-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #7099 üzenetére
hogyhogy nem jöttetek pizzzzzába?
teljes gyógyszer elgurulás volt[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #7095 üzenetére
nekem tuti kell egy. mikor hol s hogyan tudom átvenni?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
veterán
válasz Winner_hun #7095 üzenetére
köszi
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
válasz Winner_hun #7088 üzenetére
hm nekem félretennél egyet? jövő héten tudnám utalni a pénzt akkor lesz fizu
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
TexT-BoY
addikt
válasz Winner_hun #7088 üzenetére
ez a nanopad nagyon bitang hozzál eggyet hadcsekkeljem meg
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Winner_hun
titán
-
VTI-Totya
tag
Jön ki ma valaki Lurdy??
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Integra
titán
igen.
hirtelen azt hittem, hogy gratisz adják hozzá a fehér hard top-ot is.
na az azért úgy már igen komoly ajánlat lenne.
bár gyanítom a litsaárból a limitált szám miatt nem engednének.
mindegy, nem számít most, úgyis csak használtban gondolkodhatok majd egyszer..igazából nem az bosszant hogy limitált utolsó széria etc. hanem, hogy most adnak végre a ch/grand prix fehérből európának bár európában pár országban, így angolok és németek volt fehér azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ááááááááááááááááááááááá
MUST HAVE........egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
orbano
félisten
-
Winner_hun
titán
Ha minden jól megy kb két hét múlva lesz jó kis védelmem mérőberendezések ellen
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
kapaszkodj meg, az oz sem egy nagy durranás...
van egy szett oz racing f1-cup felnink is. tesóm fogott mind a 4 kerékkel egy szebb tankcsapdát fent a rózsadombon anno.. ok, nem törött egyik se rommá, de görgőzés volt mind a 4 keréken.
sajnos picit több súly is került rájuk. amúgy makulátlanok szemre és semmit sem érezni rajtuk, teljesen jók.bár az tény, hogy bármikor szívesen ajánlom az alessio és kategória társaihoz képest, mert fényévekkel jobbak
[ Szerkesztve ]
-
veterán
ez volt a kocsin amikor elhoztam de majd csere lesz OZ-re.
én előzés közben rámentem 60-al egy öklömnyi kőre ami csúcsával felfele állt az úton, pont évadzáró napján mikor menetben voltam Velencére
gumi is elszállt vele együtt szerencse hogy a téli gumikat acél felnin kaptam mert akkor nem tudtam volna lemenniॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Snoop-y
veterán
válasz Winner_hun #7060 üzenetére
Ráadásul hibás a köztudatba bevésődött eljárás is mert olyan, hogy görgőzés nincsen.
A felnit apró ütésekkel újraformálják így visszanyeri az eredeti alakját. ( brutálisan néz ki amikor csinálják )New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #7060 üzenetére
a felni geometriájának visszaállítása mechanikai úton
A vér nem válik VAZZE!™
-
Winner_hun
titán
Mi az a görgőztetés?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
orbano
félisten
ez milyen szerintetek? meglehetősen tetszik.
A vér nem válik VAZZE!™
-
SeQ
csendes tag
Pont az a lényeg hogy olcsó .. es nem csak pár hanem nagyon sok oldalon keresztül bőven a milla alatt vannak , ennyire csak nem hajt minden német arra hogy valami hülye majd csak megveszi. Ott szimplán az van van hogy nem ismerik el annyira a hondát hogy többet merjenek érte kérni. Mindegy végülis, megkeresem LoreZ-t azt ő majd biztos tud valami okosságokat mondani.. köszi az infót
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
veterán
crxforum.flix.hu-n LoreZ foglalkozik behozatallal ő sztem tudna segíteni.
regadóról semmi infóm sincs. de ha eltörlik akkor úgyis hoznak egy másik adót szóval marhára mind1...
szerk: hát az autó meg hmm nagyon gyanús hogy ilyen occó. belül elég le van lakva sztem.
[ Szerkesztve ]
-
SeQ
csendes tag
Valaki nem foglalkozik külföldről történő autó behozatalall? A nagy dojcslándban van egy jópár nagyon olcsó jónak tűnő gépegység! [link] Ez pl egészen jónak tűnik és szinte hozzád vágják hogy vigyed. Regadó az hogy megy? Olvastam olyan hogy el fogják (akarják) törölni. Erről van valami okos infótok?
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
orbano
félisten
válasz Integra #7045 üzenetére
nem hülye a honda. élen jár az ilyen fejlesztésekben, tudja is jól, hogy nem ez a jövő, de addig is pénzt csinál belőle, gondolom a máshol is használható, újszerű megoldások érésében is sok szerepet játszik. nyilván ez az egész hibrid dolog egy óriási nyílt bétateszt, nem is baj, ha a tehetősebbek beneveznek.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Integra
titán
válasz Snoop-y #7021 üzenetére
én bukónak tartom a hibridet ebben a formájában, a honda mai napig a legjobb benzinmotorokat gyártja, a 10 éve gyártott motorjaik is jobbak, mint nagyon sok más, ma gyártott csiribiri motor a konkurens márkáknál
de a hibrid versenyből ugye nem lehet kimaradni, a piac igényt tart rá. meg írnak róla etc.. szóval nagyon összetett dolog ez. elkell fogadni hogy a hibridekbe nyomják a pénzt, meg az üzemanyag cellába és akksi kutatásokba. mondjuk egy kis villanyótót én is elfogadnék napi zötyögésre büdöspesten. vagy hozzanak csak be japánból egy kis 600cc-s turbo dobozt, ami 3 litert eszik benzinből. de nem, nem hoznak.. nekünk ez a fél(re)sikerült insight kell. egyébként szerintem a piac venni fogja ezt is....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
juhuuu, megjött a pedálszettem, micsoda tyúning lesz ecsém...
-
VTI-Totya
tag
válasz !Overdose! #7036 üzenetére
Írsz privben egy kódszámot, az tartalmazza a méretet is.
Átvehető személyesen a Lurdy parkolóban péntekenként, vagy 11.ker Hauszmann 3/b minden nap munkaidőben.
Postai úton, te fizeted a postaköltséget, cserébe utólag utalhatsz ha átvetted az árut.
(Ha ezt választod, tudom, hogy megteheted, hogy nem fizetsz, pont ezért csak olyan embereknek ajánlom ezt akit sűrűbben látok itt. Amúgy, nem ajánlatos nekem tartozni, lakjál bárhol is...............) Számlaszámot írok ha így szeretnél fizetni.Első szállítás 2hét múlva lesz, így még tudsz gondolkodni, hogy mi kell még.
Viszont rendeld meg minél elöbb mert ha elfogy akkor rendelési sorrendet fogom úgyis tartani.
Üdv,
TotyaUi.: Azért írtam ide, mert ez mindenkire vonatkozik és nem vagyok írónő.
(lekopik a két ujjam)[ Szerkesztve ]
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
NoLF
veterán
válasz VTI-Totya #7028 üzenetére
nem, nem jók. miért nem hozol órát inkább? bár ezeket mind leeht kani a honda kereskedésekben is. nekem nyakkendőt hozz!
bármelyik honda kereskedésben kapni nyakkendőt, mint ahogy ezeket a ruhákat is. azért mondtam, hogy hozz nyakkendőt, hátha nálad ócóbb...
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
Akit érdekelne a Honda rucik világa.
E-mailben kérésre küldök doc. fájlt, mert ott talán jobban látszanak a színek.
Az árak jók, csak tudom kicsit drágák. (akár a kocsik, jók és drágák)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
orbano
félisten
válasz Snoop-y #7021 üzenetére
egyelőre szerintem próbálják ők is elkerülni a közeljövőben a csődhelyzetet, amit szerintem eddig pont azért kerültek el ők is eddig, mert vannak takarékos, reális igényeket kielégítő, megbízható autóik. egy sportautó fejlesztése ordenáré pénz, főleg, ha a visszaesett bevételekből még a változó piac megódítására is kell költeni, igen jócskán, ha tartani akarják a növekedést (azért az alternatív meghajtásu autók fejlesztése sem két fillér és arra most nagyobb szükségük van, mint sportautókra). nyilván addig fog ez csak menni, amíg helyre nem áll a gazdasági helyzet, utána felteszem visszapotyognak majd a régi legendák a piacra.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Snoop-y
veterán
válasz !Overdose! #7018 üzenetére
Elkurvult a Honda is teljesen. Nem hiszem el, hogy nem lehet fenntartani legalább kis példányszámban a gyártását. Mellette meg foshatnák ki a Hybrid meg diesel 1 litert fogyasztó tömegszarjaikat...
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #7018 üzenetére
csak legyen egy szép és jó darab, amíg lesz rá zsém..
-
VTI-Totya
tag
elbagtam.
[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
NoLF
veterán
még nincs, hétvégén kapom meg, lefényképezem és rakom is fel mindenhova. sok érdeklődő van baráti körből, de sajna egyik sem komoly...
carstylingon, crx fórumon remélem találok neki megfelelő vevőt.[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
ha minden jól megy, akkor meg is veszem.
nagyon jól karban van tartva, fórumról utánaérdeklődtem a tulajnak, igényes emberként ismerik, nekem is szimpi volt. most vett egy hr-v-t, az öccsének meg 5gen prelude van, hondamániás család az előző tulajról is hallottam egysmást, ő is nagy becsben tartotta az autót. simán megéri az árát, a benne lévő cuccok kb 1millába kerültek. s maga az autó sem kutya, ugye.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz VTI-Totya #7010 üzenetére
a ferde popsis tetszik, de nem férek el benne (mármint nem én magam, hanem a csomagok+nő együtt már sok egy 3ajtósba) ennek a kupénak viszont akkora a csomija mint most az enyémnek
ettől függetlenül jöhetnek infók a te gépedről is, képeket is szívesen látnék
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
első hátsó vti koptatók, jel nélküli hűtőmaszk, jelek eltüntetve, "új" telifény, 16os szép kerekek jó gumikkal, teljes VTi kipufogórendszer, egyedi leömlő, hátsó dobfék kicserélve a VTi fékrendszerére, elöl és hátul is minőségi lyuggatott féktárcsák hozzá való betétekkel (újak), exedy kuplung (új), short-shifter, VTi első ülések, jbl hangszórós hifi, 40 millis ültetőrugók... ami hirtelen eszembe jut.
-
Winner_hun
titán
-
NoLF
veterán
ha esetleg megveszem ezt a csodát, akkor már én is lenézek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik