Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_honor-200-pro-12-512-gb-dualsim-feh%C3%A9r-k%C3%A1rtyaf%C3%BCggetlen-okostelefon-1457731.html?utm_source=arukereso.hu&utm_medium=psm-product%20feed&utm_content=1457731&aku=d5b3c10e78eb427e0cac28219f851093
A 90-es fórumon is ajánlottam a 90-es helyett egy érdeklődőnek. -
akos_g
csendes tag
Akkor a bluetooth hangatviteli problemat orvosoltak?
-
Valaki87
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
+1
-
akos_g
csendes tag
Sziasztok!
Valaki be tudna szamolni a telefonrol a frissiteseket kovetoen, meg, hogy osszessegeben mennyire vagytok vele megelegedve?
Bluetooth hangatvitel meg mindig szar? Akksi uzemidejevel mi a helyzet?
Yettelnel most egesz jo aron be tudnam szerezni, szoval erdekelnenek a velemenyek. Koszi!
-
osonte
őstag
válasz
Razzor two
üzenetére
Igen, azért veszi lejjebb a hangerőt, mert ha nem gyári a hangzás és mondjuk csinál mélykiemelést, akkor ahhoz vissza kell vezérelnie a jelet, mivel különben torzítana. Persze ezt egy komolyabb külső DAC megoldaná hangerővesztés nélkül, meg lehet van olyan telefon is. Az lenne jó, ha olyan fülhallgatót vennél, amit ki lehet próbálni előtte a telefonnal és a legjobb ha aptX HD-t is tudna. Amúgy sajnos a telefonnak is van saját hangkaraktere valószínűleg, még ha kikapcsolod az extra hangzást, akkor is. Majd írd meg ha találsz valami jó hangú fülest a telefonhoz.
-
kp78
veterán
Van lehetőség a Honor 200 Pro esetében videózás közben váltani az első és a hátsó kamerák között?
Vagy ezt csak a Samsung (S23 biztosan) tudja?
előre is! -
kp78
veterán
Bizony nem rossz ár.
Akinek Honor óra is kell(het), annak a Yettel feltöltőkártyás vétel is jó opció, 267e Ft. -
Orgi
addikt
Úgy tűnik egész kellemes akcióval adják most a MM-ban a telót, ha valaki vásárolna...
-
Razzor two
tag
Szia!
A következőket írja nekem ott
bt audió kodek: aptx
Bt audió mintavételezés:48khz (41,1 khz van még lehetőségként)
Bt audió bitek mintánként: 16bit/minta
Bt audió csatorna mód: Sztereó
Bt AVRCP- verziója: 1,4 alapértelmezett(van még 1,3 1,5 és 1,6 lehetőség)
Bt MAP verziójának kiválasztása : MAP1.2 alapértelmezett (van még 1,3 és 1,4
A régiót átállítottam indonézre, hátha jelent az bármit!
Köszönöm! -
Razzor two
tag
Szia!
Gyári helyzetben nincs bajom a hangerővel csak a hangzással, ezért is próbálatam állítgatni, de, ha nem gyári a hangzás, akkor rögtön lejjebb veszi a max hangerőt! Az lesz a megoldás, hogy veszek egy újabb fülest edzeni, aminek van saját hangbeállító szoftvere.....azzal majd megoldom valahogy! A Bluetooth csatlakozással vannak problémaim, nagyon sok anomáliát csinált eddig! -
ghiottone
nagyúr
Újraindítottam a telefont és megjelent a Google Lopásvédelem (Theft Detection Lock) funkciója:
-
dave0825
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Azért ugrál, mert nem fér mindig ki (nagyobb lett ugye sajnos minden). Előtte is sokszor változott a helyzetük, de nem csak a BT-nak. Átrakni nem tudod, max. a "tiszta" módot bekapcsolod, azzal kevesebb ikont mutat.
-
Ferenczi Áko
addikt
Az értesítési sávról el lehet tüntetni a Bluetooth ikont? Zavar, hogy frissítés óta jobbról balra ugrál, és vissza..
-
gg72
veterán
Sziasztok! A Samsung Health appot lehetne használni ezen a Honor-on?
-
dave0825
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Pár év múlva lesznek 8-10"-os telefonok, de nem baj, majd lesz rajtuk 15mm-es értesítési sáv...

-
bestreal
csendes tag
Ma én is megléptem.... egyszer túl kell esni rajta. Végülis csak használat közben derül ki, hogy mit kaptunk. A mumus itt lapul az emberben a Mate 10 Pro első frissítése óta...
-
natë
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Rosszabb nálam biztosan nem lett akkuidőben, kamera passz, nem nagyon fotózom mostanában.
-
natë
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Már fent van talán vasárnap óta.
-
dave0825
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nekem se jelezte, itt olvastam, hogy van, rákerestem, akkor dobta be.
-
dave0825
őstag
Jó sok éve Novát használok, csak sajnos P30 óta a gesztusvezérlést is, és ezen nem szeretik egymást, úgyhogy kénytelen voltam nagyjából hasonlóra szabni a gyári Launchert, már aránylag megszoktam. Komplett rendszer szinten szoktam jól levenni a méretet, a telefonban "betűméret" néven van, de a legkisebb is nekem nagy, fejlesztőiben 443 dpi-t jelent, ha lejjebb veszem (tehát a dpi-t magasabbra írom), már szétesik minden, nincs egy következő szint, amivel jól illeszkedne minden, pl. a navigációs panelen nem mennek összébb az ikonok, tehát soronként ugyanannyi marad, csak kisebb lesz az egész.
P30-on 360 volt a gyári, ha jól emlékszem, én 420-on használtam, tök jó volt, csak itt már újabb android, új felület, nem minden szereti a méretcsökkentést. :( Most meg még az állapotsáv is nagyobb lett... 
Pár kép, hogy jobban érthető legyen, 443 dpi-n (gyári "legkisebb" méret a betűméret beállításban), és 460 dpi-n, ami kb. nekem jó lenne:
Kép443_1
Kép460_1
Kép443_2
Kép460_2
Kép443_3
Kép460_3Látszik a panelen, hogy nem mindent húz össze, és pl. a fejlesztői beállítások alján az "alapértelmezett" gomb is szétesett, máshol is találkozni ezzel, csak pár példát mutattam. P30-on nem volt ilyen gond az egyéni dpi-vel, legalábbis az értelmes, kerek számokkal.
-
dutrás
őstag
https://ipon.hu/magazin/cikk/bemutatkozott-a-magicos-9-0-kiderult-mely-keszulekekre-lesz-elerheto
-
-
djbelo
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Képernyő képet tudtok mutatni róla?
-
dave0825
őstag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Én is néztem, de nem lehet.
-
Pinyo16689
senior tag
Legalább lehetne állítani a méretet és a vastagsagot...
-
dave0825
őstag
válasz
dave0825
üzenetére
Nem tűnt el, viszont ez az állapotsáv valami gusztustalan lett.
Olvastam előtte hogy nagyobb lesz, vastagabb, de ez undorítóan nagy, nagyifon lesz belőle lassan, hiába a nagy képernyő, ha minden ugyanúgy nagyítva van rajt, nem fér el több tartalom, mert minden óriási. Le van véve a méret kisebbre alapból nekem, de így is ronda (dpi-t szoktam állítani fejlesztőiben, de ezen meg csak pár van, ami rendesen illeszkedik).
-
dave0825
őstag
A frissítés a hívásrögzítést nem dobja kukába, ugye? P30-on volt régen, hogy a frissítéssel eltűnt, és várni kellett egy új verzióra, ami a friss rendszeren is működött.
-
Pinyo16689
senior tag
Szerintem rosszabb lett kicsivel a kamera. Készítettem egy-egy képet előtte, utána, és kivagtam egy részt.
Frissítés elott
Frissítés utan
-
dutrás
őstag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Igen
Pár napos a telefon, minden frissítve, elméletileg
-
dutrás
őstag
Jahh, elfelejtettem mivel
Honor 200 pro -
dutrás
őstag
Nem rossz fotós képesség:
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Aksiban mintha picivel gyengébb lenne, de annyira nem sokkal. Kamerát nem néztem még a napokban.
-
Pinyo16689
senior tag
Mik a tapasztalatok a karikazós frissitesről? Olvastam jókat és rosszakat is, főleg a kamerarol es az akksirol. Akinek fent van, mit tapasztal?
-
natë
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nekem még mindig semmi..
-
válasz
dave0825
üzenetére
Sajnos mi is próbáltuk a fiam Asus 10 telefonja sem tudja csak 2.0-ás. A H. M. 5 P. az tudja mert a telken így nézzük a stream csatornákat. A régebbi Lenovo 11 5G tabom is tudta mert akkor azon keresztül moziztunk, a mostani tabom már nem tudja az is csak 2.0. Általában a csúcs készülékek 3.1-3.2.
-
dave0825
őstag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Értem. Tehát elvileg egyik 2.0-s USB-s sem tudja? Ez lehet a közös nevező?
-
janakbacsi
őstag
ha kínában vásárolok egy ilyen készüléket, akkor az működni fog idehaza az 5G-s hálózaton?
-
dave0825
őstag
Type-C-s, HDMI-s dokkolón keresztül nem tud a telefon képernyőt tükrözni?
Miért lett ez kivéve egyáltalán az Androidból? Szerintem már alapból nincs benne, nem a Honor vette ki, mert Xiaomi Note akármin sem megy, és valami másik Xiaomi-n se. Huawei P30 tudta (igaz, abban volt Emui desktop is, de alapból a képernyőt is simán tudta tükrözni, már a Honor 8 is tudta, ez meg nem?
). Csak vezeték nélküli kivetítést találtam a telefonban, és amin a P30 működött, azon sem a 200 Pro nem, sem a fenti Xiaomi-k. 
-
natë
nagyúr
Akiknek jött update, milyen szolgáltatónál vagytok? Yettel, domino, görög esim mellett sem jön nekem.

-
bubus66
nagyúr
Sziasztok!
Megnézné nekem aki a Telekomtól vásárólt, hogy a 2. képen a 4-es pontba mit ír ki a DEF helyett?
Tárcsázóba beütőd *#*#2846579#*#*
3- Network Information Query majd a következőn a 4-es pont.
-
osonte
őstag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Lehet, azt nem teszteltem, bár eddig is tetszett, de ha jobb lett, akkor nem ellenkezek.
Viszont a Digitális Állampolgár app a frissítés óta kilép, frissítés előt 1-2 órával még működött.
-
dutrás
őstag
Sziasztok
Ma csatlakoztam a klubbhoz. Mate 20 pro volt az előd, s sajnos másodjára is lezúztam
. Már nem éri meg újra kijelzőt és hátlapot cserélni. Öröm az ürömben, hogy a Mate és a P-50 pro töltője működik, nem kell gyorstöltőt vennem hozzá.
Egyenlőre úgy tűnik meg vagyok elégedve a készülékkel -
osonte
őstag
válasz
Razzor two
üzenetére
-
Razzor two
tag
Szia!
Sajnos gyári helyzetben kell hagynom, mert akkor veszi le a hangerőt, ha bármit módosítok! Sennheiser füleseim vannak van bennük aptx és mutatja is lejátszáskor! Azt nem találtam a fejlesztői lehetőségekben amit írtál!(A fogadó eszköz (fejhallgató) )Ott az aptx kodek aktív! Kocsiba nincs bajom a hangerővel, ott is hangzás miatt húzom a számat! Minden lejátszón furán szól, mint, ha a középtől felfelé erőtlennek lennének a hangok, nincs benne bugi! Megvan még a P30 pro-m lehet azt fogom edzésre vinni.....
-
Valaki87
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Képzeld el, tavaly volt nekem mikor kijött egy Magic 5 Pro de a beszélgetés minősége az nagyon gatya volt, mintha 99'ben lennénk, nemhogy HD hang vagy bármi...Akadozott, robothang minden is játszott, alig tudtam beszélni rajta.
Szerencsére volt mellette egy Nokia XR20-am, na ezt a szintet beszélgetésben most a Honor 200 tudja amit a Nokia tudott.
Lacko87: Szomorú, de erről nem tudok nyilatkozni mert kocsiban bár bluetooth-ról szól a zene de ott okés. Fülessel milyen nem tudom, nem használom.
-
osonte
őstag
válasz
Razzor two
üzenetére
Üdv!
Hogyha minden gyári helyzetben van, nincs semmi hangzás bekapcsolva és a régiót EU-n kívüli országra állítod, pl.: Indonézia, akkor nem lesz hangosabb/jobb hangja (Xiaomiknak is teljesen elrontja a hangját az EU-s hangerő szabályozás)? A fogadó eszköz (fejhallgató) is tudja az aptX HD-t, fejlesztői beállításokban is azt mutatja aktívnak? Ilyenekre gondolok esetleg. -
Meglepően olvasom , hogy vezetéknélküli zenehallgatás minőségével gondok vannak.
Ez nagy baj , mert az egyik legfontosabb szempontom egy telefon kiválasztása esetében .
-
feloman
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az infókat, tapasztalatokat!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
előre is!

). Csak vezeték nélküli kivetítést találtam a telefonban, és amin a P30 működött, azon sem a 200 Pro nem, sem a fenti Xiaomi-k.