Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekto
aktív tag
Nekem kiadott egy plusz Inteles kis tálcán lévő ikont, sztem abban tudod, és/vagy a Catalyst-ban váltogatni.

Bluetooth-t hogyan tudom életre kelteni a masinában? a Win7 kijelzi, amikor be van kapcsolva, de teló meg nem találja meg. Programot meg nem találtam hozzá a HP oldalán.

-
KZP
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hol található ez a menüpont? Nekem a HP-tól letöltött driverek, szoftverek vannak a VGA-hoz, de nem találom...

-
szekto
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Btw, leszedtem onnan a cuccost, felraktam, s szépen muzsikál. Holnap haverral megmozgatjuk majd egy kis Crysis 2-vel.

Köszöntem a segítséget!

-
szekto
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Bocs, de nem fogok +30 ropit kiadni csak emiatt.

-
bAtt001
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
még olyan is ami nem jó, újratelepítettem ma a gépet tiszta telepítéssel. rakosgattam a drivereket felfelé, eljutottam a bluetooth driverhez. na mondom most meglátjuk mi lesz (ezért raktam újra a rendszert mert összeakadt a bluetooth és a hang valahogy), felraktam és megint rossz lett. szóval hanyagolom a gyári drivert és használom a windows-ost

-
-
szekto
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Kaptam egy CD-t a notihoz, akkor azon lehet? Meglesem, thx!

-
válasz
david9999999
üzenetére
Tudom, nem is neked írtam azt a választ, hanem teljesen más kérdésre.

Ha az eredeti oprendszer van rajta, akkor mennie kellene. Lehet, hogy a billentyűzeted nem működik a gépben rendesen. Nem is értem, miért nem azzal kezdték a javítást, az alaplaphoz és CPU-hoz ennek semmi köze.
-
david9999999
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Újratelepítették a gépet de a saját rendszerükkel, kezdettől fogva az van rajta de ettől függetlenül a Catalyst az vga driver.
-
válasz
david9999999
üzenetére
oprendszert nem telepítették fel úja?
-
david9999999
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na ez eszembe se jutott, köszönöm szépen.
-
-
-
david9999999
tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne: Van egy hp 6555b probookom de billentyűzeti fényerőállítás vagy működik vagy nem(önálló életet él) 3 hetes a gép ebből 10 napot szervizben töltött emiatt, ahol alaplap és processzor csere történt. Éppen azért valami szoftveres gondra gyanakszom. Van valami ötletetek?
-
szekto
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem volt rajta gyárilag Win, én raktam fel rá.
Catalyst-ot felpakolom ma akkor, ha még mindig nem ok, akkor írok.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

-
KZP
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ez az átkapcsolósdi/bekapcsolósdi menet közben is működik?

-
pumukli23
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen. A legújabban már saját magad szerkesztheted a táblázatot, hogy hány foknál mekkora fordulatszámot adjon a ventinek.
(Vagy állítgathatod manuálisan is az aktuális rpm-et.) -
-
-
bjoey
csendes tag
hello!
Hp dv6 laptopon a hűtőventillátort hogy lehet beállítani? amikor játszok( nem mostani játék, 2005 körüli) 60 fokig felkúszott a proci meg a vga, de aida írta hogy a hűtőventi csak 30%on üzemelt. hogy lehet erősebbre állítani a ventit? -
szekto
aktív tag
Hello!
Mai nap érkezett meg a notim, ilyen típusút vettem: HP Pavilion g6-1016sh LN229EA
A kérdésem az lenne, hogyan tudom aktiválni a Radeon VGA-t és/vagy letiltani az Intel-féle VGA-t? Win7-et felraktam, abba néztem meg, s írja azt, hogy a monitorvezérlő Intel.
Előre is köszönöm a segítséget!

-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Repsol600
üzenetére
Notebookstore HP márkaszervíz, vannak sok helyen.
-
fdisk
őstag
Szép napot!
A bnőmnek kinéztem egy HP 620 WT260EA notit.(kb ez az az ár amit ki akar adni egy notiért)
Amire kellene neki az world,netezés,filmnézés,zenehallgatás,és h ne okozzon gondot több ablak megnyitása,és futtatása.
Semmi Crysis meg társai.
Szerintetek jó választás lenne neki?
Csak zárójelbe mondom,h a mostani desktopja kb 6 éves.És szuper lassú.
Hd filmek felejtősek,netezésnéll még a flashek is gondot okoznak neki.
-
-
Repsol600
addikt
Milyen gond szokott lenni a zárszerkezettel? Ez olyan hogy kis lapot kell megnyomni és felugrik a képernyő és úgy lehet nyitni. Meg annyi hogy van rá még majdnem 2 év gari de papírja nincs meg csak az alján a sorozatszám ha azt beírom a hp gariellenőrzőbe akkor ki is dobja hogy 2013 valameddig garis, akkor így is él rá ugye? Nem szükséges papír hozzá?
-
Repsol600
addikt
Helló!
Hp elitebook 8530p-ről mi a vélemény? jó gépek? -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi akkor marad az XPS 1730-as laptopom 9800SLI kártyával

-
vallas
őstag
HI!
nem tudtok javasolni helyet, ahol bontott nx 9020-s laptopba invertert kaphatok?
-
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Játszottam és adtam is el belőle jópárat régebben. Erős gép, de játék közben nagyon-nagyon melegszik, süti a kezed a touchpad és a billentyűzet körüli részen. Ha megveszed, a külső egér és billentyű mindenképpen ajánlott.
Egyébként a melegedés nem az Envy sorozat jellemzője. A 15-ös és 17-esek baromira melegek, de a 13-as és 14-es Envy-kkel nincs ilyen baj, mondjuk a teljesítményük sem extrém, mint a két forrófejű modellnek

-
koshmar
veterán
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Ez a teszt kell most neked.

Pumukli23-nak igaza van, a gép processzora már üresjáratban is 60 fokos...
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
az envy sorozatrol jot meg nem nagyon olvastam, erre a celra nezd meg szerintem a dell xps sorozatot.
-
pumukli23
senior tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Úgy tudom az Envyk elég forrófejűek.
-
Játszott már valaki közületek ilyen laptopon?mennyire melegszik?
-
Sziasztok van valakinek véleménye erről a laptoprol?meg éri e az árát?játékra mennyire jó ilyenek érdekelnek engem köszönöm

Adatok:HP ENVY 17
Intel Core i7 QuadCore CPU
17.3” LED Display
4 GB DDR3 RAM
500 GB HDD
Blu-Ray / DVDRW Drive
ATI HD5850 1GB GDDR5Egyéb:
WiFi, Bluetooth,
2MP Truevision éjjellátó HD webkamera
2-in-1 kártyaolvasó
Beats™ Audio , HP Triple Bass Reflex Subwoofer
Alu-Magnézium burkolat
HDMI, eSATA, Vga, kimenetek
USB 2, illetve USB 3
Billentyűzet világítás
Windows 7 Home Premium 64-bit3dmark 06 - 11852 pont
-
chinymie
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Végül kb. 3,5 órát ment. Minimum képernyő világítás, internet, semmi extra. Megnéztem egy family guyt, meghallgattam egy albumot winampon... ennyi... semmi más nem ment.
Amikor minden programot leállítottam és lenyomtam a világítást, akkor egyszer mutatott 5,5 órát.Csak egy akku van benne, a kicsi rossz, nem szoktam belerakni.
-
chinymie
csendes tag
Mi lehet az oka, hogy a másodszor használt 12 cellás utazó akksi 97 százalékos töltöttséggel 3 óra 27 perces működést ígér? Gondolom ennek többnek kéne lennie...
-
chinymie
csendes tag
Köszi!

-
Drughi
addikt
válasz
Klepti
üzenetére
Milyen notebookot vegyek topic
Ha HP laptop érdekelne csak, akkor itt is kérdezhetsz bátran, de szerintem előbb kezd a fenti helyen.
-
Sziasztok!
Sajnos nem találtam másik témát, ha nem jó helyre írtam, irányítsatok át nyugodtan!Tehát egy kedves barátom akar venni laptopot mostanság, és megkért, hogy segítsek neki. Mivel én nem vagyok otthon laptopokban, ezért hozzátok fordulok.
A következők lennének a szempontjai:
-árban kb a lélektani 100 000 Ft, 1-2 ezer + természetesen belefér
-minimum 2GB RAM, ez alatt rá se néz, inkább 3-4et akar
-wifi kártyaAmi fontos neki: multitasking (megy neki az MSN, böngésző, zene, szűzmária..)
Játékra csak CoD2, Tony Hawk, meg NFS Most Wanted, szóval ilyen régebbi játékokat használna (hogyha elindulnak).
Viszont fontos még neki az üzemidő.
A mérete lényegtelen, csak ne ilyen 10-11"-es képernyője legyen.
Igazából inkább a business laptopok tetszenek neki, de azok sajnos drágák
Előre is köszönöm a segítséget!
-
fkenny
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
1:Hát a kijelző fénye és képe szép, csak olyan mint a tükör...
2
icit igen, de nem vészes.
3:aAzt nem tudom, de többnyire Seagate,Toshiba és WD vinyó van bennük, de nem szokott baj lenni velük.
4:hát ez inkább multimédiás gép, probook, elitebook az ami tényleg nyúzásra van kitalálva
5:LG vagy SamsungHa érdekel, van eladó HP probook 4525s gépem, jó masszív, fém fedlappal....
-
Drughi
addikt
válasz
broland
üzenetére
Ha laptop hűtőre gondolsz akkor nem, hisz annak is van hangja

Csökkenti a hőmérsékletet ezáltal a gép ventilátorának a zaját, de maga a hűtő is zajos.A legolcsóbb megoldás, ha két kupakkal, vagy valamivel felemeled a gép hátulját és ezzel alul kap egy kis friss levegőt. Csodát ne várj, de jobb mint a semmi.
-
Drughi
addikt
válasz
broland
üzenetére
Nekem az eggyel korábbi szériás dv6-om van, amit csak néha használtam játékra, meg filmezésre.
Film, net, office alkalmazások alatt hangtalan. Ha Játszol, vagy proci igényes műveletet folytatsz akkor a ventillátor igencsak felzúg, de legalább nem gyullad fel a gép.
Hőmérséklet: Most így nyáron a meleg szobába a HDD nekem 42 fokos, ha másolok, tömörítek valami nagyobbat, akkor 44-46fokra megy fel max.
SSD-vel ez szerintem jó 5-7 fokkal kevesebb lehet.
Az SSD a hangot nem fogja befolyásolni.D@ni88 & Darth_Revan:
Elmondható, hogy egy viszonylag jól összerakott jó ár/érték arányú gép a HP G széria.
MediaMarkt tele van ilyen gépekkel. Elég szép képe van.
Hogy milyen HDD van benne azt nem tudom, szerintem ez típusonként és gépenként is eltérő. Az én HP gépembe WD vinyó van, de láttam már hasonló pavilionba Seagete-t is.D@ni88: Én a helyedbe az intel procisat venném inkább.
-
broland
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozom Hp Dv6 vételén(i5, Ati 6770). Ami zavaró negatívuma(tesztek alapján) az,hogy hangos ha egy kicsit jobban terheljük. Ha bővítem/kicserélem a HDD-t SSD-vel akkor előreláthatólag fog érdemben csökkeni a "hangossága"?(Tudom,hogy az SSD hangtalan, igazából az a kérdés,hogy mi más hangos még a gépben
)Előre is köszi

-
Darth_Revan
veterán
Hi!
Akinek HP Pavilon G6 1016SH laptopja van, tudna válaszolni az alábbi kérdésekre?1) Összességében milyen a kijelző? (Gondolok itt színekre, élességre, stb)
2) Billentyűzet behajlik gépelésnél?
3) Milyen márkájú és típusú 500GB-os HDD van benne?
4) Gépház anyaghasználatáról és összeszerelésről mi a vélemény? (Sokat lenne hurcolva és nem lenne jó, ha megrepedne vagy széthullana a tulaj kezében)
5) Pontosan milyen márkájú és típusú a benne levő kijelzőpanel?Köszönöm.
-
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Hmmm... tőlem vette anno? Gondolom igen, ha az én hirdetésem szövegét küldte el neked.
-
törölt tag
válasz
economist
üzenetére
Pontosan milyen menüpontot kell keresni? Mert a hp g62-a70ah gépemhez nem találok ilyesmit. Ki szeretném tisztítani a ventillátort, de ahhoz szinte mindent el kell távolítani, hogy hozzáférjek és ha garivesztéssel jár, akkor inkább nem állok neki.
http://www.insidemylaptop.com/hp-g62-compaq-presario-cq62-disassembly/
-
Thusor
őstag
Hp elitebook 8540p-hez mennyiért lehet +1 év garancia kiterjesztést vásárolni? Illetőleg csak maximum 4 évre lehet kiterjeszteni a hp garanciát?
-
Drughi
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Hol és milyen módon igényelhetek? (Pavilion DV6, W7 HP)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
adnoctum18
üzenetére
holnap megkapod.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
cserélni akar velem a srác van egy DELL XPS M1730 am arra fáj a foga erröl beszélek!
[link] -
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Napra pontosan két hete igényeltem a recovery lemezeket és még nem kaptam meg őket...
Bosszúból ezért igénylek egy 64bites szettet is, hátha előbb megjön.

-
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Ez az én egyik régi hirdetésem szövege betűről-betűre. Venni vagy eladni akarod?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ForexGuru
üzenetére
nekem is cserélték a 8440p-ben az akksit, de kiirta a gyári Battery Check, hogy cserés az akku.. futtasd le, ha kiírja, hogy rossz, akkor képernyőkép mentés, és irány egy HP szervíz az akksival+ a képpel -ha egy éven belül, azaz gari időn belül vagy, mint felettem írták
-
sziasztok ehhez mit szóltok szerintetek mennyit ér?
HP Pavilion dv6-os ARGENTO színben!
Gyönyörű szálcsiszolt alumínium burkolat kívül-belül
- Intel Core i7-720QM CPU (2,8GHz Turbo, 6MB cache)
- 4GB DDR3 RAM (8GB max.)
- 500GB 7200rpm HDD
- ATI Mobility Radeon HD5650 VGA 1GB DDR3 dedikált VRAM
- ujjlenyomat-olvasó
- bluetooth
- 15,6”-os 16:9 HD LED kijelző 1366x768 BrightView
- HP TrueVision webcam
- eSATA
- HDMI
- 5-in-1 kártyaolvasó
- Altec Lansing DAA hang
- Multi DVD-író (DL,LS)
- 2,49 kg súly
- WLAN, LAN, 4xUSB, VGA
- ProtectSmart HDD-védelem
- magyarított billentyűzet
- Windows7 Home Premium 64bit oprendszer -
ForexGuru
aktív tag
Mostanába elég sokkal gyorsabban lemerül a 6930p-m, ilyet problémát fedezhet a gari?
-
Z86
őstag
Most ez a kialakítás a divat. Talán 1-2 éven belül elfelejtik.
Megjegyzem üzleti vonalon csak a HP csinálja, a Lenovo és a Dell maradt a hagyományos billentyűzetnél.(#19711) Noddy:
Ha belefér ajánlom figyelmedbe a Fujitsu A530-at -
Noddy
senior tag
Mik a vélemények ezekről:
HP Compaq Presario CQ56-110sh
HP 625
HP G62
Egy megbizható masina kellene az alsóbb árkategóriából. -
-v-
addikt
Nem vegyetek 6460b HP-t... annyira használhatatlan a billentyűzet meg tapipad hogy nem hiszem el.. elkezdtem értékelni a kis 6910p-met

-
BBéci
legenda
Úgy tűnik, megtaláltam a legjobb megoldást, akksi beszerzési problémámra. 45 dollárért, házhozszállítva, 9800 mAh-st kapok, amihez hasonlókat itthon 27-29000 forintért árulnak.
Ami a legdühítőbb, 16-20000 közötti árajánlatokat kaptam felújításra, pedig gyári újat adnak 21000-ért. -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Nem bírtam tovább nézni leszedtem a vinyó aljáról ezt a vackot, így most tud szellőzni rendesen, és hangosabb sem lett, egy órával ezelőtt már 59-60 fok között volt, most hogy eltávolítottam azt az izét terhelés mellett idáig max 53 lett.

-
bAtt001
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
az úgy érdekes mert nekem nincs rajta és még az első indításkor feltelepedett windows van rajta, vagy csak én vagyok nagyon bamba és még a total commander se találja

nah de már megtaláltam és letöltöttem, meglesz ez
-
-
-
bAtt001
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
mert most nem akarom felrakni a sok extra programot meg "ingyenes" vírusirtót stb. csak a legszükségesebb drivereket akarom felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

icit igen, de nem vészes.
)

Pyttawrx