Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
osonte
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Köszi a beszámolót. Én egyelőre maradok a gyári fóliánál, nem karcolódik, nálam egész jól bírja. Persze leejtésnél nem véd, de szerencsére az nem szokott megtörténni.
carbonblack: Nálam is a gyári fekete tok hibátlan, sehol nem kopik, olyan mint új korában. Ezekszerint fehéret nem ajánlott venni.
-
kp78
veterán
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nem ismerem a true phone tárcsázót, ahogy a Honort sem.
Így még bekapcsolás után sem fogom tudni megállapítani, h mit kaptam.
Vki tenne fel 1 képet a jobbnak vélt tárcsázóról?
Én most gyorsban csak 1 ilyet vettem hozzá, h vmi legyen, aztán majd megkeresem a tuti kombinációt, mint Kuplung a Papírkutyákban.
Carbonblack
Neked ezzel van problémád?
-
ghiottone
nagyúr
A kijelzővédő üvegre visszatérve.
Szépen fel lehet rakni a kittel és nagyrészt tokbarát is ez az Enkay üveg. A szélein nincs ragasztó, így pici oldalsó döntésnél látható a ragasztós rész a kijelző lekanyarodásánál: [kép] - ez egy Dux Ducis tokkal simán kompatibilis, de ezzel a kínai Spigen utánzattal is: [link] A korábban linkelt Tudia viszont már más tészta, ott szorítja - szivárványosodott a fólia közepe is, így egy idő után simán lepattanna.
Közben megjött Indiából a Gadgetshieldz hátlapi fólia is.:
Ezt viszont tokkal nem feltétlenül ajánlom, mert ráhajlik a szélekre is, így alul és felül levágtam, mert az megnehezíti a rok rárakást, leszedést is rendesen. Oldalain meghagytam, azzal nincs gond. + így legalább jó a telefon fogása, mert eléggé csúszós az a hátlap. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
carbonblack
üzenetére
A fekete nekem ugyan olyan színű mint amikor hozzám került 2 hónapja
-
carbonblack
csendes újonc
Hali!
Ugyebár fentebb írtam, hogy befizettem erre a gyári tokra. Hétfőn lesz egy hete, hogy használom de ma reggel vettem észre, hogy olyan gyönyörű szépen megsárgult a tok három széle, hogy borzalom ránézni. Valaki használ még ilyet fehérben? Vagy a fekete is így néz ki egy hét után? Én rontottam el valamit? Egy hét alatt nem hordtam zsebben, nem fordítottam le a telefont, nem érte semmilyen külső behajtás... próbáltam már tisztogatni, de nincs semmi hatása.
Jól ráfáztam, mert tegnap fogalmazódott meg bennem a visszaküldésének gondolata, mert a csúszósságát egyszerűen nem tudom megszokni... Nagyon sajnálom, mert elegáns meg nem egy bóvli vacak, de 7000 forint kiadása után sajnálom, hogy egy hétig nézett ki normálisan. Nyilván így már az Alza sem veszi vissza... Úgyhogy csalódás
-
Ferenczi Áko
addikt
-
kp78
veterán
Úgy tűnik belevágok egy MM-os feketébe.
200-ért (egy régi telefon leadással) ez nagyon jónak tűnik.
Jól gondolom, h kívülről nem fogom tudni, h 430 vagy 431-et fogok-e kapni?
Fólia gondolom minden értékesítési csatornán van a kijelzőn. Ez mennyire használható?
Nem szoktam üvegfóliát tenni a telefonjaimra.
-
Ferenczi Áko
addikt
Már régebben kérdeztem, de nem kaptam választ.. Van erre a telefonra olyan dinamikus téma és AOD, ami animáltan fut át egyikből a másikba? Mint Huawei vagy Honor Magic 5 pro, Xiaomi (super wallpaper) esetében..
-
osonte
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Én sem cserélném arra, akárhány tesztet nézek meg!
-
Ferenczi Áko
addikt
Szoktam nézegetni a mobilokat (pl Xiaomi 14T Pro-ra mondtam anno, hogy cserélném a Honort) de nem érzek rá ingerenciát egyszerűen..

-
ghiottone
nagyúr
válasz
Julian86
üzenetére
Gyerek miatt, a gyors mozgásokra lehet Pixelt kellene megpróbálni, bár itt is alig van shutter lag és van külön mód is a mozgásokhoz. Természet fotózásra szerintem nem lenne gond. Nate gyerkőc képeinél a Forós topickból szerintem kifejezetten jól oldja meg a helyzeteket. Ő nagyon sok készüléket használt és nála elsődleges a fotók, lesz összehasonlítási alapja.
-
osonte
őstag
válasz
Julian86
üzenetére
Szia! Szerintem ha a legjobb választ akarod a kérdésedre, akkor itt is kérdezd meg: [link] , mert itt lehet elfogultabbak vagyunk
. Ott például natë fórumtársnak van ilyen telefonja és tud ilyen szituációkról nyilatkozni, hogy mennyire kezeli jól, meg szerintem többen is. Illetve rá tudsz keresni a telefonokra, hogy milyen képek készülnek. -
Julian86
tag
Sziasztok! Egy iPhone 15 kamerájához képest ez a teló előrelépés lenne vagy sem? Gyerekek és természet fotózásra.
Sok év iOS után lenne kedvem Androidot is kipróbálni, S24-em volt, de azt a kamera miatt adtam el. -
osonte
őstag
válasz
carbonblack
üzenetére
Dolgoztam MM-ben és rengeteg fóliát adtam el. Sok telefont mentett meg (pl. a volt főnököm iPhone-ját is az asztal sarkától), illetve valamennyire öngyógyító, de a hőt (pl.: erős napsütés) nem nagyon szereti, volt azért akinél betört a kijelző a védelem mellett is (persze csak pár példát hallottam, szóval azért mégsem üveg). Nekem tetszik a tapintása és lehet az sem mindegy hogyan rakják fel, volt kolléga aki ügyesebb volt, volt aki jobban szenvedett... Ami nekem nem tetszik benne, hogy kicsit narancsos a felülete, amit lát a szemem és rá is áll azonnal.
Amúgy nehéz ügy ez a hajlított kijelző + tok! Mindenesetre ha valaki megtalálja a tökéletes kijelzővédőt a gyári tokhoz, ne tartsa magában! -
carbonblack
csendes újonc
Köszi a választ!
Végül vasárnap megrendeltem, hétfőre ki is hozta az Alza.
Én a fehéret rendeltem, külsőleg egész mutatós, és valóban minőségi darab de valóban csúszós, számomra kifejezetten. Néha nekem is izzad a kezem, akkor picit biztonságosabb a fogása 😄 de így nem érzem túlságosan biztonságban a telefont, se elől se hátul 😀 csak a gyári fólia van rajta és az is marad, nekem már a korábbi P40 pro-nál is meggyűlt a bajom a fóliázgatással a hajlított kijelző miatt, a MediaMarkt-ban kétszer is raktak rá darabját 10 ezerért, egy idő után mindkettő felvált, nem váltak be. A tokok meg állítólag felnyomják az üvegfóliát. -
Szilágyi84
senior tag
Átköltözés hogyis valami gyári alkalmazással átmegy minden a régi előző mobilról?
-
Lacko87
tag
Abban nyilvánul meg, hogy egy bluetooth hangeszközhöz csatlakozás után a hang minősége nagyon gyenge. Ugyanahhoz a BT hangfalhoz csatlakozva a P30 és a Honor között brutális minőségbeli különbség van. A hangbeálíltásokban hiába állítok akármit nem lehet belőle tiszta szép hangzást kihozni, csak maximum egy éppen még elfogadhatót. Amúgy lehetséges, hogy egy újabb BT hangfal megoldja majd ezt a problémát de addig marad a P30 az itthoni zenehallgatásra.
Andoid autó esetén más a helyzet mert ott a zenét nem a Honor adja át, hanem az közvetlenül a kocsi rendszerén keresztül megy, tehát ott nincs semmi probléma. A másik kocsiban ahol csak BT kapcsolat van ott sajnos szintén szignifikáns a különbség a régi P30 és az új Honor között.
Nekem még az autóban a vezetéknélküli töltéssel van gondom, de időközben olvastam az autó csoportjában, hogy ez nem a készüléktől függ mert nagyon sokan jelezték, hogy ugyanilyen túlmelegedési gondjuk van. -
-
osonte
őstag
Semmi értelme a fogyasztóvédelemnek, mert mindennek megfelel a tefon, aminek törvényileg kell és független is. Szerintem a Telekom nagy tételben vásárol, nem csak itthoni készletre, ezzel szemben a Voda és Yettel talán a Bravophone-tól veszi, ahonnan a Euronics és több nagyobb üzlet, ezért nincsenek benne szolgáltatói appok stb.
Amúgy most már Xiaomi telefont sem tudsz venni Google tárcsázó nélkül (régen indiai és indonéz rom is gyári tárcsázós volt, már nem), csak a tajvani és kínai rom gyári tárcsázós, január 1-től meg BL-t sem lehet nyitni, vagyis romot sem lehet cserélni majd. Szóval ez a tendencia egyre jobban.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
janeszgol
üzenetére
Szia!
Én rákérdeztem 2-3 e-mailban a Telekomra, hogy miért a Google szemetjeivel árulják a telefont. Rövid tö-mör választ kaptam, hogy a GDPR miatt. Következő kérdésem az volt, akkor a Vodafonera, és Yettelre nem vonatkozik válasz nem érkezett.
Még azt is kérdeztem, hogy akkor miért nem engedélyezik a Honor névjegyzék és a Honor tárcsázó telepítését. Olyanra válaszolt ami nem is lett kérdezve. az volt az utolsó level az első kettőt nem találom. Érdemes elolvasni miért van benne google tárcsázó
-
osonte
őstag
válasz
carbonblack
üzenetére
A végén kezdem, a tokon nincs a márkajelzés és bár fekete, de enyhén átlátszó, próbáltam lefényképezni: [kép] . Így látszik a Honor felirat.
A csúszossága: volt már csúszóssabb tokom is, de inkább csúszós, mint nem csúszós. Ehhez az is hozzátartozik, hogy az ívelt kijelző miatt elég vékony a fogása az oldalán. Mondjuk az is számít kinek milyen a keze, akinek állandóan száraz annál a tok is jobban csúszik, nekem izzadósabb a tenyerem így most például tapad az újjaimhoz a tok. Ez amúgy jó minőségű műanyag tok, ami valószínűleg nem fog gyorsan kopni, tehát tartós. A Samsungnál volt gyári nagyon kényelmes tapadós tokom, szinte ilyen plüss szerű tapintása volt, nagyon jó, de 2 hónap alatt megkopott a farmer zsebében a 4 sarka, szóval nem érte meg a 7-9 ezer Ft-ot. Én nem bántam meg, szeretem a gyári tokot, megszokás kérdése. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
carbonblack
üzenetére
De csúszós..
-
Bagoly01
senior tag
Oké, köszi a segítséget mindenkitől.
-
carbonblack
csendes újonc
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Sziasztok! Én is gondolkodom ezen a gyári tokon. Akinek van, nem bánta meg? Nem túl csúszós? Valahol azt olvastam, hogy az. Valahova rá van írva, hogy Honor? Elvileg ez a gyári, de akkor igazán elfert volna rajta egy márkajelzés 😄
-
osonte
őstag
válasz
Bagoly01
üzenetére
Nincs mit. Sajnos a Honor 90-est nem ismerem, de ott is vannak ugyanígy régiók és nem tudom mit és melyik szolgáltató/bolt ad. Ahogy előttem írják pl.: Emag/Alza adhat bármelyik fajtát, szerencse kérdése. A saját fórumában érdemes beleolvasni ki hol és milyet vett. Persze ez mellett online érdemes venni, akkor el tudsz állni a vásárlástól, ha valami nem úgy alakul.
-
janeszgol
félisten
Elég szomorú, hogy 2024-ben a szolgáltató belenyúl a telefonba. A saját szarjait meg tudja oldani enélkül is (utólagos telepítés, nem kell odavarázsolni a készüléken lévő alap romba). Az viszont nem fér a fejembe, hogy veszik a merszet ahhoz, hogy a gyártó tárcsázóját, névjegykezelőjét lecseréljék. Ráadásul a Google szarjára. És úgy, hogy a delikvens nem is tudja visszatenni a gyártóit. Tegnap olvastam el a Honor 90 topikot, ott ez jellemző volt.
-
osonte
őstag
válasz
Bagoly01
üzenetére
Kicsit próbáltam utánaolvasni, de nem sok infó van. Viszont minden országban a C430-at a szolgáltatók árulják főképpen (Google tárcsázós), viszont amik C431, C432 stb... azok nem szolgáltatós regiók, hanem Európa különböző régióit jelölik (Honor tárcsázóval). Ami érdekes, hogy a Yettel és a Vodafone C431-et ad, a Telekommal szemben. Viszont telefon modell függő is, mivel a Vodafone-nál a Honor Magic 5 Pro például ugyanúgy C430 volt, mint a Telekomnál... Szóval nem atombiztos, hogy hol mit kapsz. Ennek ellenére a Honor 200 / 200 Pro-nál eléggé kiszámítható, hogy pl.: Yettel, Vodafone, Media Markt C431-et fog adni és nem szolgáltatóit.
-
Bagoly01
senior tag
A jellemzők közti leírásban mit jelent az
open market ver.
jelölés? -
gg72
veterán
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Kösz, osonte-nak is.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Jó cucc, nekem is ilyen van
-
ghiottone
nagyúr
Egy korábbi tok a jobb alsó részen már minimálisan felnyomta nálam, de ezzel Tudia tokkal nincs ilyen gondom. Viszont lassan cserélni kell a gyári fóliát, mert karcos. Van most úton egy ilyen fólia: [link] + van még itthon olyan hidrogél, ami már bevált Oppo és OnePlusnál, ha netán elrontanám😅
-
osonte
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
A gyári fóliát nem kezdi ki a szélénél. A sima 200-nál nekem ami nem gyári tok volt és magasabb, az elkezdte felszedni a fóliát és por ment a fólia és telefon közé... Azóta csak a gyári tokot merem venni, ami nem védi a kijelzőt, viszont nagyon jó a gesztusvezérléshez, illetve nagyon minőségi, cserébe nem olcsó.
-
válasz
Szilágyi84
üzenetére
https://www.alza.hu/honor-supercharge-power-adapter-max-66w-eu-d7789344.htm?evt=ac&pos=1
De mint fentebb, az Ikea töltő is tökéletes. -
Orgi
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Igaz csak 45W-os, de az Ikeás töltő azért az árért egész korrekt szerintem.
[link] -
ghiottone
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Amikor rendeltem tokot, akkor az ingyen szállítás miatt keresgéltem, hogy 39 euró meglegyen a német amazonról és ilyen Baseus-t vettem 19 euróért: [link] kiírja a szupergyors töltést, de 50-60w között van a max.
-
Szilágyi84
senior tag
Gyári Honor gyorstöltőt ki honnan vásárolt legolcsóbban vagy működik mással is esetleg a gyors ?
-
carbonblack
csendes újonc
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget. Sikerült
-
peanar
senior tag
válasz
carbonblack
üzenetére
Kapcsold ki, hogy nem optimalizálja a rendszer az adott alkalmazásokat (alkalmazások, speciális, akku optimalizálás) valamint az automatikus futtatás helyett allitsd kézire, vagyis engedélyezd az előtérben és háttérben való futtatását is (akkumulátor, alkalmazásindítás).
Nekem sokáig volt Mate 20 prom, ott is a megfelelő helyen való beállítások után mindig minden értesítést megkaptam! -
dave0825
őstag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Följebb én raktam ki előtte, utána képeket, keress rá a nevemre.
carbonblack: hála isten, huawei/honoron könnyű megtalálni, hol kell ezeket engedélyezni (nem úgy, mint a xiaomi-n):
1. Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazásindítás, kapcsold kézi kezelésre, és legyenek bepipálva a dolgok.
2. Beállítások - Alkalmazások - Kikeresed az alkalmazást, és az "App szüneteltetése..." sört kapcsold ki.
3. Beállítások - Keresésbe "Akkumulátor optimalizálás" - Bal fönt nem engedélyezettről" tedd át "összes alkalmazás"-ra - Keresd ki az alkalmazást, kapcsold ki az optimalizálást.
Kész.
Érdemes Messenger, Gmail, Fb, stb. esetében, amiket szeretnél a háttérben futva tartani, persze ettől az akksi merülés megnőhet, de hát ez mindig így volt a telefonokon. -
carbonblack
csendes újonc
Az előző oldalon valaki nagyon jól szemléltette
a méretproblémát.Akkor nincs más megoldás, mint a megszokás, bár bízom benne, hogy valami frissítéssel ez majd személyre szabható lesz.
Újabb probléma, amit eddig nem figyeltem: sok alkalmazás értesítését nem kapom meg. Pl. Skype, telex, index, sinsay... Pedig minden értesítés engedélyezve. Kicsit dejavu érzésem van, a Huawei P40 pro-nál ugyanilyen problémák voltak.
Másnál is előfordul ez?
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ilyen:
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
carbonblack
üzenetére
Az ám a helyzet, hogy ez mind megszokás kérdése.. Nekem is furcsa volt egy Xiaomi és egy Samsung után.. Nekem pl túl "fapados" volt a rendszer az előző telefonjaimhoz képest, de egy hét aztán megszoktam..
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
carbonblack
üzenetére
Mennyi zavaró a nagybetűk tudnál képet róla?
-
carbonblack
csendes újonc
Sziasztok!
Múlt héten ruháztam be egy 200 pro-ra, Huawei P40 pro-ról váltottam. Sajnos van 1-2 dolog, amivel nehezen tudok kibékülni. Elsősorban az értesítések. Számomra marhára zavaró, hogy a képernyő aljára gyűlnek és nem felülre. Kerestem erre valami megoldást, de úgy láttam nincs... Fentebb olvastam, hogy valakit zavar az állapotsávban megnőtt betűk, sajnos engem is, de ahogy látom ezt sem lehet visszaállítani a frissítés előtti méretre 😒 utóbbi még elviselhető, de az értesítésekkel kapcsolatos problémámra tudtok esetleg valamilyen megoldást? -
Szilágyi84
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Ja még nincs meg most fogok venni
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Mindkét széléről behuzva bejon. Húzd a képernyő széléről az ujjad befelé, es megjelenik.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Igen köszi csak nekem nem engedi lefotózni
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Erre gondolsz?
-
Szilágyi84
senior tag
Van olyasmi gyorsmenü vagy nem tudom pontosan minek hívják, hogy bármit bele lehet rakni számológép,alkalmazások , hangfelvétel, fénykép, képvideó ,stb bármit és ezt az ablakot oda rakni bárhová a képernyő bármelyik szélére és onnan behúzva előjön minden?
Ezt nagyon megszoktam megkedveltem Realme GT2 Pron . -
phoenix64
őstag
Sziasztok. Baratnomnek keresek uj telot, mert a P40 pron mar kicsit out dated lett a droid, meg ugye google sincs rajta. Honor 200 pro vajon hozza a p40 pro szintjet kameraban?
-
Honort nem tudom de Huawei Watch Gt3 Prom az támogatja, tudja az EKG mérést meg az új 5-ös is. A telekomnál meg drága a 200 Pro még úgy is hogy a Litet adják hozzá, a 20000 ft havidíjon meg vissza veszik, és csak ha azt kéri az ügyfél akkor 207. A Médiába 230 és 20 havi kamatmentesre is.
-
bestreal
csendes tag
Forradalmian új dolgok nincsenek benne, azon kívül, hogy a vérnyomást "non stop" is mérheti és nem csak kizárólag ülő helyzetben. Ezen felül gyarapodott a gps által elérhető műholdak száma. Már vártam az új verzió megjelenésére, de most úgy gondolom, hogy egyenlőre nincs arra okom, hogy a D2-re váltsak.
-
osonte
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Igen a mostani 18 órás üzemideje szégyen, viszont nem most fogok váltani, hanem 2 év múlva akarok, addigra remélem újra tudja a teljes napot (1-2 szériável ezelőtti volt és az tudta), esetleg addigra a 2 napig is eljuthatnánk, de nem vagyok benne biztos, hogy sikerül nekik. Az a baj azt fogadja el az orvos, mást nem (Apple). Viszont addig valamit majd lehet nézek, mert sok idő a 2 év és igazad van a kicsit pontatlanabb mérés is jobb, mint a semmilyen mérés. Mondjuk én nehéz eset vagyok és pl. amikor a Honor Watch 4 60-as pulslzust ír, a drága EKG-vel meg látom, hogy 120 a pulzus, akkor nincs értelme mérni. Viszont az új Huawei órák talán ekkorát nem hibáznak.
Amúgy egy dolog miatt nagyon haragszok az Apple Watch-ra, ha leáll a szív, akkor nem értesít senkit, nem hív mentőt (talán ez azóta sem változott), pedig ez szoftveres dolog lenne, hiszen hardveresen folyamatosan figyel. Ez szerintem hasznos lenne, főleg ha valakinél kifejezetten magas ennek a kockázata. Na mindegy ez már nagyon más téma... -
osonte
őstag
válasz
bestreal
üzenetére
Köszönöm az infót. Közben találtam egy nagyobb tesztet és a Huawei Watch GT5 Pro jónak számít, de sajnos nem a legpontosabb, még akár a GT3 Pro is elverte pulzusmérésnél. Azt láttam, hogy a legpontosabb az Apple Watch továbbra is (szinte nem téveszt), illetve azt az orvosom hivatalosan el is fogadja, akár az EKG-t is. Jó lehet amit írsz óra, de az inkább annak akinek a vérnyomás a fő probléma, azt hiszem arra kapott orvosi tanúsítványt is. Ennek ellenére szép a GT5 Pro, illetve a D1/D2 is hasznos a vérnyomásmérés miatt.
-
bestreal
csendes tag
Évek óta használom a Huawei Watch D-t, teljes megelégedéssel. Az első olyan karon viselhető eszköz, amelyik szokásos mérési képességek mellett a vérnyomást is méri - hivatalosan igazoltan és elismerten - nagy pontossággal. Ezzel a légtömlős technológiával és funkcióval még az Apple órákat is megelőzte. A Hawei Mate 10 Pro után jelenleg - a Huawei Health alkalmazással, annak teljes korábbi adatbázisával - egy Honor 200 Pro-val van használatban, az átállás percek alatt megoldható volt és azóta kifogástalanul működnek együtt.
-
gg72
veterán
Végül a Vodánál sikerült megnéznem közelebbről a készüléket, tetszett, mondjuk az a kamerasziget kevésbé. A gyári kijelzővédő fólia is plusz, alig lehet észrevenni, amit a Samsung S21 FE készülékemre raktak fel a márkaboltban, tiszta narancsbőr...
Van a Honorra valamilyen jó tok? A nagyobb márkák (pl. Spigen) közöt nem találok rá valót.
Illetve még ez az okosóra probléma van még, hogy jelenleg egy Samsung Smart Watch 4-et használok, amin van EKG és erről nem akarnék lemondani, most vagy erre kellene keresni vmi megoldást, vagy egy másik órát nézni helyette. -
Orgi
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
GSMArena tesztből:
"The bundled charger refilled 42% of the Honor 200 Pro's dead battery in 15 mins, 75% in 30 mins and 100% in 45 mins." -
Szilágyi84
senior tag
Töltés mennyi idő mondjuk 5-10%-ról 100-ra ?
A külön Honor töltővel megvan fél óra alatt? -
osonte
őstag
válasz
ghiottone
üzenetére
Nekem is pont az tetszett meg nagyon a mostani felhozatal közül (Huawei Watch Gt 5 Pro),
értelmespontosabb Honor óra most nincs szerintem, főleg EKG-val.
Nekem a legfontosabb a viszonylag pontos pulzusmérés + EKG és abban eddig egyedül az Apple Watch tudott orvos által is elfogadott eredményt mutatni. Most ez a Huawei óra elég komoly szenzor fejlesztéseken esett át, bár lehet csak marketing szöveg, de egy próbát megérhet. Nekem nagyon nehéz pulzust mérni (nem sportolok, simán nyugalmit), sokszor 40-60 -at ugrál a pulzus és az Apple óra tudta egyedül lekezelni. A Samsung EKG-ja meg számomra simán kuka, állandóan fibrillációt jelzett, közben meg kiderül, hogy soha nem fibrillált a szívem...
Mindenesetre ha valaki vesz egy ilyen órát, akkor írhatna róla pár sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Másnál is előfordul ez?