Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen kevesebb, ha jól látom 240k ami szerintem még viszonylag türhető:
Bővebben: link -
_Volkovy_
nagyúr
Jó ez az Integra,de mintha gyárilag picurka felnik lennének rajta..Mekkorák is?
-
Integra
titán
először ezt találtam, szerelmes is lettem azonnal:
Bővebben: link
aztán találtam ezt, és még inkább szerelmes lettem...
utóbbi csak nyári autónak volt bejelentve, ráadásul fiatalabb, nagyon keveset futott és egész télen rendszám nélkül állt garázsban.
már beszéltem is a tulajjal, egy a gond, hogy ez az autó nekem legkorábban fél év múlva jöhetne össze és addig nem akar várni.
de mivel nagy honda fanatic és látja rajtam hogy én is, most gondolkodik
-
Integra
titán
én megmondom őszintén nem nagyon bántamám azt a motort.
nem tuningra lett kitalálva.
egy b16c vti blokkot már lehet bütykölni, azt érdemes.
én is sokat agyaltam hogy kéne valamit csinálni az 1.4-essel, de rájöttem hogy nem érdemes, egyszerűen nem éri meg.
nincsen arányban a befektetett összeg a ráfordított pénzzel.
tegyük fel hogy a 90 lovas 1.5-ösből csinálsz mindenféle külső apró módosítással 100 vagy talán 115 lovat.
veszel egy 1.5-ös iLS civiet és máris dobhatod ki a tuningos verdát..
az 1.6-os civicekről nem is beszélve -
SaNyEe18
tag
Tuningtapasztalata van valakinek 1.5 90Le-s Civiccel kapcsolatban?
Persze én írogatok ilyeneket mikor nekem még nincs is sőt 1 darabig még nem is lesz de mind1.
Arról lenne szó, hogy ha szerválnék 1 Direkt szűrőt+rezonátort a szívó oldalra, Sportgyertyát+gyujtókábelt(bár utóbbi asszem csak ámítás javítsatok ki ha nem így van)+chiptuningot(nem Mo-n mert itt csak eba**nak mindent ami nem turbós) az elektronikára, és egy teljes ikercsöves kipufrendszert az mennyi pluszt hozna? -
SaNyEe18
tag
Integrának teljes mértékben igaza van! Mondjuk én nem vagyok Budapesti de jártam már párszor ott és télleg ku**ára szarok az utak, és lassú a közlekedés!
Szerintem valahol a környező kissebb helységekben kéne körülnézned pl Hatvan vagy ha van kedved ugorj le Kaposvárra errefelé mindig akadnak eladó civicek CRX-ek ésatöbbik.
Ha autót veszel akkor szerintem azt nézd meg, hogy kitől veszed. Pl ha egy öreg úriembertől veszel azért az más mint mondjuk egy 20 éves kölöktől aki szarrá hajtja a gépet nem? -
Integra
titán
persze, 3, ott van még a coupe is

de azok is mind ropira vannak hajtogatva
szerintem pont bp az ahol nem kéne autót venni. szétrázott futóművek, gátlók, nem is nagyon vigyáznak rájuk, sokat futnak...
illetve lehet, deszinte biztosra veszem hogy az összes autónál nem mondanak el valamit és csak később derül ki
én inkább bevállaltam egy olyat amiről tudtam hogy törött
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
megfogsz lepődni, de ritka biztonságos gép
dupla padlólemezes, okosan van kitalálva
ráadásul magasn ülsz benne.
nem egy koeniggsegg gép a maga 700 ccm-jével meg 3 hengerével, ráadásul dízel, de bammeg, egyszerűen nem fogy ki a tankja, bárhol találsz vele parkolót, keresztbe is meglehet vele állni, a csajok bámulnak ezerrel befelé, minimális fentartási költségei vannak.. mondjuk a hondától nem válok meg az tuti, csak sok esetben ez sokkal jobb ebbe a tetű városba, ráadásul a smartot egyáltalán nem féltem, sem gödörtől sem mástól.
a civic-kel mást sem csinálok csak slalomozok és gödröket kerülgetek hogy a felnim és a gátlóim ne verjem szét
-
Integra
titán
-
Integra
titán
ennyire nem vagyok benne, de egy biztos, ezek nem lada vagy vw motorok

borzalmasan percíz szerkezeteket csinál a honda, nem lehet csak úgy ezt meg azt cserélgetni ilyen téren, ez biztos.
azt lehet hogy egy 5gen civic coupe- alá bevágod a komplett ITR motort hajtásláncot, váltót, futóművet, féket és lsd-t, de a motorral már nem lehet játszani -
SaNyEe18
tag
Mennyire vagy benne a témában Integra?
Én egy kicsit de télleg csak nagyon kicsit értek a motorokhoz... nem lehetséges az, hogy egy 5. genes civic 1.5-ös mocijára egy 6. genes VTEC hengerfejét rácuppantsuk? Persze ehhez a blokkoknak és a furatnak meg még sok mindennek meg köll egyeznie.
Ja és egy ilyen hengerfejes mókolás mennyibe fáj az embernek?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nem tudok róla hogy az 5gen civicben volt 1.5-ös 110 lovas motor. lehetséges.
de lajcsi ahogy mondta a 6gen civicben van az 1.5-ös 115 lovas sohc vtec-e motor.
a japán civicet meg úgy értettem hogy, a japánban gyártott civic, mert ugye volt az angliai 5D civic is.
de most hogy utána gondolok, elképzelhető hogy ez a motor még az angol 5 ajtósban is volt.... -
SaNyEe18
tag
Hy!
Ezt pontosan, hogy értetted Integra?
''1.5 sohc vtec-e 115le, ez az über gazdaságos csoda csak a japán civicekben''
Úgy érted, csak Japánban forgalmaztak ilyen Civiceket
A használt autó börzén már nem egyszer láttam 5.genes 1.5VTEC jelzésű 110 lovas Civicet. Akkor ost van ilyen vagy sem?
Laycsi azt írta, hogy a 6. genesekbe voltak 1.5 VTEC-ek de azok 115LE-sek voltak.
Most akkor mi van
Valaki tegyen tisztába
-
[lAyCsI]
addikt
Ő volt az én kicsikém:

-
Integra
titán
válasz
Flashback
üzenetére
az ESi, LSi és a VTi, nem motortípust takar hanem felszereltségi szintet, illetve amolyan hondásan a kettőt vegyesen

az ESi: 1.6-os dohc vtec 126 le, ez ment a japán civicbe és a crx del sol-ba is
az LSi már két félét is takart:
1.5 sohc vtec-e 115le, ez az über gazdaságos csoda csak a japán civicben
1.6 sohc 116le, ez az angol 5D-ben volt, ez is pofátlanul keveset fogyaszott
VEi: 5 gen japán civic 90le
aztán volt még földgázas verzió is, annak nemtom a típusjelzését
VTi:
1.6 dohc vtec 160le, csak a japán civicben
1.8 dohc vtec 170le, csak az angol 5D civicben
illetve utóbbi volt egy speciális type s változatban amit csak európába magánrendelésre importáltak és a japán 3 ajtós civicbe rakták bele.
Type R: 1.6 dohc vtec 185le, csak japán 6gen 3D civicben
naggyából így van, de bizonyos motorok átcsúsztak más generációs civicekbe is
volt amúgy i, iS, LSi, ESi, VTi kódrendszer, az i volt a legszegényebb felszereltségű, az iS már szinte fullos volt. a VTi volt a legfelszereltebb.
néha mikor valami akció volt, akkor az elektromos tető belement a verdába, de nem mindig van mindegyik azonos típusjelzésű autóban benne -
Integra
titán
válasz
Flashback
üzenetére
ja, amúgy nagyon szép a gépsárkány

itt a kis drágassszágom, amit most nyúzok:
ehelyett venném az ITR-t, de az egyre valószínűbb hogy legkorábban csak fél év múlva esedékes
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Flashback
üzenetére
nem a kézügyességedben nem bízom.
hogy is mondjam, hogy ne érezd sértésnek meg én se mondjak baromságot.
szóval lehet, csak baromira figyelj oda, hogy ne a szomszéd fiú bontex sufni tuningos szívódízeles golfjára hajazzon a végeredmény
hondát vagy gyönyörűen, vagy sehogy!
-
Más: Mondjatok már olyan olajat vagy gépzsírt ami nem marja a műanyagot, mert a napfénytető mechanikáját meg a szervómotorját meg kéne kenni, mert ezt a tulaj mióta MO-n van a gép, ki sem nyitotta!
[Szerkesztve] -
-
NoLF
veterán
válasz
Flashback
üzenetére
csak szeretnék az lenni, jelenleg skoda favoritom van, és sajnos épp annyit keresek hogy megéljek, szal még távolabb lesz az a civic, de imádom őket!!!
itt a skodám, hiába off:
peace -
SaNyEe18
tag
Mennyire akarod átépíteni a masinát Flashback?
Van már terved? Persze hülye kérdés mindenkinek van terve csak hát a megvalósítás
.
Azt látom, hogy optikailag rendbe akarod szedni, de motorikusan mi a helyzet?
[Szerkesztve] -
Akinek nem jött be a kép.tár annak beszúrok egy kis képet:

-
Hát igen egy dupla renszer kb 100K +sör a sarki autószerlőnél ha span, de az meg lehet hogy nem tudja úgy belőni a dolgot. Szóval az a legoptimálisabb esetben 150K!
A sportdob az jó mert LE-növekedést okoz (kb1-2%). A végtől pedig szebb hangja lesz hiszen ilyenkor a kipufogó végéből, le kell vágni. -
SaNyEe18
tag
válasz
Flashback
üzenetére
Üdv Flashback!
Sztem csak dobot nem igazán éri meg cserélni ha csak nem azért veszed, hogy kicsit szebb hangja legyen a gépnek.
A teljes rendszer cseréje inkább nyerő főleg ha ikercsöves a rendszer mert akkor szinte olyan hangot kap a kocsi mint egy V-moci és a má kúl
. Mondjuk nem is 22 K-ba kerül a cuccos 
-
SaNyEe18
tag
Hali all!
Ez az LSI, ESI dolog engem is érdekelne! Mi az? Mi a különbség?
Flashback kérdeznék tőled vmit. A Civiced hány kiló a forgalmi szerint, mert már sok helyen láttam sok félét és nem igazán vágom hogy melyik az igaz. A választ előre is köszi.
Na már moddolom is az irományom!
Valaki tud valami pdf formátumot vagy ''digitális'' kézikönyvet az 5. generációs(1992-1995) Civichez?
Minden info érdekelne a tütüről.
Lehet a jövőben valamikor befektetek egybe
[Szerkesztve] -
A Gyári hangszór (az ajtóban) elejét hogy kell lepattintani?
-
Képek itt! Bővebben: link
-
Nem bízol a kézügyességemben? Egyébként nem én fújnám le. Van egy ismerősöm aki a 206-a belsejét gyönyörűen megcsinálta fekete/ezüstre!! Na a képek most kúsznak fel, mindjárt nyomok linket. 22:00-ig lak protectoroztam, a képeken látszik is.
De ti is dobhattok fel ám képeket!! -
SuBeR53_
tag
az utcában tegnap volt egy tuning integra
-
Ok, majd holnap csinálok képeket mer most egy kicsit koszos. Egyébként a forgalmi megnevezés szerint: élénkpiros.
Valami kisebb tuningok amik házilag elvégezhetők vannak? Szvsz arra gondoltam a sebesség és fordulatszámmérőt körülölelő műanyagot átfújni, ilyesmi... -
Integra
titán
haliho,
először is gratula
jöhet a kép
itt a hondások fóruma, itt írunk meg mindent:
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- LEGO klub
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Peugeot, Citroën topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Villanyszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na jó kicsit földhözragadttabb a 30as ami 30 mm es gumivastagságot jelent. 3cm?
Nem ülnék be melléd a Sori úton