75 Hz-es jelet kap a VGA-tól, analóg összekötés esetén a PC mód viszont bármikor, minden feltétel nélkül életbe lép.
Egyéb képfrissítési frekvenciák esetében (ha erre a TV firmware-ében odafigyeltek a mérnökök és jól implementálták) a TV optimálisan "ki fog lépni a PC módból", így ha 23(.976), 24, 25, 59 vagy 50 Hz-et állítunk be képfrissítésnek VGA-nkon, a képjavítók újra aktivizálódnak majd (ennek negatív hozadékával, a nagyobb input laggal együtt) és minden képbeállítási lehetőségünk aktív lesz."Tehát meg kell próbálnod beállítani a kiemelt frekvenciák valamelyikét.
Ez nem tudom mennyire lehetséges intel vga esetén, meg kell próbálni.(#16476) eagle-sas: van benne csak integrált Intel GMA HD Graphics
-
eagle-sas
csendes tag
válasz
SeniorTilla #16471 üzenetére
Az enyém: XC226EA#AKC
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16472 üzenetére
ÁÁÁ, én ettől lejjebb már nem adom...
Csak viccből jegyeztem meg.Mondjuk én az a fajta vagyok, aki megvenne egy Core i7-es masinát, csak hogy elmondhassa a haveroknak...
A COD6-tal játszom full grafikán arra értettem, hogy ezen a gépen.
Nem rossz, ez az ATI 5470, de a haverom gépében lévő négy éves GeForce 9800 GT simán jobb. -
-
-
eagle-sas
csendes tag
A G62-ben - ha jól tudom - nincs külön videókártya, hanem az alaplapra van integrálva. Az illesztőprogram: Intel (R) HD Graphics. Azonban Windows-ban semmilyen driver beállítási lehetőséget nem láttam.
Ezekről a kérdésekről itt olvastam (azonban ez nem pontosan én esetemre vonatkozik):
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16466 üzenetére
Azt se tudom, hogy mi az a flame, szóval nyugi, én nem fogok.
-
-
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16459 üzenetére
Akkor ez új, mert semmi ilyesmit nem olvastam az alján.
Mondjuk érdemesebb a kijelzőt nézni, ott jobb.Apropó kijelző:
Ez a HD LED kijelző valami elképesztően gyönyörű.
Lehet, hogy ez csak azért van, mert a régi asztalim monitorjához hasonlítom, de akkor is.
Szedtem le ilyen W7 HD háttereket, nagyon-nagyon szépek a színek, meg minden.Igaz, hogy 1920*1220-as a háttér, a kijelző meg 1366*768, de sztem attól csak még jobb.
-
eagle-sas
csendes tag
Én ezekhez a dolgokhoz nem értek.
Annyit tudok, hogy PC módban azért vannak letiltva a képjavítási lehetőségek, mert azt rendszerint játékra használják, és az input lag-ot akarják csökkenteni.
A videójel frekvenciája más, mint abban az esetben, ha közönséges filmet játszanak le. Láttam valahol, hogy illesztőprogrammal vagy beállítással lehet szabályozni, hogy milyen jelet adjon le a VGA kártya. (Én a tévé kalibrálására szeretném használni a PC-t.)
Tehát lényegében azt szeretném elérni, hogy a tévé azt higgye, hogy egy DVD vagy multimédia lejátszóról, vagy műholdas beltériről kapja a jelet, ne vegye észre, hogy PC-ről.
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16454 üzenetére
Melyikben?
-
spyduck
nagyúr
válasz
SeniorTilla #16453 üzenetére
ASNEW - nem került ki forgalomba, garantáltan raktáron maradt, új termék gyári csomagolásba. Ez nem renew! Ez inkább reklám termék, gondolom érted
-
válasz
koshmar #16455 üzenetére
Általában rá van írva a gép alján lévő címkére, hogy Remarketed Product, ami azt jelenti, hogy újracsomagolt, újraértékesített. Asnew-nál még ez sincs ráírva, mert bontatlan a doboz.
Az pedig hiába renew, akkor is vadiúj.
Egyébként ezek az akciós gépek is újak, csak hát sokszor beragad kint egy készlet, amit olcsón kilapátolnak, és így ti vevők is jól jártok
-
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16452 üzenetére
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
CharlieDrop #16440 üzenetére
Jajjjjj
El kell olvasni Figyelmesen!!!!
(1) 1 év Nemzetközi HP Garancia
(2) 2 év Nemzetközi HP Garancia
(3) 3 év Nemzetközi HP Garancia
(4) 2 év HP+CO garancia
stb....(4) 2 év HP+CO garancia :
a gyártó az eladás idõpontjától számítva vállal 12 hónap jótállást és a Computer Outlet Kft. márkaszervize (1115 Bp. Kelenföldi út 2.) vállal az akkumulátor és a töltõ kivételével további 12 hónap garanciát.
Amúgy sztem ez a fogyasztót nem fogja érinteni, garancia van rá! Meg lesz javítva ha esetleg lesz probléma.
Amúgy nagy általánosságban amelyik gépre van CO gari az megbízható és nem fog elromlani, pont ez a lényeg
-
koshmar
veterán
válasz
SeniorTilla #16453 üzenetére
Még mindjárt kiderül, hogy az enyém is Renew...
-
-
válasz
spyduck #16443 üzenetére
Szerintem ez is renew gép, nem pedig akciós. Akciós lehetne akkor, ha magyar lokalizációjú, tehát eredeti magyar billentyűzetes, és a HP Magyarország vagy valamelyik diszti akciózná. Gondolom ez most az asnew kategória nbs-es elnevezése, ami marketing szempontból előnyös. Csak azért írom, mert nekem is vannak vadiúj gépeim, ami még újracsomagolva sincs. Nyilván újként hirdeti az ember, ha egyszer új. De volt anno valaki, aki belekötött az új minősítésbe, ld. 8740w...
Mindegy, nem is ez a lényeg.
Szerintem is, ha számlát kap a vevő a garanciaidőről, akkor nyugodt lehet, még ha a HP warranty check-je mást is mutat. Megfordítva a dolgot: mivel a listaárnál 30-40%-kal olcsóbbak ezek a gépek, még a kevesebb garival is bőven megéri. De nem kevesebb a gari, bár sokan nem értik hogyan lehetséges ez, és néhányan nem hiszik el. Nekik javaslom, hogy akkor vegyenek listaáron új gépet, aminek a garanciajegyét a médiamárkban bélyegzik le. Ha ez megér 100 ezret...
-
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16430 üzenetére
Ha figyelmesebben elolvasod azt a számlát a követjkező fog kiderülni:
12 hónap garancia a tartozékokra van +24 hónap a gépre. Kicsit hülyén van megfogalmazva de lényegében:
Notebook: 36 hónap garancia
tartozék (akku, töltő) : 12 hónap garanciaszerk: Annyival kiegészíteném a dolgot, h a Next Business Day garit 2013 júliusig a síma garnciát pedig 2013 februárig tudod felhasználni.
-
koshmar
veterán
Annyi jót írtatok, hogy mindjárt beruházok egy Renew-os HP 625-re.
-
Z86
őstag
válasz
eagle-sas #16444 üzenetére
A HDMI csatlakozón csak szabványos jelek "közlekedhetnek". Milyen közönséges videó-jelre gondolsz?
Lehet, hogy TV képjavító lehetőségei azért nem állnak rendelkezésre mert azokat sima SD adáshoz szánták, és úgy gondolták, hogy HDMI-n meg csak HD jel fog érkezni, amit nem kell javítani. -
spyduck
nagyúr
Ugyan úgy működik a garancia a renew és az új gépek esetén is! Csupán egyes renew termékekere kevesebb a garancia mivel a világon egyedülálló módon Mo.-n inkább több garit adnak rá mint kevesebbet.
Pl.: Pavilion - Csak Magyarországon rendelkezik 2év garanciával így a renew model csak 1év garos mivel az külfödről származik.
szerk: Az összes új és renew vagy bármilyen EliteBook 3év garanciával rendelkezik!
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Magnum_ #16438 üzenetére
Nekem semmit nem adtak ajándékba...
Gondolom úgy voltak vele, hogy ennyiért nemár.
A Mammutban voltam.
Akkor ez a végleges, hogy számlával mehetek, attól függetlenül, hogy az online check mást mond. Oké.
Akkor még annyit kérdeznék, hogy miért nem hibernálódik a gép, ha lecsukom. Eddig megtette, most újra kellett húznom backupból, mert az egyik driver összeomlott, és most már nem teszi.
Hihetetlen mennyiségű kacat van a HP Preloadban...
Spyduck:Erre vártam köszönöm!
Annyi még, hogy ez mindenképp személyesen bevivős gari, vagy 2013 júniusáig él az, hogy kijönnek és elviszik? Ha ez utóbbi, akkor ennek mi a menete? (Elnézést a sok láma kérdésért, de nincs összefoglaló első HSZ a topicban, ahol ezeket megtudhatnám.)
Whoa whoa whoa, oké, meg is válaszoltad! Köszönöm!!! -
eagle-sas
csendes tag
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni a következőt:
A HP G62 laptopot a HDMI-n keresztül a TV HDMI bemenetéhez csatolom. Meg is jelenik a kép, viszont a TV automatikusan átáll PC módba. Ilyen esetben viszont számos képjavítási lehetőség nem működik a TV-n.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen illesztőprogrammal (vagy beállítással) lehet azt elérni, hogy a laptop közönséges videó-jelet adjon le, és a TV ne álljon át PC módba?
-
spyduck
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16415 üzenetére
Ez a gép ha megnézed 350.000ft fölött van mindenhol, te megvetted 200.000ft-ért. Miért tudtad megvenni ilyen olcsón ezt a drága gépet? Mert készleten ragadt, nem vette meg senki így elindult a garancia. Mivel a Magyar fogyasztóvédelmi jogszabályok szerint a garancia a számla kiállításától érvényes így a kiesett időszakot számlával tudod igazolni. Semmi hátrányod nem származik belőle!
Szerk: Most látom, h "Next Busines Day" garancia van rajta. Ez azt jelenti, h a szervizes elmegy a lakhelyedre és rögtön megcsinálja a gépedet, elvileg 1 nap alatt. Egy ilyen garikiterjesztés 87.000ft: [link]
Sztem maradjunk annyiban, h az év üzletét csináltad
-
spyduck
nagyúr
válasz
CharlieDrop #16408 üzenetére
A renew kategóriába tartozik bele a (1) készleten maradt, (2) meghiúsult üzlet, (3) kiállított mintadarab, (4) szállításkor ill. csomagoláskor megsérült (általában apró karcok), (5) 3 napon belül visszavitt, javított (pl.: alaplaphibás volt gyárilag és cseréltek benne alaplapot), (6) nagyon ritkán használt termék (vállalati vagy tesztgép). Pontosan senki nem tudja, h miért vált a program részévé.
Mindegyik gépnek újraindított garanciája van így lényegtelen miért vált a program részévé, ha hibás, akkor szó nélkül cserélik, vagy megjavítják. Ezek a gépek 2 tesztfázison is átmennek mind itthon, mind pedig külföldön így talán még kisebb a hibalehetőség, mint az új gépeknél.
A billentyűzet szinte mindig külföldi melyek a következők:
(1) magyar
(2) angol / US - Itt minden billentyű megvan kivéve a hosszú "í" helye. Ezt el tudod érni az "altgr + J" bill kombóval. Én még a magyaron is ezt használom, mert nekem jobban kézre esik. Természetesen a tipikus magyar ékezetes magánhangzók nincsenek felfestve de a helyük megvan. Erre lehet festeni, gravírozni, matricát rakni.
(3) nemzetközi - ugyanaz mint az angol csak a hosszù "í" -nek a helye megvan.
(4) Francia – ugyan az mint a nemzetközi, csupán 6 db billentyűzet karaktert fel kell cserélni.Amit nagy előnynek tartok:
- Megvétel előtt kipróbálható így az esetleges pixelhiba illetve hiba könnyen kiszűrhető.
- Sokszor az eredeti ár 50%-nál is olcsóbb ezáltal a notebook 1 év után is annyit vagy többet érhet mint a vételár.Eddigi tapasztalataim alapján 95%-ban teljesen új, makulátlan gépekről van szó!
-
K!$$rác
tag
Kicsit Off: Olyan kérdésem lenne h van egy acer laptopom és "casco" biztosítás van rajta szóval saját kárra is csere,vagy javítás van... ezt az acert is ugy kaptam elötte egy Fujitsu-t cseréltek ki mert leégett a tápja meg az egész laptop füstőlt jó h még kihúztam egyből a falból
...meg a boltba is azt mondták h lejárat elött dobjam le és vigyem vissza....
s szerintetek milyen kárt kozzak rajta h csere legyen?Oroszlányon lakok földrengés volt leesett az asztalrólde igazából semmi kamu szöveg nem kell ... kisgyerek leejtette
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16437 üzenetére
Én is megkavarodnék a helyedben. Az egyik oldalon 3 év, a másikon 1 év kivétel ha a külön garanciaszelvény (ami nincs) másképp nem rendelkezik. Az egyik oldal szerint bármely HP szervizbe viheted, a másik oldal szerint viszont csak a Computer Outletbe.
Ezért mondtam, hogy nekem ez sosem volt kristálytiszta -
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16437 üzenetére
rendben van a számla és a géped is, serial + számla(másolattal) viheted bárhova, ha gondja lenne. 3 évig.
azt ne mondd, hogy fizettél a matricákért??!!
meg a tokért. NBS ezeket oda szokta adni ajándékba, ilyen tételnél pláne.
melyikben vetted? -
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16435 üzenetére
csak hogy pontosan mi van ráírva. nyilván az adataid alatt. nem az adataidra lennék kiváncsi
nekem 36hó van rajta
z86: bementem szervizbe (többe is) renew géppel és elég volt a serial, de számla is volt nálam a bizti kedvéért
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16432 üzenetére
Elvileg elég lehetne, függ a szerviztől. Nekem eddig az Albacomp és a NBS szervizével volt dolgom, ők kérték. Nem rég valaki azt mondta, hogy pl. a Smartservice csak a HP rendszerét nézi, ott nyilván elég a matrica is.
Garanciajegyet meg szerintem a HP ad.
Jöhetne valaki akinek vannak tapasztalatai renew gépek szervize terén -
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16432 üzenetére
én se kaptam soha külön garijegyet... be tod szkennelni a számlát? érdekes...
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16430 üzenetére
Visszavonom amit az előbb mondtam. Így, hogy csak ez a számla van tényleg csak a 2,5 év gari vonatkozik rá. Ráadásul kicsit macerás ha olyan szervizbe viszed, ahol kérik a garanciajegyet is (nekem eddig mindig kérték).
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Magnum_ #16428 üzenetére
A 12 hó jótállás a számlán van.
Ezeknél a gépeknél kell külön garanciajegyet is adniuk? A számlán egy általános szöveg van erről, hogy a 12 hó jótállás azon gépekre vonatkozik, amelyeknek nincs külön garijegyük. Ha van garijegy, akkor az azon feltüntetett idő az érvényes(Itt vannak a renew és asis termékek közt külünbségek).
Az én gépem "Akciós"-ként van feltüntetve a számlán, szal se nem Új, se nem Renew, se nem Asis.
Garanciajegyet nem kaptam külön...
-
Z86
őstag
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16427 üzenetére
nemhiszem. szerintem bármelyik másik, hivatalos HP szerviz szervizeli a számla alapján, mert a 3év a vásárlás napjától számit. de ezt a NBS csak 12 hó dolgot ki mondta neked?????
most nézem, a tiedben nincs ODD???????
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16424 üzenetére
tényleg jó ár, nem is értem, hogy a gyengébb konfigos renew miért drágább...
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16421 üzenetére
A 3 év, legalábbis a NBS biztosan fogja szervizelni az utolsó fél évben is. A többi szervizben nem vagyok biztos, mert ők meg az általad linkelt oldalt nézik meg.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18 #16421 üzenetére
bill. milyen nyelvű? hol vetted?
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16419 üzenetére
Nem jelenti feltétlen azt, hogy eladták, lehet hogy csak jó sokáig ült egy raktárban. Az imént is írták, hogy vannak olyan gépek, amelyeket nem sikerül eladni valamilyen okból (beragadt árukészlet). Szerintem ez is olyan lehet, ezt alátámasztja a külföldi billentyűzet is.
Ettől függetlenül jó vásárt csináltál, nézd meg mennyibe kerül egyébként egy ilyen masina! -
adnoctum18
senior tag
Újként lett eladva, előttem bontotta ki az eladó a dobozból, fóliás volt még.
MIndemellett azt is állították, hogy új.Úgy fogalmazott az eladó, hogy "külföldi raktárkészletből származik". Ez oké, csak úgy tudtam, hogy a garancia az eladás napjától kezdődik. Akkor ezt a gépet egyszer már eladták?
-
Z86
őstag
válasz
adnoctum18 #16415 üzenetére
Egyrészt királyság, mert helyszíni gari van rá következő munkanapi megjelenéssel.
Másrészt a garancia kezdete 2010 június.
Akkor ez most teljesen új, vagy renew gép volt? Ha utóbbi, akkor érthető mindig így szokott lenni. -
CharlieDrop
veterán
válasz
i are robot #16416 üzenetére
Amit venni akarok, ahoz van ilyen
Szóval remélem lesz lehetőség erre
-
i are robot
senior tag
válasz
CharlieDrop #16414 üzenetére
Pontosan. Feltéve ha kivehető modulos az OD, mert mondjuk egy beszipkázós lukasnál, mint amilyen az Envy, ez nem megoldható. Sok gépben nincs második drive-nak hely, úgyhogy csak így lehet bele plusz egyet beletenni, az OD-t meg lehet külső házba pakolászni, általában úgyis ritkán van rá szükség.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
i are robot #16413 üzenetére
jól látom ez olyan, hogy az optikai drive helyére bemegy egy másik vinyó?
leborulok, nagyon király (eddig még csak a lenovo T szériájánál láttam ilyet
)
-
i are robot
senior tag
válasz
Drughi #16395 üzenetére
Igen, itt:
http://newmodeus.com/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=289Valahol olvastam, hogy talán a laptopalkatreszek.hu-nál vett valaki ilyet, de nem biztos hogy ez a cég volt (van még más ilyesmi cég is), szóval elvileg itthon is beszerezhető, de ez a newmodeus tutibiztos. 10 dodóért sima postával elhozzák mo-ra a cuccot, de ha több ember összeáll, akkor olcsóbban is kijön.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
SeniorTilla #16411 üzenetére
Köszi
-
válasz
CharlieDrop #16410 üzenetére
Igen. Küldtem privátot.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
SeniorTilla #16409 üzenetére
Kösz
És szó volt arról is, hogy az nbstore-on kívül vannak más hp renew partnerek, de vagy rosszul kerestem, vagy nem tudom, de nam találtam ilyen helyeket(kinéztem egy 4320s-t ami jó lenne, meg ajánlottak még HP-ket, de nem ártana több helyen is körülnézni
)
-
válasz
CharlieDrop #16408 üzenetére
Korábban már sokszor kiveséztük ezt, de végülis nem árt néha frissíteni.
Szóval több kategória van, vannak teljesen új, új állapotban lévő újracsomagolt, és használt/javított gépek. Nyilván az új és az új állapotban lévő újracsomagolt a legjobb. Ezek valóban új gépek, használva annyit voltak, amennyit a lokalizáláshoz (magyarításhoz) kell. Tehát windows install, billentyűmatrica felragasztás. Ezzel gyakorlatilag egy teszten is végigmennek, ami azért jó, mert nem utólag derül majd ki, hogy vmi gond van. Az új gépet a médiamárktban be sem kapcsolhatod addig, amíg ki nem fizetted.
-
koshmar
veterán
válasz
CharlieDrop #16405 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem leharcoltak.
Szerintem spyduck vagy SeniorTilla többet tudna mondani róluk.
Egyébként itt egy link arról, hogy mi is az a Renew pontosabban.
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16404 üzenetére
Bizony, hogy jó vétel!
Igen, a NBS-nál előfordulnak ilyen konfig. tévedések, ilyenkor ajánlatos a HP oldalán megnézni az adott gépet, ott biztosan jól van írva minden.
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok!
Olvasgattam itt a topikot, a renew-os gépek mennyire leharcoltak?
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16402 üzenetére
Nyugodtan, ezért van a topik.
-
koshmar
veterán
válasz
adnoctum18 #16400 üzenetére
Akkor sok jó pillanatot kívánok hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest