Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Srácok, én meg behúztam egy Honor magic V2-t, nagyon kíváncsi leszek rá..
-
Iborka
tag
Alin, Temun millió van.....
https://www.aliexpress.com/item/1005007097917499.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.23.b7d61802HqvABB
https://www.aliexpress.com/item/1005008218596627.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.17.b7d61802HqvABB
https://www.aliexpress.com/item/1005007626836360.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.b7d61802HqvABB
https://www.temu.com/search_result.html?search_key=honor%20200%20pro%20tokok&search_method=suggest&refer_page_el_sn=200252&srch_enter_source=top_search_entrance_10005&sprefix=honor&refer_page_name=home&refer_page_id=10005_1736877611939_4a7mdlx5g5&refer_page_sn=10005&_x_sessn_id=3a3w7l14u2 -
Valaki találkozott kiállított 200 Próval? Rengeteg üzletben voltunk, de semmi. Szolgáltatók, Media Markt, Euronics, stb. Jó lenne megtapizni...
-
TTomax
félisten
Én is vettem egy ilyen készüléket. Még ismerkedünk, de eddig nagyon pozitív. A kamera nagyon tetszik, a rendszer sebesség hibátlan.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
vlesi69 #1277 üzenetére
Nem is azt írtam, hogy ne lehetne megszokni.. Én is megszoktam a Honort úgy, hogy a Samsunghoz és Xiaomihoz képest egyáltalán nem tetszett. Előtte meg évekig Huawei vonalon voltam, utána meg a Samsung, Xiaomi nem jött be
De így is állítom, hogy a Samsung "élmény" jobb mint a többi.. -
válasz
Ferenczi Áko #1276 üzenetére
Mindent meg lehet szokni, kinek melyik jön be. Én használtam Samsungot, Xiaomit, Huaweit, Honort, Motorolat, és egyikkel sem volt gondom és megszoktam.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Kronos3000 #1275 üzenetére
Szerintem a Samsung ökoszisztéma, ami szerintem verhetetlen..
-
Kronos3000
senior tag
Most már egy hónapja használom. A feleségem rábeszélésére váltottam s22-ről. Tényleg nagyon jó, mindenben jobb mint az s22, csak nagyobb, de nem baj. Mégis van valami hiány érzetem, nem tudom megmagyarázni.
-
mirci18
addikt
válasz
Pinyo16689 #1273 üzenetére
Mit nyernél vele?
Eleve nem értem 2025-ben is továbbra is várják az emberek a frissítést mint a messiást.
Én sose vártam majd jön amikor jön.
Ha működik a telefon nem kell piszkálni. -
Pinyo16689
senior tag
Mexicóban lehet regisztrálni a béta tesztre. (Magic OS9) A MyHonor appban átállítottam az országot Mexikóra, és simán megtalaltam, regisztráltam is. Bár nem tudom, ha jelzi, felrakom-e. Fogalmam sincs, hogy az ugyanaz a verzió e, mint a miénk...
-
KovyZoly
tag
Sziasztok
Olyan gondom lenne a telefonnal, hogy a Messenger buborékot nem szereti. Természetesen minden be van állítva, engedélyezve van a buborék, minden értesítés, nem változtattam semmilyen beállítást, és gondolt egyet, azóta nem hajlandó a buborékban jelezni a Messenger üzeneteket.
Ha egyenként ráerőltetem, hogy nyissa meg a beszélgetést buborékban, akkor ugyan kiteszi, és egész addig kint is marad, amíg kapok egy üzenetet, abban a pillanatban el is tünteti.
Mi lehet a megoldás? Találkozott már valaki ilyen problémával? -
Nagyfejű
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek!Egyre biztosabb vagyok a honorban...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1269 üzenetére
Januárban elvileg jön a 15. Decemberben indult a kínai romokra és most talán mi is kapjuk. Amúgy megnéztem tesóm Magic 6 Pro-ján, de olyan sok változást nem véltem felfedezni az új rendszerben, igaz annyira nem is kerestem.
-
ghiottone
nagyúr
Reggel, ahogy repülő gép üzemmódból kapcsoltam vissza feldobott egy Honor elégedettségi kérdőívet - Magic 6 Pro fórumba is jelezték nemrég. Nem tudom mennyire figyelnek erre, de a szöveges részbe 1 dolgot írtam, mert pár napja megjelent a Honor Magic 7 Lite 6 fő verzió frissítés ígéretével. Szerintem inkorrekt lenne, ha a mi készülékünk maradna 3 fő verzión és 4 év biztonsági frissítésen.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Nagyfejű #1260 üzenetére
Pixleket, OP12-t, Oppo Find X5-öst és Motorola Edge 50 Ultrát használtam előtte. Pixleket kedveltem régen, de egy ideje nem tetszik a képalkotása. Motorola jó volt, csak túl lekerekített és ment. Most a Honor 200 Pro már az 5. hónapjában van nálam, ezt max egy Egde 60 Ultra vagy Oppo Find X8 fogja váltani év végén. Jó a főkamera és a portré módja is eléggé jól sikerült a Honornak szerintem.
-
válasz
Nagyfejű #1260 üzenetére
A válasz egyszerű: Honor 200 Pro egyértelműen jobb mint az S20FE fotózásilag, de az S22/S23 Ultrát is veri, ezek vannak most a családban. Pár hét múlva érkezik egy S25 ultra, amint elővételben rendelni lehet intézzük, onnantól még pár hét és lesz azzal is összehasonlítási alap.
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok! Van köztetek aki Samsung s20Fe snapdragonról váltott Honor 200 prora?
-
bestreal
csendes tag
Köszönöm a segítő javaslatokat!
Mivel napok óta nem találtam újabb beírásokat, gondoltam, hogy ki csalom a "csendben lapítókat" a bokorból.
Egyébként pedig Mindenkinek Boldog Újévet! -
bestreal
csendes tag
Hahó! Napok óta nem látom az új beírásokat, kell valamit tennem, hogy lássak is valamit?
-
Szilágyi84
senior tag
Azt be lehet állítani, hogy ha netre megyek megnyitom a Chrome böngészőt mindig új oldalt rak be nem azt amin voltam legutóbb, hanem +1 nyít ami kicsit zavar.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
Krilehor #1239 üzenetére
Szia!
1. C430-os és C431-es is elérhető a hívásrögzítés, maximum egy másik tárcsázó kell ami mondjuk a TruePhone lehet. Ha emellett a telefon mellett döntesz akkor szívesen segítek a beállításában.
2. Úgy sejtem helyes a megállapításod, de mindenesetre ne nézegess ilyen telókat max ha nagyon mókolni akarsz.
3. Ebben személy szerint vagyok érdekelt mivel a szoftver jelenleg kielégítően működik, viszont amennyire utánanéztem nem igazán láttam custom rom lehetőséget.
4. Garancia esetében minél több lehetőséged van hozzá annál jobb, de úgy gondolom a E-Warranty Card is elég lehet.
-
válasz
ghiottone #1226 üzenetére
Engem nem zavar, a Samsung is már kezdi elfelejteni meg a többi is, meg sosem használtam a szélek funkcióit mindig kikapcsoltam. Egyedül a fólia felrakás nehezebb ha cserélni kell, a Magic 5 Promon még a gyári van, de a már vettem olyat folyadékos uvs felrakásút az jó.
-
Barátnőmnek néztük ki ezt a telefont.
Lehetséges kijelzővédő üveget kapni rá, ami nem válik fel?
Sajnos eléggé hajlamos leejteni, leverni a készülékeket. -
Krilehor
tag
Sziasztok, szemezgetek evvel a telefonnal, de hosszas utánaolvasás után még pár dolog nem tiszta.
1. Ez és ez a leírás alapján jól értem, hogy már a C431-en sem elérhető a hívásrögzítés a legfrissebb szoftverekkel? Ha igen, így van számottevő különbség a C430 és C431 között?
2. Látok 1-2 hirdetésben C900-as régió kódú telefont, dobozán "Not for sale", IMEI check alapján "Device type: Sample" készüléket, és a Huawei fórumokban ha jól vettem le, ezek a telefonok nem fognak OTA-n frissítést kapni?3. Custom ROM telepítési lehetőség van/várható?
4. Honor gyári garancia esetén kell számla vagy ha van érvényes E-Warranty Card akkor elég annyi is?
Köszi
-
Hali,
Samsungon ha készítek egy screenshot-ot pl. Wikipedia lapról, akkor a galériában elmentett fotót ha megnyitom, akkor ott volt egy "Ugrás a webhelyre" funkció, amit szerettem. Honor 200 Pro-n ezt hogy oldom meg légyszi? -
ghiottone
nagyúr
válasz
laczkaba #1235 üzenetére
3 főverzió, 4 év biztonsági. A frissítések havonta jönnek, tárgyhó 20.-a után - ahogy eddig megfigyeltem. Watch 4 classic -al használtam. Majdnem minden megy, de az EKG, vérnyomásmérő nem megy mókolás nélkül, mert azt csak Samsung telókon engedi alpaból működni a Samsung.
-
laczkaba
aktív tag
Sziasztok.Samsung A 55-öt szeretnék leváltani 200 próra.Tudom a pró mindenben jobb,a frissítés rendszeresen érkezik?Hány év támogatást fog kapni?Samsung galaxy watch 6-al mennyire kompatibilis?Az A55-öt 90 be számolnák,így kB.150 lenne a pró.(Média Mark).Köszönöm a válaszokat.
-
ftc
nagyúr
Árban viszonylag egyben futnak...(100eur a különbség...).s embereknek a Samsungra még mindig jobban buknak mint pl Honorra... mert fontosabb mint RAM, képernyő, stb.... lényeg mit mondanak a reklámban.... Engem is próbáltak lebeszélni Samsung felé...
De ez már erőssen OFF...
-
sajby
senior tag
Elliptic Labs Ships AI Virtual Proximity Sensor on HONOR 200 Series Smartphones..
Ok, hogy virtuális, átböngészve a hozzászólásokat nem sok panasz van rá. Szépen teszi a dolgát mindenkinél? -
joe999
tag
Saját kép:
-
joe999
tag
válasz
Darellus92 #1212 üzenetére
-
ftc
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1219 üzenetére
Honor magic 5 pro vagy 6 az ellenfele. 200pro nak A5x az ellenfele.... Esetleg xiaomi 14t...
-
kp78
addikt
válasz
klimokrisz #1214 üzenetére
Ez nem flip tok.
Smart view flip tok nincs hozzá, nem támogatja érthetetlen módon, hiszen lássuk be, azért ez egy szinte Huawei szoftveres telefon.Itt van pár flip tok, de ezekről nincs tapasztalatom.
[link] ; [link] ; [link]
Az utolsót smart view toknak írják, de vmi app-ot kell letölteni hozzá, és azzal vmi működik, de alapból semmi extra funkciója nem lesz. -
ftc
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1215 üzenetére
Pl céges környezetben nem szeretik a Samsungot... Elég sok macerát okozott a céges hálozatra feltenni, mivel erőlteti a Samsungos vackokat... Én pl infarktot kapok ha az apám Samsungján kell valamit beállítani..
Amúgy meg egy csúcs telefont hasonlítunk, egy közép kat telefonnal...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pinyo16689 #1215 üzenetére
Most, hogy van nálam mind a kettő, kíváncsi vagyok mire gondolsz, mert a kamera az akksi mind a Honor javára szól. Hétköznapi használat közben pedig mindkettő röccenésmentes ..
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1211 üzenetére
És hát ez a két telefon nem egy liga. Lehet, hogy kamerában talán jobb a Honor, de minden egyéb tekintetben az S23 ultra sokkal jobb.
-
kp78
addikt
válasz
Darellus92 #1212 üzenetére
-
Darellus92
aktív tag
Sziasztok,
Milyen tokot javasoltok a telefonhoz?
-
Rhino82
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #1208 üzenetére
Na hogy hogy? Nekem eddig teljesen bevált.
Bár én nem vagyok egy hard core felhasználó. -
Ferenczi Áko
addikt
Most nézem, hogy az ára miatt még majdnem 3 év garis az enyém
Más kérdés: Az android 15 milyen újdonságokat hoz erre a telefonra?
-
TTomax
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1206 üzenetére
Az jó... 170körül reális.Viszont most nagyon sok van eladó belőle.
-
TTomax
félisten
válasz
Ferenczi Áko #1203 üzenetére
2év gari,de hova?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1203 üzenetére
Megnézve a hardveraprón a 2 év gari miatt olyan 175 kb.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! használtan mennyiért lehet eladni egy Honor 200 Pro-t, patika állapotban , majdnem 2 év garanciával? Elég nagy a szórás..A B-telnél 197K az új, attól felfelé vannak csak..
-
mirci18
addikt
Sziasztok
Tegnap valahogy a messenger felületen állítottam.
Ha ra kattintok az adott személy buborékjára kicsiben hozza be a beszélgetést. Hogy lehet ezt vissza csinálni?
-
ghiottone
nagyúr
Decemberi update érkezik 165mb:
A következő szerintem már az android 15 lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma AI portrémóddal támad a Honor, csúcskategóriába kúszott árazással.
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest