- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
csumpa93 #74001 üzenetére
Ez azért meg kell hagyni, korrekt lett! Ennyi világítós izéhozéval pont jó az összkép.
Ma el kell köszönjek a kis szende irodai AIO konfigtól(a felső az
). Nem egy nagy valami, de na, mégis.
Ne tudjátok meg már most mennyire hiányzik. Meg kell hagyni, ez a ház hozzám nőtt. Ráadásul mikor vettem, majdnem féláras volt a mostanihoz képest, így baromi jó üzlet volt.
Gondolom ti is éreztetek már így, hogy valamihez ennyire ragaszkodtatok...
Úgy gondolom, hogy 3 PC elég nekem, a többi csak a helyet foglalná, plusz nem lenne kihasználva.
Az utolsó képeket róla itt hagyom, ha nem gond. -
jokeph
nagyúr
válasz
csumpa93 #70665 üzenetére
Szép setup.
Asus: Phoenix-et és Dual-t én sem vennék belöle (hangos és alulméretezett hűtés majd minden esetben), TUF-ot passzolom, ROG Strix eddig helytálló volt (és kétségtelenül csúnyán feláras).
Gigabyte: hát, vegyes érzelmek, havernak kimúlt az RX460-asa, az enyém pöpec, de utánajárva elég sok elhullott - persze ez nem biztos hogy a Giga érdeme.
Viszont Gigabyte 6600GT-t a mai napig is hajtok retro gépekben.#70668Pkc83: jópár retro cuccom (többnyire alaplap) van tőlük, 10-20 év közöttiek.
Mondjuk, Asusból is. -
Grave_444
nagyúr
válasz
csumpa93 #70553 üzenetére
Pofás, igényes kis gép, viszont sajnos az a táp-vga páros nem az igazi.
Szerinetem alig kap levegőt szegény kártya.Tökéletesen látszik mennyi "felesleges" tér maradt, azt nyugodtan tervezhették volna az említett 2 alkatrész közé. Ha a táp a felső front venti helyén lógna és alulról is fújna be 2 hűtő, jobban tetszene.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
csumpa93 #62736 üzenetére
nos, ahogy felettem is írják, mivel lentről szív, a hőfokokhoz semmi köze a táptakarónak. én szeretem, ha van, mert az XFX Pro kábelei olyan kemények, hogy nem tudom, mit kezdenék velük amúgy, így össze vannak gyorskötözőzve és bedobva a takarólemez alá, nincs velük gond. amúgy nagyon szép munka a kábelezés, meg jól néz ki az egész, csak nekem már túl sok a fekete.
-
imibogyo
veterán
válasz
csumpa93 #62729 üzenetére
Szép összeállítás. Bár nekem is takaróval lenne még szebb. De hát ízlések és pofonok. Amúgy is mondom ezt én, aki most egy "piacos" házban tartom a gépet. Már vagy egy éve megterveztem az új kuckót a gépnek, de házvásárlás és felújítás miatt nem jutok el a megvalósításig...
Amúgy kitölthetnéd az adatlapodat, mert most ha jól látom nem stimmel...
-
ULPIUS
őstag
válasz
csumpa93 #62736 üzenetére
Mibol allapitottad meg, h meleg van egy tapnak?
Mivel alulrol szivja a levegot es áttolja magan, tok mind1, h van-e folotte takarolemez vagy sem. Foleg, h mondod be se kapcsol a venti olyan terheleseknel amit a te geped produkal.Egyebkent esztetikailag jobban mutat igy, ha rendezett a kabel nem erdemes elrejteni szep tapokat szerintem se
-
fonok87
aktív tag
válasz
csumpa93 #62487 üzenetére
@csumpa93 Szerintem is direkt, van Corsair kábel pakk, mindössze 100 euró
De én kitoltam velük és inkább ebayeztem 150m paracordot nyolcadannyiért
@seniman Ízlés kérdése
Egyébként gondoltam viszek bele valami színt, akkor még nem volt ennyire egyértelműen fekete-piros a build. Ha valamiért hozzányúlok, fekete-fehér lesz, ahhoz már jobban fog passzolni a nyers alu keret
-
hszilard666
veterán
válasz
csumpa93 #58710 üzenetére
Nagyon tetszetős kis konfig lett!
Én már nem igazán preferálom a corsair házakat ha fontos az ár/érték arány (és általában az nálam). Megvettem 2 high end házukat hát mindegyikben volt baki, nem is egy, a 30Ks 350D nél még azt mondtam hogy okok, de az 50Ks air 540 nél már betelt a pohár.
-
válasz
csumpa93 #58710 üzenetére
Ahogy mondod, szép ez a ház, én is ezért szeretem az enyém.
Nálam kábelekkel gond nem volt, viszont a gyári ventik kukák, és azt vettem észre, hogy a táp alatti porszűrő hajlamos berezonálni a hdd-től..
Azt nem tudom, hogy ez a ház, vagy a hdd bibije..Amúgy szépen elpakoltál benne.
-
HAX
tag
válasz
csumpa93 #56483 üzenetére
Csinos lett még egy ilyen menne hozzá szerintem:
Ed3r_X_:
Bitfenix Aegis -
HAX
tag
válasz
csumpa93 #56334 üzenetére
Igazad van ilyen árkategóriában mást várna el az ember, de nekem még így is megfelel, nagyon könnyű szerelni/hozzáférni + a fortress házakkal vetekszik a szellőzése, ha nagyon zavar a kopás akkor átfújom.
DR|FTK|NG:
Köszönöm! Rajta leszek amint tudok.elektrotank:
Köszönöm!
Original minden kábel. (Alaplaphoz, táphoz.) -
kisza25
félisten
válasz
csumpa93 #56136 üzenetére
Táp/lap/CPU csere volt. Super Flower Bronz FX 450 85+
de hiába cseréltem, nem az miatt gerjedt/ciripelt a VGA, most is gerjed, pedig elsőre VGA-t cseréltem, aztán a tápot, szóval lehet pont 2db gerjedős GTX 960-at fogtam ki, mert közben minden cserélve lett ami okozhatja (hacsak nem a hálózatból szedi össze a zajt) és első kártyát eladtam, új tulajnak mondtam, hogy nálam ciripelt és azt mondja nála nem
MÁS: tudtok valami helyet ahonnan lehet venni fekete, vagy harisnyázott kábelt ami 4pin molexről ventilátoroknak ad 5V-ot (legalább 2db-nak), mert most az a "szép színest" vagyok kénytelen használni -
zolikaDB
veterán
válasz
csumpa93 #55971 üzenetére
Naugye
Egy kérdés még, már ha ismeri vki ezeket a ventiket: A Coolink swif2 1200 állandó 800 rpm-en vagy a 120P 4 tűs PWM-en leszabályozva 800 rpm-re a hangosabb? Asrock A-tuninggal ugyanis elég jól lehet a fordulatszámokkal játszani! (procira amúgy utóbbit tenném) -
Grózi
veterán
válasz
csumpa93 #55137 üzenetére
Mivel a megfelelő topic-t nem találtátok meg,így itt válaszolok:
Van 3-tól 8-s elosztásig itt:[link]
Zyrius-nak:
7V-s 3-s elosztó:[link]
5V-s 3-s elosztó:[link]
Van több színben is.Értelemszerűen a rákötött ventiket 5 illetve 7 V-s feszültségen járatja 12V helyett.Az 5V-s vigyáznék,mert nem minden venti indul el 5V-n. -
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
csumpa93 #54082 üzenetére
Ez nem az a topic, inkább itt érdeklődj. De hogy ne legyek genyó :
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
csumpa93 #53573 üzenetére
Grat, jó lett.
Pár kérdés:
-Mi a tapasztalatod a CPU hűtőddel? Milyen hőfokokat produkál? A tetején az izé/bigyó(ezen a képen is látható) milyen színű a valóságban(ugye fehér)?
-Miért a billentyűzetedet vízhűtöd, és nem a procidat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest