- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kar-Sz
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Honor készülékeknél csak és kizárólag a bekapcs.gombbal lehet lezárni a képernyőt? Sehol nem találok a menüben másféle opciót. Pl. dupla koppos lezárást mint a Samsungoknál, vagy pl. home gomb hosszan nyomva tartást mint a Xiaomiknál.
Köszönöm a válaszokat előre is! -
Kys
csendes tag
Sziasztok!
Értesítési - Push üzenet gondjaim vannak. Van pár alkalmazás köztük banki, és riasztó ami vagy nem is küld, vagy csak 5-10 percel később érkezik meg az üzenet tőle. Korábban a topicban leírt összes szálon beállítottam az alkalmazás értesítéséhez köthető dolgokat (indítás, háttérben futás, lezárt képernyő, akkukímélő stb...) de ennek ellenére sem műkszik megfelelően és megbízhatóan, ami rettenetesen bosszant.
Nálatok nincs ezzel kapcsolatos gond? Ha volt, ki hogy oldotta meg? Már külföldi fórumokat olvasok de még egyik tipp sem vált be... -
Naigen
aktív tag
válasz
merwinhunter #1178 üzenetére
Szeva, kipróbáltam, a kábelre dugható mérő szerint 30W-al töltött (45%-on volt a teló kezdéskor). Ha rádugtam a Blitzwolf BW-S26 töltőt az 50-el tolta, igaz type-c-type-c kábelen. A gyárinak írt 100W-os töltő egyik usb-a-type-c kábelemmel sem tudott többet 30W-nál. Mondjuk az a fura, hogy a gyári 66W-os is kb ennyit tudott a kábeleimmel, szóval lehet, hogy azok a hunyók, bár 2-3 ampert csak kellene tudniuk, ha 6, ill 10A van ráírva, az meg ugye 20V mellett min 40W kellene legyen.
Ami még észrevettem, hogy bekapcsolt kijelzőnél visszaesik 20W-ra a Blitzwolf is, ha kikapcsolom, felmegy 50-re. Nekem az 50 bőven elég.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
szedo149 #1191 üzenetére
Elsőkörben szolgáltatói felületen átkell váltani a fizikai simről e-sim-re, s ha az megvan, akkor kapni fogsz egy QR kódot amit a telefonba beolvasva a megfelelő menü pontban és onnantól kezdve elérhető leszel a hálózaton. A E-Sim chipbe(ami a telefonban van, mint hardverelem) lesz letöltve a hozzád tartozó szolgáltatói információ, hogy hívást, sms-t és netet tudsz használni.
-
Iborka
tag
Helló ! HyperOs ről jövök, de,lehet, hogy hibáztam a váltással.
Pl: navigációs sávot nem lehet testreszabni, A magic ring mire jó?launchert kell telepíteni, hogy le tudd zárni a képernyőt a home gombbal ???
Stb......Azért egy 160e telótól nem ezt várná az ember. -
szedo149
csendes tag
Sziasztok!
E-simmel hasznàlja valaki? Hogy működik a gyakorlatban?
-
Arolotifar
őstag
Sziasztok
Mai nappal csatlakozom a topichoz egy fehér készülékkel, OnePlus 9 Pro-ról váltottam
Egyelőre még a beüzemelés, ismerkedés szakaszban vagyok -
ftc
nagyúr
Benyomásom a telóról.
Furcsa a Honor 20 után. Töltésre a Honor 20 töltője tökéletes...
Honor TPU tokot vettem rá, egész jó.
Fotózás - még szoknom kell, de eléggé éles képeket készít, igaz néha fókusz mellé megy...
Használattól függően 1-2 nap az aksi idő - 2 napot hétvégén hoztam összeHang szerintem tökéletes, nincs BT problémám, illetve BT-re gyorsabban kapcsol mint a régi telom...
Remélem itt is kb 4 évig együtt leszünk. Ez volt a max amit telora áldozok.
Beállításokban még matatok , ha valami nem lesz érthető akkor majd írok
-
merwinhunter
újonc
Bocs, hogy csak most reagálok, akkor ezek szerint megjött a töltőd aliról? Ennyi idő használat után úgy gondolod hogy érdemes lehet beszerezni, vagy van más élhető alternatíva, ami majdnem hozza ugyanazt a sebességet? Nekem fontos a gyors töltés, nem elég ha a QI padot használom csak. Köszi!
-
Pinyo16689
senior tag
Szerintetek nem lett rosszabb a kamera? Én úgy találom, sokkal jobban túlélesít, mint az elején...
-
Ferenczi Áko
addikt
Az Intelligens töltés, az, hogy a telefon megtanulja a használati/töltési szokásokat és 80 százalékon leállítja a töltést éjjel, majd hajnalban tovább folytatja Nektek működik? Más telónál oké volt, itt hiába van bekapcsolva..
-
osonte
őstag
válasz
ghiottone #1174 üzenetére
Köszi!
Sajnos már lassan nem releváns a véleményem, mert annyira romlik a szemem, hogy már a pwm mentes IPS telefon/laptop is fárasztja (régen a laptopot 8 óra után sem éreztem meg), meg egyre homályosabb is a látásom és nehezen látok, szóval "user error", de amúgy egészséges szemű embernek, aki csak PWM érzékeny, nem hiszem, hogy bármelyik Honor bántja a szemét. Nekem már van lencsehomály, az erek károsodnak és idegpályák folyamatosan... -
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Elköszönök, mivel eladtam a telefont. Továbbra is azt gondolom, hogy nagyon jó telefon azon az áron, amennyiért be lehet szerezni. Honor 200 volt előtte, megérte váltani és amint megjelenik itthon a Magic7 Pro, az lesz a cél. Szóval maradok a Honor vonalon (vehetek megint gyári töltőt). Egy éve volt Magic5 Pro, az is jó telefon volt, de az ívelt telefonokat egyszerűen nem tudom megszokni. Szerencsére a Magic7 Pro csak enyhén ívelt mind a négy irányba, az már emészthető lesz talán.
További jó fórumozást! -
válasz
Ferenczi Áko #1168 üzenetére
Szerintem megéri bár nekem még nem volt a 200 Pro de tetszik és követem a fórumot mert lehet hogy a párom 90-esét cserélném 200 Prora de lassan a 300-as jön. Én 23 Ultráról váltottam 5 Prora és ezt is tartottam meg a 6 Pro helyet.
-
válasz
Ferenczi Áko #1168 üzenetére
Megéri.
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Szerintetek megéri lecserélni a Honor 200 Pro-t egy Honor magic 5 Pro-ra? Akksiidő, kamera a fontos.. Vagy kb ugyan azt kapnám?
-
Zsolty20
senior tag
válasz
Lacko87 #1166 üzenetére
Ez jobbára személyes preferencia. Már kevésbé vagyok megelégedve a szoftverrel illetve az akkuidővel, a frissítések felrakásával azt érzem, mintha egyre rosszabb lenne az idő előrehaladtával, valszeg átakarják csábítani a népet az újabb készülékekre. Perpill a Honor 200 Pro egy-két fokkal jobban tetszik, de még szoknom kell.
-
Zsolty20
senior tag
Mondjuk azt sajnálom, hogy AOD esetében a gif csak 3mp lehet illetve egyszer lejátszódik és annyi volt, koppintásra indul újra(ez mondjuk kevésbé zavar).
-
Carline
őstag
válasz
Zsolty20 #1156 üzenetére
A kisegítő lehetőségeknél a letöltött szolgáltatásokban a True Phone be van kapcsolva?
Gondolom neked is a 8.0.0.187 a build szám.
Honor 200-am volt ezelőtt és onnan klónoztam át a programjaimat, rendszerbeállítást, mindent, szóval ott telepítettem ezt és állítottam be ide meg áthúztam. -
Carline
őstag
Érdekes, nálam megy rendesen...
-
Carline
őstag
Én ezt használom, amin működik az automata hívásrögzítés és tökéletesen hallható a túlsó fél is:
[link] Innen a "hbdialer-122-2.0.22-gp-prodgoogle" változat kell a C430-ra.
Beállítod elsődleges tárcsázónak, megadod az engedélyeket és a hívásképernyők beállításainál van a hívás rögzítése, ahol be tudod kapcsolni.
Letölthető a playből is true phone néven de az a reklámos változat. -
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Új tulaja vagyok egy 200 Pro készüléknek és C430-as verzió. Ebből gondolom a hívásrögzítés nem megoldható, vagy esetleg akad olyan megoldás ami gari vesztés nélkül is megvalósítható?
Mindenre nyitott vagyok ha lehetséges. -
osonte
őstag
Én is vettem GSM boltban 5000 Ft-ért USB.c to Jack átalakítót és az is csinálta, az ilyen "olcsó" adapterekkel mind ezt csinálja a Honor 200 / Honor 200 Pro (amikor egy pillanatra csönd van zene közben, akkor lekapcsolja az adaptert, hogy ne merítse az akkut, de mire visszakapcsol, addigra lemarad egy pici részlet a zenéből). Egyedül a Apple adaptere nem csinálja az 4499 ingyenes szállítással: [link] . Egy hiba van vele, hogy Androidos telefonon halkan szól (mivel kb 30-40%-os hangerőre fixálja a hardveres hangerőt és a telefonon 0-
100%,200%-ig szoftveresen szabályozza (a valóságban korlátozott hangerőt). Csak az iPhone-al tud teljesen hangosan szólni, szóval ez valakinek kevés lehet, nehezebben hajtható fül/fejhallgatóhoz kevés. Ennek ellenére nekem megfelelő, teljes hangerőn számomra pont elég hangosan hajtja meg a JBL kis fülesemet és szépen is szól, nem kapcsol le.Amivel biztosan nem lesz ilyen gondod, azok a nagy gyártók, akik rendes dongle DAC-ot gyártanak, pl.: iFi GO link , FiiO - Jade Audio KA11-TC , iBasso DC04pro , én talán ezt választanám: FiiO KA13 . Nyilván minél drágább, általában annál jobb a hangminőség, nagyobb teljesítményt tud, akár lehet 150 ezres kategória is, beépített akkuval (nem meríti a telefont) és szinte asztali DAC/AMP hangminőséget produkál...
-
Kys
csendes tag
Sziasztok!
Van egy eladó Magsafe tokom Honor 200Pro-ra. Vadiúj, még nem volt telefonon. 2500ft -
Zarbi
tag
Sziasztok!
USB átalakítóval használom a jack csatlakozós fülesemet. Olyan problémát észlelek, hogy a rendszer (erősítő?) mindig lekapcsolja magát, amint egy pici csendet is érzékel és amikor újra jön pl egy párbeszéd, akkor gyakran előfordul, hogy későn kapcsol vissza, így az első szó eleje néma. Nagyon feltűnő, ahogy ki be kapcsolgatja magát az erősítő.Ki lehet ezt valahogy küszöbölni? A histen térhatás/sztereó kapcsolgatása nem segít sajnos.
-
Naigen
aktív tag
Sziasztok, arra van kinek ötlete, hogy lehet elérni, hogy néma, vagy ne zavarja módban ne csak a csengő és üzenet hangok legyenek némítva, hanem a média is?
-
Carline
őstag
Üdv Nektek!
Egy Honor 200 telefont cseréltem le a Pro változatra. Próbálok több évre tervezni, kerestem eddig, hogy mikor lesz újra Mate 20 minőségű telefon. A Huaweit kivéreztették így maradt a Honor vonal. Vártam, néztem olvastam az elődökről de valami miatt mindig kihullottak. Aztán jött a Honor 200 széria. Elsőnek Honor 200-al kezdtem (3 hónapja) és most váltottam erre.
Kifejezetten az erősebb SoC meg a nagyobb memória és tárhely miatt váltottam.
Mivel impulzus vásárlás volt, nem volt időm tokot rendelni kínából. Vettem is a Westendben egy Temun 850 Ft-os TPU tokot 4980-ért... Hát ez az itthoni ár durva. MM-ben még ennél is drágább lett volna egy sima tok a telóra. Természetesen a sima 200-ra való nem ment fel a pár mm-el nagyobb Pro-ra. Na mindegy így jártam.
A kijelző bár picivel nagyobb a 200-énál de sokkal íveltebb is. Olyan S7 edge féle. Súlyra is érezhetőbben nehezebb. Nem jelentősen, de érezni.
Erről jut eszembe, hogy Samsungomon használtam a wireless töltést, rendeltem is egy 15W-os lapot, így melóban elég csak rádobni a telót egy kis töltésére.
Jelenleg 83% elhasználásával 7 óra SOT van benne, öt óra OneTV, a többi meg pár játék, kicsi netezés és fényképezés. Ahogy nézem első töltése alapján talán kevesebbet bír a 200-nál az én használati szokásommal, de tudom pár ciklus után áll be az akksi. Ott még ezek után 35-40%-on állt. De ha minden éjszaka tölteni kell azt is ki lehet bírni. -
osonte
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1146 üzenetére
Nem vagyok fotós, biztosan vannak szakszavak, hogy miben jobb egy 600 ezres telefon, nekem az a tapasztalatom, hogy ez egy olyan telefon, amivel még nem sikerült rossz képet csinálnom (a saját igényeim szerint), minden szituációban hozza azt a szintet, amit egy telefontól reálisan el lehet várni. Nálam villanyórán szokott az összes telefon elvéreznia ha rá süt a nap/lépcsőházban kevés fénynél. Ott minden telefonnal manuális beállításokkal kellett fotóznóm, drágábbal is, ez meg automatán szépen megoldja. Ami még a halálom, hogy pl. a Xiaomi 14 főkamerája ferdíti az egyenest (pl.: egy asztal élénél), ezen meg nem láható ilyen (mondjuk a Xiaomi 13-nál sem). Az árához képest kellemes fotókat készít, főleg ha a Hardveraprós árakat nézzük... Nem is lassú, frissül is stb.
-
bestreal
csendes tag
A héten szerdán megérkezett hozzánk a Google Gemini - je, teszteltétek már? Mi róla a véleményetek?
-
mirci18
addikt
válasz
vlesi69 #1133 üzenetére
De a Vodafonnak nincs stabil rendszere. Tesóm telefonja vodás gyakorlatban gyakran vannak elérési problémái.
Plusz nálunk a komplett család magenta 1-es így ingyen beszél mindenki mindenkivel így számomra öszeségében kedvezőbb.Azt tapasztalom hogy drágább valamelyest a Telekom de stabilabb és ügyfélközpontúbb.
Más
A fotókkal ti mennyire vagytok megelégedve?
Alap beállításokon próbáltam beltérben fotózni.
Vaku nélkül esélytelen vakuval is gyakorta lövi mellé a fókuszt.
Ha bekapcsolom a mi segédet sokáig fotóz.
A felbontást normál módban állítani nem tudom.Szóval nem annyira tűnik jó fotós telefonnak mint az elődje a P30 pro.
-
Pinyo16689
senior tag
A P30pro 40 W-os töltője a Huawei gyári kabellel 10 %-ról 100 % - ra 63 perc alatt nyomta fel. Szerintem ez teljesen jó.
-
Ez is jó ár, bár nem ismerem a típust. Sajnos futottam már bele olyanba hogy gyors-gan töltőnek hirdették de nem volt az. Ezek a töltök általában nehezebbek mint egy hagyományos, amit rendeltem is könnyű volt és nem gyorstöltő, még az AlzaPower 20 wattos is nehezebb volt annál.
-
zordi
tag
válasz
vlesi69 #1137 üzenetére
https://gizzmo.hu/fali-tolto-adapter-maxcharge-pro-100w-gan-ice-white/item/82768?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=17725210972&utm_content=&utm_term=&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAu8W6BhC-ARIsACEQoDDPrqDPCwr3X7nEB-7p2D7C_EW0CYtcTz5eNBum3wqw28ix2t21P3saAuLOEALw_wcB
-
Ha érdekel valakit a töltő ma még akciós.
https://www.speedshop.hu/tactical-nett-warrior-gyorstolto-adapter-usb---2-type-c--100w--sarga-c94356 -
zordi
tag
Ha valakinek lényeges xiaomi 65w-os tötője valóban tölti 65w-al. 20%-80%-ra 27perc volt kb
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Razzor two #1130 üzenetére
Köszönöm! Ezt még a Honor ügyfelszolgalat sem tudta megmondani!
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Razzor two #1130 üzenetére
És tényleg
de akkor se ilyen a felülete nálam.
-
Razzor two
tag
válasz
Pinyo16689 #1103 üzenetére
Szia!
Van egy olyan beállítás a zenelejátszón belül, hogy autós mód, akkor megjelenik egy ikon, amivel elfordítja a képernyőt!
Üdv! -
-
Zarbi
tag
Sziasztok!
Vettem egy Essager töltőt ami elvileg 100 wattot tud és támogatja az SCP szabványt, ami kell a Honor telefonok szuper gyors töltéséhez.
A telefont csatlakoztatva a gyári töltőkábelével, jön is az üzenet, hogy szuper gyors töltés van folyamatban. Az biztos, hogy 100 watt nincs meg de ennyi pénzért nem volt rossz vétel.
35%-ról indult a töltés:
40% 4 perc
45% 8 perc
50% 12 perc
70% 29 perc
85% 45 perc
100% 63 perc -
ftc
nagyúr
Nah végre beléptem a klubba. Megkaptam a kollégától a telót... igaz kicsit mérges vagyok, mert Alzan(SK piac) most lett 534 euró ajándék 200 lite telóval...(mondjuk eladni szinte lehetetlen gari nélkül
) A végső ár amit fizettem az, 488EUR lett MM-ből...
Első benyomás egy kicsit szokni kell, meg be kell járatnom. Épp tokot keresek, hogy ne sérüljön... Ami pozitiv- volt USB kábel a dobozban illetve megmaradt minden amit szerettem a Honor 20 rendszerében...
-
mirci18
addikt
válasz
NoOne1976 #1116 üzenetére
Telekomnál.
Nekem megéri mert így is úgyis fizetek a korlátlan belföldi telefonhívásért és 15 gb netért havi 11 e ft-ot.
Tehát nem keveset.
De nálam az igazi kedvezmény generátor az a Magenta 1.
Ha nem veszek kütyüt akkor sem lesz kevesebb a havi díjam.
Másrészt a Lite telefont ami ingyen volt meg ajándékba adom.Egyébként szolgáltatónál kedvezmény nélkül telefont nem érdemes tenni mert direkt túl van árazva.
-
kp78
addikt
válasz
NoOne1976 #1119 üzenetére
Még a 20e/hó csomaggal is 228e. [kép]
Vmi extra ügyfélkedvezmény, vagy tripla előfizetés (mobil, tv,vezetékes internet) kellett még oda.
De nyilván h neki ez így is úgy is van, akkor jól teszi, h kihasználja, h jó áron adnak neki telefont.
Nekem céges előfizum van, nem tudok rá hűséget vállalni, cserébe 5e a havi számlám, és nem tudom túllépni, mert nincs mit túllépni. -
kp78
addikt
válasz
NoOne1976 #1116 üzenetére
Vmelyik szolgáltatónál kellett ennek történnie, vmilyen csomagra vállalt 2 év hűségidő vállalása mellett. T-nél 275e Dominó csomaggal (hűség nélkül) a két telefon (Honor 200 Pro + lite).
Szerintem még mindig a MM-os beszámítós ár volt a legjobb, amennyiért bárminemű rablánc nélkül hozzá lehetett jutni. -
mirci18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1112 üzenetére
De nem is egy árban van a Honor 200 Pro-val.
Így felesleges őket pariba állítani a Honorral. -
mirci18
addikt
válasz
Pinyo16689 #1097 üzenetére
Aki új kínai telefont vesz szerintem számítson rá.
Ha befektetésnek veszed a telefont vegyél Samsungot vagy Iphone-t. Az tartja az árát.
Egy hónapja 230-ért láttam a Pro modellt most meg 180-ért ajándék lite verzióval vettem meg tehát simán 120 k körül ha leszámolom a lite árát. -
mirci18
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1083 üzenetére
Én is P30 pro után váltottam.
Az egy csúcskészülék volt.
Ez a mostani nem az mert a Magic széria a csúcskészülék.
Kamerában nem rossz a telefon főleg ha a Xiaomi 14T szériát nézem.
De azért hiányolom belőle az 5 szörös optikai zoomot.
Az minőségben verhetetlen volt és mellette volt egyfajta olyan térleválasztása mintha nagy géppel fotóztál volna. -
Én is a Gboardot használom már jó pár éve, számsor felül, de egy ami zavar, régen a gyakrabban használt ékezetek a felkiáltó és kérdőjel kint volt közvetlenűl, a frissítések után meg váltani kell a számokra mert ott van. Beállításokban lehetne kezdeni vele valami? Mert nekem nem sikerült, nem találtam.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1103 üzenetére
Nekem el se fordul fekvő módba 😅
-
Pinyo16689
senior tag
Nektek így néz ki fektetve a zenel
ejatszo? Csak mert nekem nem.
-
btomp
csendes tag
Kezdem cikinek érezni, de megint megvan a bibi a hangerős setting-nél. Nos, olyan sokáig kell nyomva tartani ahhoz, hogy újabb nyomás nélkül változzon végre a hangerő, hogy addigra feladtam... Türelmetlen voltam. Kár, hogy ezen nem lehet finomítani.
kp78, bejön a tok nekem is amit vettél, már meg is rendeltem😄
Kösz, hogy megosztottad!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest