- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcbiker
addikt
én nem a szavak (kimondott, leírt) embere vagyok...
De bizonyítja hogy a saját manuális tükrömet átalakítottam elektromossá. Bár nem nagy dolog, mert csak LEGO-zás az egész.
Nah megyek is mert ma még szeretném bekábelezni a kocsit...[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
TexT-BoY
addikt
listát nemtudok, de bixeont 20körül tudok... nem homasitásat...
a pluszkilenvenszázlakékos kékenégő xenoncsufolatokat 3000-5000körüli árakon hanyagold.
szar, és még a lámpát is tönkreteszi. mivel a plusz fényt plusz feszkoval oldja meg és a plusz feszko a foncsorod kárositja.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
GeryPc
senior tag
válasz xcbiker #5994 üzenetére
jó akkor gyere el és csináld meg jópénzért persze
na majd linkelek képet ahhoz viszonyítva majd el tudod szerintem mondani hogy mit hogyan
izzókkal kapcsolatban meg még azt felejtettem el hogy a fényszorimnak a fénye is hagy kivánni valót maga után gondolkodom hogy kicserélem vmi xenonra, homasitánál egész jó árakon vannak ilyen 1800-2500 per db vagy pár ezt viszont nem tudom... szal az a kérdés hogy van vmi típus száma az izzónak ami belemegy nemcsak foglalat de méret szerint úgyláttam,hogy esetleg erről tudtok vmi listát nyomni hogy hova milyen tipusú izzók passzolnak?!Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
Gibkey
tag
Amugy tényleg érdemes megnézni Ken Block pár videóját. Nagyon érti amit csinál.
--> [katt ide] -
Gibkey
tag
Mostanság , hogy feléledt a fórum. Nem nézek be egy hétre és már alig bírom behozni a lemaradást
[ Szerkesztve ]
-
xcbiker
addikt
A tükörlapot ki kell tépni a helyéről óvatosan és ott lesz a sok csavar.
Egyébként vannak eladó alkatrészeim manuális tükörhöz. Fél pár elektromos is.Műszerfal:
kitekerni a két felső csavart és megrántani magad felé , a "napi" megtett km reset gombja lehet picit útban lesz.
Az alsó részén patentolódik a műanyag keret, de egy-egy határozott mozdulattal leszedhető.
Én is épp a héten dolgoztam ezen, mert kiégett az egyik felső led.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
GeryPc
senior tag
helo mindenki
nemrég vettem egy civicet 97es aztán lenne pár apróság amit meg kéne rajta szerkeszteni,sztem házilag ezért nem vinném el szerelőhöz,namost letöltöttem a "civic manulat" de van benne szerintem sok eltérés
Nos az egyik problémám a visszapillantó tükör lenne manuális és el van törve a mozgató pecek mind a két oldalon,így a tükörlap mozog benne,szerettem volna szétszedni a leírás szerint kívül alul van egy csavar azt kéne kicsavarni namost semmi csavar nincs kívül,ebbe kéne segítség hogy tudom szétszedni a tükröt?!
Másik a műszar pontosabban a sebbességmérő fordulatszámmérő rész világítása nagyon halovány ki szeretném cserélni a ledeket újakra mert este is alig lehet látni hogy egyántalán világít,a leírás szerint csak a két felső csavart kell kicserélni és utána kipattintani,azért erre is rákérdezek hogy hogy
Harmadik az ablakmosó része a bal oldali spriccelő része nagyon gyéren spriccel de a luk nincs eldugulva,viszont összességében a jobboldali is csak 3dik húzásra kezd el spriccelni,itt igazából ötletet várok mi lehet a gáz?!
meg ha eszembe jut még vmi akkor kérdezekHa fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
Integra
titán
válasz Snoop-y #5985 üzenetére
akkor is, dugják fel maguknak..
ott osztotta az észt az öreg, hogy majd ők megmondják hogy mi nem jó az autómon, mert az nem úgy van ám, hogy én odamegyek és azt mondom makulátlan az autó és akkor az úgy van...
aztán mégis úgy lett.
nem is értem mit hitt, hogy hazudok majd?!
majd 1500km autózásba került ez a színjáték...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5981 üzenetére
tanulni kell még ezt a vtec váltást.
nem ehhez vagyok én szokva...sajnosNotebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #5983 üzenetére
néha nekem is van, de nem sikerült még reprodukálhatóvá tennem
A vér nem válik VAZZE!™
-
Winner_hun
titán
Tegnap amikor jöttem haza fura hang jött a motortérből Valami fémes csörgés, bár inkább csak magasabb fordulatszámon. Ma nem volt az a hang. Az biztos, hogy nem a kipufugóm, annak másmilyen hangja van és az amúgyis csak alacsonyabb fordulaton hallatszik.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #5980 üzenetére
hát.. reggel elaludtam, kiesek az ágyból és nekiállok ezerrel telefonálni, meg msn hogy tud e valaki valahol egy vizsgáztatót, aki ma egyáltalán dolgozik...
agybaj határán pompi adta a tippet, be is jött...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5974 üzenetére
Köszönet a VTI-s tesztvezetést! Kell egy VTI!!!!!
-
Integra
titán
na, van két évre műszakim és egy évre zöld kártyám...
mint kiderült utóbbi is lejárt..
27ezerért. rohadjanak meg..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
VTI-Totya
tag
Nem tud valaki tecsós áron hátsó fékmunkahengert párban?
Enyim elfáradt és nem akaródzik neki műkszeni.
(felújító készlet meg különböző kínai meg taiwani gyógypakolások nem érdekelnek)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5972 üzenetére
megcsörgesselek?
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5970 üzenetére
én is most értem és úgy gondoltam én is kimenni.
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #5968 üzenetére
mikor mész?
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #5966 üzenetére
APEH rám parancsolt, így sajna még most is nyomom ezerrel.
Lehet, hogy nem jutok ki este.
Amúgy is hullák vagyunk.Jah, az OEP-hez is még pótolnom kell valami szart mert elbaszta a bérprogramunk.(kuvvva.............) aztatat
[ Szerkesztve ]
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
juhúúú, este Betty lány hozza a hondás bögréim lurdyba
-
Integra
titán
balta macerás és kényelmetlen és nagy teret igényel.
ha rám hallgatsz akkor pepper-spray, semmi más. hidd el, a baltás is összecsuklik pikk-pakk ettől. a gáz spray-re emberek vannak, hogy immunisak, stressz alatt egyszerűen nem mindig működik.
de a pepper-spray.. ráadásul annyira pici, hogy nem is vehetik el és észre sem venni. kis cucc, nagy meglepetés. a jaszkaris blődliket megkell hagyni másnak, te csak megakarod védeni magad.
wunderbaum, illatosítókerék meg egyéb ilyen szar nincsen nálam, csak egy armani a kesztyűtartóban, de az meg kötelező[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
Én még mindig szeretem magammal tudni a kis készletemet.
Sajna a hondába már nem akarom belerakni mert nem tudom fixen rögzíteni és nem találtam még neki egy ideális tartót.
De lesz benne.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #5941 üzenetére
vigyél csavarcuccot hozzá azért
-
VTI-Totya
tag
Így vettem.
Majd csinálok róla frissebb képet.
Ez a felni már nem lesz rajta. ( nagy is volt rá, meg nem a legjobb minőségű )150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
-
TexT-BoY
addikt
válasz Winner_hun #5937 üzenetére
Totya mesteréken muul a dolog, ha ők mennek remélem én is (ugye Tamáás?)
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Integra
titán
válasz Snoop-y #5933 üzenetére
nemtom miért maradt meg bennem, hogy ezüst.
na mindegy, ha gondolod a forma miatt megnézhetitek, van krokodil emelőm, fél perc alatt fent van rajta, nem nagy meló.
ez univerzál jól áll mindegyiken, nyáron apámén volt, ami meg zöld 6gen 5d, mert romániába sajnálta az f1cup felniket. simán bírta a román tankcsapdákat ez a king felni, tényleg bika minőség.[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Egy fórumtársamat ma csúnyán cserbenhagyták:
"rohadjon meg az a köcsög suzukis aki a piroson ment át a füredi szentmihályi kereszteződésen
jól telibasztam oldalról,és továbbment!"u.i.:
ha valaki lát a környéken XIV.ker egy 5 ajtós új stiftet aminek szét van baszva az oldala legyen kedves felírni a rendszámát és privi!New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Integra
titán
válasz Snoop-y #5930 üzenetére
ehhez mit szólsz?
king felni, 6.5x15-ös, anyám verdája.
decens, semmi extra, de élőben rohadt jól mutat és bivaly erős (tapasztalat!!!) és nagoyn könnyen tisztán tartható. tényleg szép felni.
és nincsen minden autón ilyen.
az ezüst 5genre meg nagyon passzolna szvsz..
ha gondolod tavasszal felcsavarhatjuk megnézni hogy áll rajta....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
VTI-Totya
tag
válasz TexT-BoY #5925 üzenetére
Jah.
Meg lopom a pénzt is.
Igen, tényleg jóárasított japó alkatrészekhez tudtam jutni.
Azért már így is 200kiló felett járok.....
De nem is fogok bújkálni az új gazdája elöl. Sőőőtt kint akarom látni minél több hétvégente a drágámat.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
Hát, igen.
Nem nekünk pórnépnek szánták ezt a drágát, ezért az alkatrészt is nehezen lehet hozzá megtalálni.(nem hozza le a szar hitvány alkatrészeket hozzá a gép, mert az nem stimmel ennek az alvázszámával )
EK4-es számozású, ebből is kitűnik a hozzáértőknek.(engem is csak felhomályosítottak utólag, hogy milyen jó vétel is volt)
Ezért minden benne is van( könyöklő is )
Meg légkondi, 2 lufi, elektronyos ablak, elektromos tükör, elektromos napfénytető, elég egyedi kék a drága, full felújítva a futómű elöl, stabi rúd egyedire sikerült, meg is lepődtem olyan jó lett az úttartása,(gyári szilentek, moog stabi pálcákkal)hátsó sport fékbetéteket is kapott.
De nem sorolom miket cseréltem mert ha eljön a vevő esetlegesen akkor úgyis megvan mindennek a doboza, meg képek is készültek a felújításról. (kamu helye nem itt van)Nekem is csak szerencsém van, mert tecsós árakon dolgozik a szerelőm.
Jah, svájci és 97-es.
Lehet, hogy év végi, de mivel behozott így azt nem lehet már bizonyítani és automatikusan év eleji lesz a kocsi hivatalosan.[ Szerkesztve ]
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
TexT-BoY
addikt
a tamás melozik ezért én:
asszem 98as törésmentes, valahonnan importált autó, tomi elött egy olyan srácé volt aki nem hajtotta kicsit se és 3000nél elváltogatta.
Tomi megvette aztán mostanra került rá frankó fék (263as furt mart verseny tarcsa jodraga verseny betettel), a futómüvet is csak moog cuccokkal potolgatta, meghát minden szükséges alkatrészt japánnal pótolta, najó kivéve a HF tömítést, de az fémes VR, szelepszárszimeringeket, és egy kipufogó szelepet is cserélt, szóval tényleg egybe kezd lenni a vas, amit megkíván megadja néki. árakrol ti beszéljetek, azt tudom hogy csak amit ráköltött bóti áron túl volna már a 300kilón.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
VTI-Totya
tag
Ez??
Ilyen van a piros 4gen verdámon is, csak ATF márkájú.
Szerintem jól nézne ki 15"-ba, vagy 16"-ba
[link]150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #5905 üzenetére
Tény, lett költve rá, de én szart nem adok ki a kezemből.
Azért persze jó áron veszem a felniket.
Mennyiért fog elmenni azt nem tom, de azt igen, hogy megválogatom, hogy kinek is adom el. Ha meg nagyon nem megy, megmarad.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Snoop-y
veterán
válasz Integra #5903 üzenetére
Mert autóraköltöitiszben szenved
Mondjuk az az álom, hogy 1.8-ért eladja majd az szerintem álom marad mert kibaszott nagyot esett a VTI-k ára( ha nem lett volna ez a válságmizéria megkockáztatom, hogy 2 körül is el lehetett volna kérni a kocsiért mivel egy vagyon rá lett költve ). De ha eladósba megy a kocsi én sem vennék rá Rota felnit. Vennék rá gyári VTI-t azt kész.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Integra
titán
rámész a srác adatlapjára és ott van alul, hogy privát üzenet ennek a felhasználónak.
vagy a neve melletti kis pöttyre és felugró ablakban olvashatod hogy privát üzenet ennek a felhasználónak.
engem sem jelöltél még vissza, úgyhogy vágom, hogy nem vágod az oldal működésést...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Elemlámpa, zseblámpa
- LED világítás a lakásban
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest