Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Jó hogy írod, mert pont a héten akarok lépni az ügyben. Most, hogy bejött ez a nedves idő, rájöttem, hogy nagyon hiányzik a xenon amit az előző autómban már megszoktam. Nekem 6000K-s volt az előzőben, de pénteken beszéltem Hellel és ő is azt mondta, hogy a 4300-as jobb választás lehet, akkor körbenézek, hogy 4300-ra milyen lehetőségek vannak HB4-re, aztá meglátjuk. Nekem egyébként a 6000K-val sem volt bajom, imádtam.
-
Integra
titán
más.
xenon téma.
ma élesben is kipróbáltam esőben, hóviharban és pernyés nyálkás sötétben.
sok helyről olvasom, hogy a 4300-as izzót azért nem szeretik mert túlságosan tükrözik az ilyen felületeken, és úgy csillámlik emiatt az aszfalt és a hó, hogy az zavaró.
én semmi ilyet nem éreztem, egyszerűen csak brutális, hogy látok mindent, a lukakat, barázdákat és szemcséket.
gyönyörű egységes fényár, sehol nem törik meg sehol nem áll csálén, vagy félre.
senki, egyetlen autó sem refizett rám szemből, hátulról se kapcsolta fel a ködlámpáját ki-be, hogy vakítanám. nem érzem, hogy bármilyen formában is gyengébb lenne gyári xenon rendszernél, melyeket próbáltam más autókban. (pl az új passatok gyári xenonjai tömkelegével csálék...)
valszeg az is igaz, hogy ebben nagy szerepe lehet annak is, hogy az egész vetítőlencsés fényszóróba van beépítve, de jövő héten beszerelek egy h4-es bixenon cuccot is, ugyanilyen trafósat a 6en 5d civicbe, és akkor arról is tudok többet írni, annak botrány a gyári lámpája, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok. ugyanez kell a 3d és 4d civicbe is.
ha valakinek van rá feles pénze, annak bátran ajánlom, mert a halogén izzókat elkell felejteni a csudába.
aztán meg majd egy pár év múlva úgyis led lesz, akkor a xenon is megy a levesbe valszeg. -
Integra
titán
válasz
buherka
üzenetére
jaja tej szuper. nálam napi 1l a minimum

amúgy utálom a helyet.
bunkó személyzet, hideg van, hideg a kaja, képtelenek még hajnalban is normálisan megmelegíteni, pedig nincsen sor a mikrókra..
na mindegy, nagyon kevés normális hely van.
ma mellette voltam abban a méregdrága pizzériában, hát hagy ne mondjam.. a pizza frankó, esküszöm, de a kiszolgálás, meg ott is hideg van és az egész egy vicc.. -
TexT-BoY
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Én személy szerint örülök neki hogy jólérezted magad, én voltam az eggyik ember aki mondta hogy gyere gyere, aztán nem beszélgettünk valami sokat. De Integra is megnyugtatott hogy jól érezted magad, szóval örültünk neked, máskoris szívesen látunk, a későbbi részre is
úgy kell készülni hogy2nél hamarabb nem mész el és nem érhet nagy meglepi
. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
!Overdose!
üzenetére
Fábia-t 0ft-ért 10 évre
.Vagy mégjobb suzukit hasonló onstrukcióban.
Hát pedig az ilyen idös autóknál már ilyenekre gondolni kell,pont azért amit mondtál.De igazad is van,addig cseréld le amig van miböl,vagy nagyobb baja nem lesz. -
!Overdose!
őstag
válasz
DeadMeat
üzenetére
Igazából nem is gondoltam volna, hogy így néz ki az alja!
A hátsó kerékjárati íveket megcsináltattuk, de kb. 1 évet bírt ki és újra átütött a rozsda!
Azért sem akarunk vele foglalkozni, mert szerencsére van miből lecserélni egy újabbra, csak még azt nem döntöttül el, hogy mi legyen.

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
!Overdose!
üzenetére
Na igen,de azért az 5 év alatt egy alváz és üregvédelem belefért volna.Dehát már mindegy,ha ugyis eladod.

-
!Overdose!
őstag
válasz
DeadMeat
üzenetére
Én már nem akarok vele foglalkozni. Nagyon öreg az autó, ami nem lenne baj, ha garázsban állt volna és/vagy ha az előző tulajok karbantartották volna, de sajnos nem így történt. Igaz, hogy 5 év alatt 150e km-t tett bele a család komolyabb meghibásodás nélkül (1db jeladó ment tönkre és nem indult a motor = kb. 10e Ft), de mostmár kezd eljárni felette az idő. Valami újabbat fogunk keresni, persze csakis Hondát, esetleg Mitsubishi Galantot.

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
!Overdose!
üzenetére
Amig nincs átrohadva az alja addig az sem gáz.Nagyobb szopi,de megoldható.
Winner:van már téli gumid?Hamarosan mehetünk megint a dunapartra forgolodni

-
sai
aktív tag
én meg ma hazajöttem leálltam garázsba lecseréltem a gumikat és hóesésben álltam ki!
pont jókor időzítettem 
-
orbano
félisten
Hi!
Kérhetnék én is tanácsot téligumi ügyben?
Ilyesmiket nézegettem:
BRIDGESTONE LM20
MICHELIN Alpin A3
PIRELLI W190 Snowcontrol
-
Viszlát
addikt
-
buherka
addikt
Bizony jó volt a tali és le is maradtál egy finom palacsintázásról...majd legközelebb

Amúgy az A6-os Audin amivel kijárok PIRELLI P ZERO NERO R17-es gumi van elöl hátul.
Annyi tapasztalatom van vele, hogy nagyon jól fogja az utat és defektnél valami oldalmerevítés is van benne. 160-as tempónál egyszer kaptam egy hátsó defekteket és alig vettem észre, mert több kilométeren keresztül mentem a merevítésen.
Nagyon faja kis gumi...csak ajánlani tudom.
(#5280) Integra...lehetett is látni, hogy elég sokat pislogsz. Én pl. még autóban sem használok légkondit, pont emiatt, mert az én szemem is hamar kikészül

-
!Overdose!
őstag
Békéscsabán.
A karosszériát valóban meg lehet oldani, de ma volt lehetőségem alulról is megnézni az autót és elszomorított a helyzet! Tiszta rozsda az alja, amit már nem kis munka kijavítani. Sajnos '93-ban még nem volt az igazi a korrózióvédelem és az Accord valószínűleg sohasem állt garázsban!

-
sai
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
jaja kint voltam.. csak sajnos nem nagyon beszéltem PH-sokkal.. ott álltam kocsimnál.. vagy a piros Clionál.
haverom 1kicsit anti szocc volt este és nem akart odamenni. -
Pompi
nagyúr
Jó volt a tali, örülök, hogy újabb avatarok mellé tudok arcokat párosítani

Sajnálom, hogy nem tudtam a Lurdyból tovább menni veletek, de kellemesen eldumáltuk az időt Viszláttal és Integrával
Mondjuk azt is egy kicsit elvágólag hagytuk abba, lett volna még miről beszélni, de majd legközelebb megváltjuk a világot
vagy legalább a fórumot 
Más.
Viszlát pozitív tapasztalataiból kiindulva gondoltam megnézem, hogy az én méretemben mennyiért adják ezeket a Pirelli P Zero gummákat, hogy tudjam mire számítsak tavasszal, és aztán néztem egy nagyot:PIRELLI P ZERO ROSSO 225/45 R17 91 Y ZR (no lbl) (csak négyesével) 23 990.- (akció)
PIRELLI P ZERO NERO 225/45 R17 94 W XL (csak négyesével) 26 990.- (akció)Aztán van nem akciósan is 38e-ért. Nekem ránézésre (súly és sebességindex szerint) jó lenne az akciós, vagy valamit benézek? Ha nem akkor lehet kihasználom ezt az alkalmat és nem várok tavaszig a vétellel.
Egyébként Rosso vagy Nero? Neked melyik van fent Viszlát? Ahogy nézem teszteken a Nero a győztes.BTW ezt sem tűnik rossz vételnek:
GOODYEAR Eagle F1 GSD3 225/45 R17 91 Y 22 990.- (akció)
-
xcbiker
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó, hát nem úgy megy az... az asszony színházasdit szervezett...
-
buherka
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kedves vendégeink!...Kérjük a tálcát szíveskedjenek visszahozni
Biztos jó sok tálcát pofán vágtak más a "kedves" vendégek

-
buherka
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
kicsit

ki az a két jóképű fiatalember az utolsó képen?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xcbiker
addikt
te meg még otthon? - jav: jah hogy te nem is mész...
11-re én hazaértem és mikor olvastalak titeket, hát viszketett a talpam, hogy újra kiálljak a kocsival és beugorjak pestre a talira.
Aztán lebeszéltem magam, mert akkor holnap nem fogunk időben indulni vidékre az ősökhöz.
-
NoLF
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
a rozsda nem olyan gáz... meg lehet oldani. merre van az autó? szerintem megérne egy túrát, hogy megnézzem.

-
TexT-BoY
addikt
Fekete 4gen Civic ami Qkiévolt--> Snoopy
homokszinü 8gen Civic Sport törött ködlámpával--> Totya VTI
Snoopy asszonyát nemtudom,
Integrát ismered
Fehér Prelude (picit rohad) --> Andor barátom és én
Zöld 6gen Civic --> Sai
Sötétszürke 6gen sedan--> Orbano
Szürke 6gen VTI 3ajtó --> Winner_hun
Szürke Accord --> Viszlátovics
Lehetséges vesrenyző még van pár
-
Pompi
nagyúr
Valami támpontot írhatnátok, hogy milyen kocsikat kell keresnem

És akkor most kint vagy bent?
-
sai
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
azt szem pont a kinti parkolóval szemben van a lehajtó. de én is csak 1szer voltam lent.. de gondolom nem bonyolult.
tényleg azt nem tudjátok , hogy a boltok meddig vannak nyitva bent?
-
NoLF
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
bazegh, ez tök olcsó... és képeken nagyon jól néz ki!
-
Pompi
nagyúr
Köszi a téligumis véleményeket, végül Michelin Pilot Alpin 2 lett, sikerült azt a durván 1-2 ezer km-et futott szettet megvennem gyakorlatilag féláron.
Úgyhogy már van téligumim, igaz még csak a csomagtartóban és a hátsó ülések előtt
A Lurdy mélygarázsában az első 1-1.5 óra ingyenes, utána fizetős. Én 21.30-22:00 között érkezek valamikor.
-
buherka
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ok-ok...elhozom a telót
Amikor csörgök, akkor juttasd eszembe. -
VTI-Totya
tag
Este lent leszünk??

-
Integra
titán
nagy hiba.
8 fok alatt már nem áll meg a nyárid úgy mint a téli.
teljesen más a szilika összetétele a téliguminak, mélyebbek a lamellák, jobban szétnyílik a hidegben és jobban tapad.
nem viccből találták ki a téli gumit
ráadásul ha nyárival balesetet okozol, vagy még ha csak nem is te, de nyárid van fent, bizony megütheted a bokád, de semmiképpen se nyerhetsz bíróságon. -
Integra
titán
válasz
!Overdose!
üzenetére
baszki de szép a fotókon!!
élőben is ilyen patyolat???
rakd be honda fórumra, hátha.. -
buherka
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kösz tesó
...este csörgök és megyek hozzád
Snoop-y...szint úgy
-
!Overdose!
őstag
Hihetetlen, hogy mennyire pang a használtautópiac!
Már vagy 2 hete meghirdettem és össz-vissz ketten hívtak, nekik is csak alkatrész kellett volna! [link]
-
sai
aktív tag
-
-
sai
aktív tag
Ajaj ha ez igaz akkor fel kéne tennem téli gumikat.
-
Snoop-y
veterán
Text kész a mailcím adatok priviben nálad
-
Snoop-y
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Helyes. Buherka kolléga jófej

-
Viszlát
addikt
Akkor megyek.
Konkrétan mikorra érjek oda? Holnap nem nagyon leszek netközelben... 
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Alap, gyere, örömmel látunk, bár én gyalog jövök
vagyis Totya visz ha minden igaz ( de ő még nem tudja).
Úgyis régóta szerettelek volna megismerni, hm bővül a csapat
.Winner, neked pedig hozom a kivánság listát
Még valakinek még valami?
SAI: 9körül indul a buli, korábban nem nagyon érdemes.
Mindenki:
Én személy szerint nem rajgongok a "törzs" helyért, mi lenne ha csatlakoznánk a többi PH-shoz akik isznak majd? Én az árakat is sokallom, és Totyával a minőségen se voltunk hasra esve. Viszont elég aktuális lenn belülögetni mostanság a hidegekbe
.hm Snoopy asszony is jön akkor kiiifelé? ő szebben parkol

-
Pompi
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Igen azt is néztem, de ahova ismerősök beáajánlottak gumisok ezeket ajánlották. (Gumispetivel még nem beszéltem, de lehet rákérdezek nála is).
Most bejött a képbe a Micheline Pilot Alpin II, ami ugyan más árkategória, de találtam egy szettet amivel állítólag 1000km-et tettek meg, elég baráti áron - lehet ez lesz a nyerő.Viszlát: akkor megyek
BTW szép a verdád, tetszik nagyon! -
Pompi
nagyúr
Lehet kinézek én is, mondjuk én Integrán kívül innen nem ismerek senkit személyesen, de ha egy ilyen megjelenik, akkor nagy valószínüséggel én vagyok, szóval majd ti megismertek (remélem)

-
Integra
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
most már kár ezen kattogni, jön a piszok évszak

még nekem is patyolat az autóm, de ma este mire hazaérek szülőkhöz, lehet, hogy tiszta mocsok lesz mert leszakad az eső. ez van
-
sai
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
belülről enyém már picit koszos.. szombaton takarítottam. de lemosni már hideg van.. automata mosóba nem viszem.. majd kézibe lesz..
-
Viszlát
addikt
Honda tali lesz? Azt látom, hogy hol, de azt nem, hogy mikor. Avassatok be ha nyílt a dolog.

-
Snoop-y
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Senki nem tud olyan szépen ferdén parkolni mint én

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Láncfűrész topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Parfüm topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Vagy mégjobb suzukit hasonló onstrukcióban.

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2008-11/20/5243_scrbgjr58hbqltwo_accord1.jpg/800)